سلام بچه ها دو هفته ای هست اینقدر سرعت بد شده مخصوصا شب ها که دیگه واقعا نمیشه کاری کرد من بازی میکنم پینگ افتضاح شده من World of Warcraft بازی میکنم اما اونم دیگه جواب نمیده واقعا دیگه رو اعصابه شما وضعیتتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها دو هفته ای هست اینقدر سرعت بد شده مخصوصا شب ها که دیگه واقعا نمیشه کاری کرد من بازی میکنم پینگ افتضاح شده من World of Warcraft بازی میکنم اما اونم دیگه جواب نمیده واقعا دیگه رو اعصابه شما وضعیتتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
این مشکل سرعت گویا سراسری هست و خیلی ها مشکل سرعت و پینگ را دارند:n15:
والا من که نمیدونم دارن چه گ... میخورن به هر حال سرعت و پبنگ مخابرات که افتضاحهنقل قول:
اينترنتش كيلويي شده، صرفا همين كه googleباز بشه بش ميگن اينترنت
و قل امنا و جزا العذاب العظيم
ترجمه: و براي كافران و بدكاران در دوزخ عذاب شديد نازل كرديم(خطاب به كم فروشان اينترنت)
اخه بگو اينترنتش كه حجميه ديگه سرعت پايينش واسه چيه
چقدر بده که مجبوریم از این سرویس استفاده کنیم!! وگرنه فکر کنم هیچکس از این مخابرات سرویس نمی گرفت!
من آخرش نفهمیدم که ما سامانه شکایت داریم یا نه؟؟ (برای ثبت شکایت تو cra میخواد)
سلام به همه انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع شده الا توی گوگل >سامانه سرویس دهی به مشترکین اصفهان< سرچ کردم انگار آدرس عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اینجا هم میرم میزنم id password اما میگه اشتباه است .
1 سوال هم دارم این عوض شدن پنل جریانش چیه اگه توضیح بدید سپاسگزار میشم.
نقل قول:
والا از منم الان که نگاه کردم نمیره ولی چند ساعت پیش رفت به هر حال فعلا من هیچ کاری نمیتونم بکنم با این اینترنت
سلام دوستان مثل اینکه وضعیت به حالت عادی برگشته من 256 نامحدود از مخابرات دارم سرعت دانلودم 80 و سرعت وب گردی هم از 2 هفته پیش هم بهتر شده .اخ جون :n19::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های جدید مخابرات!
مگه سرویس نامحدود هم داره مخابرات اصفهان؟:n13:نقل قول:
404 NOT FOUNDنقل قول:
این طرحها هم اضافه شده ولی بازم سرویس نامحدود ارایه نشده:n27:
فک کنم میخواسته تو تاپیک تهران پست بدهنقل قول:
مگه سرویس نامحدود هم داره مخابرات اصفهان؟:n13:
توی اون صفحه قبلی سرعت رو نوشته بودن up to 3072 اما توی این صفحه جدید اسمی از سرعت نگفته.:n03:نقل قول:
404 NOT FOUND
این طرحها هم اضافه شده ولی بازم سرویس نامحدود ارایه نشده:n27:
دوستان چند وقتی هست با اینترنت مخابرات سایت gsmarena.com باز نمیشه شما هم همین مشکل رو دارید
نه دوست عزیر باز میشه منم از مخابرات دارم.نقل قول:
باز میشه عزیز مخابراتم با چیز پی ان باز کنید اگر نشدنقل قول:
مودم رو رستارت کنید، cache مرورگرو پاک کنید، دوباره تست کنید
جریان این تخفیف ده گیگ به بالا تو سامانه چیه؟؟؟
سلام...نت من وصل شده...الان با س-ا-ک-س وصلم...مشکلی هم ندارم !سرعت دانلود هم روی 120-130نقل قول:
پیام بنده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش وبگردی 20:30 بلکه رفتن یه کاری کردن شما هم بگید
با سلام لطفا در مورد اینترنت DLC مخابرات مخصوصا اصفهان یک گزارش تهیه کنید که با تغییر اینترنت دیجیتال به DLC که اصلا مناسب ارائه ADSL نیست و هیچ شرکتی غیر از مخابرات قادر به ارائه اینترنت بر روی آن نمیباشد سعی در انحصاری کردن اینترنت دارد و همچنین ندادن خدمات اینترنت نا محدود که طی لایحه به ثبت رسیده مجلس باید در تمام شهر های بزرگ اینترنت نامحدود ارائه شود.
لازم به ذکر است که کم شدن های ناگهانی شارژ کاربران همواره یکی از بزرگترین مشکلات کاربران است به این صورت که در مواقعی حتی بدون اتصال به اینترنت از شارژ کاسته شده و یا گرانفروشی و کم کردن شارژ چند برابر مقدار مصرف شده انجام میشود به صورتی که این خصیصه شرکت مخابرات دهان به دهان بین کاربران اینترنت میچرخد.
با تشکر به امید پرده برداری از حقیقت این موضوع
با سلامنقل قول:
والله من مدتهاست که با این درد سوخته و ساخته ام هر چه پیگیری میکنم
که چرا در اوایل شروع این طرح فقط 3 گیگ مصرف ماهانه من بوده اما حالا 10گیگ در 18 تا 20 روز مصرف میشه و بعد مجبور به خرید نقدی
میشم و حجم ترافیک استفاده شده بدون دانلود به 15 تا 18 گیگ هم میرسه چرا هر گیگ فقط 2 تا 3 روز دوام داره چرا همینطور که این دوستمون گفتن اینترنت نامحدود در اختیار مشترکین قرار نمیدن ?
به خاطر این نیست که با اینترنت نامحدود فرصتی برای د........ نیست?
ما باید به کجا شکایت کنیم?آیا اصلا کسی هست که جوابگو باشه یا مثلا
آش کشک خاله ست.تازه سرعت هم که افتضاح شده.
دوستانی که مطالب این تاپیک رو دنبال میکنن لطفا افکارتون رو روی هم بزارید تا برای این مشکل چاره ای پیدا کنیم شاید جایی برای رسیدگی باشه که بتونیم از طریق اینترنت دنبال کنیم.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
والا منم كه ورشكست شدم . دو ماه قبل 27 تومن اومد روي قبض . كلي هم آنلاين شارژ كرده بودم .نقل قول:
راستي امروز اينترنت به هم ريخته و كلي از سايت ها باز نميشن . شما هم امروز مشكل داشتيد ؟
سلام من چرا دیگه گزینه تمدید اعتبار در پنل مخابرات نمی بینم اگه اعتبارم تموم شد چه جوری شارژ کنم
من الان چك كردم . گزينه تمديد اعتبار سر جاشه !!
حق با شما است صفحه را کمی کوچک کردم پیدا شد:n13:نقل قول:
قبلا یه گزینه انتقال اعبتر بود اون رو حذف کردن؟
حالا که ما کاریش داشتیم مثل اینکه حذف شده
بله حدف شده خیلی وقته 5-6 ماه فکر کنمنقل قول:
وضعیت نت افتضاح است چیز پی ان و ساگس هیچ کدوم به درستی کار نمیکنند و دائما Request time out دارم موقع پینگ
دوستان کسی طرح های جدید رو گرفته؟
الان این 2030 شبانه نداره رو اعصاب هست اکثر شهرها مخابراتشون نامحدود میده برا اصفهان شبانه رایگان هم نداره
الان طرح حای جدید رو هم حساب کردم بازم شبانه بزاری دانلود خیلی برات میافته
مثلا اون یکی که 80 درصد تخفیف داره اگه شبی حدود 2 گیگ هم دانلود کنی با احتساب تخفیفش میشه 1200 تومن و در ماه میشه 36000 تومن از اون طرف 12000 تومن هم بابت یک ماهه میدی میشه 48000 تومن که خیلی سنگین میشه تازه برا روزا تو یک ماه دو گیگ داریم که خیلی کم هست اگه بخوای معمولی استفاده کنی 4 گیگ میخوای که باید به اون مبلغ 6000 تومن دیگه اضافه کنی میشه 54000 تومن اخرش هم 5 درصد ارزش افزوده داره میشه 57000 تومن
کی میاد برا یک ماه 57 تومن بده؟
بعد 512 نامحدود مثلا تهران حدود 20 تومن هست ولی تو یک ماه میشه بین 150 تا 160 گیگ دانلود کرد
من رسما دوماه قبل حدود 40 تومن شارژ كردم يه دانلود درست و حسابي هم نداشتم . انحصاري بودن اينترنت كه روي خط تلفن ما ميدن باعث شده دست مخابرات كلا باز باشه . . . .
الانم كه دو روزه اينترنت داغونه . سايت گوگل رو چند ساعت بيشتر نداشتم ديروز .
آقایان این چیه بابا با اپرا که به سرعت نگاه می کنم الان ساعت 6:17 عصر وقتی گوگل سرچ کردم به زور نوشت 607 بایت تازه با این پی سی ورد هم سرعتش نوشته 4 تا 7 کیلو بایت سرعتش هست.دو یا 3 هفته ادامه داره.اعصابم خورد کرده همه روزه اینطوریه هست حتی ساعت 2 نصفه شب هم خرابه
هر جا میرم مرتب ارور میده که سایت فلان نمیتونه باز کنه با اپرا ده بار رفرش (F5) می زنم تا باز بشه .اه ه :grrr:
سایت مخابرات چه عوض شده ولی با اپرا سازگار نیست اما یک نکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا پدر سوخته مخابرات اینو بخون
یعنی مخابرات هیچ طوری نشده راحت با قیمت یکسان میاد میده ولی از این طرف هزینه ها داره میره بالا.یا مدیران مخابرات احمقن یا واقعا دزد به تمام معنا (اگه قیمت یکسان بده یعنی یک جایی پول زیاد میاد توش )
سلام بهروز جان غصه نخور همه جا اینطوریه . من که تو اذربایجان غربی هستم اینجا از نظر سرعت بدترین جای کشوره . 2 هفته هست که گوگل رو هم به زور باز میکنه :n03:نقل قول:
خدا صبر بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا نمیدونم دیگه چه کار کنم یکی از بچه ها گفت برو تو سایت speedtest یک تست بگیر اینجا بزار دیروز هر کاری کردم سایت لود نشد وقتی بهشون گفتم گفت باید با اون چیز وصل بشی تا باز بشه :n08:با اوپرا که یه وب باز میکنم سرعت دانلود رو 3 کیلوبایت نشون میده :n03: ادم
اصلا دلش نمیاد دیگه به اینترنت وصل بشه دیروز که جمعه بود فقط یک بار یه چند دقیقه ای وصل بودم بعدش دیسکانکت کردم که یه وقت حجمم تموم نشه :n09: این روزها به نت وصل شدن جز اعصاب خوردکنی چیز دیگه ای نداره :n14:
وضعیت اصفهان هم خیلی بده منم دقیقا همین مشکلاتو کمو بیش دارمنقل قول:
میگم شما زنگ زدی پشتیبانی گفت با چیز پی ان وصل شو ؟؟ عجب!!
Internet Download Manager رو دانلود کن ببین با اون سرعتت چنده کلا هیچ کدوم از این برنامه های وب گردی به درد دانلود نمیخوردند opera chrome ie به درد نمیخوره
نه اون دوستم که ازم خواسته بود تست سرعت بزارم بهم گفته بود . بهم گفت که اگه با اون وصل نشی نمیتونی سایت speedtest رو باز کنی فقط با اون باز میشه . من هم زدم دیدم راست میگه سایت در کمال تعجب باز شد :18: وتونستم یه تست بگیرم هرچند که پینگش رو 400 به بالا زده بود . اما در مورد اینترنت دانلود منیجر . من این نرم افزارنقل قول:
دارم سرعت دانلودم تقریبا بالاتر از سرعت نرمال هست (من الان 128 دارم که قاعدتا باید دانلودم 16 کیلوبایت باشه اما تا 19 میگیرم ) ولی سرعت وبگردیم افتضاحه فکر کنم
سرعتش دوروبر 3 یا 4 کیلوبایت باشه . شما روشی میدونی که چجوری بتونم سرعت وبگردیم رو اندازه بگیرم ؟
والا نه ولی توی این انتی ویروس ها یه بخشی داره که ارتباط های شبکه با اینترنت و هر برنمه ای که داره از اینترنت استفاده میکنه نشون میده و میزان ارسال و دریافت رو نشون میده شاید کمکت کنه من کسپراسکای دارم اینو داره قبلا هم نود اسمارت سکیوریتی داشتم اونم داشتنقل قول:
چرا دیگه ثبت نام از طریق تلفن یا سایت 2030 کار نمیده؟ از طریق تلفن که میگه فعلا امکانش نیست. از طریق سایت هم که بعد از وارد کردن شماره توزیع و زدن دکمه ی امکان سنجی، روی لطفا منتظر بمانید میمونه و دیگه تکون نمیخوره. جریان چیه؟ کسی تونسته توی این چند روزه ثبت نام کنه؟
بچه ها چند مدته نتم در روز خیلی زیاد و غیر عادی دیس میشه، شبها هم بیشتر میشه
باید چکار کنم درست بشه؟ :n13:
احیانا snr migration رو چک میکنی؟نقل قول:
از منم یه مدتیه از 6 رسیده به 5 !!!
همگی برین اینجا و شکایت کنین از مخابرات.
داداش این snr migration چیه؟ چطوری باید چک کنم؟ ممنوننقل قول:
من به سایت cra.ir هم شکایت دادم یه بار هم باهام تماس گرفتند ظاهرا دارند بررسی میکنند!نقل قول:
همون نویز خط، برو تنظیمات مودم (192.168.0.1) پیداش کن احتمالا توی status باشهنقل قول: