ايران مساوي كردنقل قول:
Printable View
ايران مساوي كردنقل قول:
اين حرفها رو نزنيد چي بگيد بيچاره داور
عاقلان دانند
این حرفا رو آقای قیاسی بعد از اتمام بازی گفته بودند ( نگرفتن 2 پنالتی ! ) :21:نقل قول:
بعدشم اگه ما این حرفا رو نزنیم کی بزنه ؟ :31:
خوب بيچاره اونم طرفدارتون بود
راستي اونقدري به تيم استقلال و ژيروزي ميرسن اگه به مس ميرسيدن الان مس ديگه.................
با اینکه پرسپولیسیم دلم میخواست مس ببره
پرسپولیس حقش نبود ببره
ژیروزی ! و استقلال جفتشون مانند مس کرمان دولتی هستن و رسیدگی هم صفر ... حالا اگه بحث گرفتن بازیکن خوب باشه و کلا رسیدگی بیشتر به این دو باشگاه بدلیل طرفدارای زیادشونه خب شمام برید برای این تیم محبوب ! طرفدار بیشتر جمع کنید !نقل قول:
میتونی اینطوری فکر کنی !!!نقل قول:
فکر نکنین با دو تا برد دیگه ترکوندین:27: اون سپاهان که یه مدت شاخ شده بود دیدید چه بلایی سرش اومد :27: مس هم جای خود داره!:27: منتظر بازی برگشت باشید...
بازيه رفتتون چي بود كه برگشتتون باشه.....
مس کرمان فقط همین یه طرفدار رو داره !!؟ :27::31:نقل قول:
بابا چه کارش دارین تیم شهرشونو دوست داره دیگه>>>>>.نقل قول:
اره دوست کرمانی من تو راست میگی :27:
چه يك طرفدار چه865414683453تا اصل اينه كه باختين ديگه چرا ديگه شاخ بازي در ميارين
گویا من دومیشم.:31: سامان عزیز، یه دوست نازنین پرسپولیسی دارم، لیگ قبل وقتی استقلالیا از داوری می نالیدن، میگفت اشتباهات داوری جزئی از فوتباله. دیروز خیلی شاکی بود بهش گفتم: چی شده؟ الان اشتباهات داوری جزئی از فوتبال نیست؟نقل قول:
فکر میکنم امسال مس جز سه ت تیم اوله. به هر حال تیمیه که چند ساله که داره خرج میکنه والان وقت نتیجه دادنشه. در ضمن علیرغم اینکه از سپاهان خوشم نمیاد، از پرسپولیس بیشتر قبولش دارم. حداقل یه نایب قهرمانی آسیا رو تونست به دست بیاره.نقل قول:
ولی کلا فکر نمی کردم تعداد کرمانیا تو این فروم اینقدر کم باشه.:13:
در گفت و گو با فارس
فرخزادي: شايد پرسپوليس از ليگ برتر كنارهگيري كند
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: براي آرامش هواداران و بازيكنان احتمال دارد تصميم به كناره گيري از ليگ برتر بگيريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: مانند دو بازي گذشته باز هم حق پرسپوليس تضييع شد و اين بار باخت را مقابل اسممان رقم زدند. متاسفم كه تماشاگران بايد پس از افطار راهي ورزشگاه شوند و اين ناداوري ها را ببينند.
وي ادامه داد: با اين شرايط شايد در چند روز آينده نامهاي به سازمان ليگ بنويسم و بخاطر آرامش هواداران و بازيكنان و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا، از ليگ برتر كنار بكشيم.
سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس خاطرنشان كرد: براي اين فوتبال و پرسپوليس كه داوران در حال از بين بردن آن هستند متاسفم. صداي ما نيز به هيچ جايي نميرسد.
انتهاي پيام/
قیاسی هم شد داور آخه؟نقل قول:
رسیدگی صفر؟!!!نقل قول:
این همه هر سال بودجه ورزش مملکت را می ریزند تو جیب این 2 تا تیم.
این حرفو جای دیگه نزنی بهت می خندندا
چه بلایی سرش نیومد چه بلایی سرش آوردند.نقل قول:
3 ماه بیرون خونه بازی کردن کم جریمه ایه؟
اون وقت پرسپولیس می زنند یه ورزشگاه ملی را می پکونند، فقط 2 جلسه محروم می شند.
اونم یه جلسش بخشیده میشه.
هنوزم که هنوزه هیچ کدومشون پس سپاهان بر نمیاند.
لااقل استقلال که همیشه خوب به سپاهان میبازه.
ولی فقط مس کرمان
ببخشید میشه تعیین موضع کنین؟ طرفدار پرویز مظلومی هستین یا مس؟:46:نقل قول:
هافبک تیم فوتبال سایپا به علت همراهی غیر موجه تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار با عربستان موقتا از سایپا اخراج شد.
به گزارش مهر، پیر لیتبارسکی سرمربی تیم فوتبال سایپا حسین کعبی را به علت سفر با تیم فوتبال کشورمان به عربستان تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات گروهی این تیم منع کرد.
برپایه این گزارش، سرمربی تیم فوتبال سایپا معتقد است این بازیکن به علت آنکه دو اخطاره بود، نباید همراه این تیم به عربستان می رفت و به جای سفر به آن کشور می بایست در تمرینات گروهی سایپا شرکت می کرد.
همچنین لیتبارسکی توضیح این بازیکن برای تاخیر در بازگشت به تهران را نپذیرفت و این دو موضوع را عامل اخراج موقت این بازیکن از تمرینات سایپا پس از بازگشتش به تهران قرار داد.
خانه نشین کردن حسین کعبی در شرایطی اتفاق افتاد که تیم فوتبال سایپا باید چهارشنبه شب هفته جاری در دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر کروچی ازبکستان به میدان برود، این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
نقل قول:
کد:http://www.bultannews.com/pages/?cid=3604
حسين كعبي خبر اخراج خود از تيم سايپا تهران را تكذيب كرد.
حسين كعبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خبر اخراجم از سايپا صحت ندارد و من در تمرينات تيم حضور خواهم داشت.
وي افزود: با توجه به همراهي تيم ملي براي ديدار سايپا مقابل پگاه گيلان به موقع به تهران نرسيدم و به همين دليل باشگاه به من اعلام كرد كه فعلا استراحت كنم اما، به هيچ عنوان بحث اخراج وجود نداشته و من به همراه سايپا در ليگ برتر ادامه ميدهم.
كعبي خاطرنشان كرد: "ليتبارسكي" از نبودنم در تمرينات ناراحت بود اما، صحبتي درباره كنار گذاشتنم از تركيب تيم مقابل كوروفچي نشده است و بيترديد تركيب تيم با نظر سرمربي تيم چيده خواهد شد و من در اين رابطه تصميم گيرنده نيستم. نگفتهام كه مقابل كوروفچي بازي نخواهم كرد.
انتهاي پيام
کاش بشه حقشه تا دفه بعد تیمشو و غیرتشو به رفتن به تیم ملی نفروشه
گوره باباي عرق ملي!:27:نقل قول:
کاش بشه حقشه تا دفه بعد تیمشو و غیرتشو به رفتن به تیم ملی نفروشه
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال سقوط این تیم به جایگاه هفدهم جدول رده بندی در فصل گذشته را از عوامل ناکامی امروز آبی پوشان عنوان کرد.
رضا رجبی مشاور فنی امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: تیم استقلال تا به امروز از نظر فنی عملکرد بدی نداشته و نمی توان نتایج این تیم در پنج هفته اخیر را ناشی از کاستی و ضعف فنی بازیکنان دانست. متاسفانه عامل اصلی ضعف تیم، ناکامیهای دو فصل اخیر است که به نوعی شخصیت و روحیه پیروزی و قهرمانی را در تیم تخریب کرده است. برای بازگشت این روحیه کار دشواری پیش رو داریم اما سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن تیم را از این حیث ارتقا دهیم.
وی آسیب دیدگی بازیکن تاثیرگذاری چون امید روانخواه را از دیگر عوامل ناکامی تیم فوتبال استقلال برشمرد و گفت: براساس برآوردی که از عملکرد تیم طی هفته های اخیر داشتهایم، مهمترین نقطه ضعف ما استفاده نکردن از فرصتهای گلزنی است. در مقابل تیمهای دیگر از تک شانسهای خود نهایت بهره را برده پیروز از زمین مسابقه خارج می شوند. بازیکنان استقلال متاثر از سیزدهمی فصل گذشته با ترس و استرس بازی می کنند و خود را باور ندارد. این مشکل یکی دو روز حل نمی شود و نیاز به زمان دارد.
رجبی هم مانند امیر قلعه نویی مدعی شد تیم استقلال در بازی با صباباتری باید با نتیجه 4 بریک پیروز می شده و در توجیه این مدعا گفت: حد فاصل دقایق 46 تا 55 تیم ما سه فرصت مسلم گلزنی را از دست داد. این شانسها جدا از موقعیت تک به تکی است که جان واریو در دقایق ابتدایی مسابقه از دست داد.
مشاورسرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه از تلاش کادر فنی این تیم برای بهبود روحیه بازیکنان این تیم یاد کرد و گفت: طی هفته جاری بیشتر تمرکز ما روی مسائل روحی و روانی خواهد بود. در این شرایط انتظار ما از بزرگترهای تیم این است که در زمین بزرگی کنند. در شرایط سخت مسابقه که کاری از دست کادر فنی هم برنمی آید آنها می توانند تیم را رهبری کرده و از بحران خارج کنند.
وی با بیان اینکه فوتبال ما کوچک شده است، در پاسخ به منتقدان تیم فوتبال استقلال گفت: ما شکست خورده ایم و این شکست باعث شده تا برخی از قدیمی ها تیم استقلال لب به انتقاد بازکرده و همه چیز باشگاه را زیر سئوال ببرند. درپاسخ به آنها فقط می توانم بگویم مردم آنقدر فهیم هستند که می دانند چه کسی استقلال را برای استقلال می خواهد و چه کسی به دنبال منافع اش است. دوستانی که تا دیروز منافع شان با استقلال گره خورده بود همه چیز استقلال را خوب می دانستند اما به محض اینکه از باشگاه رفتند منتقد درجه یک شده اند.
رجبی افزود: همین صادق ورمزیار که هواداران استقلال او را صادق با تعصب می خواندند، تعصب واقعی خود به استقلال را در بازی روز جمعه نشان داد. او آنقدر از پیروزی صبا خوشحال بود که در زمان گلزنی این تیم سرش به سقف جایگاه ورزشگاه یادگار امام برخورد کرد. ورمزیار که مدعی بود استقلال برای قلعه نویی نیست، نشان داد که چقدر استقلال را دوست دارد. اینها تا زمانی که در استقلال بودند برای مدیرعامل و مسئولان باشگاه دولا راست می شدند و حالا فقط انتقاد می کنند. من به آنها می گویم اگر انتقادی هست فنی بگویید تا ما هم استفاده کنیم نه اینکه چشم بسته از همه چیز انتقاد کنید.
در گفتوگو با فارس
مايليكهن: ظاهرا ديپلماسي ورزشي ايران تغيير كرده است
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: ظاهرا ديپلماسي ورزش ايران برخلاف ديپماسي كل كشور است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد مايلي كهن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نميدانم در اين مملكت چه ميگذرد. تا آنجايي كه به ياد دارم در 30 سال انقلاب اسلامي تمام شعارها بر عليه امريكا بوده است؛ اما ظاهرا ديپلماسي ما در ورزش تغيير كرده است.
وي افزود: نمي دانم چرا كسي كه با التماس و خواهش از امريكا درخواست سيتي زن شيپي(شهروندي) دارد و به همين خاطر ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال را لغو ميكند، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است.
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميدانم چه اتفاقي ميافتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها ميكند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران ميآيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري ميكنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد ميدهند.
مايلي كهن با اشاره به تيم كشتي ايران عنوان كرد: نميدانم چه اتفاقي رخ ميدهد كه شخصي كه بعد از هر المپيك 3 سال در كانادا زندگي ميكند و ميرود و 6 ماه قبل از المپيك ميآيد و دوباره در تيم كشتي سمت ميگيرد.
عضو مستعفي پرسپوليس اضافه كرد: شخصي كه زماني در فدراسيون فوتبال رئيس بود و در مقطعي دبيركل اين فدراسيون بود و داور انتخاب ميكرد و به داور ميگفت كه مثلا در ديدار پرسپوليس و ملوان، ملوان پيروز شود حالا مدير يكي از بهترين باشگاههاي ايران است و داوران را قرباني ميكند. بعد از رفتن او از فدراسيون سه داور، قضاوت را كنار گذاشتند كه ديگر اسمهاي آنها را عنوان نميكنم.
مايلي كهن در خصوص جلسه دادگاه خود با علي دايي گفت: بعد از جلسه اول قاضي به ما گفت كه مصاحبه نكنيد؛ اما در همان جلسه به وكيل علي دايي گفت كه موكل شما بايد در جلسه امروز حاضر باشد؛ اما امروز ايشان گفت من نگفتم كه دايي بايد حتما در جلسه حاضر باشد.
وي ادامه داد: در جلسه امروز اگر وكيل مدافع دايي نيز حاضر نبود اشكالي پيش نميآمد زيرا بلافاصله حكم محكوميت صادر شد. در همه جا ابتدا متهم دفاع ميكند و قاضي به حرفهايش گوش ميكند و بعد از چند دقيقه شور راي صادر ميكند؛ اما اينجا اينطور نبود.
مايلي كهن ادامه داد: وقتي امروز قرار التزام 100 ميليون ريالي برايم صادر شد گفتم من هيچ چيز ندارم و ميتوانيد مرا به زندان ببريد؛ اما قاضي گفت، ما قبول داريم كه شما خودت ضامن خودت باشي كه من گفتم، هرگز ضامن خودم نميشوم و اگر متهم هستم مرا به زندان ببريد؛ ولي اگر بار ديگر مرا بخواهيد ديگر به دادگاه نخواهم آمد.
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال گفت: ظاهرا ميخواهند دايي پس از برنده شدن در اين پرونده من را مورد عفو قرار دهد؛ اما نميخواهم اين اتفاق رخ دهد. آنها به من ميگويند شما حاجي هستيد و بايد حلاليت و گذشت داشته باشيد؛ اما ميگويم نميتوانم اعتقادم را زيرپا بگذارم.
چه ربطی داره.دایی که روز fifa day آمریکا نرفته بود و قرار نبود بره.دقیقا یادم نیست ولی اون طرفا فکر نکنم بودنقل قول:
محمد مايلي كهن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نميدانم در اين مملكت چه ميگذرد. تا آنجايي كه به ياد دارم در 30 سال انقلاب اسلامي تمام شعارها بر عليه امريكا بوده است؛ اما ظاهرا ديپلماسي ما در ورزش تغيير كرده است.
وي افزود: نمي دانم چرا كسي كه با التماس و خواهش از امريكا درخواست سيتي زن شيپي(شهروندي) دارد و به همين خاطر ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال را لغو ميكند، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است.
هیچ سندی برای حرفش نداره ولی حتی بر فرض محال اگرم درست باشه باید بگم که زندگی خصوصی افراد هیچ ربطی به این بابا نداره و ارزش قطبی هم به خاطر ارزش کار و توانایی فنیش هست،درست چیزی که مایلی نداره.نقل قول:
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميدانم چه اتفاقي ميافتد كه كسي كه 30 سال پيش از ايران رفته و حتي كارت پايان خدمت نيز ندارد، زن و دو دخترش را در امريكا رها ميكند و به همراه يك زن ديگر كه دوستش است به ايران ميآيد و با 500 هزار تومان برايش صيغه محرميت جاري ميكنند و يك ميليون دلار نيز به او دستمزد ميدهند.
ما آخر تخصص این بابا رو نفهمیدیم که کشتی گیره یا فوتبالیسته.پیشکسوتای کشتی خیلی سزاوار ترن برای اظهار نظر درین باره تا این یکی که اون پیشکسوتا هم راجع به اون شخص قبلا اظهار نظر کردن.نقل قول:
مايلي كهن با اشاره به تيم كشتي ايران عنوان كرد: نميدانم چه اتفاقي رخ ميدهد كه شخصي كه بعد از هر المپيك 3 سال در كانادا زندگي ميكند و ميرود و 6 ماه قبل از المپيك ميآيد و دوباره در تيم كشتي سمت ميگيرد.
کیو میگه؟منظورش مصطفوی هستش؟نقل قول:
عضو مستعفي پرسپوليس اضافه كرد: شخصي كه زماني در فدراسيون فوتبال رئيس بود و در مقطعي دبيركل اين فدراسيون بود و داور انتخاب ميكرد و به داور ميگفت كه مثلا در ديدار پرسپوليس و ملوان، ملوان پيروز شود حالا مدير يكي از بهترين باشگاههاي ايران است و داوران را قرباني ميكند. بعد از رفتن او از فدراسيون سه داور، قضاوت را كنار گذاشتند كه ديگر اسمهاي آنها را عنوان نميكنم.
این مایلی کهن یکی از کارمندای سازمان تربیت بدنیه و اونجا با همه در ارتباطه و مطمئنن از طرف سازمان ازش حمایت میشه که یک همچنین مصاحبه های چرت و پرتی می کنه
جان من دیگه از این مایلی کهن مطلب نذارید وقتی اسمش را می شنوم حالم بد میشه :2:
دیگه باید شناخته باشید این ادم بی کار هست میشنه غیبت دیگران را میکنه!
اخه به تو چه رفته درخواست شهروندی امریکا را داده؟
فضول!!!
:2::2::2: اخ حالم بعد شد
من که خیلی از حرفاش سر در نیاوردم.. بدون سند و دلیل و مدرک که نمیتونه هرچی دلش خواست بگه..
محکومش کرده بودن، داغ بوده، هرچی که تو ذهنش بوده رو گفته..
اگه درست فهمیده باشم، با دایی دعوا داشته. چرا بقیه رو محکوم کرده. دیده دستش به دایی نمیرسه.......
فوتبال ما خاطرات خوشي با محمد مايلي داره
چند وقت پيش هم جلوي قطبي خوب دراومد
همون جوري که ديشب مدير عامل ذوب اهن خيلي خوب جواب مصطفوي رو داد
بله بلهنقل قول:
فوتبال ما خاطرات خوشي با محمد مايلي داره
چند وقت پيش هم جلوي قطبي خوب دراومد
همون جوري که ديشب مدير عامل ذوب اهن خيلي خوب جواب مصطفوي رو داد
خاطرات خیلی خوشی
در آستانه حذف قرار گرفتن تیم ملی تو جام 98
حذف کردن تیم امید از مقدماتی المپیک
گرفتن نتایج طلایی با پیکان که بعد از چند هفته اخراج شدش
کارایی فوق العاده با تیم فولاد که هنوز به نیم فصل نرسیده برکنار شد و....
توی دوران بازیگریش هم که یه لات تمام عیار بوده و حتی چند بار شنیدم از فنس بالا رفته تا با تماشاگرا دعوا کنه
حالا این آقا شده اسطوره اخلاق
جدول لیگ برتر ایران و جدول لیگ بوندسلیگا و جدول لیگ لالیگا و جدول لیگ سری ا و جدول لیگ برتر انگلستان . در این تاپیک.
پایان هفته چهارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]