اگه واقعا لازم نداری نگیر وگرنه اوثر بانکها میدن با ضامن و شرایط سختنقل قول:
Printable View
اگه واقعا لازم نداری نگیر وگرنه اوثر بانکها میدن با ضامن و شرایط سختنقل قول:
اقابانکشهرخوبه؟کمککنیدنقل قول:
خب اینا یعنی انتخاب ترامپ نهایتا تاثیر چندانی روی نرخ تورم نمیذاره؟؟نقل قول:
عزیز هیچ فرقی نمیکنه اگر میخواید بانک بذارید همشون یکسانن واسه یه سپرده 10میلیونی...نقل قول:
انتخاب ترامپ به خودی خود نه! ... هنوز کسی نمیدونه سیاست رسمی ایشون در قبال ایران چیه... الان باتوجه به اینکه بحث تمدید تحریم تو کنگره امریکاست یکی از دلایل رشد نرخ ارزه. فعلا همشون انتظاراته. اگر آقای ترامپ بیاد و دوباره تحریم هایی مثل قبل رو برگردونه اونوقت منتظر شوک نرخ ارز باشید (باز هم نه به اندازه ی قبل). ولی بعیده این اتفاق بیافته. تا الان اینجور که مشخصه میخوان صرفا فشار روی ایران رو بیشتر کنند و دوباره مذاکراتی راه بندازن.نقل قول:
اما سیاست های اقتصادی ترامپ از یه جهت احتمالا رشد اقتصادی قابل توجهی تو امریکا ایجاد میکنه که بخوایم نخوایم منافعش به تمام دنیا از جمله ما هم میرسه. بازار نفت هم که داره از رکودش خارج میشه و باز هم به نفع ما هست. فعلا نیروها نشون دهنده اتفاق خاصی نیست که نرخ ارز بخواد شوک وار تکون بخوره. دقت کنید من میگم شوکی رخ نمیده مثل قبل، ولی تو بلند مدت نرخ ارز بالا میره همونطوری که تو این دو سال با یه روند مشخصی رفته.
بانک قوامین که دو میلیون را نگه میداره چقدر سود روز شمار میده؟
یعنی میلیونی چقدر میده سود؟
همه بانکها عین همننقل قول:
صندوقاش فرق دارن
حساب عادیش 15 درصد سالانه هست حساب صندوقش 18
کسی ایده ای نداره غیر از محمد حسین ؟؟نقل قول:
دوستان بانك سرمايه يه حساب داره تا 20.5 درصد سود ميده
سودش 17 درصده. برای هر یک میلیون، ماهیانه حدود 14,200 تومان میده.نقل قول:
کجای قوامین 17 درصده؟؟ روزشمارش 10 درصده سالانش 15 درصد. بله برای میالغ بالا شاید اون درصد رو بده هرچند اونم حساب معمولی نیسنقل قول:
حساب که نیس صندوقهنقل قول:
با این حال تا خودتون حساب باز نکنین به شنیده ها نمیشه اعتماد کرد.
من تا چشم نبینه باور نمیکنم.
نه حساب هست صندوق نيستنقل قول:
خودتون حساب دارید کارمند بانک گفت یا کسی همینطوری پروند؟!بعیده در حساب معمولی به خصوص برای پولهای معمولی سود اونطوری بدن حالا اون نیمش از کجا اومده خدا میدونه!! مگر بانکهای مشکل دار!نقل قول:
قوامین چند حساب داره:نقل قول:
حساب روزشمار با سود 10 درصد.
حساب یکساله با سود 15 درصد.
حساب روزشمار با سود 17 درصد، حداقل موجودی باید 2 میلیون تومان باشه.
حساب روزشمار با سود 18 درصد، حداقل موجودی باید 20 میلیون تومان باشه.
حساب روزشمار با سود 20 درصد، حداقل موجودی باید 50 میلیون تومان باشه.
حسابش که نسبتا ساده ست.. تغییرات قیمت طلا در ایران به جز تغییرات ارزش جهانیش و بلکه بیش از اون بستگی دارد به افت ارزش ریال. اگر سال بعدم تورمی حدود ۱۰-۱۱ درصد داشته باشیم این یعنی ۲۰ درصد شما ۱۰ درصدش سود واقعیست. اما اگر افت های شدید مثل سال ۹۱ و ۹۲ داشته باشیم که تورم بالای ۳۰٪ بود، شما ضرر کردیدنقل قول:
ببخشید ولی اینا رو میدونستم اینا بیشتر اما اگر بود با این حال ممنوننقل قول:
البته تورم همین الانش 20 درصد به بالاست نمیدونم 10 درصد منظورتون چی بود!
ولی فک کنم طلا برای طولانی مدت سرمایه خوبی باشه. من نهایت سال بعد پولم رو از بانک بر میدارم میرم!
کسی از دوستان در مورد این قضیه کارمزد برداشت از حساب با کارتخوان باجه داخل بانک اطلاع داره ؟
کارمزدش چقدره و برای هر مبلغی ثابت هست ؟
این سوال به تاپیک ربطی نداره ولی جایی پیدا نکردم. الان انس طلا 1179.9 دلار است. دلار در بازار 3890 تومان فروش. فرمول قیمت تمام سکه در ایران قیمت انس ضربدر قبمت دلار تقسیم بر 4.24927
حساب کنید میشه 1080141 تومان
الان سکه بازار 1130000 است یعنی 50 هزار تومان بیشتر. کسی علتش رو میدونه ؟؟
به همون دلیل که ساندویچ تو ایران و خارج از ایران یک قیمت نیست (حتی با یک کیفیت و برند)، سکه هم اینطور نیست ... هرچیزی عرضه و تقاضایی داره و قیمت رو عرضه و تقاضا مشخص میکنن نه ضرب قیمت دلار در قیمت کالا در بازار خارجی... اون فقط میتونه یک معیار باشه...نقل قول:
علاوه بر قیمت طلا تو بازار جهانی، ممکنه عرضه و تقاضای داخلی نوساناتی کنن که قیمت رو خارج از اون محدوده کنه. مثلا اعیاد خاصی ممکنه تقاضای سکه کم یا زیاد بشه. یا برعکس روزهای محرم چون عروسی و جشن کمه قیمتش بیاد پائین... علاوه بر این هزینه ضرب سکه و مالیات هم رو قیمت حساب میشن.
طبق محاسبه من الان سکه حدود 25 هزار تومان حباب داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم یه اشکالی تو محاسبات هست چون محاسبه من نشون میده تفاوت قیمتی (که البته من اسمشو حباب نمیذارم) 2هزار تومنه و درصد تفاوت قیمت خیلی خیلی کمه. تازه بدون محاسبه مالیات ارزش افزوده که من نمیدونم چند درصد هست روی سکه چون موقع عرضه محاسبه شده رو قیمت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمتر از ۱۰ هست در واقعنقل قول:
بچه ها یه سوالی. وقتی چک رو پشت نویسی میکنیم به طور معمول باید در پاسخ به سوال آخر گزینه برگشتی رو تیک بزنیم یا بدون برگشتی؟..
و اگر برگشتی رو زدیم این به معنای بی اعتمادی ماست؟ مثلا اگر کار منتفی بود و ما خواستیم چک طرف رو برگردونیم دیدن این تیک زشت هست؟!
به هیچ وجه!نقل قول:
هیچگاه اگر تورم کمتر از 10 بود بانکها سود 20 حتی 22 نمیدادن. خیلی راحت بگم تورم واقعی در ایران بالای 20 درصد است در این مساله شکی نیست. حالا دولت اقتصاددان و ... هرچی میخواد بگه واقعیتی که نمیشه کتمان کرد. کاری با تورم نقطه به نقطه هم نداریم.وقتی قیمت ها هر روز به طور متوسط 1 درصد بالاتر میره جایی برای شک در این مساله نیست.
خیر. فکر میکنم اون بیشتر به خاطر اینست که نرخ تورم ایران در یک محدوده معینی ثابت نبوده و حرکت های غیر قابل پیش بینی داره.. و الا اگر فرضا روی ۹ درصد طی سالها ثابت بود بله بانکها دیگه سود ۲۰ درصد نمیدادند..نقل قول:
تورم شاخص مشخصی داره و با معیار مشخصی محاسبه میشه و چیزی به نام تورم واقعی [احتمالا منظورتون اون چیزی هست که بقول بعضی ها مردم حس میکنند!] نداریم!!نقل قول:
تورم بطور رسمی در ایران زیر 10درصد هست الان.
اینکه نرخ بهره در بازار پول بالاست (هرچند اون هم کاهش داشته) بخاطر مسائل دیگریست. باید توجه کنید که قیمت توسط عرضه و تقاضا تعیین میشه. در مورد پول، نرخ بهره [که یکی از قیمتهای پوله] توسط عرضه و تقاضای پول در بازار تعیین میشه. چرا بانکها حاضر هستن در این تورم پائین سود بالایی بدهند؟ بخاطر اینکه کمبود نقدینگی در کشور وجود داره (بعد از بحران بانکی اخیر بانکها و بنگاهها معضل نقدینگی پیدا کردند) و همین خاطر رقابت بینشون برای جذب نقدینگی نرخ بهره رو بالا برده. بانک مرکزی میتونست با عرضه پول نرخ بهره رو پائین بیاره ولی در اینصورت اهداف تورمیش رو باید تا حدی کنار میگذاشت که اینطور نمیخواست.
همین کمبود نقدینگی نشان از تورم بالا داره دیگهنقل قول:
من فقط این رو میدونم که این نرخ تورم دستوری است و چنین نیست. ممکن نیست نرخ تورم عددی باشه که قبمت اجناس از اون تبعیت نکنه.
من نمیتونم قبول کنم تورم 8 درصد باشه ولی قبمتها 30 درصدی بره بالا
اینجا بحث یکم خارج از حیطه تاپیک میشه.نقل قول:
اول باید بدونیم تورم چی هست و چطور محاسبه میشه. در ساده ترین شکلش این یه مسئله ریاضیه نه اقتصادی.
تورم یه رشد میانگین وزنی از قیمت مجموعه وسیعی از کالاهاست. طبق منطق ریاضی ممکنه که در یک مجموعه از متغیرها برخی افزایش داشته باشند ولی رشد میانگین اونها کمتر از رشد برخی از متغیرها باشه.
شما اول باید ببینید گروه کالاهایی که در تورم محاسبه میشه چی هست، و البته وزنشون چه مقداره.
میتونیم بعنوان مثال از چند گروه کالایی یک سبد کالا تعریف کنیم و رشد میانگین قیمت سبد رو طی یکسال گذشته مقایسه کنیم با هم ببینید که محاسبات ما با محاسبه رسمی تفاوت فاحشی نداره.
ذهنیت ما راجع به دستوری بودن تورم شاید به خیلی از عوامل برگرده مثل بدبینی ما به دولت و حاکمیت یا حتی ناشی از مضمن بودن تورم در گذشته باشه که باورش رو برامون سخت میکنه الان تورم زیر 10درصد باشه. ولی شخص من وقتی کل کالاهایی که مصرف می کنم رو در نظر میگیرم، میبینم خیلی هاشون طی یکسال اخیر تغییر محسوسی نکردن یا تغیرات کمی داشتند. به هر حال آمار تفصیلی تر در گزارشات بانک مرکزی و مرکز آمار هست که هر گروه کالایی (مواد خوراکی، حمل و نقل، مسکن، تحصیل و...) چه میزان تغییر داشته.
در مورد اینکه عامل کمبود نقدینگی تورمه بعنوان کسی که سالها اقتصاد خونده نفهمیدم منظورتون چیه واقعیتش!. اینجا دیگه بحث ریاضی نیست علمیه. بیشتر از این بخوام توضیح بدم هم کسل کننده میشه هم خارج از حوصله تاپیکه ؛)
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
بله از بحث تاپیک دور شدیمنقل قول:
ولی میشه اسامی چند تا از اون کالا رو بگین ما هم یاد بگیریم
یا حداقل بگین از کدوم محله میگیرین ما هم از اونجا بگیریم. به قول یارو گفتنی؛)
برادر من قیمت خیلی از اجناس بالا رفته. اصلا تورم در ایران معنی نداره چون بسیاری از اجناس قاچاق وارد میشن و قیمت رو سربازان گمنام تعیین میکنن!!
من بر خلاف شما هر چی دیدم قیمتش بیش از اون تعریف تورم زیاد شده کاری هم با دولت ندارم
از پراید گرفته! تا دلار و پنیر و لپه ! و عدس و شیر و یورو و قبوض چهارگانه! و خیلی خیلی که از حوصله خارجه
من فقط این رو میتونم به عنوان شاهد عینی بیارم :
به دلیل این که ارزش پولی ریال سال به سال کمتر میشه و نرخ تورم از نرخ سود بانک هم بیشتره . حتی اگر نقدینگی هم باشد و تورم زیر 10 بانک برای جبرانش سود ببش از تورم نمیده مثل همه جای دنیا. اینا خوب میدونن تورم چقدره که سود حتی 20 هم میدن. اگر تورم 8 درصد بود همون رقابتی که شما گفتید بین 9 و 10 میشد دیگه نه 20!
نقل قول:
توی محاسبه سکه جایی ندیدم عوارض ورود محاسبه کنند یا مالیات ارزش افزوده. مالیات ارزش افزوده الان 9 درصده و چیز پنهانی نیست
شما می تونید به محاسبه این سایت هم مراجعه کنید و حباب رو ملاحظه کنید
یه نکته دیگه اینه که خیلی ازجاها عیار سکه رو 22 اعلام کردند که منم همینو توی فرمول گذاشتم اما ظاهرا دقیقش 21.6 هست که شما هم همینو ملاک قرار دادید
اینم محاسبه مجدد من با 21.6 عیار
دوست من با محاسبات چیزی جلو نمیره. همینک سکه رو 40 تومان گرون دارن معامله میکنننقل قول:
تقریبا همه جای دنیا بانک ها نرخ بهره بیش از تورم میدن. اختلاف بین نرخ بهره و نرخ تورم بطور متوسط تو دنیا چیزی حدود 5درصده. ایران جزو معدود کشورهایی بود که طی یک دوره طولانی نرخ بهرش از نرخ تورم کمتر بود. پس اشتباه اولتون اینجاست که فکر میکنید نرخ بهره نباید بیشتر از تورم باشه!!نقل قول:
دوم اینکه همونطور که گفتم قیمت هرچیز رو عرضه و تقاضا معلوم میکنه نه ذهنیت ما! ... کمبود نقدینگی به شدتی هست که نرخ بهره 20درصد رو توجیه میکنه هرچند باید در نظر گرفت که بانکها نرخ بهره 20رو به هر سپرده ای نمیدن و بحث سپرده بانکی با صندوق سرمایه گذاری و ... متفاوته.
در مورد تورم، برای اینکه ببینید چه گروه کالایی در محاسبه تورم هست و هرکدوم طی یکسال گذشته چطور تغییر کردن به سایت بانک مرکزی برید و گزارش های دوره ایشو بخونید!!
عوارض ورود طلا باید حساب بشه. چون جزو عواملی هست که روی قیمت طلای داخلی اثر داره.نقل قول:
اگر مالیات بر ارزش افزوده رو به گفته شما 9درصد در نظر بگیریم حتی بدون عوارض ورود طلا قیمت سکه کمتر از اون چیزی هست که باید باشه!!
محاسبات این سایت خیلی غیر دقیق هست ...
شرمنده سطر اول حرفتون رو نمیتونم قبول بکنم.نقل قول:
امریکا مهد اقتصاد دنیا نرخ سود بانکها کمتر از تورمه!
من ذهنیتم دیده ام است نه سایت بانک مرکزی که چند تا قلم بزاره اثبات کنه تورم زیر 10 درصده.
ببخشید ولی قبول نکردن من یا شما واقعیت رو تغییر نمیده!!نقل قول:
اختلاف بین نرخ بهره و تورم اصطلاحا بهش گفته میشه نرخ بهره واقعی. نرخ بهره واقعی نمیتونه برای مدت طولانی منفی باشه. یعنی برای مدت طولانی نرخ بهره نمیتونه از تورم کمتر باشه. مشکلات اقتصادی به بار میاره.
برای اینکه ببنید نرخ بهره واقعی امریکا چند هست به دیتاهای بانک جهانی نگاه کنید :
همونطور که مشخصه الان نرخ بهره واقعی امریکا 2.23% هست. این با در نظر گرفتن این نکته هست که فدرال رزرو (بانک مرکزی امریکا) سیاست کاهش نرخ بهره رو برای سالها اتخاذ کرده و نرخ بهره رو کم کرده وگرنه نگاهی به تاریخچه بندازید میبینید که نرخ بهره واقعی خیلی از اوقات مقادیری حول و حوش 5% رو تجربه کرده.
متاسفانه اطلاعاتتون در مورد مفاهیم و امارهای اقتصادی دقیق نیست. چیزی که شما ازش حرف میزنید تخصص منه. میدونم دارم چی میگم دوست من:n39:
در اینکه اطلاعات من کمتر از شماست بحثی نیست ولی در اینکه واقعیت رو نادیده بگیریم بحث هست:)نقل قول:
شما خواسته یا ناخواسته دارید از دولتی رو که خودش هم بعضا با خودش مشکل داره و با اشتباهات غیرعمدی! که بعضا میکنه حرفای خودش رو نقض میکنه طرفداری میکنید. اون کسی که اعلام میکنه تورم 8 درصد همون ادم چند روز پیش گفت دلار برمیگرده به 3500 که نه تنها برنگشت بلکه رفت 3950. جای تعجبی هم نیست که این فرد اصلا نمیدونه تورم چیه. وقتی یکی همون اقاهه نمیدونه تورم چیه چطور انتظار داربد من حرفش رو قبول بکنم!
نرخ بهتره اون چیزی که در سایت نوشته با واقعیت فرق داره دوست عزیز. همانطور که در ایران هممون میدونیم سایت بانکها چی نوشتن و چی اجرا میشه.
بزرگترین بانک امریکا BANK OF AMERICA نرخ بهرش 1.1 درصد هست. WELLS FARGO هم حدود 0.9 درصده در نهاست PLC هم نرخش 1.3 درصده. اینها رو باید خودتون حساب داشته باشید تا بدونید چی به چیه!( این اطلاعات کاملا موثق هست نگران نباشید)
دوست من من حرفهای شما یعنی اون چیزی رو که بلدید رو اصلا زیر سوال نمیبرم ولی این رو که اقتصاددانها خیلی چیزا رو نمیدونن و بیشتر روی تیوری کار میکنن رو کاملا واقفم بهش.
فک کنم این بحثها حالت خصوصی پیدا کرده و نمیدونم فروم جای مناسبی هست یا نه!
بازم شرمنده زیاد حرف زدم
فکر نمیکنم توضیحات بیشتر من نتیجه ای داشته باشه ...:n39:نقل قول:
و همچنین توضیحات من:n39:نقل قول:
کسی نظری نداره؟! اینجا مگه تاپیک امور بانکی نیست؟نقل قول:
طبق خبر IRINN
با تصویب هیئت دولت , واحدِ رسمیِ پول ایران از "ریال" تبدیل شد به "تومان" که مثل قبل معادل 10 ریال هست
حالا میره برای تصویب در مجلس که گمان نکنم رای نیاره
یعنی دیگه در بانکها و خودپردارها و کارتخوانها , بورس , وزارتخونه ها و فروشگاهها و غیره از تومان استفاده میشه و دیگه ریال به کار برده نمیشه
تغییری در ارزش پول نمیده اما لااقل مشکلاتِ مربوط به دوگانه بودنِ واحدِ پولی حل میشه یعنی دیگه کسی نمیگه این قیمت به ریاله یا به تومانه ؟ این مبلغ به ریال , میشه چند تومن ؟
=====================================
بنده خودم یک بار جلو خودپرداز یک نفر موجودیش رو روی صفحه بهم نشون داد و گفت:
آقا این موجودی چند تومنه (10050000 ریال بود که با حذف آخرین صفر تبدیل به تومن میشه یعنی 1005000 تومن / یک ملیون و 5000 تومن )
منظورتون برگشت چک با یا بدون گواهی عدم پرداخته؟؟نقل قول:
باید به تصویب مجلس برسه ... هنوز نهایی نیست.نقل قول: