من توضیح میدم دوست گرامی .. ولی شما خودت هم میتونید یه چیزایی متصور بشید از همینجا .
شما یه حساب سر انگشتی کن ببین همین آقای ترامپ که طرفداراش تو ایران بیشتره تا مثلا بین یهودی های اسراییل .. دیگه ما چه مردم فلک زده ای هستیم
تو رژیم صهیونیزمی با شک و تردید به پدیده ترامپ نگاه میکنن . اون وقت تو ایران طرف میره با اسپری سیاه رو دیوار خونه مردم مینویسه : دمت گرم ترامپ
حتی مجری های اخبار صدا و سیما هم نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن و عملا نشون میدن بیشتر طرفدار ترامپ هستن تا اوبامای سیاه پوست (برعکس شعارهایی که میدن)
یعنی همین ایرانی با همین ذهنیت ترکیه که میره اون کارا رو میکنه .. حساب کن امریکا و کانادا بره چه قش قرقی به پا میکنه. تصورش ساده ست سخت نیست
من خودم سال فک کنم 83 سا 84 رفتم کانادا اون موقع که دلار کانادا بود 800 و خوردی اواخر ریاست جمهوری آقای حاتمی همون سال که دکتر الف نون شد رییس جمهور
شما کانادا بری خود کانادا یی ها هم یه جورایی بهت میگن که اینجا جا نیست و مقصد اصلی امریکاست .
همه مهاجرها هم که میرن ..میرن که بعد از 5 سال شهروند کانادا بشن راحت برن امریکا
در مورد جمعیت هم الکی نگفتم کانادا 30 ملیون جمعیت داره .. کلی مها جر من جمله ایرانی راه میده
امریکا بالغ بر 350 -360 ملیون جمعیت داره
تو امریکا اصل کاری لس آنجلس و نیویورک هستن که ایرانی کم نداره ..
جاهایی مثل میامی فلوریدا و سیاتل واشنگتن هم حاشیه هستن
وسط امریکا هم که خالی ه میگن Midwest همونجاها هست که ایرانی کم رفته سرزمین فرصت ها همونجاست
جمعیت ایرانی های امریکا تخمین زده شده که یک و نیم ملیون هست
حمعیت ایرانی های کانادا خدا میدونه چقدر هست
بعد هم ایرانی اونجا (اکثر به خاطر مسائل اسراییل و تو چشم بودن) به ایرانی رحم نمیکنه
اکثرا هم شعار میدن که آی ما آذری هستیم ایرانی نیستیم و اینایی که میبینین همه عرب هستن
و حرف های مشابه
یعنی غیر از اون ایرانی ها که هیچ وقت انگلیسی یاد نمیگیرن و کارشون اینه که همش دور هم جمع بشن بزن و برقص را بندازن ..
غیر از اون ها بقیه ایرانی ها تا به چم و خم اونجا آشنا میشن و دم در میارن دیگه خدا رو بنده نیستن .
مخصوصا اگر تو ایران اقلیت قومی چیزی بوده باشن