همچین میگید داریوس راحته انگار مگه این زنه ماره چقدر سخته؟ ابه خوردنه برا من همشون یکی دوتا بازی باهاشون بکنی برات راحت میشن
Printable View
همچین میگید داریوس راحته انگار مگه این زنه ماره چقدر سخته؟ ابه خوردنه برا من همشون یکی دوتا بازی باهاشون بکنی برات راحت میشن
Spirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !
با همین trynبازی کردم خریدمش حال کردم با عجب چیزیه هنوز بازیش دستم نیومده ولی تو بازی اول باهاش حال کردم:n04:
منظورم یه اسکین یا یکی دوتا هیرو نیست تو یوتیوب زده همه ی هیرو ها رو میشه آنلاک کرد:n04:کسی از طریق سوروی rpگرفته؟ بعد یه مورد خیلی جالب تو این فروم دکمه ی Enterمن کار نمیکنه:n08:کلا با تایپ مشکل دارم
ملت از لگ شدید و فقدان بازی آنلاین نمیدونن چیکار کنن میان اینجا کل کل ... به جای این کارها برین به اینور اونور یه نامه ای پیغامی ایمیلی چیزی بدین بلکه از این لگ خلاص بشیم ... دوستان من پیشنهاد میدم ISP ها رو تهدید به عدم تمدید سرویس بکنیم تا شاید فرجی بشه. چون اونا پولشون از دست میره و قطعا اگه تماس های زیادی در این باره از سمت مشترکین باشه برای رفع مشکل لگ اقدام میکنند. من که به داتک گفتم اگه درست نشه دیگه تمدید نمیکنم چون اینترنت موبایل تمامی قابلیت های این ADSL مزخرفتون رو داره فقط پینگش بالاست که اونم الان با این لگ فرقی نداره
spirit visage بت لایف استیل و اینا نمیده ، باعث میشه بقیه آیتمات که لایف استیل ، اسپل ومپ و اچ پی ریگن میدن ،عملکردشون بالا بره :n13:نقل قول:
Spirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !
طبق انتظار بحث با ادمین های بازی بیفایده بود و بن رو ب هیچ عنوان بر نمیدارن
پس چاره اینه که تا بعد از انت... بازی نکنم وگرنه بن هی بیشتر و بیشتر میشه
آقای Noob خوندی چی گفتم ؟؟؟ :n06:نقل قول:
گفتم بستگی به نوع آیتم حریف داره
هیچ نوع آیتم بستنی توی این بازی اشتباه نیست به شرط اینکه نقطه مقابل حریف بسته باشی دکتر:n26:
هیچ کس نباید کسی که تازه شروع کرده رو بازخواست کنه چون سوال پرسیدن عیب نیستنقل قول:
داداش شما هر سوالی داری اینجا بپرس بزار هرکی هرچی میخواد بگه
این بحثا فقط وقتی معنا داره که بازی وجود داشته باشه ... الان که اینترنت رو گل گرفتن دارین بحث چی میکنین؟ الان مینیون ها رو به زور last hit میکنیم چه برسه به اینکه بخوایم در مورد آیتم بستن بحث و فکر کنیم:n15:نقل قول:
دقیقا معنایی نداره ولی انگار این دوستمون ...نقل قول:
آقا حرف مزخرف نزنید اصلا 5 سال نیست که لول ساخته شده ! دیگه ته اش 4 سال هست
من تا الان 25 درصد از این بازی رو دانلود کردم ، اما یه چندتا سوال واسم پیش اومد :
1- واقعاً ارزش بازی کردن رو داره ؟ :n13:
2- عایا بعد از دانلود بازی از کلاینتش آپدیت دیگه ای هم نیاز هست ؟ ( چند گیگ آپدیت ؟ )
3- شما می تونین در حال حاضر به راحتی بازی کنین یا پینگ بازی روی Nerve ـه ؟ :n29:
مخابرات و بقیه ی isp ها هیچ کارن تو این لگها و تهدیدشون کردن که درباره ی این مشکلات صلا حرفی نزنن بیخود زنگ نزنید چون جز گمراه کردن کاری نمیکنن
1.اره (من که خوشم اومد ولذت بردم)2.احتمالا یه یک و نیم گیگی بخواد3.فقط صبح ها میتونی بازی کنی،شب لگ هست با این حال میشه رفت ولی ظهر فکرش رو هم نکننقل قول:
اقا یکی بیاد اسامی کسانی که الان تو eune یا euw یاna بازی میکنن رو تو یه لیست بده همه اد کنن در جا دیگه هر کی نیاد یه پست بده براش :n01:ها چطوره؟:n10:
آخ آخ گفتی،نقل قول:
دیگه مینیون هم نمیتونم last hit کنم، فقط میرم تو بازی هر 10 ثانیه یک بار جای چمپ ها توی مپ عوض میشه و دوباره تصویر Freeze میشه تا 10 ثانیه بعد! منم فقط تماشا میکنم!
وقتی مشترکین شون رو از دست بدن همچین همه کاره این قضیه میشن که کیف کنی ... ISP ها سعی دارن با گمراه کردن مخاطب و بی اطلاع نشون دادن خودشون رو به کوچه علی چپ بزنند تا شما همین طرز فکر رو داشته باشید و اینقدر تلفنی مزاحم شون نشی ... در هر حال من همه کارهایی که با این اینترنت میکنم با موبایل خیی برام ارزون تر تموم میشه (مصرف برق کمتر - اینترنت کم سرعت و ارزانتر موبایل مثل ADSL میتونه دانلود و وب گردی رو برام تامین بکنه):n06:نقل قول:
عزیز فکر میکنی ISP ها از این وضع راضی هستن؟ فکر میکنی دوست دارن کسب و کار خودشونو تخته کنن؟نقل قول:
نه عزیز، دست اینا هم نیست، کار از یه جای دیگه میلنگه،
یکی دیگه https و پورت ها رو بسته این بیچاره ها چیکار میتونن بکنن؟
الآن پستم پاک میشه، میگی نه نیگاه کن. :n02:
اصلا دیال اپنقل قول:
اونم خوبه:n02: ولی جدا از شوخی من همه رو رفتم سنجیدم ، اینترنت موبایل بین ارزانترین روش های اتصال ، پرسرعت ترینه و در نتیجه بهترین گزینه برای همه کاری به جز گیم آنلاینه ... اگه از دیال آپ استفاده کنیم بازم پول میدیم به همین ISP های بی عرضه (اندازه شلغم ازشون بر نمیاد) ... لااقل پولمون بره جایی که ادعای ارایه خدمات با کیفیت ندارننقل قول:
کلا اوضاع خرابه کل کشور همه ISP ها همینوری شلغم شدن :n02:نقل قول:
کسی با رایتل تست کرده ؟ یکی از بچه ها میگفت پینگش خوبه
شما بودی میگفتی شاتل داری و سرویس گیم گذاشته ؟
من یک مبحث براش زدم ، این ادمین نامرد اومد لهش کرد و رفت!نقل قول:
من حوالی سال 85 از easy2call کارت اینترنت می گرفتم ، باور کنید از adsl الآن پینگش بهتر بود! اصلا لگ و delay نداشتم ، باهاش WOW می زدم.نقل قول:
ما که چند روزه بازی میکنیم. فرندلیست ایرانی هامون هم که یه مدتی خالی خالی بود الان همیشه ۱۵ نفر آنلاین و مشغول بازی داره :)
بار ها عرض کردم که اینجور مباحثو میتونید توی یه گروه اجتماعی مطرح کنید .نقل قول:
برید به قسمت گروه های اجتماعی یکی بسازید لینکشو بذارید اینجا , یا بقیه رو شخصی اصلا توش دعوت کنید . اگه قرار باشه برای پلیر های هر بازی یه تاپیک بزنیم کل نظم انجمن به هم میریزه .
وقتی لیست به اندازه کافی بزرگ شد میتونید به من یا دیگر ناظرا بگید که توی پست دوم تاپیک قرار بگیره .
اگر چه که به نظرم سازماندهی چنین لیستی غیرممکنه ولی اگه انجامش دادید میتونید به ما بگید که قرار داده بشه .
توی پ.خ هم این موضوع رو اون موقع مطرح کردید که جواب دادم بهتون .
سلامنقل قول:
یک Singed بخر حالشو ببر ، انگه اینترنت ایرانه ، فقط راه برو دود ول کن ملت می اوفتند کف زمین.برو تو mobafire بخون mastery ش رو ، خیلی هیرو فوق العاده ای هست ، خصوصا برای ایران.
بابا ادی جان ، یک زیر گروه بسازید برای هر بازی آنلاین پر طرفدار ، ملت نیان هر چی هست توی یک مبحث مطرح کنند ! مثلا یکی مبحث بزنه برای artwork یکی برای یک مسئله دیگه ، یکی برای آموزش و ....نقل قول:
آخه شما محل سکونتت اینجایی که ما ایرانی ها هستیم نیست :n06:(تو سرزمین افسانه ای و .netframework اوضاع رو به راهه)نقل قول:
هر کس تو زمینه ه-ک حرفه ای یا برنامه نویسی حرفه ای هست به نظرم میتونه یه کاری برا این لگ ها بکنه
الان مخبر میگه پستت پاک شد :D
باز خوبه بچه ها لگ دارن من الان دو هفتس که نمی تونم لاگین کنم ......... اگه کسی راه حلی بلده به ما هم بگه ................ سرور EUW بازی می کنم...................:n04::n04::n04::n04:
اه آقا الان زنگ زدم به آی اس پی بهم گفت مگه خواب ندارین شما :n15:
اعصابم خورد شد قطع کردم ! آخه نامردا زدن 24 ساعت پشتیبانی بعد زنگ میزنی اینجوری حرف میزنن :n22:
آقا این تریلر سینماتیک که توی یوتیوب منتشر شده رو کسی میتونه آپلود کنه ما هم بتونیم ببینیم ؟ خیلی تعریفشو شنیدم :n28: ما که نمیتونیم بریم یوتیوب
بچه ها یکی تو این چت رومها اومده میگه فری rp
بعد میگم از این survey هاس؟ میگه نه من سیم کارت fake دارم با اون می گیرم ولی دیگه از لول خسته شدم به خاطر همین میدم به بقیه
بهش گفتم چقدر تو خوبی :n02:حالا یکم هم rp بده به من گفت باشه ولی یوزر نیمتو میخوام گفتم مگه نمی بینی؟ همینه دیگه summoner باهاش یکیه! گفت باشه پس نمیخوام 2 دقیقه بعد اومد گفت پسوردت هم میخوام! -منم خودمو زدم به اون راه- باشه مشکلی نیست پسوردم 123321 !
دو دقیقه دیگه اومد گفت مطمئنی همینه گفتم آره باز رفت اومد گفت مطمئنی؟ گفتم بدون اسپیس بزن! :n02:
یه سه چهار باری رفت اومد آخر گفت نمی تونم بهت rp بدم !
حیف که فارسی نمی فهمه وگرنه بهش میگفتم برو داوش ما رو سیاه نکن ما خودمون ذغالیم! خلاصه قشنگ یه 10-15 دقیقه ای سرکار بود:n08::n08:
میگم هیچ گزینه ای نیست اینا رو ریپورت کنیم؟ summoner ش این بود RyskGammalGubbe
یا مثلا الان چک میکنم تو روم پر اسپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی گول اینا رو میخوره؟ :n09:
بابا این سایتها رو نذار اینجا، به خدا الآن بعضیها میرن یوزر پسوردشونو وارد میکنن!نقل قول:
جدی میگم! :n16:
من یبار گول خوردم :n28: ولی طی دو روز accuont رو پس گرفتم از طریق lol support بعد که log in کردم طرف واسم rp گرفته بود :n19:
من خستم شده تنهایی بازی کردن کسی اسم account شو نمیده ما اد کنیم؟
الان توی لول لاگین کردم یکی از بچه هارو دیدم داره بازی میکنه با پینگ 34 البته ایران نیستش، موندم با پینگ 34 بازی کردن چطوره !!!اونم مایی که یه عمره دعا میکنم خدا این دست لگ کم باشه و با این لگ درگیر لول شدیم
اسم اکت چیه؟نقل قول:
بگو اضافه کنم به لیستم، همه user ها ایرانین، تو امضا لیستو گذاشتم. :n16:
شما West بازی نمیکنین؟ من abrams1996 EU Westنقل قول:
گذاشتم که حواسشون جمع باشه گول نخورن :n26:نقل قول: