در شرایطی که سه شرکت ایرانسل و همراه اول و رایتل به ضورت کاملا ناگهانی حجم مصرف رو فوق العاده کم کردن و قیمت رو فوق العاده بردن بالا، از یه شرکت اینترنت ADSL چه توقعی داری؟
حتی اگه همه جور عکس و فیلمی تهیه کنی تو این مملکت تهش بهت میگن همینی که هست
Printable View
در شرایطی که سه شرکت ایرانسل و همراه اول و رایتل به ضورت کاملا ناگهانی حجم مصرف رو فوق العاده کم کردن و قیمت رو فوق العاده بردن بالا، از یه شرکت اینترنت ADSL چه توقعی داری؟
حتی اگه همه جور عکس و فیلمی تهیه کنی تو این مملکت تهش بهت میگن همینی که هست
میدونم چیزی تغییر نمیکنه ، فقط یه دعوای خیلی خوشگل باهاشون خواهم داشتنقل قول:
و این که صد در صد تخلیه میکنم خطمو با این که خیلی گرون نشده و حجمش رو کم نکرده ، چون از دروغ و ریا متنفرمنقل قول:
داتک از ساعت ۷ بعد از ظهر پنج شنبه وصل شده
اینترنت متصل است اما مشکل پهنای باند و نوسان سرعت وجود دارد. همین الان که دارم این متن را می نویسم سرعت دارای نوسان و در حدود 2 م.بیت است. من خدمت 8 م.بیت را دارم.
امیدوارم که مردم با این اتفاق، کاملاً این خوکها رو شناخته باشند.
من واقعاً نمی دونم که آیا باید با داتک درباره این مشکل صحبت کنم یا نه! از یک سو مشکل از حکومت است و از سوی دیگر شرکت ها می تونند از این فرصت سو استفاده کرده و پهنای باند اینترنت که خریداری کرده ای را در اختیارت قرار ندهند و با فروش اون پول بیشتری به جیب بزنند. باید منتظر بود و دید در چند روز آینده چه خواهد شد.
اما فکر می کنم تماس گرفتن و مطرح کردن این مشکل عمل عاقلانه ای باشد.
عاقلانه هست اما کدوم دفعه کارا تو این مملکت عاقلانه رفته جلو که این بار دومش باشه؟نقل قول:
تلاشتو بکن و زنگتو بزن اما بدون فایده ای نداره
دیروز پس از این پیام اینترنت باز قطع شد.نقل قول:
چند دقیقه ی پیش بررسی کردم درست پس از اینکه با من تماس گرفته شد و گفتند که اینترنت وصل شده و اکنون که متصل هستم باید بگم هیچ چیز توو این کشور اهمیتی نداره. حکومت دزد و شرکت های تابعه ی دزد. تا ببینیم کِی باز اینترنت قطع میشه.
از داتک برای من پیامک آمده که به اِزای روز های قطعی و اختلال به دوره ی بعدی روز اضافه خواهد شد. اساساً از این پس نمیشه روی داشتن اینترنت حساب کرد حالا این ازم می خواد که اینترنت قطع رو تمدید کنم با روز های اضافه احتمالاً قطع!!! خیلی شوخ طبع هستند.
راستی، پهنای باند کم و دارای نوسان است.
سلام دوستانی که داتک دارن بصورت میانگین پینگتون چقدره ؟ کلا سرویس دهیشون خوبه ؟ میخوام های وب رو قطع کنم
سلامنقل قول:
سوال منم هست، بی زحمت دوستانی که از داتک سرویس دارن یه اعلام وضعیت بکنن
ممنون میشم
ببین برای من بین 10 تا 30 پینگم نوسان داشته.نقل قول:
سرویس دهیش نمیدونم والا چی بگم.مثه بقیه شرکت هاس.من چون حجم دانلودم فوق العاده بالاست تو این شرکت موندم
البته بازی هم با نتم انجام میدم (بازیایی مثه کلش رویال و...) که برای این بازیا کاملا رضایت بخشه
من روی یه خطم که داتک دارم همه چی خوبه اما روی اون یکی خطم نوسان داره.دوتا سیمش هم از یه جا میان اما نمیدونم چرا اینطوریه
پشتیبانی اصلی شرکت که کارای پیگیری و غیره رو انجام میدن خوبن اما پشتیبانی تلفنی شرکت خیلی کار راه بنداز نیستن( قدیم پشتیبانی داتک واقعا خفن بودن.نمیدونم چه تغییراتی تو شرکت ایجاد شد که پشتیبانی تلفنیشون ضعیف شده)
سلام می خواستم در مورد داتک ازتون سوال کنم،کیفیت سرویسش چطور هستش؟ سرویس گیم داره؟پینگ داخلی و خارجیش رو چنده؟ آپلود و دان استریم سرویس 16 مگ و رو چند می بندن؟سرعت تک لینکش چطوره؟ با تشکر
این شرکت در ساعت های پایانی روز پهنای باند مشتری رو کاهش می ده. در چند روز اخیر از ساعت 7-8 تا 12 شب پهنای باند من زیر 2 یا حتی 1 مگابیت است و در تماس با بخش پشتیبانی گفته شد که از ساعت 7 تا 12 شب پهنای باند مشتری براشون مهم نیست و به من گفته شد که در طول روز با بخش حامی مشتری تماس بگیرم. این شرکتم آشغال است. در 2 ماه گذشته کمتر این مسئله اتفاق می افتاد اما گویا این شرکت نیز دزدی را علنی آغاز کرده است.
من فردا با بخش مثلاً حامی مشتری تماس خواهم گرفت و نتیجه را اینجا قرار خواهم داد. البته بعید می دونم تغییری انجام بشه.
زرشک من از پیشگامان اومدم داتک که مثلا از شر این مشکلات خلاص بشم، ظاهرا این مشکل کاهش پهنای باند در شب سراسریه!نقل قول:
سرعت منم در شبها به شدت افت میکنه طوری که به زور به یک مگابایت می رسه.هرکاری هم میکنیم درست بشو نیست.برای اینکه مشتری رو اذیت کنن هی میگن برو سر خط بزن. سر خط وسایل بردن و نصب کردنش هزار دردسره.نمیشه دم به دقیقه وسایل ببری اونجا تست کنی که
اصلا یه مشت نفهم رو گذاشتن به عنوان پشتیبان
گذشت اون زمانی که پشتیبان واقعا کارش این بود که کمک کنه.الان نیت فقط اذیت کردنه
به من رسما گفت در ساعات بین 7 بعد از ظهر تا 12 شب اختلال هست و مشکل مخابرات هست، دست ما نیست! گفت اگر در خارج از این ساعات مشکلی دارید نمیدونم از فلان سایت تست تک کانکشن بگیرید عکس بگیرید بفرستید به پشتیبانی تا بررسی بشه، همون چرت و پرت همیشگی...نقل قول:
من خدمت 8 م.بیت دارم و اکنون که پیش از ظهر جمعه است، سرعت تک کانکشن اینترنت زیر 2 م.بیت است.
شرکت انگار بشدت به مشکل کمبود ترافیک برخورده و شبا بشدت سرعتش افت پیدا میکنه.ماشالا پشتیبانی هم حرف حالیش نیست
از دوستان کسی این مشکل رو داره که در حالیکه چراغ اینترنت روشن هست ارتباط قطع بشه؟ بعد باید مودم رو ریست کنم تا دوباره وصل باشه
دست کم روزی یه بار این مشکل پیش میاد، در حالیکه با همین مودم با شرکت قبلی این مشکل رو نداشتم.
یک ساعت میشه که سرعت تک کانکشن کاهش پیدا کرده و تقریباً روی 3.5 م.بیت است و گاهی حتی به زیر 1 م.بیت هم می رود. در تماس با شرکت همان حرفای بی فایده همیشگی و اینکه یک عکس از دانلود منجر بگیر بفرست برای ما و این در حالی است که اونها بطور کامل درباره سرعت در لحظه تو آگاه هستند.
امروز روز خرابکاری شرکت داتک است. برای 1 ساعت ( شاید بیشتر ) اینترنت قطع بود و اکنون که مثلاً وصل شده سرعت زیر 2 م.بیت است و پکت لاس وجود داره.
امروز باز مشکل افت سرعت تک کانکشن بین الملل دارم، دیروز هم همینطور بود. منظورم حتی در طول روز به غیر از ساعات پایانی روز هست. این داتک داره می ره که واقعاً بی کیفیت بشه.
اشتباه شد پاک شود لطفا
بطور کل اتصال داتک نوسان داره اما امشب افت سرعت خیلی زیاد شده.
دوستان داتکی یه اعلام وضعیت کنید لطفا، اوضاع وی پی ان ها چطوریه؟
درست از بعد از قطعی برق امروز اوضاع خیلی خراب شده!
وضعیت وی پی ان ها هرگز ثبات نداره اما خیلی بد هم نیست. سعی کن وی پی ان های مختلف و یا سرورهای مختلف در هر وی پی ان را امتحان کنی.نقل قول:
فقط زمان از نصفه شب تا نزدیکای ظهر خوب است بعد از اون که تازه می خوای استفاده کنی از اینترنت با سرعت دیال آپ رو برو می شی در حوزه تک کانکشن اونایی که پیشگامان دارن نیان سمت داتک که بهتر نیست شاید بدتر هست(تست های پایین زمان صبح است)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود فراوان مثل اینکه تعریف به اینا نیومده از ظهر سرعت افتضاح
بعد از بررسی های به عمل آمده طی این چند روز می تونم تایید کنم که شکر خوردم از داتک نت گرفتم :sad:
اینم همین الان یهویی ساعت 1:20 صبح زمانی که داشتم برای داتک شکایت می نوشتم گرفتم سایت speedtest یک دقیقه طول کشید تا باز بشه!
برای منم همینه.یه چیز تو مایه های فاجعه شده نتش
برو تو کف اینترنت 16 مگ:
:puke::puke::puke:
حالا سه ساعت با پشتیبانی صحبت کن و مغزتو کار بگیره.بعد از کلی رفت و آمد و تماس و دعوا تهش بهت میگن همینی که هست.نمیخوای قطع کن
نه این شرکت همه شرکتا همینن
بعد تو توییتر به وزیر میگن نمیخوای اختلالات رو رفع کنی؟ میگه کدوم اختلالات؟ :mellow: گرفتاری شدیم از دست اینا تمومی نداره زجر کشیدن ما...عوض اینکه نت بهتر بشه بدتر میشه روز به روز
الانم می خوام به زور 2 نفر از همسایه ها رو ببرم با خودم مخابرات بلکه توجیح اقتصادی داشته باشه براشون بیان بکنن زمین رو فیبر بکشن برامون بعد مثلا من سرعت 300 مگابیت می گیرم ازشون بعد 1 مگابیت تحویل میدن :wac:
الانم شکایتم رو زدم اول قبول نکردن گفتن مستند کافی نیست بعد از همون داخل نت سنج+ تست فرستادم براشون رفته مثلا مراحل بعدی.
امشب وضعیت اتصال اینترنت داتک واقعاً بد است. پهنای باند بسیار پایین و packet loss زیاد
دیگه دارم بالا میارم هر روز با همین وضعیت تا ساعت ۲ صبح که میخوایم کپه مرگمون رو بزاریم از دست اینا
به فرض که براشون توجیه اقتصادی داشته باشه ( که نداره) فک میکنی میگن وای وای مردم کارشون لنگه بیایم فیبر نوری بکشیم یه وقت ملت از کار و زندگیشون عقب نیوفتن؟نقل قول:
وزیر مخابرات درحال ترکوندن ماهواره در فضا و دوختن لباس گل گلی برای فضانورداس.دیگه وقت اینکارا رو نداره
تقریبا دو ماهه که وضع همینهنقل قول:
تو رو به همونی که می پرستید این چه سرعتی آخه من هیچ کاری نمی تونم بکنم ۱۰۰ هزار تومن پول اینو دادم الان من؟ یکی بیاد بریم گینه بیسائو پناهنده بشیم :weird:
سایت های دامنه ir هم از دیروز باز نمی شن
خب sms دادن که 6:30 تا 9:30 صبح اختلال داریم میخوایم بهبود بدیم :laughing: یعنی اگر اینا چیزی رو بهبود بدن من از خوشحالی بال در میارم.
وضعیت پهنای باند و اتصال تک اینترنت بین الملل بسیار افتضاح است و شرکت داتک هیچ تلاشی برای رفع اون انجام نمی ده. این مشکل حتی در طول روز هم وجود داره. اینجور که مشاهده میشه شرکت های دیگه تا این حد بد نیستند.
حرفتو قبول ندارم داداش. همین الان اگه به گروه خیلی از این شرکتا سر بزنی اونام هم از وضعیت اینترنتشون رضایت ندارن.من طرفداری داتک رو نمیکنم و وضع اینترنت خودم از همه داغونتره اما دارم میبینیم که بقیه هم خیلی چنگی به دل نمیزنننقل قول:
متاسفانه وضع اینترنت خیلی بده.نمیدونم چه غلطی کردن که سرعت اینترنت اصلا بالا نمیره.نه فقط توی ADSL بلکه توی 4G هم همین وضعه
آره همه جا داغون هست ولی دیروز اس ام اس دادن که اختلال برطرف شده و جبران خسارت کردیم براتون، اختلال برطرف نشده و جبران خسارت هم نکردن! what the faz الان؟ :hmm: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی هم که کلا پشتیبانی نیست (خانم پشتیبانی هم که داشت بد سرفه میکرد ترسیدم قطع کردم :n35:) لعنت به اون کسی که اختلال رو مد کرد هر چی میشه اختلال اختلال
حتما زنگ بزنید واحد فروش خسارت بگیرید بعد از اختلالات اینا
ازون روز صبحم که مثلا رفتن برای رفع اختلال سرعت داخلی هم اومده رو 10 مگ ، خارجی هم که کلا 4 مگ هست و از ظهر هم میشه 50 کیلوبایت :thumbsdow
100 گیگ اینترنت رایگان سلامت را با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه تجربه کنید
از طرف وزیر ارتباطات:puke:
سرعت اتصال من تقریباً زیر 2 یا 1 م.بیت و حتی گاهی زیر 500 ک.بیت است اکنون پرسش این است که چرا چنین سرعت هایی رو با آگاهی از اینکه نمی تونند برای مشترک فراهم کنند می فروشند. این یه کلاهبرداری سازمان یافته در سطح کشور است. اینا پول کامل رو می گیرن و هیچ قانونی برای برگرداندن پول مشتری در چنین وضعیتی حتی در قرارداد یا قانون بطور کل تعریف نشده است.
من چند بار سعی کردم تا با بخش مثلاً حمایت از مشتری یا بخش مثلاً کارشناس فنی تماس بگیرم تا همین موضوع دلیل فروش سرعت های بالای 2 م.بیت را مطرح کنم اما هر بار 20 نفر در صف انتظار بودند ( که خود همین هم جای شک داره و من گمان می کنم ساختگی است ) اما در نهایت منصرف شدم چونکه اینجوری پول تماس تلفنی هر چند کم هم یه ضرر مالی اضافه برای من می شد.
این خوک های دزد سازمان یافته تا این سیستم بطور کل هست خواهند بود.