برند مشهوری نیست و اصلا تا حالا اسمشم نشنیدم...اگر عطر با کیفیتی بود حتما تا حالا در موردش شنیده بودم..چون مدتی در مورد عطرهای گرون ولی باارزش سرچ میکردم...نقل قول:
مسلما تام فورد خیلی معروف تر و بهتر هستش...
Printable View
برند مشهوری نیست و اصلا تا حالا اسمشم نشنیدم...اگر عطر با کیفیتی بود حتما تا حالا در موردش شنیده بودم..چون مدتی در مورد عطرهای گرون ولی باارزش سرچ میکردم...نقل قول:
مسلما تام فورد خیلی معروف تر و بهتر هستش...
سلام من میخواستم یه ادکلن بگیرم که بوی ملایمی داشته باشه شما چیرو پیشنهاد میکنین .؟ قیمت هم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰.
آخ آخ ما رو بردی به گذشته اون سیگار و تیرز یه روز آجیم تیروز رو بداشت از دستم قایمش کرد.....نقل قول:
منم یه زمانی میزدم.نقل قول:
نقل قول:
اون زمان که جنوب بودم تقلبیش هم اومده بود بو امشی بیداد!!!
من 152 گرفتم البته 1سال پیشنقل قول:
نقل قول:
همه جورش رو دیدم.تقلبیش بزرگ تر بود سایزش.بویه گلاب مونده میداد.
آره ...اون سیگاره هم خریدم با یه جعبه فلزی بیضی شکل که آکبند خودش بود خیلی شیک و خوشبو بود.....یادم میاد به معلم 4 دبستانم هم یه کوچیکش رو هدیه دادم.....یادش بخیرنقل قول:
سلام
یکی از دوستان در مورد موندگاری polo black سوال کرده بود..موندگاریش به شدت پایینه،یعنی میشه گفت اصلا موندگاری نداره..10 میل خالی کنی رو خودت 1 ساعت بعد هیچ کس متوجه نمیشه ادکلن زدی...
دوستان تا 30 تومن گزینه خوبی پیدا نمیشه ؟ ( یه بار دیگه هم پرسیدم جواب درستی نگرفتم :41: )
سلام به همه ی دوستان
اگه اجازه هست می خام در مورد عطرهای مردانه و زنانه و طریقه ی شناخت آنها صحبت کنم.
عطرهای کلاسیک معمولاً به مردانه و زنانه تقسیم می شدند. امّا امروزه اغلب عطرها، بر اساس جنسیّت، غیرقابل تشخیص هستند. به عبارت لاتین Unisex می باشند. یعنی هم مردها می تونند استفاده کنند و هم زن ها.
در کل خط ممیّزه ی واضح و آشکاری بین عطرهای زنانه و مردانه نیست. امّا عطرهایی که نوت غالب آنها، گل بو (Floral، یعنی رایحه ی اصلی آن ها بوی گل هاست) می باشد، غالباً زنانه محسوب می شوند.
البته این دسته بندی به فرهنگ غالب یک کشور مربوط می باشد. مثلاً در کشور ترکیه، مردان مذهبی از رایحه ی گل ها مثل گل رز (که همان گل محمّدی یا رز دمشقی یا گلاب است) و یاس (جاسمین) استفاده می کنند.
عطرهایی که نوت غالب آن ها رایحه ی چوب است بیشتر مردانه محسوب می شوند تا زنانه. همچنین به نظرم نوت آکوا (Aqua که همون بوی آب، اقیانوس، ساحل دریا، باران، لایه ی ازن است) هم بیشتر مردانه است تا زنانه.
چرا که این نوت سردکننده ی توان ج ن س ی به شمار می آید و با طبیعت زنان که جذب جنس مخالف (که حسّی خدادادی برای تولید نسل است) می باشد، سازگار نیست.
جالب توجّه است بدانیم در کشورهای عربی مخصوصاً عربستان، بهترین عطرها، بوهای حیوانی (از قبیل کستروم (جند بادستر) که ته بوی مدفوع دارد) است.
منتظر دیدگاه ها، نظریات، انتقادات و سوالات شما می باشم.
شریف عطّار
والا اون سیگار رو تقریبا 11تومن(اون موقع دلار 1000بود:31:) گرفتم از ارمنستان بوش که فوق العادهست حالا نمیدونم اصله یا نه:11:نقل قول:
مخلصیم علی جون:10:نقل قول:
پولو مشکی که بوشو خیلی دوست دارم یه جورایی شبیه deseo هم هست منتها تند تر خیلی خوشبو وموندگاری خوبی هم داره رو پوست من حداقل 6ساعت رو تو تابستون تو اوج گرما وبا رطوبت بالای شمال جواب داده البته پخش بوش معمولیه اون کنزو هم که اصلا صحبتش نیست بوش شیرین و کمی تند هست اما موندگاری و پخش بوش در حد عطر بیکه:31:در کل به کسی توصیش نمیکنم اصلا:41:
من کلا عطرای قدیمی رو هر جا میبینم نمیتونم مقاومت کنم:31:ولی واقعا این تیروز بوی مخوفی داره داشتم عکس میگرفتم بوش پیچیده بود بوی بقیه اصلا به مشام نمیرسید:27:نقل قول:
جدی؟!!!!!ولی مال من خیلی موندگاره و تو روز های گرم تابستون امسال خیلی خوب جواب داده بود.شاید رو پوست شما نمیمونه بدید یه نفر دیگه امتحان کنه اخه موندگاری رو پوست افراد متفاوته و ممکنه عطری رو پوست یه نفر 1 ساعت بمونه رو پوست نفر دیگه 5ساعتنقل قول:
چاکریم:11:
محمد جان والا منی که سقف خرید هام 40-50 تومن بود الان شده 60-70 اقلا پایه اش.نقل قول:
خب دیگه محصولاته بوگارت بهترین هستن به نظرم یا بنتون.
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
میشه در مورده نت هایی که خانم ها خوششون میاد توضیح بدید؟(فکر کنم خیلی ها این سوال رو داشته باشن)
بچهها لطفا یه ادکلن خوب معرفی کنین فردا قراره برم خرید :31: پسرونه ، خنک باشه ، معروف باشه بین 20 - 30
عجیبه من یه :18:موقع تست کردم حداقل 10 ساعت بوش رو همه حس میکردننقل قول:
دوست عزیز همه جوره تست کردیم. هم رو لباس هم پوست یه نفر دیگه..توصیه میکنم اصلا براش هزینه نکنید..با مشاوره گرفتن از بقیه دوستان که ادکلن شناس! هستن میتونید ادکلن بهتری انتخاب کنید..البته این خطاب به دوستی بود که در مورد این ادکلن پرسیده بودن..نقل قول:
اصولا سلیقه ها متفاوت هست مخصوصا تو خانوم های شرقی و غربی اختلاف سلیقه کاملا دیده میشه مثلا جایی که عشق خانوما اکوا بولگاری هست جای دیگه بدشون میاد ولی میشه گفت بوهایی که زیادی سرد و حالت خشک دارن مورد پسند نیست به نظر من روی ادکلن های پودری بیشترمیشه حساب کرد یا نت AMBER مثلا من لالیک رو در مورد 10 نفر تستیدم فقط 2 نفر خوششون اومد اکوا رو از همون 10 نفر 8 نفر واندروود و شوپارد رو همه پسندیدن به نظر میاد خانومای ایرانی نسبت به ادکلن های گرم واکنش بهتری دارن مثلا عاشق گرلن L INSTANT EXTERME شدن :31:نقل قول:
عزیز باید عرض کنم تقلبی زدی:31:نقل قول:
اون پودری رو خیلی قبول دارم.یکی پودری و یکی هم فرش:31:آکوآ بولگاری یچیزیه انگار دوتاشو باهم داره+یهنقل قول:
تلخی نرم
دوستان قیمت ادکلن هم افزایش داشته با این وضع اقتصادی و تحریما؟
این اد کلانا که بوی سیگار رو میبره چند تا معرفی کنید . اگه قیمتای حدودیشونم بگید ممنونتون میشم.
مرسی
البته من 100 میلشو نگرفتم..فقط یه 7 میلشو گرفتم برا تست.. که اونم فکرم میکنم اصل باشه..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
از همه چیز بیشتر این ادکلن ها بودند که رکورد افزایش قیمت رو شکوندند:41:نقل قول:
یاتاقان مناسب هست
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
پس سعی کنید با دقت بیشتری بررسی کنید چون اینطور که میگید نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
اینا چی هستند؟نقل قول:
با یاتاقان کاملا موافقم هیچی ازبوی سیکار نمیمونه ا:31: واسه من که به شدت گرم و سنگین اومد
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
اینا رو یادم رفته بود دوتا ادکلن عربی یکی با بوی گرم و جنگلی که خیلی سنگینه من خوشم نمیاد اون یکی اما بوش خوبه سرد و فلزی مانند البته موندگاری حداکثر3ساعت هستن:31:
میگن زینو هم اینجوره:31:نقل قول:
یکی دوبار هم شنیدم که ژینو مناسب هستنقل قول:
ولی هیچ ادکلنی تابه حال مثل یاتاقان جواب نداده
لامصب اسمم داره ها یاتاقان:27:
من که خیلی خوشم میاد ولی یه خصلت بدی که دارم اینه که ادکلن تکراری نمیتونم بخرمنقل قول:
البته بحث اوپیوم و سفری جداست:11:
خب دوستان اینم از خرید امروز ما:
Burberry London
مدتها بود دلم میخواست داشته باشمش و امروز دیدن قیمت بسیار بالای عطرا بدجوری عقده ایم کرد و دیدم مغازه عطر فروشی گل آفتاب در بوستان پونک داره تسترش رو به قیمت 90 تومن میده در حالی که اصلیش رو 114 تومن میداد منم نه گذاشتم و نه برداشتم وخریدمش...البته این مغازه به شدت آدم اصل فروش و مطمئنیه و ازین که از این مغازه اینو خریدم اصلا ناراضی نیستم چون واقعا آدم خوبیه و قبولش دارم...از معدود جاهاییه که هنوز ادکلن چیک اصل رو با همون درب شفافش که نور ازش رد میشه میفروشه و هرگز جنس تقلبی به داخل جنساش راه پیدا نکرده...قیمتاش هم در مقام مقایسه کاملا استاندارده
میدونم البته بربری لاندن رو قیمت خوبی نخریدمش اما مطمئنم بعد از عید همین قیمت هم عمرا دیگه گیر کسی نیاد...
در هر صورت به شدت بوی یاس مانندش رو دوست دارم...البته از نظر خودم بوش بیشتر به یونی س . ک . س میزنه تا مردونه اما خب با وجود این به شدت رمانتیکه و دوستش دارم
یاتاقان خیلی تلخیه باحالی داره.دلم میخواد بگیرم ولی حجمه کمش نه 125 میل.نقل قول:
.....................
گفتی اوپیوم .امروز دوباره اپیوم و ام 7 و ورساچه دریم رو تست گرفتم.
این ورساچه دریم عجب پخش بویی داره.الان بعده 10 ساعت که این کاغذ تست ها کناره هم هستن فقط این
تشعشعاته بوش تا 20-30 سانتی میاد ولی بوش رو دوست ندارم.بویه تنباکو همراه با بویه علف ملف داره.:2:
ولی این ام 7 و اپیوم رو نمیشه ندید گرفت.اولش که تست گرفته بودم تا 1 ربع اول این ام 7 غوغا میکرد.از رو
کاغذ تست دو سه متر بو پرتاب میکرد.ولی بعده یک ساعت تازه اپیوم خودشو نشون داد و فقط بویه اون بود که تا
20-30 سانتی پرتاب میشد.
خیلی جالبه اولش که اپیوم رو میزنی تا 1 ربع بویه تند و گرمی داره ولی بعدش که عمیق میکشی داخل احساس
خنکی میده.
یه ادکلن هم تست کردم واقعا فکر کردم که CK free بوده ولی با کماله تعجب بعدا فهمیدم یچی دیگه بوده.فوق
العادست بوش.بویه برگه نارنج + شکوفه نارنج میده.ولی فکر کنم نه پخش بوش خوب باشه و نه موندگاری.یکم
شبیه آرنج هرمسه.
خدایا پول برسون سه تاشو بگیرم:31:راستی یکم بیشتر بفرست که چند تا دیگه هم هست:27:
والا این جا زیاد متخصص عطر قیمت مناسب پیدا نمیشه...به نظرم با قیمت 30 تومن الان میتونی از کارای بنتون هم گیر بیاری...بنتون انرژی بسیار ادکلن خوبیه...اگه این قیمت گیر آوردی در خریدش تردید نکننقل قول:
نقل قول:
علی جان مبارک باشه.عاشق بوشم.یه بویه رمانتیکه باحال داره همراهه تنباکو باحال.ولی موندگاری
خوبی نداره .یه زمانی 45 بود.یادش بخیر نخریدم.چه مملکتی :41:
........................
اون چیک رو تست کردی؟بو هندونه میداد؟
مبارکنقل قول:
انشاا... منم بتونم به ادکلنی که خیلی وقت دنبالشم برسم:27::31::27:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
علی جون یاتاقان فقط 125 میل داره و حجم کم نداره.نقل قول:
البته 10 سال پیش یادمه با ظاهری متفاوت 20 میلش هم بود ولی اللان دیگه نیست
اون چیک رو تست کردم دقیقا خود چیک بود...نه واقعا نمیتونم بگم بوی هندوانه میده...بیشتر بوی طالبی که با دارچین و زنجبیل قاطی شده باشه میده..به شدت بوی دارچین و زنجبیلش مشهود و خوشاینده.....بوی ادویه همراه با یه چیز خنک میده...تجربه انگار ثابت کرده ادکلنایی که بوی متناقض در اونها قاطی شده هوش از سر خانمها برده مثل سی اچ و چیک...نقل قول:
منم هرچی خواستم تو نت هاش بویه هندونه پیدا کنم نتونستم با بو کردن پیدا کنم ولی تو سایته فراگرانتیکا همه به بویه هندونش صحه گذاشتن.:13:نقل قول:
علی جون چه گیری دادی به هندونه!:31:نقل قول:
قبلا هم عرض کردم این بیشتر بوی خیار با ادویه جات میده. ولی فوقالعاده هست
خب بویه هندونه دوست دارم:31:والا من بویه خیار هم توش حس نکردم:20:نقل قول:
پس بوی چی حس کردی؟نقل قول:
میشه برداشتتو بگی؟
دوستان برا بهار لانویت بهتره یا هوم اینتنس؟:31: