man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
Printable View
man mikham laptop bekharam ro sys morede alagham win 7 pro hastesh. aya badan aziat nemisham?
age xp dashan; laptop ba xp bekharam behtar nist?
دوستان من درایور کارت گرافیک رو دانلود کردم :18::18::18:
از 4 هسته ی CPU م قبلا یک هستش کاملا پر بود اما الان شده 4% !!!:18::18:
شدیدا پیشنهاد میشه نصب درایور.
آقا من ویندوز رو از MRT نصب کردم.دفعه قبل که آپدیتشو بستم،سریع سیستم ویروسی شد و روز به روز کند تر.الانم که آپدیت کردم،پیغام میده که genuine نیستی و ... راه حلی هست؟
یعنی در حالت عادی احتیاج به نصب درایور نیست....نقل قول:
سیستم خودش درایور ویندوز 7 را نصب میکنه...؟
دمای سی پی یو تونو از ستاپ چک کنیدنقل قول:
مطمئن باشد که سیستم ویروسی نیست مثلا با کسپرسکای 2010 آپدیت شده اسکن کن
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
فایل زیرو دانلود کن و بعد از اجرا یه عدد بین 1 تا 10000 بهش بده و اینترو بزننقل قول:
خودش همه چیزو درست میکنه
کد:http://rapidshare.com/files/376087765/iNGEn_XPsp2_v2.1.rar.html
نقل قول:عزیز دلم... به تالار گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم :10:نقل قول:
درضمن؛ پلیز رایت اند اسپیک پرژن ( پرشن )! :دی
درباره همخوانی برنامه هایی که نام بردی اطلاعی ندارم پس نظری نمی دم. البته بد نیست بدونی در ویندوز 7 ویژگی ای به نام Compability Mode هست که اگه برنامه ای با 7 سازگار نباشه می تونی با نگارش های پیشین ویندوز تطابقش بدی. البته این ویژگی روی همه برنامه ها پاسخگو نیست.
درباره پرسش دومت هم بایستی بگم که بیشتر لپ تاپ های رده بالا دارای این سیستم عامل هستن و بخوای نخوای سر جهازی لپ تاپن! :دی
جان... تو فقط حرف بزن... آدم لذت می بره! :31::27::10:نقل قول:
نوع درایور و گرافیکت به همراه ورژن رو می گی؟
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
تایید میشه بد فرمنقل قول:
من بتلفیلد بد کمپانی 2 رو رو low با افت فریم بازی میکردم ولی الان رو high بدون افت فریم و روون بازی میکنم
این partition magic مطمئن جواب میده دیگه؟من یه درایو بیشتر نداشتم،بعدش با این partition magic درایو بندی کردم .حالا میخوام ویندوز بزنم؛هارد فرمت نشه؟بیچاره میشما!
در ویندوز 7 بیشتر از 4 پارتیشن خطر نابودی کل پارتیشن هاست! حداکثر 4 تا پارتیشن بسازنقل قول:
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه
من ویندوز 7 نصب کردم و ADSL دارم اما وقتی روی Internet Explorer میرم اینترنت نیست
من رفتم تو Device Manager دیدم چندتا نرمافزارو پیدا نکرده و میگه باید Update بشه حالا چجوری آپدیتش کنم (کلا اینترنتو بیارم)؟؟؟؟:41:
کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟:19:
ویندوز 7 رو کرک کردم اما این بار بعد از 2-3 ساعت صفحه ی ابی میاد و مجبورم ریست کنم
ایراد از چیست؟؟
نسخه ی 7100 نسخه ی کامل هست؟
شما به احتمال زیاد بعد از کرک کردن،ویندوز رو آپدیت کردید و این باعث شده که مایکروسافت از طریق آپدیتنقل قول:
متوجه کرک بودن ویندوز شما بشه و دیگه اجازه استفاده از ویندوز رو برای شما محدود کنه ((همون صفحه آبی))
حالا هم شما باید دوباره ویندوز بریزید
بهتره windows 7 ultimate رو بریزی
ممکنه مشکل شما سخت افزای هم باشه که با بیشتر توضیح دادن می تونیم کمکتون کنیم
موفق باشید
يعني اينكه نميتونيد از طريق اينترنت اكسپلورر وارد صفحات وب بشيد؟نقل قول:
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
شما هم به احتمال 90% مشكل سخت افزاري داري!!نقل قول:
اين مشكل ميتونه به چند دليل اتفاق بيفته واسه سيستم شما
مشكلاتي اعم از ويروس، سخت افزارهاتون و .... .
موفق باشيد.
نقل قول:خواهشا یکی جواب من هم بده . :19:نقل قول:
شما باید آخرین درایور رو برای ویندوز7 دانلود کنی البته با توجه به ویندوز ((64 یا 32))
ممکنه اصلا وبکم شما ویندوز 7 رو ساپورت نکنه
از کدام قسمت ویندوز میتوان گجت ه را پاک کرد
پس از نصب 100-200 تا گجت بطور پکیج....دیگه به بخش گجتها وارد نشده و ارور میده!!!
از طریق خود ویندوز درایورو بگیرنقل قول:
سلام!
من به تازگی هروقت KMPlayer رو باز میکنم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون!
من فکر میکنم که درست نصب نشده یه بار دیگه نصبش کن البته Uninstall قانونی یادت نرهنقل قول:
باسلام
من درهنگام نصب در Windows 7 Ultimate روی Win xp Sp3 پیغام زیررامیبینیم وWin 7
من درVm ware Workstation 7
نصب نمیشود(درضمن Win 2000 در Vm Ware بدرستی نصب شد) .
[HTML][/HTML]کد:http://www.sod.ir/forum/attachment.php?aid=382
نقل قول:نقل قول:از کجا و چه طوری باید بگیرم ؟نقل قول:
به سايت مدل وبككمتون بريد و دنبال درايورش بگرديد، اگه هم پيدا نكرديد بازم، توي گوگل مدل وبكم رو بنويسيد و سرچ كنيد! در ضمن مدل وبكمتون مال چه سالي هست مثلا؟ اگه قديمي باشه بعيد ميدونم بتونيد روي ويندوز 7 نصبش كنيد.نقل قول:
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
از ارورتون يه پيكچر تهيه كنيد و بذاريد، اون آدرسي كه داديد بايد رجيستر باشيم توش انگار!نقل قول:
با سلام.
من ویندوز Xp sp3 رو سیستمم نصب بود بعدش Widows 7 Ultimate رو نصب کردم. بعد از اون چون ویندوز Xp مشکل داشت ریپرش کردم ودیگه بوت سون دیده نمیشد. بعد از این که با نرم افزار بوت دوگانه رو درست کردم حالا که سون میاد بالا میگه ویندوز شما جنیون نیست و پروداکت کی جدید وارد کنید.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
باسلام
[HTML][/HTML]کد:http://www.irupload.ir/images/ymo64sqc6wn6v48mtr79.gif
برای پیدا کردن پوشه ای که گجت ها نصب شدن داخل درایو c تو قسمت جستجو اسم یکی از گجت هایی که نصب کردی جستجو کن و وقتی پوشه رو پیدا کرد اضافیارو پاک کننقل قول:
بالای 20بار uninstall کردم! اما همش همینو میگه! با setting های مختلف هم امتحان کردم! 2-3بار full install رو زدم! 2-3بار recomended settings رو زدم! همش همینه!نقل قول:
من فکر میکنم که درست نصب نشده یه بار دیگه نصبش کن البته Uninstall قانونی یادت نره
من تو ویندوز xp چنین مشکلی داشتم،وقتی برنامه نصب شد مرحله آخر وقتی برنامه میخواد برای بار اول اجرا بشه یک پنجره باز میشه که 3 تا گزینه داره ،شما keep existing setting رو انتخاب کننقل قول:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
فایل زیرو دانلود کن و بعد از اجرا یه عدد بین 1 تا 10000 بهش بده و اینترو بزن
خودش همه چیزو درست میکنه
[/QUOTE]کد:http://rapidshare.com/files/376087765/iNGEn_XPsp2_v2.1.rar.html
Jax2 عزیز
ممنون از پاسخت؛ولی اینکه جواب نمیده عشقی.پیغام میده که Invalid product kay .راه دیگه ای نیس؟ویندوز من هنوز genuine نشده ها. موندما !:19:
سلام دوستان
من فایل zip رو از اینترنت دانلود می کنم
وقتی می خواهم از زیپ خارجش کنم این پیغام رو می ده من چی کار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا من رو راهنمایی کنید
شما این فایل رو که گرفتید چند تا بخش هست!!!نقل قول:
باید بخش های دیگش رو دانلود کنید بعد همش رو باهم از حالت فشرده در بیارید:46:
دوستان سلام....
کسی اموزش تصویری از شبکه کردن 7 با XP را داره لطف کنه بزاره.....
یه جورایی شبکه ش کرد م ویندوز 7 فایل های SHARE شده XP را میبینه اما XP نمیتونه فایل های شیر شده 7 را ببینه......
هر جا گشتم نتونستم قسمتی را که مربوط به تغییر نام WORK GROUP هستش را پیدا کنم....
کسی یه فایل اموزشی یا اگر تجربه ای داره کمک کنه....
ممنون...
باسلام
کد:
http://www.irupload.ir/images/ymo64sqc6wn6v48mtr79.gif
TCP/IP V4نقل قول:
IP هاتو تنظیم کردی یا Ip V06 ? اگرIP V06 پاکش کن رو Ip V04 ست کن
سلام دوستان جديدا ويندوز من سرعتش خيلي خيلي كم شده و نميدونم اشكال از چيه اولش فكركردم به خاطر انتي ويروس nod32 اينجوري شده چون انتي ويروسم هم قاطي كرده و خيلي گير ميكنه و لي وقتي پاكش كردم بازم مشكل سرعت پايين رو داشتم
اگه ممكنه بگيد مشكل از كجاست چون اين سرعت پايين داره ديونم ميكنه
دوستان من ویندوز 7 دارم
الان که ویندوز ایکس پی نصب کردم به هیچ عنوان ایکس پی رو نمیتونم استفاده کنم در صورتی که کاملا هم نصب شده
منظورم اینه که اون گذینه انتخاب ویندوز که اولش باید بیاد رو من ندارم
میشه کمکم کنید
مرسی
ای پی را ست کردم.....نقل قول:
منتها work group سیستم های دیگم یه اسم دیگه ای داره....
این سیستمی که 7 داره هم میخام اسم ورک گروپ را تغییر بدم که نمیدونم از کجا تغییرش بدم...
در ضمن مگه ip v06 با ip v04 فرق میکنه؟؟؟؟یهنی امکان داره یک طرفه شدن فایل های share شده از از همین باشه؟؟؟
بله تغییر بده ببین چطوری میشهنقل قول:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
درضمن با Cable Crass یا چیزهای دیگه
درضمن مقررات میگه که سوال شما باید توقسمت شبکه مطرح شه:18: