سلام
بچه ها من یه مشکلی تو اجرای بازی دارم لطفا کمک کنید.
وقتی به این منو میرسم روی start کلیک میکنم صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
سلام
بچه ها من یه مشکلی تو اجرای بازی دارم لطفا کمک کنید.
وقتی به این منو میرسم روی start کلیک میکنم صفحه سیاه میشه . دیگه هیچی نمیاد .
لطفا راهنمایی کنید
تمام برنامه های داخل پوشه Support رو نصب کننقل قول:
فولدرهای بازی من فقط اینها هستننقل قول:
من همه برنامه های پوشه Installers رو نصب میکنم. فقط یکیش نصب نمیشه.نقل قول:
این برنامه نصب نمیشه : wmpappcompat
این برنامه فقط روی xp sp2 نصب میشه . روی sp3 نصب نشد.
اگه میشه برنامه های فولدر support خودتو برام آپلود کن.
چجوری میشه از محیط داخل بازی با printscreener عکس گرفت البته تو ویندوز 7؟
من هر موقع printscreener و میزنم و paste میکنم صفحه سیاه paste میشه
بقیه سوالا در این تاپیکنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4900739&posted=1#post4900739
?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:نقل قول:
شما اگر مد ENB رو بریزی هر بار که پرینت اسکرین رو بزنی خود به خود عکس میگیره و میره تو پوشه بازی .نقل قول:
عکس های خیلی قشنگی هم میشه گرفت.
من عکس های باحالی از BMW M6 گرفتم.
اینم راه حل و اسه کرک اسه پچ 1.0.6.0
واسه کرک برای پچ جدید هم xliveless روتو محل نصب بازی بریز. به اینصورت که اول . پچ و کرک 1.0.3 یا 1.0.4 رو نصب کن (دقت کنین که هم پچ و هم کرکش ). بعد همین پچ 1.0.6 رو نصب کنید و xliveless رو دانلود و در پوشه بازی بریزین .
ولی من که هنوزم تو کفم..... چرا اسه من نیومده ؟؟.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xliveless:
اگه لینک بالا جواب نداد. اینم ادرس فرومکد:http://public.sannybuilder.com/GTA4/xliveless-0.999b4.rar
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
ENBرو میشه بیشتر توضیح بدی؟:20:نقل قول:
داداش میشه لینک این پچ ها و کرک ها رو هم بزارینقل قول:
ENB مدي هست که ظاهر بازي رو بسيار زيبا ميکنه...کنتراست رو افزايش ميده ,رفلکشن رو بيشتر ميکنه و نور چراغ ها رو به طرز زيبايي پخش ميکنه.نقل قول:
اين مد رو از اينجا ميتونيد براي GTA IV دانلود کنيد:
و اينجا براي EFLC :کد:
http://enbdev.com/enbseries_gta4_v0077b.zip
پس از دانلود بايد فايل ها رو در پوشه اصلي برنامه کپي کنيد.کد:
http://download705.mediafire.com/y5pyyatujgzg/ijzo35tizog/EnbSeries+0.077b+EFLC+Beta.zip
حالا من دو تا عکس از اين BMW M6 ميگذارم تا اثر اين مد رو ببينيد ...بچه ها لطفا ببينيد و نظر بديد:
کد:
http://up.--------.com/Files/b10117e0982d4245a8fd.JPG
کد:
http://up.--------.com/Files/4b4c46d8c60b4ce0b47a.JPG
فقط برای gta هست؟من میخوام کل بازی ها رو بتونم عکس بگیرم با printscreenerنقل قول:
امیدوارم مشکلت جل شده باشه ولی خوب من بار دومی که بازی رو ریختم این مشکل رو داشتم بعد که به صورت تصادفی از بازی با ALT+Tab اومدم بیرون دیدم یه پیغام داده واسه بازی که وقتیAlow رو زدم و رفتم تو بازی دیدم وارد شد!نقل قول:
البته ویندوز من 7 هست! احتمالا چون جزو Security center هست تو ویستا هم میتونه این پیغام ظاهر بشه!
طبیعتا این فقط برای GTA IV طراحی شده .تو سایتش اگر بری برای resident evil هم همچین چیزی طراحی کردن.نقل قول:
ولی کلا GTA IV با مد ENB یه لطف دیگه ای داره.
من این بازی رادرویندوز 7 نصب کردم بازی تیک داره.چه کارکنم. درضمن درایورهای nvidia راازاین سایتی که معرفی کردیند
چگونه دانلود کنم دانلود نمیشه.مشخصات سیستم من: geraphick 1gig nvidia ddr3 9800 geforce
ram 4gig
cpu2hastee 2.94 gh
تمام directxهارا هم نصب کردم
ویندوز را اپدیت کردم.
من این بازی رادرویندوز xp sp3 نصب کردم بازی تیک داره.درضمن Guru Drive Sweeper ودرایور کارت گرافیک را درسایتی که گفتید دانلود نمیشه
geraphic nvidia 1gig ddr3 9800geforce
ram 4 gig
cpu 2hastee 2.94
تمام directx ها را نصب کردم باز هم بازی تیک داره
من بازی gta libercity dar windows 7 نصب کردم بازی مشکل نداشت اما gta ivدراین ویندوز 7مشکل داره وبازی تیک داره باید چه کارکرد؟
من در بازی GTA IV افت فرام دارم (بازی تیک داره)چه کارکنم؟
من همه این کارها را انجام دادم .ولی بازم موقع اجرای کرک می گه که این ورژن کرک مربوط به ورژن 104 و اجرا نمیشه.نقل قول:
عزيزان من پچ 1.0.3.0 را با حجم 54 مگ دانلود كردم ولي نميدونم چطور رو بازي نصبش كنم..
كرك رازور 1911 دارم ولي اجرا نميشه..
لطفا لينك كرك و توضيحات رو لطف كنيد بگيد..
سپاسگزارم...
دوست عزیز سلامنقل قول:
gta iv یک برنامه گرافیکی داره که وقتی بنصبی مشکل حل میشه !ولی متاسفانه فقط واسه xpوvista هست و روی 7 نمینصبه!
منم تا حالا ندیدم
حالا راه حل اینه: یه ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 یا ویستا نصب کن تمام برنامه های جانبی رو بنصب ان شا ا... مشکلت حل میشه!
لطفا کرک پچ 1.0.6.0 رو بذارید
دوستان آگه دارید بذارین .................گیریم مانقل قول:
لطفا کرک پچ 1.0.6.0 رو بذارید
كرك نسخه ي 5 رو دانلود كن و با XLIVE LESS بازي كن
اگه لینکشو داری بذار ممنون میشمنقل قول:
كرك نسخه ي 5 رو دانلود كن و با XLIVE LESS بازي كن
دوست عزیزنقل قول:
منم اینارو انجام دادم ولی وقتی میرم تو بازی بعد از لوگوی بازی صفحه سیاه میشه و دیگه چیزی نمیاد
سلام
جواب ندادین آخر درستش کردم.....
گرافیک بهتر شده ولی فریم 32 مونده
تازه کارتم gtx 260 هستش ولی بازی 9600 میشناستش:19:
سلام بر دوستان
من همین الان ویندوز 7 نصبیدم
حالا GTA IV رو میخوام روش ببازم
ولی متوجه شدم که روی ویندوزم GFWL نیست
(games for windows live) حالا چیکار کنم؟
از کجا دانلودش کنم؟
از سایت مایکروسافت خواستم دانلود کنم همشون 29 مگ بودن و فقط آپدیت بودند ولی من که خودشو ندارم که آپدیتش کنم
یک لینک بدید خواهشا
دوست عزیز لینک دانلود رو صفحه اول همین تاپیک میتونستین پیدا کنین
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en
دوستان شما با چند تا فریم بازی میکنـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من از ویندوز 7 خیلی بیشتر خوشم اومد چون حتی میکرو تیک هم نمیخوره بازی و خیلی روون هست توی آخرین تنظیمات با 1920*1080 و view distance توی 50 تا 20 تا فرم میگیرم
کارتم 5850 هست فعلا
CPU هم قدیمیه (PHENOM 9550 quad core)
دوست عزیز شما این مشکل رو هنگام نصب در ویندوز 7 نداشتید و اگه داشتید چجوری حل شد؟نقل قول:
راهنمایی پست اول هم در این مورد به من کمکی نکرد.
این بنچمارک من
کد:Statistics
Average FPS: 39.08
Duration: 37.69 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 79%
Video memory usage: 34%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Very High
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 195.62
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
File ID: Benchmark.cli
سلام
دوستان منم تازگی GTA IV رو خریدم ولی هنوز نتونستم رو ویندوز 7 لپ تابم نصب کنم و همون مشکل آقای S.A.E.E.D P30 که عکسش رو پایین گذاشتم دارم :41:. یکی راهنمایی کنه و بگه چی کار کنم که تو ویندوز 7 بازی نصب بشه؟؟.خیلی دوست دارم هر چه زودتر بازی کنم .
مشخصات سخت افزاری لپ تاب منم اینه: کافیه برای بازی؟؟
CPU: Intel Core 2 Duo T5550 @ 1.83GHz
Memory (RAM): 2.00 GB
Graphics: ATI Radeon Xpress 1250
Dedicated graphics memory : 256 MB
Total available graphics memory: 895 MB
DirectX version : DirectX 9.0 or better
H.D.D : 200 GB
سلام بچه ها من این پچ GTAIV_1.0.6.0_Patch از سایت Gamespot دانلود کردم اما بهداز اینکه نضبش میکنم وقتی میخوام برم تو بازی FATAL ERROR میده. قبل از اینکه ای پچو نصب کنم تو بازی میره.
سلام دوستان
منم بلاخره به راحتی آب خوردن تونستم بازی رو تو ویندوز 7 نصب کنم :5:.
فقط یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وارد بازی نمیشه و ارور DD3D50 میده که فکر کنم مربوط به DirectX باشه.
باید چی کار کنم درست شه؟؟ آخرین ورژن DirectX رو نصب کردم ولی بازم همون ارور رو میده .
مشخصات سیسم منم اینه:
CPU: Intel Core 2 Duo T5550 @ 1.83GHz
Memory (RAM): 2.00 GB
Graphics: ATI Radeon Xpress 1250
Dedicated graphics memory : 256 MB
Total available graphics memory: 895 MB
H.D.D : 200 GB
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟
سلام من دو روزه این جی تی ای ایوی episode from liberty city رو نصب کردم خیلی هم عالی بود سرعتش و با فریم 70 تا 40 با این که سیستم مالی نداشتم هم میمومد ولی امروز صبح به سرم زد که پچ نصب کنم و رفتم و اولین لینکی که پیدا کردم رو دانلود کردم که یکیش 1.1.1.0 بود که اون رو اول نصب کردم و بعدش خودش به صورت اتومات بازی رو اجرا کرد و با کرک رازور 1911 هم کاملاً اومد و بعدش رفتم کنار همون پچی که دانلود کردم یه پچ دیگه بود که ورژنشو اینطوری نوشته بود GTA IV Title Update 1.0.6.0 \ 1.0.5.1 \ 1.0.4.2 و بعدش که نصب کردم این پچ رو بازی رو اجرا کردم ولی متاسفانه بهم یه اختاری مبنی بر این متن داد :
EFLC FATAL ERROR: did nit intialize properly. please make sure you are using LaunchEFLS.EXE to launch the game.
لطفاً بگید که چطوری میتونم درستش کنم در ضمن تاکید کنم که از کرک رازور 1911 استفاده میکنم و کرک برای EPISODE FROM LIBERTY CIty میخوام نه IV و قبل ار نصب پچ هم وقتی که بازی رو از فایل GTA EFLC اجرا میکردم هم همین ارور رو میداد ولی وقتی از کرک اجرا میکردم درست بود لطقاً یه راهنمایی بکنید خیلی گیرم
دوستان سیو (save) کامل بازی رو که 100% اجرا میشه رو بزارید برای دانلود.ممنون میشم
یعنی چی 100% اجرا میشه؟ همه ی سیو ها اجرا میشن
فقط باید xliveless دانلود کنی که windows live رو غیر فعال کنه و از هر سیوی استفاده کنی
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
واسه اینکه بازی روی ویندوز 7 اجرا بشه شما باید آخرین آپدیتشو نصب کرده باشید
البته من هیچ وقت نگفتم که بازی رو روی 7 نصبیدم
بازی روی هاردم نصب بود
من فقط ویندوز عوض کردم
سلام !من سیستم زیر رو دارم ولی بازی خیلی تیک می خوره اما یک نفره دیگه که رمش نصف رم کامپیوتر منه داره با کمترین تیک بازی می کنه لطفا کمک کنید.
64 X2 4200+ 2.4 ghcpu:AMD Athlon
ram :3gb
vga :
geforce 9400 GT
با درود:31:
آقا من 7 ماه پیش جی تی ای 4 و رفتم نتونستم نصب کنم الان دوباره می خوام نصب کنم نمیتونم.
چند تا سوال:
1. کرک رو که باز میکنم 3 تا فایل داخلش هست. اینارو دقیقا کجا باید کپی کنم؟
2.بعد از نصب رو ایکون راک استار که تو دسکتاپ هست کلیک میکنم بعد یه پیج میاد که باید رجیستر کنی تو سایت. من رجیستر کردم. بعد که رو PLAY کلیک میکنم
این میاد که ازم سریال می خواد . چیکار کنم؟:19:
اقا من این xliveless رو دانلود کردم یه اموزش هم داشت الان windows live غیر فعال شده ولی هر سیوی می ریزمنقل قول:
اینو میگه:
شما هر چی داخل پوشه ی Crack هست رو تو مسیر بازی کپی کن تا از تو جواب Yes بخواد.نقل قول:
شما برو داخل option بازی بعد Graphics رو نسبت به قدرت کارت خودت بیار پایین.(اصلا همه ی تنطیمات گرافیک رو کم کن تا جایی که Lag یا تیک نداشته باشه)نقل قول:
سینا جان آخه هزار جا داره بازی:41:نقل قول:
بطور مثال یه آدرس بگو بهم:46:
سوال دومم بی جواب موند هاااااااااااااااااااااااا :19:
من توی بازی عادی گرافیک خوبه و لگ ندارم
اما موقع رانندگی یکم delay داره یعنی فرمون دیر عمل میکنه
کمترین گرافیکم که میذارم همینه
پچ 1.6
کاری میشه کرد؟