نقل قول:
فرمتش کردی؟
ildk ;n
همین 7370 رو وارد کردم گوشیم رسیت شد و .....
دستم به دامنتون کمک کنید
Printable View
نقل قول:
فرمتش کردی؟
ildk ;n
همین 7370 رو وارد کردم گوشیم رسیت شد و .....
دستم به دامنتون کمک کنید
سلام سلام سلام....
بچه ها تبریک میگم... فریمور جدید 82 اومد!!!!!!!!
Nokia N82 - v35.0.002
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل هک هست..خودم هنوز آپدیت نکردم...! تغییرات هم هنوز مشخص نیست!
شاد شاد شاد باشید:40:
گوشی اینجانب به صورت کاملا ناگهانی با ارور های پی در پی "فول مموری "و اینکه " چون مموری گوشی فول هست نمی تونم کاری انجام بدم "
با همین ارور دریافت ارور برای من مقدور نمی باشد و خیلی از برنامه ها رو امثال اکسپلور رو باز کنم و نمی تونم نتظیمات گوشیمو عوض کنم
و به اس ام اس هایی که در مموری گوشی ذخیره شده دسرسی ندارم
من گوشی رو به تنظیمات اولیه رسوندم و کد 7370 رو هم زدم ولی هیچ تغییری رخ نداده
حالا خواهان کمک شما هستم
فیرمور جدید n82 ورژن (35.0.2)_*فارسی*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4511330&postcount=294
تبریک تبریک
من همین الان شروع به دانلود کردم خبرشو بهتون میدم
سلام دوستان
یه مشکل جدیدن پیش اومده تو گوشی
هر وقت گوشی روشن میشه یا مموری رو درمیارم دوباره جا میزنم یه پنجره میاد نوشته Installing
یه ربع هم طول میکشه تا بره
چیکار کنم برطرف بشه ؟
ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3230029&postcount=2646
با تشکر از مجید جون
یه سوال دیگه دارم
چه جوری میشه تمها رو پاک کرد.؟
ممنون
سلام دوستان
این گوشیو با کدوم 3 دکمه میشه مسترریست کرد
ممنون
1-نقل قول:
App.Manager
تم مورد نظر
Option > Remove
2-
Themes
تم مورد نظر
Option > Remove
نقل قول:نقل قول:
-کلیه سیمبین سری 60 ویرایش سوم :
بعد از خاموش کردن گوشی دکمه های : سبز (Call) ، * و 3 رو نگه دارید سپس گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که آرم نوکیا و لیست انتخاب زبان گوشی نشون داده نشده دکمه ها رو رها نکنید.
با این توصیفاتی که شما میگی فک نکنم این راه حلت باشه ولی چندوقت پیش گوشی یکی از آشناهای من هم اینطوری شده بود علتش این بود که حافظه خود گوشی ( نه اون حافظه اضافه) پر شده بود و فقط چند کیلوبایت ازش مونده بود ( برداشته بود چند تا بازی ،همش رو روی حافظه خود گوشی نصب کرده بود و نفس گوشی رو گرفته بود)..ما هم از برنامه های کم حجم شروع به حذف کردیم بعد حالش خوب شد ..نقل قول:
در مورد کد 7370 اینطور نوشته شده اصولا باید واست جواب میداده!!البته من خودم هیچوقت تستش نکردم!
نقل قول:
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده. درواقع این کد درایو C گوشی رو فرمت میکنه و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگه اونو قبلا تغییر نداده باشید 12345 هست.
خوب فکر نکنم هنوز کسی گوشیش رو آپ کرده باشه
من گوشیم رو آپ کردم
تغیرات صدای هدفن عالی شده
سرعت گوشی علی شده
سرعت پیدا کردن جی پی اس از ورزن قبلی خیلی بیشتر شده
هنوز زیاد با گوشی کار نکردم بقیه تغیرات رو بعد میگم
راستی میگم ورزن جدید کی میخواد بیاد؟؟؟؟؟؟؟
دی:
سلام
به محض این که گوشیم رو به کامپیوتر نصب کردم، دیدم که نگارش جدید اومده! :31: کلی ذوق کردم!!! :26:
من می خوام نگارش جدید رو با نوکیا سافتویر آپدیتر بروی گوشیم بریزم.
دوستان می شه یکی بهم بگه که تم افکت رو گذاشتن یا نه؟
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ون :11:
نقل قول:
نه چیزی به عنوان تم افکت وجود نداره:41:
چقدر این نوکیا گداست!!! :13:نقل قول:
سلام- مقایسه N82 با N79
نقل قول:ای بابا ! دیگه امیدی نیست :13:نقل قول:
این تاپیک راجع بهش بحث شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373641
ای بابا... از امروز دیگه می افتم دنبال دانگرید کردن گوشیم! والله مطمئنم که ورژن 20.0.19 خیلی سرتر و بهتر از این ورژن های تازه به ویژه 35.0.002 باشه! :13:نقل قول:
هیچی توی این گوشی تغییر نکرده ( البته بی انصافی نباشه کیفیت عکاسی و فیلم برداریش کمی تا قسمتی بهبود داشته؛ ولی بقیه چیزهاش نه! ) حتی مث این که قرار بوده توانیی چرخش صفحه در صفحه خانگی ( Home Screen یا همون Standby خودمون ) رو قرار بده که نگذاشته...
من که دیگه شدیدا از نوکیا ناامید شدم. :22::9: فردا زنگ می زنم و دق دلم رو سرشون خالی می کنم! :3::4:
چه انگیزه ای داریا..: دی تو ایران مگه از این خبراس؟ اینا فقط گوش میکنن...نمیتونن منعکس کنن اونور که! حداقل من اینجوری فکر میکنم..: دینقل قول:
با این حال به هر حال واجب ترین تغییر واسه آپدیت اینه که موقع نشون دادن فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه..نکه اونم روشن باشه!!
شاد باشی:40:
منم آپ کردم.. فعلا" چیزی مشاهده نشده! : دی
شاد باشید:40:
سلام
روش دانگرید بی نقص گوشی ها رو بدون باکس پیدا کردم! :دی
دارم بررسی می کنم
به زودی خبرتون می کنم...
شاد و پیروز باشین :10:
منم آپدیت کردم چیزی عوض نشد بجز اسم فریمور که از 31 به 35 ارتقا پیدا کرد:2:
مخلص همه ی بروبکس این تایپیک
میخواستم بدونم عکس برداری این گوشی بهتره یا سامسنونگ جت؟!(فقط عکاسی)
اگه دنبال دوربین خوبی برو دنبال سونی اریکسون مخصوصا از نوع ساتیوش:18:نقل قول:
1.
2.
3.
<<<<<---------------------
سلام
اولین تغییر بعد از آپدیت:
البته احساس میکنم..: دی
شارژ بهتر نگه میداره... 5 ساعت با 1 خط شارژ روشن موند...باهاش 20 دقیقه آهنگ و 10 دقیقه هم صحبت کردم و 15 دقیقه هم کلیپ!
شاد باشید:40:
سلام دوستان..
من یه مشکلی با گوشیم دارم.. قبلا خیلی راحت میتونستم برم توی اینترنت و توی هر سایتی هم میرفت ولی بعد از اینکه مستر ریست کردم دیگه توی بلد نیستم اینترنتشو راه بندازم..
خطم هم ایرانسله..
سلام
با این رادیو N82 ..میشه رادیو های شبکه های خارجی مثل BBC رو گرفت ؟
اگه میشه چجوری ؟ اگه نمیشه فقط این نمیشه یا اصلا چرا نمیشه ؟:20:
اگه کیفیت برات مهمه، نوکیا N82نقل قول:
اگه کیفیت برات مهم نیست و فقط امکانات می خوای، سامسونگ جت
کیفیت لنز و سنسور N82 بسیار سر تر و بهتر از جت هست... :46:
نقل قول:
سونی اریکسون ساتیو کیفیتش بهتر از N82 هست ( البته فقط از لحاظ ثبت جزئیات؛ وگرنه از لحاظ ثبت رنگ و نور پردازی و کلا پردازش تصویر، N82 در برابر این گوشی پادشاهی می کنه! :5: ). این هم بخاطر اینه که 12 مگاپیکسله و N82 فقط 5 مگاپیکسله...
اما در قیاس با 12 مگاپیکسلی های دیگه مانند سامسونگ پیکسون 12، افتضاحه! :2: انگار که یه دوربین عهد قرقره میرزا رو بگذاری کنار یه دوربین دیجیتال مدرن! :27:
اولا رو سامسونگ جماعت که اصلا نمیشه حساب باز کرد همون یه یار سامسونگ که خریدیم برا هفت پشتمون بسه:2:نقل قول:
دوما شرط میبندم که تا حالا ساتیو رو از نزدیک ندیدی که هیچ عکساشم تا حالا ندیدی فقط یه چیزایی شاید اونم شاید شنیده باشی :31: و از اونجایی که اینجام مربوط به ان82 اونم از نوع نوکیاش هست نمیخام بیشتر ادامه بدم و فقط اینو میگم که بهتره اگه آدم در مورد یه چیزی اطلاعاتی نداره اجباری نیست که نظر بده:27:
میخاستم قاب گوشیم را عوض کنم .... کسی نمیدونه از کجا و با چه قیمتی میتونم قاب اصلش را گیر بیارم .....؟
من ندیدم... ولی نظر کارشناسان رو خوندم!نقل قول:
مطمئنم همونجوری که من از نزدیک ندیدم، تو هم اصلا عکسای افتضاح دوربینش رو ندیدی! :27:
ارجاعت می دم به مجله جیبی شماره 22 آذر 88؛ بخش ترازو صفحه 54 عنوان: " چشم در برابر چشم" ( برگرفته از سایت GSMArena.com )
و در ضمن؛ دعوتت می کنم به خوندن این مطالب:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=358890
همه میدونن توی گوشی های 5 مگاپیکسلی N82 پادشاهه و توی 12 مگاپیکسلی خا هم فعلا پیکسون 12کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=358307
نخست پیش از تحمت زدن، کمی پژوهش کن!:10:
شاد و پیروز باشین:10:
ممنون میشم کسی جواب این سوال منو بده ..نقل قول:
سلام
با این رادیو N82 ..میشه رادیو های شبکه های خارجی مثل BBC رو گرفت ؟
اگه میشه چجوری ؟ اگه نمیشه فقط این نمیشه یا اصلا چرا نمیشه ؟
نه گلم. موج کوتاه هست... نمی تونه امواج راه دور رو بگیره...نقل قول:
آقا کسی راهی برای دانگرید این گوشی پیدا نکرده؟؟؟؟ راهی که پیدا کردم باکس می خواد... :41:
در مورد این کدهایی که دادی همشو دیدم اره راس میگی اما به یه چیز توجه نکردی اونم اینکه ساتیو اینجا با فریمور بتا داره عکاسی میکنه این در حالیه که تو این تاریخ فریمور دوم هم برای پیکسون اومده.نقل قول:
مطمئن باش کارشناسایی که شما صحبتشو میکنی همشون حرفایی میزنن که به نفع خودشون باشه حالا منبع شما GSMArena هستش که در مورد gps ساتیو نوشته بزور رو ماهواره قفل میشه که ما مجبور شدیم بریم رو بالکن دفترمون تا بتونه لاک بشه حالا ساتیو اومد بازار و دوستانی که دارن این طور میگن (( گوشیو تست کردم و باید بگم که تا به حال ندیده بودم که یک گوشی بتونه در مدت 15 ثانیه (گاهی وقتها 3-4 ثانیه) با ماهواره lock بشه)):18:
[PHP]http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=70066&page=125[/PHP]
و اما مقایسه دوربین ان82 و ساتیو در روز زیاد نمیگم که خودت ببینی:46:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298585&page=121[/PHP]
و حالا تو شب با فلش
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298585&page=120[/PHP]
خوب دوست گلم حالا کی تحمت زده کی واقعیتو گفته
در مورد پیکسون هم بگم که اولا از اسم سامسونگ متنفرم دوما گوشی بدون سیستم عامل به درد سامسونگیا میخوره :18::16::15:
راستی داریوش جان تو محل سکونتت نوشتی باکو الان اونجایی راستش منم از سال بعد میخام بیام برا تحصیل اونجا اگه اونجا دانشجویی بگو که چند تا سوال ازت داشتم:11:
نقل قول:
تسلیم! کاملا راست می گی... به این دقت نکرده بودم که ساتیو دارای فرمویر بتا هست؛ تقریبا شده یه چیزی توی مایه های امنیا HD که اولاش فرمویر افتضاحی داشت و بعد درست شد... پس یه پوزش بهت بدهکارم! :11:
بعدشم بی انصاف! :31: معلومه که ساتیو خیلی سرتر از N82 هست. گفتم N82 درمیان 5 مگاپیکسلی ها سروره، نه در میان همه گوشی ها... :27::10:
درباره پرسش آخرت هم باس بگم که باکو اصلا به درد درس خوندن نمی خوره. دانشگاهاش 1/10 دانشگاه های ایران هم ارزش ندارن! :13: فقط فیس و چ...س دارن و مدارک دانشگاه های ایران رو نمی پذیرن! کافیه بری خودت می فهمی... کسایی که رفتن واقعا پشیمون هستن!
در این دنیا کسی پیدا می شه که گوشیش رو دنگرید کرده باشه؟! :41:
سلام من یک سال و نیمه که ان 82 دارم.خیلی هم راضیم اما تازگی ها وقتی دارم باهاش کار می کنم نورش کم و زیاد میشه خیلی محسوس نیست ولی میخواستم بدونم مشکلش چیه؟لازمه ببرمش تعمیرش کنن؟
فکر نکنم چیز خاصی باشه 99% از حسگر نورشه که ممکنه گردوخاک گرفته باشه :46:البته ممکنه خراب شده باشه که به نظر بعید میاد.نقل قول:
موفق باشی :11:
راستی داریوش جان شما هم اینجا یه سری بزن شاید به دردت بخوره :46:نقل قول:
[PHP]http://--------.ir/forum/showthread.php?p=15210[/PHP]
منم کاش آپ نمیکردم! بهتر که نشده بدتر هم شده! :( همش هنگ! ریست! سرعت پایین...:|
شاد بودیم
سلامنقل قول:
این آدرسی که دادی خود سایت فیل.تر کرده! :دی اگه می شه جدا بنویس جای نقطه چین ها چیه... :46:
عزیز حداقل 10 تا پست بده؛ سپس در بالای صفحه در انجمن مربوطه، اختیارات تاپیک رو کلیلک کن. سپس اشتراک در موضوع رو بزن ( البته فکر کنم الآن هم می تونی این کار رو بکنی. یه آزمایش کن اگه نشد بعد 10 تا پست می شه )نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10: