سلام.من اسفند طرح یکساله 20 گیگ 512 گرفتم و الان فقط 1 گیگم مونده. میخواستم ببینم اگه ترافیکم کامل تموم شد و بعد من تمدید نکنم.استفادم خودش جزو مصرف ازاد حساب میشه؟اونوقت هر گیگ چنده؟
Printable View
سلام.من اسفند طرح یکساله 20 گیگ 512 گرفتم و الان فقط 1 گیگم مونده. میخواستم ببینم اگه ترافیکم کامل تموم شد و بعد من تمدید نکنم.استفادم خودش جزو مصرف ازاد حساب میشه؟اونوقت هر گیگ چنده؟
سلام
سرعت من الان انقدره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 دارم
چرا انقدر داغون شده؟
سایت ها به زور باز میشن!
منم الان تست گرفتم. بد نیست
سلام دوست عزیز. اگر ترافیکتون تموم شه که دیگه نمیتونید استفاده کنید و باید ترافیک بخرید و چون برای شما تو طرح یکساله است هر گیگش 5000 تومنه:46:نقل قول:
پینگت جالب نیست
دلیلش میتونه باشه
بچه ها به گفته یکی از سایتای ارایه دهنده ... پی ان . روشی جدبد گذاشته با استفاده از Socks Pro که الان دو روزه دارم استفاده میکنم با مبین نت که خیلی راضیم و قطعی نداره و سرعتشم چشم گیره...
این با برنامه socks pro
این هم بدون برنامه
همه با 128 مبین
البته فکر میکنم اصولاً زیرساخت وظیفه ی فیلترین*گ و ... رو داره نه مخابرات.نقل قول:
مودم out door دارم.فکر کنم بشهنقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
تایید میشه. من با مبین نت نمی تونستم از skype استفاده کنم ولی الان با adsl نیتونمنقل قول:
مرسی دوست من ، برای من اسکایپ اصلا لاگین نمیشه ولی با شیلتر شکن یا چیز پی ان میشه (البته وقتی چیز پی انم کار میکرد)نقل قول:
دیشب انگار توی ساعات رایگان قطعی داشتیم من امروز که بیدار شدم دیدم حدود 100 مگ بیشتر دانلود نداشتم !
دقیقا ... .....نقل قول:
امروز هم براي من 2 بار قطع شد اما زود وصل شد!!!نقل قول:
منم تایید میشهنقل قول:
بله دیشب ساعت 2 قطع شد و من تا 2:45 به انتظار نشستم ولی خبری از وصل شدن نبود.
یه سوال داشتم آیا ADSL بهتره یا وایمکس؟چه از لحاظ هزینه چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ کیفیت خدمات
ممنون میشم یکی جواب بده
دوستان من برام صفحه مشترکین باز نمیشه با adsl هم که دارم می زنم صفحه که میاد پسورد یوزر می زنم وارد نمیشه ممنون میشم راهنمای کنید
باید از مرورگر internet explorer استفاده کنیدنقل قول:
برای من که چند شبه همین که به ساعات رایگان می رسه کلا قطع میشه.
جالبیش اینجاست که ارتباط رو قطع نمیکنن، چون سیگنال بود ولی حتی صفحه گوگل رو هم نمی آورد.
چند روز دیگه هم اعتبار شش ماهم تموم میشه.
دوباره باید برای این اینترنت "پر سرعت در بعضی اوقات" کلی پیاده بشیم.
گرفتن مودم وایمکس تنها برای افراد خاصی بهتر از adsl دوست عزیز:نقل قول:
1_مستاجر باشی و جای ثابتی نداشته باشی.
2_دائم المسافرت باشی.(که در مورد وایمکس مبین نت خودم بهت تضمین میدم که هیچ اعتباری نیست مرکز یه شهر بری و مطمئن باشی که انتن میده. چه برسه به حومه شهر)
3_(مهمترین مورد) خطوط منطقه تون فیبر شده باشه و ADSL برای اون منطقه فعال نباشه.
مثال: خودم درگیر این مورد آخری شدم!
در آزاد ترین کشور دنیا نمی فهمم که چرا اینترنت باید این مشکلات رو داشته باشه؟
این پوشش داخلی و بیرونی که توی سایت گذاشته و سبز رنگ کرده منظورش چیه؟
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=1&ContentID=13
براساس مودم indoorداخلی و outdoorبیرونی هستشنقل قول:
باز هم جمعه رسید و این سوال مبهم که آیا جمعه ها رایگان هست یا نه!؟
هفته پیش که کلاٌ دان کردیم چیزی کم نشد در حالیکه که طبق گفته خودشون جمعه ها رایگان نیست!!
سلام،میخوام از مبین نت اشتراک بگیرم میخواستم ببینم سرعت دانلود هر کدوم از طرحاش چقدره؟ مثلا سرعت دانلود 128 و 512 و 1mb سرعت دانلودشون چه قدره؟
هرکدومو تقسیم بر 8 کننقل قول:
دوست من، براساس قراردادتون جمعه ها برای شما رایگان خواهد بود یا نه... مثلا من طرح یکساله پارسال زمستون رو گرفتم و جمعه ها کلا برام رایگانه. ولی برای مشتریک جدید گویا از ساعت 2 بامداد تا 2 بعد از ظهر فقط رایگانه. حالا در این میان اگر شرکت شیطنت کنه و حجمی رو کم کنه دیگه ربطی به قرار داد ندارهنقل قول:
به من که نسخه ای از قرارداد رو ندادند که بدونم هست یا نه، ولی 10 روز هست گرفتم و به نظر میرسه جمعه برای این طرح رایگانه!نقل قول:
نقل قول:
مگه مبین نت مثل وایمکس ایرانسل که مثلا گفته سرعت دانلود 128 همون 128 هستش و 512 هم همون 512، مبین نت اینجوری نیست مگه؟
بله همینطوریه
امروز جمعه
بندرعباس
سرعت خیلی بد.
مبین نت داره به یک استاندارد جهانی در ارائه سرویس اینترنت پرسرعت میرسه. مبین تنها سرویس اینترنت در جهانه که هر روز مشکل داره. از نظر من اینم یک جور رکورد به حساب میاد و میشه در کتاب رکوردهای گینس ثبتش کرد . برای نوشتن همین پست حدود 45 دقیقه منتظر بودم که سرویسم وصل شه.
من اهل طرفداری نیستمنقل قول:
ولی من فقط این هفته هستش که دارم میبینم به مشکل بر خورده و منی که به شدت از اینترنت استفاده میکنم و خودم سرویس دهنده شبکه و... هستم و مشکلات همیشه بوده و پیش میاد
سعی میکنم درکشون کنم و براشون ارزوی موقفیت کنم که بهتر هم بشن
اروميه هم سرعتش امروز در حد ديال آپ هست!!!نقل قول:
تو کشور ما همینی که هست چه میشه کرد
با کلی هزینه همچین سرویسی گیرت میاد!
یا باید قید اینترنت رو زد یا باید سوخت و ساخت!
الان به غیر از سایت های داخل کشور بقیه رو به سختی باز میکنه یا اصلاً باز نمیشن.
میخواستم یکی از رادیو های ایران رو گوش کنم که با کیفیت 20 کیلوبیته و به سرعت دانلود 2.5 کیلوبایت احتیاج داره اما نشد. مرتب قطع و وصل میشه. کیفیت واقعاً افتضاحه. توی تست سرعت خوبه اما کیفیت نه.
در حال بهبود هستشنقل قول:
مشکل DNS SERVER دارند.
الان که جمعه ها ساعت رایگان نیست سرعت من هنوز افتضاحه
1مگه:2:
هفته بعد پدرشونو در میارم اگه کندی سرعت داشته باشن جمعه ها
من از ساعت 5 صبح تا حالا چندتا فیلم و یسری آهنگ دانلود کردم ... 1 میگ هم نه کم کرد نه چیزی و همش رایگان بوده... سرعتم هم 128 .اما بیش از اینها دارم میکشم ... در کل همه چیز عالیه
مشکلی که من گفتم ربطی به DNS نداره. چون پینگ و کیفیت ارتباط با خارج کشور پایینه این اتفاق میفته.نقل قول:
در مورد DNS هم
اینها به صورت پیشفرض دو تا DNS خارجی گذاشتن که جدیداً در ایران پینگشون خیلی بد شده. تقریباً تمام DNS های خارجی یا تایم آوت میدن یا پینگشون بد و غیر قابل استفاده شده و فقط ایرانی ها قابل استفاده هستند.