اگه به لینک جامع که روش نصبه tp-link 8811 بگه دارین لطفا بزارین
Printable View
اگه به لینک جامع که روش نصبه tp-link 8811 بگه دارین لطفا بزارین
با سلامنقل قول:
من از اولم با usb نصب کردم ولی این ارور رو میده!!!
این ارور مربوط به بعضی مواقع هست که لینک adsl شما up هست و یا به اینترنت متصل هستیدنقل قول:
نمیدونم چرا بعضی مواقع خطا میده؟؟؟
مودم رو خاموش و روشن کن ، لاگین کن ، درست میشه
ضمنا اگه با لن وصل بشی که تنظیم خاصی نمی خواد و یه کانکشن بساز و وصل شو
اگه با usb وصل میشی همون درایورش رو فقط نصب کن و بعد کانکشن بساز
شما الان به اینترنت وصل میشی یا هنوز وصل نشدی؟؟
تنظیمی روی مودم کانفیگ نکردی؟؟
اول از همه مشخص كنيد منظورتون از asus am604g چييه؟نقل قول:
الان فقط wl-am604g توليد ميشه وديگه am604g متوفقف شده است.
به ضرس قاطع مي گم am604 g به درد نمي خوره مخصوصاً وايرلسش . مشكلات داشته.
يك دوستي داشتيم 2 يا 3سال پيش am604g گرفت اويال خيلي خوب كار ميكرد فقط هم از وايرلسش براي
لپ تاپ استفاده ميكرد ولي بعد از يك سال وخورده اي ميگفت بردش كم شده و از اين جور حرفها.
زياد هم داغ مي كرد. من هرچي مودم ديدم ديدم گرم بشه ولي اين مدل يه كمه زيادي داغ ميشه.
اما كيفيت wl-am604g يه خورده بهتر شده firmware بهتر و رابط كاربري بهتر وقويتر.يكي دوتا قابليت جديد نرم افزاري هم بهش اضافه كرد.
-----------------------------
اما تفاوت wl-600g با wl-am604g
اين كه درست كه هردوشون از استاندارد g wireless هستند ولي قدرت وبرد wl600g به مراتب از wl-am604g
بيشتر به دليل اين كه wl-600g دوتا آنتن داره يكي داخلي ويكي خارجي اگر تصويرشه ببنيد فقط يكيش معلومه ولي wl-am604g يه دونه آنتن داره.
wl-600g دوتا پورت usb داره براي اتصال به پرينتر يا فلش مموري يا هارد اكسترنال براي file sharing
همچنين قابليت asus download master كه فكر كنم تنها adsl-router asus باشه كه اين امكانات را داره.
روترهاي asus بيشترشون asus download master دارند ولي مودم هاش نه.
فرق ديگر اين دوتا مودم اين كه wl600g يه ويژگي داره auto vpi/vci ;كه باعث ميشه به راحتي مودم نصب كرد.
كلاً امكانات wl600g ازwl-am604g يه سر .گردن بالاتره.
wl600g براي كاربر حرفه ايي .
براي مصارف خانگي همون asus dsl-g31
بهتره نصبش ازwl600g هم راحتتره.همه كارها config وتنظيمات را خودش انجام ميده.
wl600g قابليتهايي مثل dns sever وftpserver و virtual server وprint server داره.
كه به درد كاربراي معمولي نمي خوره.
اطلاعات بيشتر مي خواهيد به سايت asus مراجعه كنيد.
سلامنقل قول:
وقتی درایورشو میزارم این صفحه میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو قسمته راهنماش تصویره زیرم کشیده که نمیدونم چجوری باید برم تو این
بعد چه مودم خاموش باشه چه نباشه ارور بالا رو میده
الانم با usb به Pc نصبه و نمیتونم هنوز به اینترنت وصل بشم (ابته با adsl)
البته یه دفعه این ارور رو داد قبلشم که نمیداد بازم وصل نمیشد. منظورتون از کانفیگ کردن تنظیمات رو مودم چیه؟ قبل از این ارورو فک کنم تو قسمت Quick setup درایور میرفتم بعد از حالت bridge رو pppoe میبردم و یوزرو پاسورد میدادم ولی دیگه نمیدونستم چجوری باید کانکت شم!
روش ساختن کانکشن با دایل اپ فرق میکنه؟
بعدش چرا اسمه مودم تو لیست device manager نیست
[URL=http://www.marmolak.net/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
اگه کمکم کنین ممنون میشم
اولا چرا با لن نصب نمی کنی؟؟نقل قول:
کارت شبکه که داری!
ولی اگه درایور usb رو هم نصب کرده باشی ، به عنوان network adapter شناخته میشه و تفاوتی نداره ، ولی با لن از همه راحت تره!!
ثانیا چراغ adsl شما روی مودم روشنه؟؟
و اینکه پشت مودم شما ، یه سوراخی هست (زیرش نوشته reset) ، با سوزن یا سر خودکار اونو فشار بده و چند ثانیه نگه دار تا مودم ریست بشه
با توجه به گفته هاتون ، حتما باید قبل از ساختن کانکشن ، مودمو ریست کنین
برای آوردن عکس دوم توی اینرنت اکسپلورر آدرس زیر رو تایپ کن:
192.168.1.1
یوزر و پسورد هم admin بزار
هیچ تنظیمی هم نمی خواد
ساختن کانکشن adsl راحته ، صد بار هم توی همین تایپیک گفته شده
همون مراحل دیال آپ ، با این تفاوت که توی قسمت نوع کانکشن ، به جای dial up modem ، گزینه دوم یعنی boardband connection that reqires username and password رو انتخاب می کنی و بعدم یوزر و پسورد و تمام!!
کانفیگ و این حرفا رو هم بیخیال!!
نیازی هم نیست که از اون برنامه که توی سی دی مودم هست، برای اتصال ، استفاده کنی (منظورم برنامه tp-link adsl modem/router utility هست)
با سلام مجدد و تشکر از پاسختوننقل قول:
اون ارور بعد از ساختن کانکشن از بین رفت!
البته الان این ارور رو دارم
1- چراغ adsl رو مودم خاموشه
2-مرور گرم فایر فاکسه اون IP رو باید اینجا وارد کنم؟
tools/option/network tab/setting/http proxy
اگه اینجاست که بعد از وارد کردنش ازم یوزر و پاس نمیخواد، جایه port باید چی بزارم؟
حالا با LAN یه تستی میکنم ببینم چی میشه؟ فقط نیازی به تعریف کارت شبکه مجازی که نیست؟
با LAN هم وضعیت فرقی نکرد ممکنه تو سیمهای ارتباطی در ADSL splitter اشتباهی کرده باشی
یه پورت که از line مودم زدم به اسپلیتر یکیم که از خط تلفن زدم بهش فقط اون خروجیه تکو باید به کدوم پورته در pc بزنم line یا phone?
جان؟؟؟نقل قول:
شما مطمئنی ای دی اس ال از مخابرات وصل شده؟؟
اون تک ، ورودی لاینه نه خروجی، از خط اصلی تلفنتون یک سیم به ورودی تکی اسپیلیتر وصل کن
از اون طرف اسپلیتر که 2 تا خروجی داره ، اونی که روش نوشته مودم رو به ورودی line مودم و اون یکی که نوشته phone رو به گوشی تلفنتون وصل کن!!
البته عکسی که گذاشتین ، بخوبی توضیح داده
اون آدرسو توی هر مرورگری میتونی وارد کنی ، هر چند نیازی به تنظیم نداری!!نقل قول:
2-مرور گرم فایر فاکسه اون IP رو باید اینجا وارد کنم؟
هیچ آی پی و پورتی هم لازم نیست که وارد کنی ، بهتره که همه اتوماتیک باشه
شما قبل از هر چیز باید چراغ ADSL رو روشن کنی ، بعد بقیه موارد!!!
اگه با راهنمایی بالا موفق نشدی ، مودمت رو بدون اسپلیتر به خط اصلی وصل کن ، ببین چراغ ADSL روشن میشه
بابا دختر مردم زنگ زد گفت وصل شده، شوخیکه باهاش ندارمنقل قول:
گفتم تو این سیم میما اشتب کردم، اگه مستقیم وصل کنم ADSL روشن میشه .
ولی باز قبله اینا فک کنم باید یوزر و پاسورد admin وارد بشه تو محیطه مرورگر IP رو وارد میکنم ولی ازم یوزر نمیخواد
پس اگه وصله ، این مراحلو بترتیب دنبال کن:نقل قول:
1. خط مستقیم رو به طرف تکی اسپیلیتر وصل کن ،
اون طرف اسپلیتر که دو تا جا داره: گوشی تلفن رو به قسمت phone (یا اونی که عکس گوشی تلفن روشه) وصل کن ، مودم رو به قسمت modem
2.مودم رو از طریق لن ، به سیستمت وصل کن!
اگه چراغ adsl روشن شد:
3. مودم رو طبق پست قبلی من ریست کن!
4. حالا یه کانکشن adsl (طبق همون پست قبلی) بساز و یوزر وپسوردی که از شرکت گرفتی رو وارد کن و کانکت شو!!!
به همین راحتی!!!
دیگه به آی پی و admin... و این جنگولک بازی ها هم فکر نکن و هیچ کار دیگه ای هم لازم نیست انجام بدی
ضمنا اگه بازم توی سیم تلفن و ... مشکل داشتی ، اسپیلیتر رو فقط بزار روی گوشی تلفنتون و مودم رو مستقیم وصل کن ، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
سلام دوستان
من یه مودم wireless linksis WAG200G دارم . تا چند روز پیش راحت ازش استفاده میکردم . ولی یه 3-4 روزی میشه که چراغ DSL مودمم روشن نمیشه یا اینکه چشمک میزنه ! زنگ زدم شرکت (امین نت- شیراز) ولی گفتن مشکل از ما نیست . من هم اولین فکری که به نظرم رسید اتصالی بود برا همین کل سیمامو عوض کردم اما نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط با هزار بدبختی و بعد از یه 30 min چشمک زدن بعضی وقتا چراقش ثابت میشه و میتونم کانکت بشم .ولی اونم دوباره بعد از یه 1 ساعتی قطع میشه و دوباره روز از نو . . . !
میخواستم ببینم کسی مشکلی مثل من داشته ؟ ممکنه مشکل از مودم باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با مودم دیگه ای امتحان کردی؟؟نقل قول:
مودمت رو ریست کردی؟
این مشکل احتمال زیاد از شرکته!!
نه آخه دم دستم نیست .نقل قول:
با شرکت تماس گرفتم ، گفتن مشکل از ما نیست ! مودم هم رو هم ریست کردم فایده ای نداشت .
حتی فکر کردم مشکل از اسپیلیتر هست اونو هم عوض کردم ولی بازم نشد.
الان با مودمم کانکت هستم ولی مشکل اینه که با هزار بدبختی بعد از 1ساعت کانکت میشه و یه 1ساعت دیگه هم قطع میشه .
من هم تو 3 روز اول گرفتن اشتراکم دقیقا همین مشکلات رو داشتمنقل قول:
با asus am 602
اما از وقتی سیم کشی خطم رو عوض کردم و از همون ورودی دم در خونه splitter گذاشتم و جداشون کردم عالی شد و داره شدیدا کار میکنه
downstream 610
upsteram 140
سرعت دانلود هم روز ها تا 80 هم میره بالا با idm
من مودمم tplink-881است واز شرکت پارس adsl128 گرفتم وانها مودمم را برنامه ریزی کردند اما وقتی میخواهم یوزرنیم وپسوردم را در مودم ست کنم وبدون روشن کردن کامپیوتر اینترنت را به ----- وصل کنم (حالت pppoe)وقتی در mozilaیاinternet explorer آیپی 192.168.1.1 را وارد میکنم نمیتوانم وارد تنظیمات مودم شوم.کابل شبکه نیز وصل هست ومودم روشن.لطفا جهت حل مشکل راهنمایی کنید.
با IE تست کردی؟!نقل قول:
ای پی مودم را تغیر ندادی؟!
Local Area Connection فعال(Enable) هست؟!
شما اگه سر خط ورودی ساختمان تست کردی و مشکل پابرجا بود مشکل از شرکت هست جز یک مورد که مشکل از مودم باشه که احتمالش خیلی کمه!نقل قول:
به هر حال اگه سر خط تست کردی و با مودم دیگه هم تست کردی مشکل برطرف نشد وظیفه شرکت هست که پیگیری کنه!
میتونی مودمت را ببری شرکت اونجا تستش کنه!
نویز خطت را زنگ بزن پشتیبانی شرکت بپرس ببین عادی هست یا نه!
در کل امین نت شرکت درپیتی هست!2 سال پیش که ازش سرویس گرفته بودم سرعت دانلودم از دایل اپ هم کمتر(2 الی 3کیلوبایت) بود به بایت هم می رسید!
حالا چه نیازی هست که یوزر و پسورد رو روی مودم ست کنید؟؟نقل قول:
همون کانکشن ساختن که راحت تره ، مخصوصا روی این مودم ، که من هر کاری کردم ، خودش وصل نشد
برای حل این مشکل ، خط تلفن رو از مودم جدا کن ، بعد خاموش و روشن کن ، حالا آدرسو وارد کن
وقتی یوزرنیم و پسورد رو کامل ست کردی و آخرش تنظیماتو سیو کردی و مودم ریست شد ، خط تلفن رو بهش وصل کن
خب می گفتی همون موقع که شرکت مودمو تنظیم کرد ، یوزر و پسورد رو هم ست میکرد
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز یه اسپلیتر اضافه کردم ( پشت تلفن !) فعلا که درست کار میکنه تا ببنیم دوباره قات میزنه یا نه .نقل قول:
از راهنمایی شما هم ممنون .نقل قول:
از ورودی ساختمان هم چک کرده بودم ولی بازم نشده بود . ولی الان که یه اسپلیتر هم گذاشتم پشت تلفن <<<مثل اینکه>>> درست شده .
ولا درباره شرکت هم الان یه 1سالی هست که دارم استفاده میکنم مشکلی نداشته . من از سرویس 128 استفاده میکنم . سرعت دانلودم روی 30-35 هست . قطعی هم خیلی کم داره . از ساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست .در کل راضی هستم .
شما از چه شرکتی گرفتید ؟ اگه بهتره تا منم شرکتمو عوض کنم .
ممنون دوست عزیزنقل قول:
البته من ورودی خونه اسپلیتر داشتم ! ولی یه اسپلیتر هم پشت تلفن اضافه کردم . مثل اینکه درست شده .
تا ببینم درست میمونه یا نه !
خب مشخصه که اسپیلیتر باید به خط اصلی وصل بشه ، وگرنه فایده ندارهنقل قول:
شما قبلا به کجا وصل میکردید؟؟
فکر کنم اگه هر گوشی تلفن بصورت مستقیم بخوان به خط وصل بشن ، برای هر کدوم یه اسپیلیتر جداگانه لازمه
مگر اینکه اسپیلیتر رو بزاری بغل مودم و یه خط جداگانه برای گوشی بکشی ، یا برعکسش!!
هر چند اسپلیتر اضافی مشکلی ایجاد نمی کنه ، ولی بنظر اضافی میادنقل قول:
یا باید یه اسپلیتر روی سر خط ورودی اصلی گذاشته بشه و از اون طرف دو تاییش ، یه سیم به گوشی(یا گوشی ها) و یه سیم به مودم کشیده بشه
یا اگر هر تلفن که بصورت جدا جدا به خط اصلی وصل هستن ، باید به ازای هر کدوم ، یه اسپلیتر گذاشت
در غیر اینصورت یا نویز روی گوشی تلفن وجود داره یا اینترنت بی کیفیتی داری
از شما هم ممنونمنقل قول:
والا همونطور که گفتم ورودی هم خرابه! اما حالا که یه اسپلیتر پشت تلفن اضافه کردم <<<مثل اینکه>>> درست شده .
درباره شرکت هم من الان یه 1سالی هست که از امیننت ADSL گرفتم راضی هستم . سرویسم 128 هست . سرعت دانلودمم هم 30-35 . قطعی خیلی کم داره . ازساعت 2 تا 7 صبح هم رایگان هست .
شما از چه شرکتی سرویس میگیرید ؟ اگه بهتره تا شرکتمو عوض کنم .
پ.ن : میخواستم multi-quote کنم نشد ! نوشت باید پیغام شما توسط مدیریت . . . !
تمام کارهای فوق را انجام دادم اما نشد.شرکت در تنظیمات مودم من فقط فایلی به نام اپدیت را وارد مودمم داونلود کرد.قبل از اینکار به راحتی وارد تنظیمات مودم میشدم.به شرکت زنگ زدم گفتند درتنظیمات propertise protocolinternetدر قسمت advancedودر قسمتipsettingروی گزینه addباید ip:192.168.1.2 را وارد کنم وبقیه را ok کنم.اینکارها را هم انجام دادم اما نشد.حالا چیکار کنم؟نقل قول:
راستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد
سیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟
خب خدا رو شکر!!:31:نقل قول:
اگه روی خط تلفنتون گوشی تلفن دارید ، مشکل ایجاد میشه و توی گوشی صدای نویز میادنقل قول:
سیم تلفنو مستقیم به مودم وصل کردم و اصلا از اسپلیتر استفاده نکردم مشکلی که نداره؟
اگه صدای نویز میاد ، اسپلیتر رو وصل کن به گوشی تلفن ، ببین هنوزم نویز داره؟
ولی اگه نداری ، مشکل خاصی ایجاد نمیشه ، ولی اسپلیتر یه جدا کننده محسوب میشه
دمتون گرم رکورد زدین تو تعداد صفحاتا!ممنون از آموزشاتون
اگه نظر منو می خوای ، ول کن این حرفا رو!!نقل قول:
مودمو با دکمه پشتش (داخل سوراخی که زیرش نوشته ریست) ریست کن ، بعد برو کانکشن بساز و راحت (شبیه دیال آپ) کانکت شو!
همه تنظیمات هم میره روی اتوماتیک!!
تلفن نویز میندازه روی خط ، ولی شما باید به وسیله اسپلیتر ، تلفن و مودم رو جدا کنیدنقل قول:
راستش من از اولش اسپلیترم پشت تلفن بود . بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد جاشو عوض کردم گذاشتمش ورودی خونه . اما فرقی نکرد بعدش که پست دوستمون رو خوندم گفتم شاید تلفن هم نویز بندازه روخط ، یه اسپلیتر اضافی داشتم گذاشتمش پشت تلفن . فعلا که جواب داده .منم دیگه دستش نمیزنم . این چند روز 2-3 تا از کلاسامو نرفتم تا اینو درست کنم !
باید اگه اونو گذاشتی ورودی خط ، باید علاوه بر سیمی که میره توی ورودی تلفن ، یه سیم دیگه از خروجی مودم اسپلیتر به طرف مودم بکشی ، که احتمالا کار سختیه ، پس فکر کنم بهتره که برای هرکدوم یه اسپلیتر جداگانه بخری
البته الان بهتره که انگولکش نکنی دیگه!!:31:
عزیزم منظورم asus wl-am604g و am604g خالی به کلی منسوخ شده و در بازار نیست.اخه کی گفته داغ می شه؟! من وسه تا از دوستام مدت زیادیه داریم تا حالا مشکل داغ کردنم نداشتیم.در ضمن این ۴ لن داره AM600 نداره. من از ۴لن و وایرلسش استفاده کردم که توپه. الانم بیا خودم AM600 رو 90000تا 95000 واست بخرم کی می گه 130000 تومانه؟!نقل قول:
عزيزم منظور شما از am600 همون wl600g هستش ديگه؟نقل قول:
تمام مودمها ي asus غير از602 4تا لن دارند.
حال كجا اين رو 90 ميدن؟
آخه عزیزم تو به جای اینکه اصل مطلبو بگیری گیر می دی به چیزهای فرعی... خب معلومه wl-600gبوده... من پسر عمم نمایندگی داره خب به قیمت خرید بهم می ده.اون قیمتم که توی بازار هست که البته دیگه تا ۱۳۰۰۰۰تومان هم نیست.راستی wl600g با یواس بی هم وصل می شه؟WLAM604G یا WL600G کدوم جدیدتره؟ ASUS G13دیگه به اسم گیر ندیا همین جدیده چه امکاناتی داره؟
عزيز جان بازهم ميگم به ترتيب تازگينقل قول:
1-dsl-g31
2-dsl-n11
3-dsl-n13
4-wl-am6o4g
5-wl-600g
-----
بين wl-am604g ,wl-600g
wl-am604g از wl 600g جديدتره
wl-600g مال سه سال پيشه
---------
دوتا پورت usb روي wl-600g فقط براي اتصال printer يا flash memory يا هارد اكسترنال هستش
باهاش نميشه ارتباط اينترنتي برقرار كرد بايد يا از يكي از 4 تا LAN استفاده كني يا از وايرلسش
------------
در مورد قيمتش هم من هم گفتم حدود 90 هزار تومان هستش
حالا اگر شماره تلفن يا آدرس شركتشون را بده يه تماس بگيرم
شايد به وايرلس مهاجرت كردم.
مرسی.شرمنده خیال کردم که تو اون قیمتو گفتی. یه سوال دیگه دارم... روتر وایرلس با وایرلس روتر فرق داره؟ روتر عمل گیرنده داره یا فرستنده و پخش کننده؟ اگه میشه هرکی بلده کامل و ساده توضیح بده.ممنون
سلامنقل قول:
1- مودم WL-AM604G طراحی April-2008 و WL-600G طراحی August-2006.
2- مودم WL-600G دو مزیت داره:
- برد بیشتر
- پورت USB ، فقط برای Share کردن پرینتر ، اسکنر و یا یه فلش مموری در شبکه ( دسترسی به فلش بصورت ftp )
3- از قیمت خبری شد به ما هم بگین ، ببینیم این wl-600g ما الآن چند میارزه؟
تو لینک زیر ، تو منوی سمت چپ ، پایین ، با گزینه (Product Comparison ) میتونید مدل های مختلف رو باهم مقایسه کنید.
بطور کلی wl-600g هرچند 2سال قدیمی تره ولی همه جا (حتی تو سابت خود asus ) ازش اطلاعات بسیار دقیق تری در دسترسه و بیشتر روش حساب باز کردن.
کد:www.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=d1ZYpgq6iBbAabG3
------------------------------------------------------------
نقل قول:
یه سوال دیگه دارم... روتر وایرلس با وایرلس روتر فرق داره؟ روتر عمل گیرنده داره یا فرستنده و پخش کننده؟ اگه میشه هرکی بلده کامل و ساده توضیح بده.ممنون
ایول ، همه چی رو باهم قاطی کردی . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه توضیح بهتر و مرحله به مرحله ، عکس های چند تا سایت رو با فوتوشاپ کنار هم گذاشتم :
روتور (Router) به معنی مسیر یاب ، در یک شبکه محلی وظیفه انتقال بسته های داده بین سیستم های مختلف رو بر عهده داره و تضمین میکنه که اطلاعات ارسال شده از یک سیستم به درستی به مقصد میرسن.
همونطور که تو شکل زیر میبینید ، روتور به هر دستگاه یه کد اختصاص میده که سیستم ها برای ارسال اطلاعات به هم ، از اون شماره ها استفاده میکنن. ( به این شماره ها گره -NOD- هم میگن ) خود روتور هم یه گره حساب میشه.
شبکه بالا با LAN پیاده شده. برای وایرلس کردن شبکه باید یک Access point به شبکه اضافه کنیم ، که با LAN به روتور وصل میشه و هر کامپیوتر هم به یه کارت شبکه وایرلس نیاز خواهد داشت :
حالا واسه وصل کردن این شبکه به اینترنت ، کافیه یه مودم به روتور وصل شه :
حالا واسه کوچیک کردن شبکه و راحتی کاربر ، میشه مودم و روتور رو یکی کرد ( مثل AM602 ) :
ویا مودم ، روتور و access point رو یکی کرد ( مثل WL-AM604 یا WL-600G ) :
امیدوارم مفید بوده باشه . . .
یا حق .. .
من وقتي مي خوام يك فايل رو دانلود كنم تو 99% همين طور ميمونه به پشتيبان زنگ زدن گفت از مودمه مودم من SMC 7901B هست مي خواستم بدونم مشكل از كجاست ؟
ورودی ساختمان که به داخل خونه میرسید به یک 2 راهی ددو شاخه تقسیم میشد که یکیش اون اتاق به یک تلفن دیگه وصل بودنقل قول:
و اون یکیش هم می اومد این اتاق که pc هست و دوباره تو این اتاق به دو قسمت تقسیم میشد
یکی واسه modem و اون یکی هم واسه تلفن این اتاق
که من اول splitter رو گذاشتم ورودی خط این اتاق و از خروجیش یه modem و tel وصل کردم
که اونطوری میشد
از جنس خط هم بود
این بار slitter رو بردم ورودی خونه و یک سرش که همون phone بود رو به همون سیم کشی قبلی وصل کردم
و سر دیگه یعنی dsl رو حدودا 40 متری سیم خریدم یک سره بردم به modem تو اتاق
که کلی بست کاری و این مسایل دهن مهن نذاشت واسمون :31:
الان بزنم به تخته داره rules میکنه :31:
اتفاقا همین اشتباه رو منم اول انجام دادم و تا 2 ماه روی گوشی تلفنمون نویز بودنقل قول:
بعد رفتم یه اسپلیتر جدا برای اون یکی گوشیمون خریدم ، که دیگه نویز تلفن برطرف شد!!
تا اون موقع فکر می کردم اینی که میگن اسپلیتر نویز گیره همش الکیه و تاثیری نداره یا حداقل سرویس دهنده من نویز زیادی داره!!:18:
البته من به دلایل فنی نمی تونستم از ورودی جدا کنم!!
شما به جای سیم جدا ، میتونستی یه اسپلیتر برای اون یکی اتاقتون که فقط تلفن داره بخری و احتمالا مشکلت برطرف میشد
شما هم قبلا نویز داشتی روی تلفن؟؟
البته کار عاقلانه هم همینه ، ولی بدلیل اینکه سیم کشی های تلفن اکثرا از داخل دیواره و البته روی ورودی خط نمیشه از این جنگولک بازی ها (گذاشتن اسپلیتر و ...) انجام داد و سیم کشی جدا هم سخته ، به ازای هر وسیله ای که مستقیم به تلفن وصل میشه باید یه اسپلیتر گذاشتنقل قول:
این بار slitter رو بردم ورودی خونه و یک سرش که همون phone بود رو به همون سیم کشی قبلی وصل کردم
و سر دیگه یعنی dsl رو حدودا 40 متری سیم خریدم یک سره بردم به modem تو اتاق
که کلی بست کاری و این مسایل دهن مهن نذاشت واسمون :31:
الان بزنم به تخته داره rules میکنه :31:
به جنس خط هم زیاد ربطی نداره ، مگر اینکه سیم خیلی قدیمی باشه (که اونم بعید میدونم)، وگرنه خود سیم های مخابرات که به خونه ها میرسن ، قدمتی طولانی دارن:31:
توپ گرفتم حالا...
اگه ما a6l3i جان و wichidika رو نداشتیم چکار می کردیم...ایول...
حالا می گم این ASUS DSL-G31 با ASUS WL-604G زیاد فرقی ندارن توی سایت نگاه کنی... اگه فرقی دارن لطفا توضیح بدید تا بدونم؟؟؟!!!
حالا ASUS DSL-G31 توی بازار هست؟چند قیمته؟؟! اگه نیست حدودا تا چند وقت دیگه میاد؟؟؟!!! فکر نکنم بالای ۱۰۰تومان باشه؟؟!
راستی همونطوری که تمام ISP ها ASUS WL-AM604G رو ساپورت می کنن DSL-G31 رو هم قبول می کنن یا بهونه میارن؟؟؟؟؟!!!!!