خدا رو شکر تمدید کردن مگر نه بی کنکور میموندیم :دی
Printable View
خدا رو شکر تمدید کردن مگر نه بی کنکور میموندیم :دی
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟نقل قول:
دوستان تا حالا از کارتون توی مسیر کنکور راضی بودین؟ اگه بخواین از 100 به خودتون یه نمره بدین چند می دین:
اول خودم:30
جامعه ی آماری اش نسبت به سنجش و قلم چی خیلی کمه ولی سوال های استانداردی داره.نقل قول:
من بين 60 تا 70 مي دم ... ! :2:نقل قول:
دوستان تا حالا از کارتون توی مسیر کنکور راضی بودین؟ اگه بخواین از 100 به خودتون یه نمره بدین چند می دین:
...
سلامنقل قول:
منم تا الان به خودم 40 میدم.
بلا نسبت بچه های اینجا ، خیلی ها هستن فقط ثبت نام می کنن ، ولی درس نمیخونن ، فداکاری دارن میکنن که باعث پیشرفت ما بشن.نقل قول:
:31:
منم حدودا 60
ببخشید از کجا شنیدین این یک میلیون نفر رو؟نقل قول:
چه دو ميليون باشن چه دويست هزار نفر (! :31: ) براي دانشگاه هاي خوب همون ظرفيت هست و همون رقابت وجود داره پس نشينين خوشحان نشين :31:!
سلام
کسی میل خودش رو برای ثبت نام وارد کرده ؟! من وارد کردم ولی هیچ چیزی به میلم ارسال نشده ! مشکل چیه ؟!
کسی که جواب نداد!!!
از سازمان سنجش تلفنی سوال کردم جوابشو میذارم شاید این سوال واسه کسی پیش بیاد:
داوطلبانی که فارغ التحصیل یکی از رشته های کارشناسی روزانه دانشگاه دولتی باشن مجاز هستن در دوره شبانه همون مقطع یا
روزانه به شرط پرداخت شهریه مثل شبانه ها ادامه تحصیل بدن..ولی به هیچ وجه مجاز به انتخاب رشته هایی که تا مقطع دکتری
هستن مثل پزشکی،داروسازی.. ( رشته های گروه آموزش پزشکی ) نیسن.
:11:
هیچ نیازی به میل نیس.فقط واسه اینه که اگه اول شدی گوشیت یا تلفنه خونتون در دست رس نبود بهت خبر بدن.نقل قول:
سلام
کسی میل خودش رو برای ثبت نام وارد کرده ؟! من وارد کردم ولی هیچ چیزی به میلم ارسال نشده ! مشکل چیه ؟!
نمیدونم وقتی تلفن در دست رس نیس میل چطور در دسترس خواهد بود؟
کسی امارو درصدای 100 نفر برتر رشته های ریاضی و تجربی رو داره.
ممنون میشم بکمکید
آخرين مجله ي كانون رو از يكي از دوستات بگير بخون همه رو نوشته به جز رشته هاي هنر + زبان. اين رستگار رحماني زبان انگليسي رو كمتر از من زده بود!! كلي كيف كردم. راستي اسم آقاي احمدرضا خوشرو كه كاربر همين سايت هم هستن هم تو مجله بود ( رتبه 55 كشوري ) . فكر كنم نام كاربريشون تو سايت OnlyforuMehr يا يه همچين چيزي بود.نقل قول:
فعلا 25 هزار نفر شرکت کننده در آزمون ریاضی داره که من شرکت میکنم ....نقل قول:
مقایسه با جامعه آماری کنکور 88 هم که داره ... مهمتر از جامعه اماری تست هست که باید استاندارد باشه .
من فعلا به خودم 0 میدم..
من به خودم 70میدم
از خبرگزاری ایسنا، این آمار هم تا دیروز بود.البته برای همه ی رشته ها هستن:ریاضی-تجربی-انسانی-هنر-زباننقل قول:
آزمون هایی رو که غیبت می کنی،می تونی بری مرکز، دفترچه هاشو بگیری.نقل قول:
با اجازه عمو کازززززززم:27: واسه امیرخان درصدهای رتبه های برتر رو از مجله آزمون اسکن کردم...نقل قول:
(دیگه نبینم بگین کپی رایت تو ایران رعایت نمشه ها!!!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت آپلود درست درمون بگو.نقل قول:
من داشتم آپلود می کردم برات. ولی این دوستمون زود تر لطف کرد.
اينا كه دوتا خواهر دوقلو بودن و هردوتاشون هم رتبه دورقمي آورده بودن ؛ چرا فقط اسم يكيشون رو نوشتن ؟؟؟؟
این درصدهای سراسریشونه؟
یه لحظه گفتم آقا کوروش اومده اینجا!!!!نقل قول:
بله سراسریه
بچه ها بنظرم از بعد از ثبت نام کنکور خیلیا به خودشون میان و اگه درس رو شروع نکردن شروع میکنن اوناییم که شروع کردن شدید تر و بهتر میخونن. برای اینکه از بقیه عقب نیوفتیم پیشنهاد میکنم از این به بعد جمعه های بعد از آزمون جمع شیم و کارنامه بذاریم و اگه مشکلی با درسا داریم با هم در میون بذاریم . من که با اجازتون از امروز دیگه فقط جمعه ها سر میزنم به شما هم همین پیشنهادو میکنم. ممکنه 1ساعت بیشتر درس خوندن در روز رشته شهر قبولیمونو کلی جابه جا کنه .تا جمعه بعد:46:
عجب درصدهای خفنی دارن
منم از این به بعد فقط جمعه ها میام.:11:نقل قول:
من تا الان از این 50 هفته ای که واسه کنکور وقت داشتیم و 24 هفتش رفته خداییش 14 هفتشو خوب استفاده کردم ولی به خاطر اون 10 هفته ای که هدر دادم به خودم از 100 میدم 10 یا به زور 15 چون یه ذره از اون اهداف اولیه که یه رتبه فوق العاده تووووپ در حد یک رقمی دو رقمی به دست بیارم دور شدم :دی :دی ( فک کنم اگه میگفتم 1000 دو هزار باشم دیگه الان روی 10 20 هزار باید فکر میکردم :دی :دی :دی ) هر چی هدفتونو بالاتر و کاملتر بگیرین با پشتوانه قوی ای که هر کدوم دارین کمتر ازش دور میشین :دی :دی من دیگه برم سر درس که شیرین تر میشه هر چه قدر بیشتر میخونیش :دی :دی :دی
رتبه ي كشوري سايه دو رقمي نبود...تو منطقه 35 شده بود و اينجا تا 33 يا 34 منطقه2 (دقيق يادم نيست) زدننقل قول:
سلام به همگی،دوست من یه مشکل خورده اینکه ترم اول دانشگاه است، بند 30 کدام رو باید بزنه؟ باید پیش دانشگاهی بزنه؟
:2:...نقل قول:
:27:
سلام دوستان! من عضو جدیدم. امسال کنکور دادم اما رشته ی مورد علاقم قبول نشدم. واسه کنکور 89 هم هنوز (!) هیچی نخوندم ! :23:شماها چقدر پیش رفتین؟ به نظرتون من خیلی عقبم؟ آیا می تونم خودم رو برسونم؟؟!! :sad:ممنون میشم اگه جواب منو بدین و یه کم منو از این حس نا امیدی بیرون بیارین .:41::45:
کسی نیست جواب این پست را بده امروز ثبت نام تموم میشه !. هرچه زودتر بهتر.ممنون.نقل قول:
دوره پیش دانشگاهینقل قول:
reza-atom ,دوست من ممکنه مال انسانی را قرار بدی
ممنون
برید اینجا
کد:http://www.msbook.ir/php/static-12.html
دوستان آیا دیف 2 مهربان اومده؟ من شنیدم یه نسخه دادن کتابفروشی ها؟راسته ؟ کسی خبری نداره؟
لطفا در تاپیک معرفی کتاب بحث رو ادامه بدین منم عذر می خواهم که اینجا این رو مطرح کردم آخه مخاطبای اون تاپیک کمترن گفتم اینجا هم بگن
بابت درصدها هم ممنون
ای خدا.....:41:نقل قول:
من سال دوم با رافق اقامحمدی و سالا ر فتاحی رفیق و همکلاسی بودم ...که سال بعدش ما اومدیم یزد که نزدیک شیراز باشیم!:13::19:
اگه همونجا مونده بودم و با اونا بودم شاید الان منم مثل اونا بودم...:41::13:
رتبه 57 کشوری شدن...
منم 30....!:13:نقل قول: