اگه از سرعت 220 منظورت توی روزانه هست که برای من تا چند ثانیه روی 250 هم رفته.من سرویس 128 دارم.نقل قول:
Printable View
اگه از سرعت 220 منظورت توی روزانه هست که برای من تا چند ثانیه روی 250 هم رفته.من سرویس 128 دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شبانه شما چنده وکدام مرکز شیراز هستید؟!
دوست خوبم من هیچ ارتباطی با شرکت صبا و ندا و اینها ندارم و هیچ پدر کشتگی هم با مخابرات ندارمنقل قول:
خدایی یه خط میخواستم بدم مخابرات رانژه کنه صبا پشتیبانی نمیکرد جونم رو بالا آورد سر همون جریان یه اخطار هم از سمت مدیریت گرفتم سر هیچی و پیچی تازه خط dlc هم نبود pcm بود و مخابرات هم روش نشد ولی خدایی ندا 3 روزه رانژه میکنه مخابرات 3 هفته ای بعد جونت رو هم به سرت میاره دزدی اکانت باید بری مخابرات پنل بگیری تا دزدی رو متوجه بشی یه سری به این تاپیک بزن دو سه صفحه قبلش رو بخون هر بار استفاده کردن دوبار براشون تو پنل حساب کردن و بعد از اکانتشون هم دوبله کم کردن تازه نوشتن هیچ کار یهم نمیشه کرد
خدایی من کی گفتم تو روز230 دان کردم من تو روز خیلی دان کنم 90 تا اونم به زور اما شبش عالیه 230 پرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768&page=345
عالی
از برو بچ اصفهان هرکی هست من خدا رو یاد میکنم بیاد یه شب خونه ما بعد بیاد براتون بگه اوضاع چه جوره
شخصا به این نتیجه رسیدم تهران وضع ندا خوب نیست کلا تهران وضع ای دی اس الش خوب نیست ام اصفهان فعلا عالیه!!!
در ضمن اون دوست خوب من یه نگاه به تاریخ ریجیستر من بنداز برو پرو فایلم ببین جاهای دیگه چه پستهایی زدم بعد بیا این جوری تهمت بزن خدایی آدم فروشی کثیف ترین کار دنیاست و کسایی که از چیز های بد جلوه خوب نمایش میدن و خوب میگن هم کثیف ترین هستند
من به شخصه اگه مشتریهام از صبا ناراضی باشن یا خودم ببینم داره پاش لنگ میزنه دیگه به هیچ عنوان ازش خرید نمیکنم میرم یه ای اس پی دیگه اما تا زمانی که داره این جوری خدمات میده عمرا ولش کنم
بین 50-70 متغییر است ولی اکثرا روی 60 تا 65 باقی میماند ؛نقل قول:
مرکز سلمان
دیگه خیلی خوب باشه اون شب 800مگ بشه گرفت.
به نظرم باید ای دی اسال های اینجوری مثل صبا رو هم که شهر به شهرشون فرق می کنه توی تاپیک های مجزا بحث بشن تا این اختلاف نظر ها پیدا نشه
در ضمن در مورد اون دزدی 24 مگ هم که فرمودید بسیار جالب و ریز بین بود من خودم شخصا به این نکته توجه نکرده بودم چون هیچ یک از مشتری هام تا حالا اکانت اضافه نخریده بود اماممنون جای اعتراض داره و اونها به هیچ هنوان حق همچین کاری ندارن
من پنچ گیگ که خرید میکنم توی پنل میزنه 5248460 که تقسیم به پنج میشه 1049692
در مورد اون خدمت اضافه ای که فرمودید حتما زنگ بزنید تهران باهاشون حرف بزنید اعتراض کنید تا نماینشون رو مجبور کنن این رو حذف کنه چون تو اصفهان که اصلا همچیمن چیزی نیست به هیچ عنوان تعرفه ها تو خود سایت صبا هست
خدمت بعضی از ذوستان عرض کنم که اینترنت مخابرات تهران نامحدود هست و دوست من الان با 512 سرعتی بین 50 تا 60 دارد .
اعتراض وقتی کارساز است که طرف مقابل برای شما بعنوان مشتری ارزش و حقی قائل باشد. اگر اشتباه نکنم از سال 84-85 بود مشترک صبانت شدم و هیچ وقت پاسخگو نبودند. ( که بر سر موضوع 10 روز قطعی و ناتوانی متخصصان با سوادشون در حل مشکل ، سرویس رو جمع آوری زدم ولی بعد از چندماه خام شدم متاسفانه بخاطر 50ک شدن سرعت روزانه اشون ، اون موقع رایانه مصباح بود و چندی بعد صبانت بخاطر ناتوانی و بی سوادیشون با این شرکت فسخ قرار داد کرد، حالا شده نماینده آسیاتک )نقل قول:
نمونه:
درخواستی که در خصوص محدودیت سرعت و ساعت شبانه که کتبی ارسال کردم و مطمئنم مشترکان زیادی طی حداقل 1-2 سال اخیر تلفنی و مکتوب تماس گرفتند و بعد از گذشت چندسال همچنان هیچ !کد:http://sabanet.ir/support/contact/
فعلا که سرویس از پارس آنلاین سفارش دادم اگر مناسب نباشه باز هم جامپ میزنم به یکی دیگه. ( عمرا برگردم صبانت ) ;)
دوست گرامی اینها از من و شما بهتر می دانند ولی خوب دیگه :31:نقل قول:
وضعیت پینگ هم که قربونش برم الان از یاهو پینگ گرفتم 700 هست:34::15:
البته من هیچ وقت بازی آن لاین نکردم که نیازی به ÷ینگ خو.ب داشته باشم
من فقط دانلود دارم و وب گردی
امروز که یکی از بد ترین روز های صبا تو اصفهان بود
وضعیت پینگ من
تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنکارا ببین افتضاحه (حقیقت رو میگم)
اما این جا رو هم ببین ماله برج 9
تو تاپیک اسپید تست میتونی تست های من رو ببینید از صفحه 200 به بعد میزاشتم
البته دیگه ادامه ندادم چون داشت بد جوری عادتم میشد
من 128 5 گیگ 3 ماه دارم
نقل قول:
پینگ فقط مربوط به بازی آنلاین نیست در فیلم دیدن و سرعت باز شدن صفحات نقش مهمی دارد.در مورد پینگ صبانت هم 1 روز خوب هست 3 روز بد این وضع پینگ نیست اما مخابرات دوست من دارد همیشه 200 تا 250 هست البته مخابرات تهران.
دوستان قسمت زیر مصرف کاربران برای شما کار میکنه من شماره رو پسورد رو میزنم میشه چنین شماره ای در شبکه وجود ندارد!!!!!!!!
؟
فایرفاکس صفحات ذخیره میکنه که دفعه ی بد از هارد همون سایتی که قبلا رفتی بیاره بالا ولی صبانت اینو حساب میکنه از حجم کم میکنه.
ولی صبانت شبانه ی خیلی خوبی داره من دیشب با سرعت 110 . حدود 1.2 گیگ گرفتم
داتک خیلی خوب بود. سرعتش شبو روز رو 30 بود ولی اینقدر حجم کم نمیکرد شبانه هم 600 مگ میگرفتم.
512 مخابرات ماهی چنده؟
512 را به هیچ عنوان نمی دهند مگر اینکه پارتی داشته باشی .انقل قول:
یه سوال دارم :
اگه همگی به صبا اعتراض کنیم که ساعت شبانه رو افزایش بدند ،
به نظرتون اگه مجبور بشن اینکارو انجام بدند آیا میان و در عوضش و برای جبران سرعتش رو کم میکنند ؟
آیا این فرهنگ مزخرف در صبانت هم وجود داره یا این شرکت محترم تر از این صحبتهاست ؟
پ.ن : واقعا متاسفم که مارو به چنین بدبختی انداختند؟ حتی جرات نمی کنیم اعتراض کنیم...!
من هم در مورد ساعتش مشکل دارم بیایم یه کاری بکنیم 3 خیلی دیره
بکننش 5 تا 10 خوبه
عالی میشه نمیشه؟
یا لااقل بکننش 12 تا 5
آخه 3 کی بلند میشه؟
من هم کاملا موافقم
اصفهان 40 تا امضا هم با من
مشتریام همه پاین
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
وقتی میخوای از رو یهاردش ببنی باید دکمه آلت رو بزنی بری فایل تیک ورک آفلاین رو بزنی تا دیگه از سر ور دان نکنهنقل قول:
این مشکل فایر فاکسه که میره و دوباره از سرور ریکوئست شما رو درخواس شما رو میاره فکر کنم اکسپلوره یه گزینه داشت این کار رو نمیکرد یادمه تنظیم آفلاین میکردی هر پیجی رو تا یه زمانی از تمپ میاورد دوستان خیلی وارد ترند حتما اساتید بهتر راهنمایید میکنن
اما اینی که میگی مشکل ندا نیست مشکل برازر که برای همه این طوری و راه حلش هم همون وکح آفلاینه حالا چه کانکت باشی چه نباشی
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
سلام . من امروز تازه سرویس از صبا گرفتم . مودمم هم tp link 8811 هستش که یه پورت lan و یکی usb داره . برای استفاده از شبانه باید کجا برم یوزر و پسورد وارد کنم ؟؟؟ اینم صفحه ی مربوط به تنظیمات مودمم
ممنون میشم هر چه زودتر راهنماییم کنید می خوام امشب یه تستی بزنم ببینم سرعت چقدر هست .
من یه کارایی کردم . ببینید این تنظیمات مودم منه . انطوری که من فهمیدم باید تنظیمات روی bridge باشه تا بشه شبانه روزانه کرد نحوه ی استفاده رو .
اینطوری هم رفتم یه کانکشن جدید ساختم با یوزر و پسورد شبانه .
control panel
network connection
create new connection
next
connect to internet
next
set up my manually ....
next
connect using a broadband.....
next
درسته کار من ؟؟؟؟
یه وقت شب دانلود نکنم فردا بیام ببینم ترافیکم تموم شده ؟؟؟؟
اما هنوز سوالم پابرجاست . اونم اینه که از کجا تو کانفیگ مودم می شه یوزر رو guest بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دوستان این ایمیل دفتر فروش تهران صبا نت همه دوستان تهرانی هماهنگ بشید و در مورد تغییر ساعت شبانه به ساعت 1 و افزایش سرعت میل بزنید
[HTML]tsales@ngsnet.net[/HTML]
موفق باشید
اینم خدمت دوستان برای اینکه کَش آفلاین رو فعال کیند برای فایر فاکس عزیز ....نقل قول:
مسیر زیر رو دنبالtools
options
advance ------ network --- offline storage
چک مارک override automatic cache management رو بزنید و ok
تمام
یک کلام ختم کلام
---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
تازه سرور هم ببین
ادیت:
باور کنین همیشه باید حق رو گفت
سلام خدمت دوستان صبانتی
آقا من تازه اومدم صبانت ! می خواستم ببینم واسه ویندوز سون شما چجوری این ترفند 7:45 رو اجرا می کنید ؟!
در ضمن اگه دوستان واسشون امکان داره یه نرم افزاری رو معرفی کنن که من بفهمم که سیستم شب ها دقیقا چقدر دانلود می کنه ؟
همینطور اگه جوری باشه که آرشیو داشته باشه و دانلود شب های قبل هم توش بمونه خیلی خوب میشه ...
نقل قول:
منظور من اینه که مثلا الان این تاپیک 223 تا پست داره من 2 ساعت دیگه میام اینجا مثلا شده 227 تا تا 223 رو از هارد کش کنه بقیشم از حجمم کم کنه بیاره بالا.
این تنظیمات هم الان که تیک زدم شد 1024 mb . که کافیه
میتونی دستی عددش رو زیاد کنی
هر چند 100 صفحه یه چیزی حدود 10 مگ جا میخواد برای آفلاین چون عموما صفحه ها 100 کیلویی هستن ...
برای آرشیو نت متر خوبه دم دسته راحته تو بخش دانلود هست کم حجمه برنامه های سنگین تر هم هست کهخیلی حرفه ای ترننقل قول:
برای ترفند
دو تا کانکشن میسازی جفتش پاپاپ ای یکی روزانه سیو میکنی یکی شبانه
اکانت پاپاپ ای رو یمودم رو تبدیل به بریج میکنی(پسورد وایرلس مودم رو پاک نکنی)
شما مثلا 3 بلند میشی با شبانه کانکت میشی
تا 6:45 کانکت بمون
سر 6:45 دی سی شو و همون وقت با شبانه کانکت شو
تا 7:45 کانکت میمونه این یه ساعت آخر خیلی سرعتش بالاست از هر سروری
اگه به غیر از تهران باشی
شما 6:59 هم یه بار دیگه دی سی شو و بالافاصله با همون شبانه دوباره کانکت شو
نتیجه تا 8 کانکت میمونی
اگه مشهری بعضی ها تو مشهد میگن شروعش 2 اما اصفهان تهران تبریز و شیراز که نه همون 3
خب اینجوری که آدم باید از خوابش بزنه ! :31: چطوری یه کاری انجام بدم که سیستم خودش این کارها رو انجام بده !؟نقل قول:
: آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن (آموزش جدید در پست دوم) ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
یادت رفته اسم فایل رو از بالای پنجره دانلود منیجر پاک کنی ... :5:نقل قول:
به راستی که دوستان صبانی چه سرعتی دارند :34::14:
وضعیت پینگ هم خیلی جالب هست از یاهو یک پینگ بگیرید:31:
شنیدید توی هفت این بنده خدا منتقده میگه طنز خسیف و بدرد نخور واقعا همینهنقل قول:
آشغال بود
در ضمن گول کیفیت رو هم نخورید با یه دوربین آشغال فیلم برداری کردن بعد دادن تو نرم افزار به اسم hq می دن دست امت واقعا خجالت داره
خدایی این سید جواد با مدیری شروع کرد اون به کجا رسیده و این به کجا ؟
حیف وقت که گذاشتم دانش کردم
یعنی تو خونه هم هرکی دید از پای تیوی بلند شد
فقط یکم رقس سید جواد هندیش قشنگ بود در حد 3 دقیقه
بقیش حیف پول برق
چرا دیگه ترفند واسه ما که تو قم هستیم جواب نمیده؟آخه چرا؟:19::19::19:
این نمایندگیهاشون مگه میتونن سرخود انگولک کنن:21: یا مشکل از خود مرکزه؟:2:
امرزو برای من هم ترفند کار نکرد چرا؟
واسه من تازه بکار افتاده!:31:
برو بچ صبا از دوستانی که اهل چت هستند یه سوال دارم
من هرکاری کردم ویس توی یاهو مسنجر ران نمیشه از شما هم همین مشکل رو داره؟
می خوام بدونم مشکل ماله مسنجره یا ماله فایر واله یا ماله نت ورک ؟
هر کاری کردم نیمشه البته اسپیک رو میکروفن دارم مشکلی که نداره توی تنظیمات پرفورمنس مسنجر اسپیکر های سیستم رو به جای گوشی و میکرو فن رو هم بجای میکرو فون معرفی کردم تست هارد ور هم زدم اوکی بود
اما اون ویس کال فعال نمیشه گفتم شاید شما هم این مشکل رو داشته باشید و مشکل ندا باشه؟
لطفا نماینده صبانت بیاد و به من توضیح بدن که چرا برای بار دوم صبانت دو گیگ از حجم من را بالا کشیده
الان تو پنلم حجم مصرفی را با باقیمانده جمع میکنم میبینم دو گیگم این وسط گم شده
فردا هم تاریخ اکانتم تموم میشه و با پشتیبانی صبا تماس گرفتم ومیگه باید با فروش صحبت کنی
میدانم این بلا سر خیلی ها میاد و از هر 100 نفر شاید دو نفرشون بفهمه.بالاخره یکی نباید باشه که به این حرکت کثیف صبا نت پاسخ بده؟؟؟
واسه منم اون 2 گیگ هدیه که چند ماه پیش دادن یهو پرید! ولی بعد از پیگیری و چکو چونه زدن و بعد از حدود یه هفته دوباره اضافه کردن. ولی اعصابمو خورد کردن تا اضافه کردن. شما حتما پیگیری کن اگه واسه این دوره نشد واسه ماه بعد بهت اضافه کنن.نقل قول:
تنها مشکله صبانت همین کم شدن حجم اکانت کاربراش هست!خیلی ام تابلو ام ازش کم میشه!
خیلی ها هم مثله خود من حوصله ی پیگیری نداریم..و صبانت هم با کمال پر رویی به کارش ادامه میده!
دوست عزيزنقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم كار نميكنه بايد بري كنفرانس
د اونجا هم کار نمیکنه
و توی کنفرانس هم اصلا دکمه تالک کار نمیکنه فقط ویس کال های لایت شده ولی خبری از ویس نیست
داغ داغ دانلود820 کیلو بایت در یک ثانیه
البته الان دارم از مدیا فایر دانلود میکنم هر لینک حد اکثر سرعتش 80 تا است و مجموعش تقریبا 220 تا رو پرکرده
من از این روش انجام دادم! تو ویندوز سون هم میشه ..نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?gewf75vjz094mqe