سلام پس در حد ۴۰۰ یک تبلت خوب معرفی کنید برام رم و رزولوشن بالا و 3g و 4g مهمه بقیه مشخصات مهم نیست خودم به dell venue 7 3740 lte رسیدم نظرتان درباره اسمارت تاچ ۱۳۲۰۱۱۶ و گراندیک tb10s م بگید
Printable View
سلام پس در حد ۴۰۰ یک تبلت خوب معرفی کنید برام رم و رزولوشن بالا و 3g و 4g مهمه بقیه مشخصات مهم نیست خودم به dell venue 7 3740 lte رسیدم نظرتان درباره اسمارت تاچ ۱۳۲۰۱۱۶ و گراندیک tb10s م بگید
سلام بین این سه تا هم کاملا تخصصی نظر بدید
۱- لنوو s8 50 lc
2- asus me581cl
3- hier pad G782
شما با کمی افزایش هزینه میتوانی Lenovo A8-50 A5500 که 8 اینچی است بخری و یا Lenovo A7-50 A3500 که 7 اینچی است.نقل قول:
سلام ممنون میشم یه تبلت اقتصادی با این مشخصات معرفی کنید:
قابلیت مکالمه داشته باشه
سیستم عاملش حداقل 4.4 باشه
کیفیت دوربین مهم نیست فقط ترجیحا دورین مکالمه ویدئویی داشته باشه
کیفیت صفحه نمایش مهم نیست ولی دیگه پایین نباشه که تصویر پیکسل پیکسلی بشه
سایزش مهم نیست.
ترجیحا otg ساپورت کنه
3g و 4g هم مهم نیس ساپورت کنه یا نه.
چون بازی یا نرم افزار سنگین استفاده نمیکنم قدرت سخت افزاریش هم چندان ملاک نیست.
2 مدل ایسوسنقل قول:
ASUS Fonepad 7 FE171CG Dual SIM
ASUS Fonepad 7 FE170CG Dual SIM
سلام
دوستان بهترین تبلت تا قیمت 1500 به من معرقی کنید با ویژگی های زیر
1-باتریش اگه عالی حداقل خوب باشه
2-صفحه نمایشش خوب باشه
3-سخت افزارش عالی باشه
4-نهایت 9 اینچ باشه
موارد استفاده به قرار زیر است
1-گیم
2-مطالعه
3-دیدن فیلم
دوستان عزیز کمک بفرماییدنقل قول:
اگه اینترنت 3G/4G براتون مهم نیست Apple iPad Air 2 برای کاری که میخواین بسیار مناسبهنقل قول:
اگر هم اینترنت 3G/4G براتون مهم هست HTC Nexus 9 گزینه بسیار مناسبیه
Sony Xperia Z3 Tablet Compactنقل قول:
چظوره؟
میخواستم همین رو پیشنهاد بدم ولی قیمتش از بودجه که مشخص کردین بیشتر بود!نقل قول:
ولی اگه مشکلی ندارین، گزینه خیلی خوبیه
سلام
می شود یک فروشگاه اینترنتی معتبر برای خرید تبلت به من معرفی کنید؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
می شود یک فروشگاه اینترنتی معتبر برای خرید تبلت به من معرفی کنید؟
ممنون
سلام دوستان
داداش کوچیکم می خواد یه تبلت بخره برای بازی و ... یه تبلت می خوام که ماسه بازی های گرافیکی خوب باشه و در کل بهترین تبلت برای این کار پولی هم که داریم 500 هزار تومن تا 800 هزار تومن حتما هم 10 اینچ باشه
لطفا کمکم کنید . :n35:
سلام دوستان
داداش کوچیکم می خواد یه تبلت بخره برای بازی و ... یه تبلت می خوام که ماسه بازی های گرافیکی خوب باشه و در کل بهترین تبلت برای این کار پولی هم که داریم 500 هزار تومن تا 800 هزار تومن حتما هم 10 اینچ باشه
لطفا کمکم کنید . :n35:
تشکر نظرتون درمورد Huawei Mediapad T1 چیه ؟ مدل 7 اینچش پردازنده اش Spreadtrum SC7731G هست. قیمتش خیلی مناسب هستش.نقل قول:
سلام، میخواستم بدونم دو مدل زیر چه تفاوتی با هم دارند. در سایت دیجی تا مدتی پیش که هر دو مدل رو موجود بود مدل اول قیمت کمی بالاتر داشت.
Lenovo TAB 2 A7-30
و
Lenovo Tab 2 A7-30HC
و از بین مدل بالا و Huawei Mediapad T1 7.0 701u کدام رو پیشنهاد میکنید؟
با سلامنقل قول:
بنده از دیجی کالا تبلتم رو خریدم و الان حدود یکسالی هست ازش استفاده می کنم و به مشکلی برنخوردم
موفق باشید
- - - Updated - - -
با سلامنقل قول:
بنده از دیجی کالا تبلتم رو خریدم و الان حدود یکسالی هست ازش استفاده می کنم و به مشکلی برنخوردم
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
تا 1600 چه تبلتی رو پیشنهاد میدین؟
بین تب اس و نکسوس 9 بدجوری گیر افتادم. انتخاب خودم تب اس هست ولی تحقیقی که کردم میگن این تبلت لگ داره و به مرور زمان لگ هاش بیشتر هم میشه
اولویت هم روونی ،کیفیت صفحه نمایش و ساپورت نرم افزار هست
با تشکر
یه تبلت 350 تا 450 میخوام
برای خوندن فایلهای pdf
usb خور باشه
برای ورود در اینترنت و نرم افزارهای تلگرام و ... قوی باشه
گرافیک خوبی داشته
کیفیت صداش عالی باشه
امکان برقراری تماس تلفنی
ممنون از دوستان عزیز برای راهنمائی
سلام خسته نباشید
بین دو تبلت هواوی m2 و x2 کدوم را پیشنهاد میدین اهل بازی کردن و فیلم دیدن و این چیزا هم نیستم برای کار کردن با دیکشنری میخوام چون با گوشیم که 5 اینچه فعلا این کار رو میکنم و دارم اذیت میشم و حداکثر دیگه وب گردی و یا کار با نرم افزارهایی مثل تلگرام و غیره
ضمنا این دو مدل حدود 200 اختلاف قیمت دارن ولی اونش مهم نیست کلا تفاوتهای خیلی کمی از هر نظر با هم دارن ضمنا اصلا سامسونگ و دیگر برندها ر هم پیشنهاد ندین فقط بین این دو تا
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید
بین دو تبلت هواوی m2 و x2 کدوم را پیشنهاد میدین اهل بازی کردن و فیلم دیدن و این چیزا هم نیستم برای کار کردن با دیکشنری میخوام چون با گوشیم که 5 اینچه فعلا این کار رو میکنم و دارم اذیت میشم و حداکثر دیگه وب گردی و یا کار با نرم افزارهایی مثل تلگرام و غیره
ضمنا این دو مدل حدود 200 اختلاف قیمت دارن ولی اونش مهم نیست کلا تفاوتهای خیلی کمی از هر نظر با هم دارن ضمنا اصلا سامسونگ و دیگر برندها ر هم پیشنهاد ندین فقط بین این دو تا
سلام دوستان بهترین تبلت تا ۳۰۰ تومن چیه ؟
برا ابجی کوچیکه میخام ۱۲ سالشه
برا بازی و سایت باز کنه تحقیقای مدرسه و این جور چیزا
سیم کارتم نخوره مهم نیست بخوره هم بهتر کلا فرقی نمی کنه
سلام دوستان عزیز
روز بخیر
یکی از آشنایان بنده قصد خرید تبلت دارد.
رنج قیمت 500 الی 600 هزار تومان هست.
موارد استفاده: وب گردی، خواندن کتاب های الکترونیکی، گاها عکاسی
کیفیت خوب، قدرت خوب، صفحه نمایش و ضد خش بودن از مواردی هست که در نظر بنده هست.
بنده یک مورد تبلت با نام Asus ZenPad 7.0 Z370CG دیدم. نظر شما در مورد این تبلت و تبلت های پیشنهادی شما چیست؟
با تشکر
یکی از مهمترین مسائل پیش از خرید تبلت اینه که ببینی تعمیرکارا راجع به اون چی میگن..
یکی دیگه از مواردی هم که باید بهش توجه کنی قیمت و موجود بودن قطعاتش هست..
سایت corpi.co یک مرجع اینترنتیه که میتونی توش مقالات مفیدی رو در این باره پیدا کنی و ضمنا قطعات تبلتی که میخوای بخری رو هم بررسی کنی. :n33:
سلام
من یه تبلت می خوام برای یک بزرگتر بخرم. بنابراین کار حاصی نمی خواد باهاش بکنه.می خواستم موبایل بگیرم صفحه موبایل ها کوچک بود به فکر تبلت 7 اینچ افتادم که هم قیمت مناسبی داره هم می شه به عنوان تلفن هم راحت اطش استفاده کرد. کارهایی که ازش انتظار می ره در حد مکالمه و چک کردن تلگرام و چت کردن مثلا با اسکایپ هست. مشخصاتی که من براش در نظر گرفتم اینهاست:
سیمکارت بخوره و امکا وصل شدن به اینترنت و مکالمه رو داشته باشه
صدای بلندگوهاش نسبتا خوب باشه برای مکالمه
و اینکه تصویر نسبتا خوبی ارایه بده مثلا برای مکالمه تصویری
زیر 500 تومن می خوام خرج کنم
خوب هر چه ارزون تر بهتر اما می خوام که مشخصات سخت افزاریش تسبتا خوب باشه که هم لگ نداشته باشه و گیر نکنه زود به زود که نیاز به یکی داشته باشه مشکلو حل کنه هم اینکه برای مدتی قابل استفاده باشه. سخت افزار ضعیف از رده خارج می شه یا مشکل دار می شه. البته همه اینها با در نظر گرفتن این هست که قرار نیست کار خیلی سنگینی از تبلت کشیده بشه.
با توجه به بررسی هایی که کردم به نظرم رسید که تبلت Acer Iconia tab7 a1-713HD قیمت مناسبی داره و امکانات خوبی این مدل مدنظرم هست اما
فراسو هم مدل 5050 همین امکانات را دارد حتی مثل اینکه دوربین جلو بهتر و قیمت ارزان تر اما مطمین نیستم که آیا می شود به فراسو اطمینان کرد آیا از نظر نرم افزاری خوب پشتیبانی می شود و کلا آیا در مقایسه با ایسر قابل خرید هست؟ البته باطریش مثل اینکه ضعبفه می خوام باطری نه حالا خیلی قوی ولی یه مدتی شارژ نگه داره وقتی هم که اینترنت از طریق سیمکارت وصله اما حالت استندبای هست مثل گوشی ها.
در ضمن لنوو مدل a3000 هم با قیمت بالاتر از ایسر موجود هست که نیاز مارا برآورده می کند.اما تقریبا با ایسر برابری کرده و قیمت بالاتری دارد.
از بین این سه مدل شما کدام را پیشنهاد می کنید؟ آیا تبلت دیگری با همین مشخصات و قیمت مناسب غیر از اینها می شناسید که برتری داشته باشه نسبت به این ها؟
در ضمن یه سوال دیگر آیا می دانید این مدل ایسر با گارانتی سازگارا آیا منو فارسی دارد؟
دوستان حدود پونصد دارم یک تبلت و یا یک گوشی بزرگ برای بازی کلش میخوام گوشی خوبیش اینه که تو جیب بزرگ جا میشه
زیاد اندازش برام مهم نیست
اما خراب نشدنش و عمرش برام مهمه
بین z ultra دست دوم و lg pad 8.3 دست دوم موندم!
اولا اینکه کدوم قدرتمندتره دوما اینکه تبلت نو با این قدرت و با این قیمت میشه پیدا کرد؟
لنوو Lenovo Tab 2 A10-70 یا هواوی Huawei MediaPad M2
سلام دوستان و اساتید من دنبال خرید تبلت هستم با توجه به بودجم به این دو تا گزینه رسیدم: لنوو Lenovo Tab 2 A10-70 یا هواوی Huawei MediaPad M2 حالا کدوم بهتر هستش نمیدونم ؟؟؟
معیار های من 1.سرعت سی پی یو و کم مصرف بودن 2.بازدهی گرافیکی خوب 3. باطری
واقعا گیج شدم بنچمارک Huawei MediaPad M2 بهتر و بالاتر هستش..... ولی از طرف دیگه چند جا خوندم Lenovo Tab 2 A10-70 با اینکه نتایج بنچمارک پایین تر از لحاظ گرافیکی عملکرد بهتری دار!!!!!
Huawei MediaPad M2 گرافیکش ARM-Mali-T628
لنوو Lenovo Tab 2 A10-70 گرافیکش ARM-Mali-T760-
ولی امتیازات Huawei MediaPad M2 بالاتر هستش!!!
این چند تا لینک که من با خوندنش گیج تر شدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.خدمت دوستان عزیز
من تبلتی میخام که اولا قلم داشته باشه/ثانیا یک مدل پایین باشه و قیمتش افت کرده باشه چه بهتر
یه سوال هم اینکه اگر تبلتی از سایر برنئها بخرم و بخام رویش قلم اضافه کنم ایا بخوبی تبلتهای قلم دار میشه یا نه؟ و هزینش چقدر میشه؟
با تشکر
دوستان من یه تبلت میخوام برای وب گردی و کارهای گوشی از جمله این نرم افزارهای وایبر و لاین و اینکه پینگ هم بگیره هنگ هم اصلا نکنه
سلام
نگفتین پقدر میخواین هزینه کنید
تبلت از 250 شروع میشه تا برو بالا
من برند سامسونگ پیشنهاد میکنم برای هر دوی شما
هم قلم دارد و هم زیاد هنگ نمیکن
تا 500 چینی اینا نمیخوام مدلشو میشه بگید؟نقل قول:
سلام تبلت تا 400 تومان برای دیدن فیلم و اینترنت
Lenovo IdeaTab A3000 Dual SIM 3G Tablet - 16GBنقل قول:
نظر دوستان درباره تبلت Huawei MediaPad X1 3G Tablet - 16GB ؟
و Lenovo TAB S8-50LC Tablet - 16GB ؟
تبلت دوم رو شنیدم اشکالات فنی داره درسته ؟
سلام
آقایون داداشام...هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستیم!
خیلی هم فوریه
آقا تا حدود 300-350 یه تبلت مبخوام برای کودکان بازیگوش که فقط بازی کنن- حتی المقدور حافظه داخلی 16 گیگ باشه و دوربینش هم 2 یا 5 مگ باشه
نظرتون رو کدوماست؟
Lenovo Tab2 A7 30HC
Asus Zenpad C7 Z170CG
این دومی رو تو دیجی کالا شستن گذاشتن کنار...
ضمنا اگر مدل بهتری سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید
باتشکر
سلام ، من یک تبلت حداکثر تا 500 تومن میخوام ،
وسیله ارتباطی(ترجیحا یک سیمکارته) ، مهمتر از همه باتری قوی و همچنین بادوام باشه و حداکثر 8 اینچ باشه( اندازه ای که یه بچه 6-7 ساله بتونه توش راحت بازی کنه).
خواهشا از برندهای معروف اگر موجود هست پیشنهاد بدید.
ممنون و متشکرم.
سلام دوستان
میخوام تبلت بخرم به راهنمایاتون نیاز دارم
تبلت میخوام ارزون باشه اما رامش بین 1.5 و 2 و سیپزو بالای 1.5 باشه سیم کارت خور نباشه بهتره باطریش هم با کار مداوم 24 ساعت بره حداقل صفحه نمایش بین 6 اینچ و 8اینچ
بنظرتون همچین تبلتی میتونم پیدا کنم
دوستان سلام
از ببن این دوتبلت کدوم بهتره؟
MediaPad T1 8.0
Tab 2 A8
و همینطور این دو راهم مقایسه کنید
Galaxy TabPRO 8.4
MediaPad M1
اگ میشه لطفا زود جواب بدید باتشکر
درضمن استفاده بیشترش برای بازی هست،رده سنیش هم کلاسم هشتم میباشد
به نظره من لنوو بهترهنقل قول:
یه سری هاشون یه سری مشکلات داشتن که اگر از جایی مطمین بگیرید، مشکلی نیست
سلام دوستان.
میخواستم یه تبلت بخرم برای خوندن کتب دانشگام و نوشتن نت و جزوات و ... . استفاده دیگهای هم ازش نخواهم کرد. بودجه رو هم شما در نظر نگیرید پیشنهادهاتون رو بدید ولی هر چی کمتر بهتر.
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
میخواستم یه تبلت بخرم برای خوندن کتب دانشگام و نوشتن نت و جزوات و ... . استفاده دیگهای هم ازش نخواهم کرد. بودجه رو هم شما در نظر نگیرید پیشنهادهاتون رو بدید ولی هر چی کمتر بهتر.
سلام دوستان
يه تبلت ميخوام براي وب گردي و سرچ در اينترنت و خوندن كتاب و محتوي سايتها قيمتش تا 1 ميليون باشه و صفحه هم هر چي بزرگتر باشه بهتره لطفا راهنماييم كنين
سلام دوستان
یه سوال فوری برای خرید تبلت Huawei Mediapad M2 10.0 16GB Tablet از سایت دیجی کالا داشتم...
متاسفانه اطلاعات این تبلت ناقص و مبهم هست...
میخوام بدونم اولا قلم داره همراهش و بعد اینکه کارت حافظه میخوره؟ (تا چه ظرفیتی)