چرا این ترم جواب امتحانا نمیاد؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
نه.پیام نور شهر ری
سلام
فیزیک پایه رشته زمین شاسی با رشته های مهندسی فرق می کنه؟
هم توي تايپكيا و هم اينكه برادر خودم از يكي از اين اموزشگاه ها ي فراگير سوال كرده بود اونجا هم گفته بودن كه نوبت دوم هم داره.نقل قول:
داداش از جایی مطمئن شنیدی یا تو تاپیکا شایعه شده بود؟
هرچند هنوز جايي رسما اعلام نشده.
ا... اعلم!!نقل قول:
همه منتظرن .
شما اگه توي منابع نگاه كنيد تعداد فصلهايي كه رشته ها مختلف بايد از يك كتاب بخونن با هم ديگه فرق ميكنه و نوع سوالها هم با متفاوته.نقل قول:
سلام
فیزیک پایه رشته زمین شاسی با رشته های مهندسی فرق می کنه؟
هرچند منابع ممكنه يكي باشه.
سلام
دوستان امتحان فراگیر نمره منفی داره ؟ آخه از یکی قبلا شندیم ولی مطمئن نیستم.
مرسی
نخیرنقل قول:
نمره منفی نداره اما 25% تاثیر مثبت معدل داره
بچه ها یه چیزی
من امروز امتحان آخرم زبان بود
خیلی خوب دادمش ولی یادم رفت کد سری سوال رو بزنم
وقتی ازشون پرسیدم گفتن صحیح نمیشه
راست میگن ؟ ؟
کسی تا حالا اینجوری شده ؟
خب بگو واست پر کنن خودشون ... یه علامته دیگهنقل قول:
2 تا سوال
1_من ترم اول مشروط بشم میتونم برای ترم بعد مرخصی بگیرم؟
2_ چند ترم مشروط بشی اخراج میشی؟
منم رفتم همینو گفتمنقل قول:
خب بگو واست پر کنن خودشون ... یه علامته دیگه
انگار ارث باباشونو میخواستن برگشت گفت صحیح نمیشه اقا بروووو بیروووون :-(
به یکی از مسئولین که رفیقم بود گفتم ، گفت اگه ببینیم خودمون پرش میکنیم
حالا اگه پر نکن چی میشه ؟؟؟ :41:
اصلا مگه به جز كد 1 كد ديگه اي هم داريم !؟ :دينقل قول:
منم رفتم همینو گفتم
انگار ارث باباشونو میخواستن برگشت گفت صحیح نمیشه اقا بروووو بیروووون :-(
به یکی از مسئولین که رفیقم بود گفتم ، گفت اگه ببینیم خودمون پرش میکنیم
حالا اگه پر نکن چی میشه ؟؟؟
من که تا حالا ندیدمنقل قول:
اصلا مگه به جز كد 1 كد ديگه اي هم داريم !؟ :دي
هر چی امتحان دادیم همش 1 بوده
ولی خودشون که میگفتن تصحیح نمیشه :-(
کسی عین ما نبوده قبلا " ؟؟؟
خدا رو شکر امتحان فراگیر كارشناسي ارشد، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته از 23 دي به 30 دي تغيير كرد:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برا من پیش نیومده اما از یکی از بچه ها شنیده بودم اگه نزنی چیزی نمیشه
نگران نباش :46:
ترسوندتون :دينقل قول:
راست میگن ؟ ؟
کسی تا حالا اینجوری شده ؟
پاسخنامه ها رو بر اساس رشته ها (اون كادر سمت راست پاسخنامه) مرتب ميكنن.تنها اتفاقي كه ممكنه بيفته اينه كه يكم نمره تون نسبت به بقيه ديرتر اعلام بشه همين.
اگه بنا بود اينجوري باشه كه اينا گفتن پس دوست من مي بايست يك ترم تمام درسهاش بدون نمره تستي مي موند!
1.بله ميتونيد مرخصي بگيريد.نقل قول:
2 تا سوال
1_من ترم اول مشروط بشم میتونم برای ترم بعد مرخصی بگیرم؟
2_ چند ترم مشروط بشی اخراج میشی؟
2.ميگن 3 ترم مشروطي = اخراج . ولي من ميشناسم دانشجوهايي كه 4 ترم پشت سر هم مشروط معدل يا واحد شدن و هنوز دارن ادامه ميدن.
همينو بگو!نقل قول:
اصلا مگه به جز كد 1 كد ديگه اي هم داريم !؟ :دي
داشتم سکته میزدمنقل قول:
ترسوندتون :دي
پاسخنامه ها رو بر اساس رشته ها (اون كادر سمت راست پاسخنامه) مرتب ميكنن.تنها اتفاقي كه ممكنه بيفته اينه كه يكم نمره تون نسبت به بقيه ديرتر اعلام بشه همين.
اگه بنا بود اينجوري باشه كه اينا گفتن پس دوست من مي بايست يك ترم تمام درسهاش بدون نمره تستي مي موند!
خوب شد گفتی
کی حوصله داشت دوباره زبان بخونه
پس مرض دارن کد رو میذارن ؟ آخه همش یکهنقل قول:
همينو بگو!
اقا اين فرهنگ و تمدن اسلامي چه درس مزخرف و پر حجميه :|
2 روزه وقتمو گرفته تازه الان تموم شده ، امتحانم ميدم تو خونه ميشم 14 :||
لعنتي ميخواستم فيزيك بخونما :(
احتمالا اون كد رو برا تصحيح پاسخنامه توسط ماشين ميزارن!نقل قول:
پس مرض دارن کد رو میذارن ؟ آخه همش یکه
وقتي گرفته بودمش سر جلسه گيج شده بودم كه كدوم پسر بوده كدوم پدر؟!! كدومشون اول بوده كدوم بهتر بوده!!نقل قول:
اقا اين فرهنگ و تمدن اسلامي چه درس مزخرف و پر حجميه :|
2 روزه وقتمو گرفته تازه الان تموم شده ، امتحانم ميدم تو خونه ميشم 14 :||
لعنتي ميخواستم فيزيك بخونما :(
هرچي اسم تو تاريخ صفوي به بعد بوده چپوندن تو اين كتاب
از اون مهندساي اول و قسمت عثماني ها براي ما چندتا تست اومده بود.
دوستان عزیز ..... ترم اول که درس نخوندیم:31: ......... کتاب فیزیک 1 و2 مباحثش چیه بگید از الان آماده بشیم واسه ترم 2 و سرویسشون کنیم+ ریاضی 2
آقا این فرهنگ و تمدن تا حالا کسی قبول شده ما هم امیدوار باشیم؟؟
سلام دوستان نتیجه امتحان ریاضی1 را تو گلستان میتونید ببینید.............
چون گفتی آقا جواب میدم.بله من ترم تابستون برداشته بودم و با نمره 16 قبول شدمودرس به شدت سختیه.تمام کتاب رو باید بخونی.حالا بدتر از اون اخلاق اسلامی و قانون ساسی که پوست آدمو میکنهنقل قول:
فيزيك 1 درباره ي مباحث ديناميك و مكانيك (دوم دبيرستان)نقل قول:
دوستان عزیز ..... ترم اول که درس نخوندیم ......... کتاب فیزیک 1 و2 مباحثش چیه بگید از الان آماده بشیم واسه ترم 2 و سرویسشون کنیم+ ریاضی 2
فيزيك 2 الكتريسيته و مغناطيس (سوم دبيرستان)
من پاس شدم :دينقل قول:
توي 1 روز خوندمش 14 شدم!
ممنون...نقل قول:
سلام دوستان نتیجه امتحان ریاضی1 را تو گلستان میتونید ببینید.............
امروز پرسيده بودن از مدير گروهمون گفتن از شنبه نمره ها رو دارن وارد ميكنن هرچند من هنوز نمره م رو نديدم.
به نظرم فرهنگ از اينا كه گفتين سخت تره كتابش قانون كه خوبه اخلاق هم اگه همون ايين زندگي باشه كه اسونه.نقل قول:
درس به شدت سختیه.تمام کتاب رو باید بخونی.حالا بدتر از اون اخلاق اسلامی و قانون ساسی که پوست آدمو میکنه
فقط فرهنگ اجداد ادمو مياره جلو چشم
سلام
چند تا سوال که جوابش رو نمیدونم
این آزمون فراگیر که 30 دی برگزار میشه با دیپلم دانشجو میگیره
این دوست ما گیر داده منم بلد نیستم
سلامنقل قول:
نه محمد جون باید مدرک پیش داننشگاهی داشته باشی.
آقا بدبخت شدم رفت. رياضي 1 رو استاد احمقمون داده 4 و تو تستي هم گرفتم 1.80 يغني براي قبول شدم بايد 4.25 از تشريحي بگيرم كه ميدونم نميتونم بگيرم. 2 تاش رو كه كلا غلط نوشتم و سه تاي ديگه رو هم نصفه نيمه و فوقش از هر يكيش 1 نمره بگيرم بشه 3 و بازم ميوفتم. من هيچ خاكي نميتونم به سرم بريزم؟ ميشه استاد الان نمره كلاسي رو زياد كنه؟ تشريحي رو استاد اصلاح ميكنه يا اونم ميره مركز؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه اين 4 نمره كلاسي بهم داده نميشد نمره امتحان بازم از 14 حساب ميشد يا 20؟
اي خدا من تا حالا هيچ جا نيوفتاده بودم
بقيه درسا رو بالاي 15 ميشم فقط اين رياضي لعنتي كه من احمق منابع نرم افزار سنتي رو ديده بودم و فكر ميكردم فصل 1 و 2 حذفه و هيچي از اين دو فصل نخونده بودم كه اتفاقا سوالاي آسون رو از اينجا داده بودن
كمك !!!!!!!!! :((
استاد اهل دل باشه هم ميتونه تو تشريحي هم مستمرت كمكت كنه !نقل قول:
آقا بدبخت شدم رفت. رياضي 1 رو استاد احمقمون داده 4 و تو تستي هم گرفتم 1.80 يغني براي قبول شدم بايد 4.25 از تشريحي بگيرم كه ميدونم نميتونم بگيرم. 2 تاش رو كه كلا غلط نوشتم و سه تاي ديگه رو هم نصفه نيمه و فوقش از هر يكيش 1 نمره بگيرم بشه 3 و بازم ميوفتم. من هيچ خاكي نميتونم به سرم بريزم؟ ميشه استاد الان نمره كلاسي رو زياد كنه؟ تشريحي رو استاد اصلاح ميكنه يا اونم ميره مركز؟ و يك سوال ديگه اينكه اگه اين 4 نمره كلاسي بهم داده نميشد نمره امتحان بازم از 14 حساب ميشد يا 20؟
بقيه درسا رو بالاي 15 ميشم فقط اين رياضي لعنتي كه من احمق منابع نرم افزار سنتي رو ديده بودم و فكر ميكردم فصل 1 و 2 حذفه و هيچي از اين دو فصل نخونده بودم كه اتفاقا سوالاي آسون رو از اينجا داده بودن
در هر صورت از 14 حساب ميشي
اصلا رياضي 1 درسيه كه بايد بيفتي خودم به شخصه اين ترم 4 امين باره برداشتمش كه به اميد خدا فتح ميشه :دي
+ منم فصل يك و دو رو نخوندم :|
نمره ي تشريحي رو فقط استاد ميده و ربطي به مركز نداره.نقل قول:
شما ميتونيد در زماني كه براي اعتراض به نمرات مشخص ميشه اعتراض كنيد شايد استادتون بهتون نمره پاس شدن رو بده.
اگر ميانترم هم نداشتيد باز هم نمره ي امتحان از 14 بود و مجموع نمرات تستي و تشريحي در 10/7 ضرب ميشد.
سلام
دو روز دیگه امتحان فیزیک پایه 2 دارم ( رشته فیزیک ) .
میدونید بیشتر سوالات از کدوم بخش ها مطرح میشه کدوم بخش ها رو بیشتر بخونم تا نمره قبولی بگیرم ؟
ممنون :11:
دقيقا...همه چيز بستگي به استادتون داره.نقل قول:
استاد اهل دل باشه هم ميتونه تو تشريحي هم مستمرت كمكت كنه !
اصلا رياضي 1 درسيه كه بايد بيفتي خودم به شخصه اين ترم 4 امين باره برداشتمش كه به اميد خدا فتح ميشه :دي
چيزي رو از دست نميديد در عوض پايتون قوي ميشه :دي
منم وقتي اين درس رو افتادم :دي بعد از امتحان داشتم با دوستم كه استاد متفاتي داشت سوالارو چك ميكردم اون موقع به حساب خودم بيشتر از دوستم ميشدم ولي وقتي نمره هارو زدن من افتاده بودم دوستم 15 شده بود!!!!!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
نقل قول:
سلام
دو روز دیگه امتحان فیزیک پایه 2 دارم ( رشته فیزیک ) .
میدونید بیشتر سوالات از کدوم بخش ها مطرح میشه کدوم بخش ها رو بیشتر بخونم تا نمره قبولی بگیرم ؟
ممنون
اگر چندتا از نمونه سوالهاي ترم هاي قبل رو داشته باشيد هم با مدل سوالها اشنا ميشيد و هم فصلهاي مهم رو متوجه ميشيد.
مشکل همین جاست نمونه سوال ندارم :41:نقل قول:
دوستان رشته فیزیک اگر ممکنه فصل های مهم و پر سوال درس فیزیک پایه 2 "الكتريسيته و مغناطيس" رو بگن
ممنونم :11:
با جواباش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولی سوالات مال مهندسی صنایع هست یعنی فیزیک الكتريسيته و مغناطيس اونا هم عین مال ماست ؟
:11:
نکته جالب .این سایت برای یکی از رفیقامه.تو دانشگاه پیام نور تهران.از بچه ها خواهش میکنم از هر جا که نمونه سئوال دارن تو این سایت آپلود کنند تا دیگران هم بتونند از آرشیو غنی این سایت استفاده کنند
رفتم فرهنگ و تمدنو دادم
از 25 تا 15 تاشو مطمئن زدم
اون 10 تا شانسي رو اد اون گزينه اي كه شك داشتم درست بوده من غلطه رو زدم:|
به قرعان اين شانسه دارم من؟
منبع ما 10 تا فصل اول كتاب ابوكاظمي هستش واسه شما رو نميدونم اما همينه يحتملنقل قول:
ولی سوالات مال مهندسی صنایع هست یعنی فیزیک الكتريسيته و مغناطيس اونا هم عین مال ماست ؟
ریاضی گند ردیم رفت » :-0
از 6 بهم 5 داده
تستی هم از 4 داده 1.4 :-(
تشریحی مونده (خداکنه به زور قبول کنه مارو)
10 قبوله یا 12 ؟
خوبه بابا:دينقل قول:
از 6 بهم 5 داده
ترم قبل استادمون 2.5 داده بود به اكثر بچه ها :دي
نه ديگه تستيو خودت گرفتي استاده بي تقصيره :دينقل قول:
تستی هم از 4 داده 1.4 :-(
9.5 قبوله :دينقل قول:
10 قبوله یا 12 ؟
منم الان رياضي 1 جمعا 6.3 هستم و اميدوار به قبولي :دي
بله اشتباه تایپی بودنقل قول:
نه ديگه تستيو خودت گرفتي استاده بي تقصيره :دي
اصلاح میکنم »