همچنان منتظر نظرات و راهنمایی دوستان :11::11:نقل قول:
همچنان منتظر نظرات و راهنمایی دوستان :11::11:نقل قول:
نقل قول:
تشكر.
اگر شد لطف كنيد لينك صفحه مربوطه را بهم بديد
Odin3 رو دانلود كردم
فايل آپديت را از كجا پيدا كنم؟
دوست عزیز آخرین رامهای رسمی که واسه گالگسی اس اومده 2.3.3 فارسی و 2.3.4 اروپا هست!نقل قول:
لینک دنلود هر دو رو واست میزارم هر کدوم رو خواستی دانلود کن.
فقط قبل ریختن رام اول اگه تا حالا رام عوض نکردی آموزشش که تو نت پر بخون بعد!
در ضمن هر دو تا رام که میزارم به صورت 3 فایل که از هر رامی که الان داری میتونی بهشون آپدیت کنی.
2.3.3 فارسی
2.3.4 اروپا (فارسی نیست باید فارسی ساز جدا نصب بشه)کد:http://www.uploadbaz.com/9regtbq25zsk
نظر منو میخوای فارسیش رو نصب کن فارسی ساز نصب کردن رو من به شخصه توصیه نمیکنم!!کد:http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html
دوستان گوشیم فردا میرسه به سلامتی مبارکم باشه:5:
فقط میخواستم بدونم چطوری از باتریش برا اولین بار استفاده کنم!
بزارم رو گوشی شارژش که تموم شد شارژش کنم یا اول بزارمش تو شارژ تا فول شارژ بشه؟!!
آقا یعنی هیچکی جواب سوالای مارو نمی دونه؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
تا جایی که میدونم SL چند تا از مشخصات کلیدی S رو نداره، مثلا همون چیپ و نمایشگر که سامسونگ روش تاکید داره در SL نیست! ولی اگه برای وبگردی و آهنگ گوش کردن و فیلم برداری و ... میخوای هیچ تتفاوتی احساس نخواهی کرد!نقل قول:
در مورد چیپ ها هم نا جایی که میدونم 530 خیلی ضعیف تر از 540 هست ولی نه در حدی که دیگه هیچ بازی روش ران نشه!
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
عزیزم مبارک باشه
دوست من بزار شارژش که دیگه آخراش بود داشت تموم میشد اونوقت بزن شارژ!
فقط 2-3 بار اول تقریبا نیم ساعتی بزار بعد از اینکه شارژش فول شد هم تو برق بمونه!!! اینو تجربه بهم ثابت کرده!!
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
عزیزم شما کانکت شو به اینترنت بعد وارد تقویم شو اونجا اگه جیمیل داری رو گوگل کلیک کن ایمیل خودت رو بده تقویم رو با ایمیلت ست میکنه و باز میشه! دفعه های بعد دیگه نیازی به نت نیست! یا با اکانت فیس بوک فرقی نداره!!!نقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
منم با دوستمون موافقم ! ولی اگه واقعا بودجه خرید S رو نداری نظر منو میخوای Xperia X10 سونی هم گزینه خوبیه و تو رنج قیمت SL هم هست!!! باز خودت باید تصمیم بگیری!!!نقل قول:
دوستان چطوری میشه یه والپیپر رو بصورت کامل گذاشت صفحه اول؟!
من هر کاری میکنم یه کادر میاد میگه از کجا تا کجاش رو میخوای ببر بزار!
دوست من نرم افزار just picture رو نصب کن مشکلت حل میشه چون یه لایو والپیپر به گوشیت اضافه میشه به اسم برنامه و بعد تو برنامه عکس هایی که favorite تو هستن میاد رو دسکتاپ اگه چند تا عکس انتخاب کرده باشی عکس ها عوض میشن اگه یه عکس باشه ثابت میمونه! و تمام عکسها هم فول اسکرین میان.نقل قول:
یه لینک داری ازش بمون بدی؟!نقل قول:
دمت گرم:40:
بفرما عزیزمنقل قول:
just picture
کد:http://www.uploadbaz.com/986cf73l5skt
یعنی چیپ 530 در حد آدرون 205 نیست؟؟ هیچکی اطلاعات بنچ مارکی نداره؟؟
دوستان، به نظرتون بین SL و X10 کدوم رو بگیرم؟
بودجه به اندازه GS ندارم...
فکر کنم بقیه ی بحثتون رو باید در قسمت مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد ادامه بدید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447870
دوستان چطوری میشه تو ویندوز ایکس پی نصبش کرد!
من کابلش رو بهش وصل میکنم میزنم به پی سی نمیشناسه گوشی رو ! البته یو اس بی رو حس میکنه!
باید چه نرم افزاری نصب کنم!؟
سلامنقل قول:
برنامه Kies رو از سایت سامسونگ بگیرین و نصب کنید
530 یک چیزی بین Adreno 200 و 205 هست.نقل قول:
دیشب رفتم I9003 بگیرم. هرجا رفتم یا نداشتن یا فقط با گارانتی داشتن
از 510 تا 530
ولی i9000 رو بدون گارانتی داشتن530
من دنبال i9003 بدون گارانتیم که نیست !
برنامه ای هست که بشه باهاش آیکن ها رو مخفی کرد یا تغییر نام داد؟
منشی تلفنی چی برای این گوشی پیدا میشه؟
من امروز رفتم بگیرم(از شهرستان).... کلا 7 تا مغازه داشت......(از 20 تا )
یکیشون با گارانتی اصل مایکروتل میگفت 590 ولی سفید بود.....(از اونایی بود که از قدیم مانده بود)
3 تا دیگه هم سفید بود که اصلا بحث نکردم باهاشون .....(یکیشون میگفت 520 با نرم افزار و کلاهبرداری های دیگه!)
3 تا دیگه که مشکی بود رو پشتش رو که دیدم کره ای نبود فکر کنم چین بود(made by samsung) البته خیلی فرق نداره اما گفتیم بریم اصلش رو بخریم.... همشون 500 میگفتن....
نمایندگی تهران این گوشی رو داره؟ باید زنگ بزنم؟ شمارش همون 8230 هست؟
من یه گالگسی اس تمیز در حد آک دارم،چون میخوام جی اس 2 بخرم واسه همین قصد فروش دارم.دوستان هر کس میخواد بگه.
رام 2.3 فارسی روشه با 7 صفحه برنامه.
قیمت 430 تومن.
خیلی جالبه یعنی کسی این مشکل رو نداره ؟!!!!!نقل قول:
راستش تا حالا همچین مشکلی نداشتم و حتی هیچ جا تو هیچ سایتی نخوندم که کسی همچین مشکلی داره!!!!!!!!! راستش یه چیز کاملا جدید!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
امروز به سه تا نمایندگی تهران زنگ زدم هیچ کدام نداشتن
یعنی طرف مقابل نویز میشنوه یا ما؟نقل قول:
اگه منظورت اون صدای نویز کم هستش ، باید بگم طبیعیهنقل قول:
دوست عزیز نیازی نیست تو سایتی بخونی اینبار که جایی تماس میگیری یا با شما تماس میگیرن یه مقدار دقت کن یه صدای نویز غیرعادی میشنوینقل قول:
خیر شما وقتی دارید مکالمه انجام میدید این صدا رو به وضوح میشنویدنقل قول:
بله دوست عزیز دقیقا همون صدایی که فقط تو گلکسی شنیده میشهنقل قول:
به نظر من طبیعی نیست اگر طبیعی بود تو همه گوشیها این صدا شنیده میشد من تو 40 تا گوشی که تابحال داشتم (برندهای مختلف) چنین نویزی رو نداشتم
بدیش اینه که بعضی وقتها نویز خیلی زیاد میشه و میره رو اعصاب
نمیدونم راه حلی باسه از بین رفتنش داره یا خیر :41:
نه اصلا رو اعصاب نیست
خیلی کمه
میخوام بدونم مشکل از کجاس ؟نقل قول:
کسی میدونه علت چیه ؟ بالاخره یه دلیلی داره که نویز قابل حس هست
دوستان این گوشی بلوتوثش چه طوری فعال میشه؟
alxy
ﺪﺼﻗ ﻦﯿﻤﻫ ﻪﺳﺍﻭ ﻡﺮﺨﺑ 2 ﺱﺍ ﯽﺟ ﻡﺍﻮﺨﯿﻣ ﻥﻮﭼ،ﻡﺭﺍﺩ ﮎﺁ ﺪﺣ ﺭﺩ ﺰﯿﻤﺗ ﺱﺍ ﯽﺴﮕﻟﺎﮔ ﻪﯾ ﻦﻣ .ﻪﮕﺑ ﺩﺍﻮﺨﯿﻣ ﺲﮐ ﺮﻫ ﻥﺎﺘﺳﻭﺩ.ﻡﺭﺍﺩ ﺵﻭﺮﻓ .ﻪﻣﺎﻧﺮﺑ ﻪﺤﻔﺻ 7 ﺎﺑ ﻪﺷﻭﺭ ﯽﺳﺭﺎﻓ 2.3 ﻡﺍﺭ .ﻦﻣﻮﺗ 430 ﺖﻤﯿﻗ
به مسیر زیر برید :نقل قول:
Settings<Wireless & Networks<Blutooth Settings
بعدش Turn On Blutooth رو بزنید بعدشم Discoverable رو تیک بزنید (تو منو فارسی نوشته قابل رویت) :11:
دوستان چطوری میشه عکسی یا کلیپی رو ریخت که تو بخش گالری نیاد؟!
فکر بد نکنین :31: عکس و کلیپ خصوصیه گوشی هم دست عالم و آدم...
و اینکه الان بهترین رام که فارسی رو هم ساپورت کنه کدوم ورژنه؟؟؟
ممنون میشم لینک هم بدین..
ممنون میشم یه جون مردی به این 2سوال ما جواب بده...
انشالا هم در این دنیا هم در اون دنیا :27:
دوستان چند سوال:(از شهرستان میخوام بخرم و محدودیت انتخاب هست یعنی فقط یه مغازه کره ای داره همه چینی هستن)
1-این پوشش پشت گوشی(در باتری) در مدل های سفید رنگ سفیده دیگه.... حالا من یه مدل تو شهرمون دیدم که میخوام اونو بخرم اما چون رنگ سفید رو دوست ندارم آیا میتونم بعدا یه در مشکی گیر بیارم بندازم جای اون؟
منظورم به طور دقیق تر اینه که گوشی مدل سفید رنگ با گوشی مدل مشکی رنگ فقط رنگ درب باتریشون فرق داره؟
2-این گوشی که میخوام بخرم فروشنده مدعیه که گارانتی مایکروتل داره.... اما گوشی رو گذاشته پشت ویترین!!! بعید هم میدونم که بخواد مدل بسته بندی شده بهم بده.... حالا این مورد تناقضی با گارانتی بودنش نداره؟؟؟؟
3-یارو میگفت این گوشی مدل 8 گیگ با کیف اصلی و گارانتی مایکروتل 590 تومن. این قیمتش عادلانس؟
4-از کجا بفهمم گارانتی که بهم میده معتبره؟خب منم میتونم یه مقوا چاپ کنم روش بنویسم مایکروتل!
5-گوشی هایی که پشتش نوشته made by samsung چینی هستن؟(یعنی توسط سامسونگ تو چین ساخته شدن؟)
6- این گوشی های چینی چقدر اختلاف کیفیت دارن با محصولات کره ای؟
دوست عزیز فقط کافیه اول فولدری که نمیخوای عکساش تو گالری بیاد یه . بزاری ( . )نقل قول:
همین و تمام اینجوری در واقع اون فایل هاید میشه و تو گالری نمیاد.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
در مورد رام هم تو صفحه 468 همین تاپیک لینک آخرین رام ها رو گزاشتم که یکیش تمام فارسی ( رام خاورمیانه ) و اون یکی رام اروپا هست و البته میشه فارسیش کرد البته فقط تو قسمت متن و اس و اینترنت و این چیزا ولی نظر منو میخوای اون فارسی رو نصب کن و واسه 2.3.4 نصب کردن صبر کن تا فارسیش بیاد.نقل قول:
1.آره عزیزم هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
2.یه جورایی تناقض داره چون گارانتی اصل (پارس مایکروتل) نه اسم دیگه باید پلمپ باشه تا اونجا که من میدونم.
3. تقریبا!!!! راستش با گارانتی اصل تو علاالدین از 560 میگن البته قیمت روز رو دقیق ندارم!!!
4.هر اسمی به جز پارس مایکروتل بود گارانتی اصل نیست! حتی پارس ماکروتل!! تا این حد البته اصولا گارنتی تو ایران یعنی کشک!!!! در ضمن تازگیا اکثر گارانتی ها واسه تایید یه سامانه اس ام اس گزاشتن احتمالا مایکروتل هم داره اگر هم نداشت تو سایتش این قابلیت رو داره که تاییدیه گارناتی رو بگیری.
5.اولا چین با کره و یه کشور دیگه که تولید میکنه (یادم نیست سنگاپور یا مالزی ) فرقی ندارن!! فقط بهونه است واسه گرون دادن!!! ولی اونی که اونجوری نوشته یا چین یا اون کشور سوم!! کره رو مینویسه made by korea by samsung
6. جواب اینم که تو قبلی گفتم هیچی!!!! با اطمینان کامل میگم هیچی فقط و فقط بهونه گرون فروشی!!!
من خودم دنبال چینیش بودم، ولی پیدا نکردم. چون قیمت مناسبتره، و با اختلاف قیمتی که داره میشه یه مموری 16 یا 32 گیگ خرید! نظر من اینه که هیچ تفاوت کیفیتی ندارند!!!نقل قول:
درضمن و ساخت ویتنام رو هم دیدم که پستش مثل کره ای ها مینویسه.(البته بجای کره، مینویسه ویتنام:31:)
ممنون...نقل قول:
یعنی صبر کنم تا ورژن 2.3.4 فارسیش بیاد؟!