کارت ژتون چیه؟؟؟نقل قول:
به من هیچکدوم رو ندادن...
بعد از این که فیش بانکی رو دادم یه کاغذ که روز و تاریخ کلاسام روش بود بهم دادن گفتن کارت تمومه برو
این آدرسرو کسی نداره؟؟؟تو دفترچه و سایتش فقط واحد دخترانش رو زده:41:
Printable View
کارت ژتون چیه؟؟؟نقل قول:
به من هیچکدوم رو ندادن...
بعد از این که فیش بانکی رو دادم یه کاغذ که روز و تاریخ کلاسام روش بود بهم دادن گفتن کارت تمومه برو
این آدرسرو کسی نداره؟؟؟تو دفترچه و سایتش فقط واحد دخترانش رو زده:41:
کارت دانشجویی رو که موقع ثبت نام نمی دن. فعلاً مونده.نقل قول:
همون کارت غذا.نقل قول:
آدرسرو یبار دیگ هزنگ زدم گرفتم...
گفت بین سید خندان و همت جنب پارک...
اونجاها مترو نداه با مترو برم؟؟؟
فک کنم این باشه (البته اگه واحد دخترانه ش نباشه): جنت آباد شمالی،بلوارکوروش،خیابان ایرانشهر،خیابان بهارستان،کوچه ارغواننقل قول:
راستی منم می خواستم بپرسم کارت دانشجویی رو کی میدن. چون یکی می گه به ما گفتن همون روز اول کلاساتون می دیم. یکی میگه گفتن تو جلسه آشنایی با دانشگاه. یکی میگه دو-سه ماه بعد. یکی میگه اصلاً ترم اول نمی دن.
میشه دوستانی که مطمئن هستند جواب بدن.
ممنون خودم گرفتم...
اینی که آدرس دادی واحد دخترانشه که اشتبه هم هست...
اون برگه هه هستا که چاپیه و اسمتون روشه و کلی مشخصات، که آخر سر بهمون دادن، پایینش کارته هست! یکی از دوستام همونو برید و داد براش پرس کردن!نقل قول:
منم همینکارو میکنم، فکر کنم کافی باشه. :11:
یکی از دوستام میگفتش بعد 2 سال هنوز کارت دانشجوئی ندادن
یه چیزی دادن مثل اونه
50 هزارتونم ازشون گرفتن
کارت دانشجویی توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد صادر میشهنقل قول:
اوایل ترم دوم میری ساختمان اداری(دانشگاه گرمسار) معاونت دانشجویی کارتتو می گیری:46:
حالا یه دقیقه این کارت ژتون رو بی خیال شید:31:نقل قول:
این سوال منو کسی نمی تونه جواب بده؟
خواهش میکنم دوست عزیز ؛نقل قول:
چیزایی که درس داده میشه معمولا بخشهای ابتدایی مبانی رایانه ؛ آشنایی ابتدایی با طراحی الگوریتمها برای برنامه نویسی ؛ برنامه نویسی معمولا با زبان پاسکال و یا C .
این چیزایین که به طور معمول برای این واحد ارایه میشه. البته همونطور که گفتم این درس کاملا به استاد مربوط میشه !
مرجع هم معمولا کتاب "جعفرنژاد قمی" معروف معرفی میشه. :40:
خب مگه چیه ؛ ترم اول به منم 20 تا داده بودن ! :31:نقل قول:
رشتم نرم افزاره. :5:
هیشکی منو دوست نداره ! :41:نقل قول:
لطفا جواب بدید... :19:
در مورد کارت من تا اونجایی که میدونم به خود واحد بستگی داره یکی زود میده یکی دیر یکی الکترونیکی هست یکی کاغذی... کلا واحد های دانشگاه آزاد خیلی استقلال مدیریتی دارن و اونقدر که فکر میکنید به سازمان مرکزی وابسته نیستن...
کارت های دانشجویی تمامی واحد ها رو مرکز آزمون دانشگاه آزاد صادر می کنه و برای همه ی واحدها یک شکل هست اون کارتی که خود دانشگاه می ده و شما میگی الکترونیکیه مربوط میشه به غذاخوری و کتابخونه و ..... و ربطی به کارت دانشجویی ندارهنقل قول:
یه سوال شاید مسخره باشه
شما مدراک مربوط به دوره راهنمائیتون رو دارین هنوز؟؟؟
به درد میخوره؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال!من سال 89 دانشگاه آزاد قبول نشدم،می خوام سال 90 امتحان بدم،امکانش هست؟
پیش دانشگاهی هم امسال تموم کردم (88-89)
آره شاید 2 تا کارت بدن...نقل قول:
چون تا اونجایی که میدونم واحد قزوین یه کارت الکترونیکی میده که ورود و خروج و همه کار های با اونه... همه ورود خروج ها بصورت آنلاین توی حسابت توی اینترنت درج میشه
احتمالا میشه.فدیما نیمه دومی ها نمیتونستن اما الان فکر کنم همه بتونننقل قول:
دوستان یه سوال!من سال 89 دانشگاه آزاد قبول نشدم،می خوام سال 90 امتحان بدم،امکانش هست؟
پیش دانشگاهی هم امسال تموم کردم (88-89)
اون عکسی که از ما برای ثبت نام گرفتن چی بود؟
یهو نزنن رو کارتم. یارو هل بود یه عکس ضایعی گرفت.همین نشستم گفت پاشو :دی مرتیکه بیخودی : دی
قزوینی... نه؟
نمیدونم ... منم امیدوارم عکس 3 در 4 ای که دادم رو کارت کنن
مگه خودتون عکس نبرده بودین؟
دیگه عکس گرفتن چی بوده ...
بچه ها اینجا کسی واحد پرند هست>؟
ورودی های جدید کی باید برند تو این خراب شده؟
هیچ اطلاعیه ای هم رو سایت نمیزنن خاک بر سرا
پروفایلی هم در کار نیست که واحد هارو ببینیم!!!
آقای ehsaaaan واحد پرند هستند.نقل قول:
نه اونجا علاوه بر اینکه از خودت 6 قطعه عکس میگیرن میزارن شمارو توی یه اتاق مثل آتلیه دوباره ازتون عکس میگیرن همون موقع هم که براتون فیش صادر میکنن کنارش عکستون که 2 دقیقه قبلش گرفتن پرینت شده! :دینقل قول:
شما رشتت چیه؟؟جلسه ی توجیهی رو شرکت کردی؟؟نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار
نه بابا جلسه ی توجیهی دیگه چیه:31:
یه الاغی از مسئولین اونجا بود گفت اطلاعیش تو سایت میاد ما هم هر روز چشم به سایت میدوزیم میبینیم هیچ خبری نیست
این جلسه ه کی بود حالا؟
این همون جلسه هست که میگم بچه ها اینجا دبیرستان نیست دانشگاست؟؟؟؟:31:
تو جلسه توجیهی چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین
من رشتم آی تیه:46:نقل قول:
جلسه ی برادران سه شنبه بود:31:
منم شرکت نکردم میخواستم ببینم اگه تو شرکت کردی ازت بپرسم تو جلسه چه خبر بوده!!!:27::5:
جلسه توجیهیییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ ؟
به به:31:چه دانشجو منظبتی:13:خجالت نمیکشی اونا این همه زحمت کشیدن جلسه گذاشتن توجیهت کنن تو نرفتی؟:13:نقل قول:
احساااان جان اگه متوجه شدی کی به کیه به منم خبر بده:11:برام پخ کن
راستی دلت بسوزه تو 760 تومن پیاده شدی من 690 تومن:21:
آقا احسان پیغام خصوصی رو چک کن یادت رفت فکر کنم :11:نقل قول:
من دو ترم توی یه واحد دیگه ی دانشگاه آزاد درس خوندم به اندازه ی کافی تو این دو ترم توجیه شدم!!!:27:به خاطر همین نرفتم:46:نقل قول:
چشم مسعود جان:10::11:
نامردا هنوز انتخاب واحد نکرده پول شهریه ی متغیر هم ازمون گرفتن:18:
آهان پس برات قبلا توضیح دادن:20:نقل قول:
مرسی:11:
نامردا:19:
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
..............نقل قول:
مطمئنید که انتخاب واحدتون انجام نشده؟ یه سر به آدرسنقل قول:
بزنید. شماره دانشجویی و شماره شناسنامه تونو وارد کنید و از امور آموزشی، برنامه هفتگی رو انتخاب کنید بعد هم ترم جاری رو انتخاب کنید؛ اگر انتخاب واحدتون انجام شده باشه، برنامه هفتگیتونو می بینید.کد:http://217.64.145.135:81/
البته فکر می کنم شما که دانشجوی دانشگاه آزاد بودید اینو می دونید ولی من گفتم شاید دوست عزیزمون مسعود جان در جریان نباشند.
نقل قول:
سلام دوست من:40:
ممنون از راهنماییتون:10:
شما دانشجوی پرند هستین؟
مثه اینکه اینا هنوز دانشجوای جدید رو به سامانه تعریف نکردند:18:
چون من خودم چندین بار امتحان کردم از آقا مسعود هم پرسیدم گفت:
نقل قول:
نه عزیز من من الان یه هفتست روزی 100 دف امتحان میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وارد نمیشه
این چه وضعشه؟!
همش 8 تا درس برا این ترمم برداشتن که 4 تاش مربوط به پیشنیازام میشه!!!
نخیر. من دانشجوی علوم و تحقیقات هستم.نقل قول:
دو تا از دوستامم بوئین زهرا ثبت نام کردن، همین مشکل رو دارن. مثل اینکه مسئولان سایت زحمتشون میشه اکانت درست کنن!
برای من که از لحظه ای که مدارک رو تحویل دادم تا لحظه ای که اکانتمو ساختن 3 دقیقه هم نشد. (همون لحظه با اینترنت گوشیم باز کردم.)
در پناه حق... :40: