تداخل کسپرسکی با برنامه خاصی ، آلودگی سیستم و خرابی ویندوز از شایع ترین عوامل اینگونه رفتارهاستنقل قول:
شما از طریق Safe Mode وارد شده یکبار کل سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید
تمام موارد هم در Safe Mode رفع کنید
Printable View
تداخل کسپرسکی با برنامه خاصی ، آلودگی سیستم و خرابی ویندوز از شایع ترین عوامل اینگونه رفتارهاستنقل قول:
شما از طریق Safe Mode وارد شده یکبار کل سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید
تمام موارد هم در Safe Mode رفع کنید
Kaspersky Antivirus 2009 نمره صد مجله Virus Bulletin را دریافت کرد
بنا بر این خبر که امروز در سایت قرار گرفت Kav 2009 بار دیگر جایزه ارزشمند VB100 را از مجله انگلیسی و معتبر Virus Bulletin دریافت کرد.
در تست های مقایسه ای منتشر شده در شماره ماه گذشته میلادی، Kav 2009 یکی از یهترین نتایج را در زمینه شناسایی مخرب ها بر روی سیستم عامل Windows XP SP3 به دست آورد. 39 آنتی ویروس دیگر در این تست شرکت داشتند.
در هنگام اسکن دستی و همین طور حفاظت بلادرنگ، Kav 2009 صد در صد ویروس های جمع آوری شده از دو مجموعه مختلف را شناسایی کرد.
Kav 2009 کار خود را با قرار گرفتن بین 3 محصول برتر تست های پیشگیرانه و واکنشی انجام داد که معرفی جدیدی از سوی مجله Virus Bulletin برای نشان دادن نحوه عملکرد محصولات در برابر تهدیداتی است که اخیرا بروز یافته اند.
با کسب امتیاز 92.2 در صدی، محلول امنیتی کاسپراسکای آشکارا بهتر از اکثریت بزرگی از دیگر محصولات عمل کرده همچنین در صدر عنوان دفاع پیشگیرانه در برابر تهدیدات ناشناخته قرار گرفت.در حین تست Kav 2009 حتی یک مورد تشخیص کاذب از خود بروز نداد.
در ادامه خبر قسمت هایی از اظهارات مجله Virus Bulletin آورده شده است.
کد:http://www.kaspersky.com/news?id=207575788
سلام
من با يك مشكل جديد بر خورد كردم
KIS 2009 من آپديت نميشه؟
چند در صد جلو ميره و بعد error ميده !
همين ورژن رو روي سيستم ديگه تست كردم و هيچ مشكلي نداره؟
چه بايد بكنم؟
تصویر ارور رو قرار بدید.نقل قول:
error سیستمی نیست
KIS در هنگام آپدیت بعد از(20%) 63 :events متوقف میشه.
این اتفاق هر دفه تکرار میشه؟
منظورم ارور خود کاسپراسکای بود. در همون قسمت که events رو دارید می بینید، ارور های قرمز رنگ پیش اومده رو بگید که چی هستند یا اینکه عکسشون رو بگذارید.نقل قول:
ميتونيد براي يكبار با يك قيلترشكن آپديت كنيد تا مشكل شما حل بشه.نقل قول:
با سلام
فایل های آپدیت کاسپراسکای بعد از هر آپدیت تو چه پوشه ای هستند
با تشکر
اگر منظورتون تهیه پشتیبان از آپدیت هاست راهنمای کامل رو در قسمت آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول ببینید.نقل قول:
اگر هم منظورتون این بود که فایل های آپدیت برای استفاده خود کاسپر در چه محلی ذخیره میشند پست زیر رو بخونید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3582882&postcount=4515
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
البته اول بايد مراحل زير رو انجام بديد به منوي tools رفته بعد folder options بعد سربرگ view و در اخر تيك show hidden files and folders رو بزن و اوكي كن
ویندوز من ویستا هست چنین مسیری وجود نداره
این کار رو هم کردم جواب ندادهنقل قول:
سرور رو هم دستی عوض کردم همون جوریه!
سلام من هم با مشکل عدم بروز رسانی (حتی با ف ی ل ت ر ش ک ن) مواجها هستم و هر بار تنها تا 90% پیش میرود.
این هم لینک گزارش سیستم.
KIS 8.0.0.506کد:http://gsi.kaspersky.fr/read.php?show=b2faf9c343ebc48a78c60f6b222bbbdd&ms=0
Win Xp SP3
نقل قول:تصویری از ارور های مربوطه در بخش آپدیت کاسپر اسکای رو قرار بدید.نقل قول:
ضمنا بابت اعمال شدن تنظیمات فیلطر شکن هم مطمین باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.c:/ProgramData/Kaspersky Lab/AVP8/Data/Updater/Temporary Files/ temporaryFolderنقل قول:
ویندوز من ویستا هست چنین مسیری وجود نداره
این هم تصویر ارور Kaspersky
بعد از 91% connection terminted میشه
قسمت قرار دادن عکس مشکل داشت لینک آن را قرار دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=xzjymeztzmy&thumb=5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?xvzm4zmyzz3
سلام ..خسته نباشید.....من الان یک هفته اس که نمیتونم کاسپر رو اپدیت کنم.......
ممنون میشم بگید مشکلم رو چطور حل کنم.کد:http://persiangulf1.persiangig.com/image/kasper.JPG
اگر اشتباه نکرده نباشم از ورژن 6 استفاده میکنید. در مورد ورژن 6 با اطمینان بالا توصیه میشه با توجه به اینکه نسخه های 7 و8 تغییرات زیادی کردند و ورژن 6 مدتهاست از رده خارج شده آخرین ورژن کاسپر رو از سایت کاسپراسکای دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/trials
امنیت کامل رو هیج موقع نمیشه برقرار کرد بلکه فقط میشه ضریب اطمینان رو بالا برد. در مورد نسخه جدید کاسپر با آپدیت شک نکنید که کاملترین محصول اینترنت سکوریتی رو دارید.فایروال کاسپر هم امتحان خودش رو پس داده جز فایروال های قدرتمند هست که نتایج آخرین تست ها رو میتونید در تاپیک مقایسه فایروال ها ببینید.نقل قول:
دوستان آیا نسخه جدید کاسپر با آپدیت امنیت کامل رو داره؟
چون ناد و آویرا فایروالشون ضعیفه
دوستان کاسپر بعضی اوقات پیغامهایی میده ALLOW و Block یعنی چی؟کدوم رو بزنم؟
در مورد سوال آخر هم در پست زیر توضیح داده شده :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3171621&postcount=3801
این مشکل بدلیل شلوغی سرور برنامه آنتی فیلطر و قطع ارتباط موقت کسپرسکی با سرور خود رخ میدهنقل قول:
شما در یه زمان که سرعتتان خوب است و حجم ترافیکی هم پایین است مجددا با فیلطرشکن امتحان کنید
شما ازکدام نسخه کسپرسکی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
شما می توانید از طریق مرورگر وارد سایت www.Kaspersky.com شوید ؟
نقل قول:دوستان شما برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
در ضمن به تازگی سرورهای برنامه UltraSurf اندکی شلوغ شده و شاید این مورد سبب بروز چنین مشکلی برای شما باشد
دوستان آیا مقایسه ای بین امنیت فایروال ورژن 7 و 8 انجام شده؟
ورژن 7 برای خیلی از نرم افزارها Template داشت اما ورژن 8 برنامه هایی که در Trusted قرار میگیرن رو Allow any activity برای Network میده! میشه Rules رو دستی وارد کرد اما خیلی وقت گیره، راهی برای استفاده از Template وجود نداره؟
دوستان سلامنقل قول:
من همه مشکل رو تونستم حل کنم ولی برای اون ارور مربوط به باز کردن کول دیسک نتونستم که راش بندازم الان سیستم من نرماله ولی اون ارور رو نمیدونم چی کنم.
البته بهتره این رو هم بگم که گه در بروزر کامپیوتر آدرس درایو کول رو تایپ و اینتر بزنم کول باز میشه ولی با دابل کلیک نمیشه!!!!!!
دوستان آیا نسخه جدید کاسپر با آپدیت امنیت کامل رو داره؟
چون ناد و آویرا فایروالشون ضعیفه
دوستان کاسپر بعضی اوقات پیغامهایی میده ALLOW و Block یعنی چی؟کدوم رو بزنم؟
پست 4703 رو برای شما ویرایش کرده بودم. اگر ابهامی هست بپرسید.نقل قول:
خب شما می توانید برنامه مزبور رو به به پوشه پایین تر منتقل کنیدنقل قول:
بهرحال فایروال ورژن 7 و 8 هر کدام خصوصیت منحصر بفرد خود را دارند و هر دو جزو فایروالها بسیار خوب هستند
البته چون برای اولین بار است که کسپرسکی از تکنولوژی HIPS در اینترنت سکیوریتی خود استفاده میکند
بهمین خاطر مدتی زمان خواهد برد تا کاربران با نسخه جدید کاملا عادت کنند
البته مطمئنا یک سری کمبود هایی در نسخه 2009 وجود دارد که احتمالا در نسخه Mp1 آن یا نسخه 2010 برطرف میشود
سلام ....ورژن کاسپر من اینهنقل قول:
البته منکد:http://persiangulf1.persiangig.com/image/kaspers.JPG
adsl
دارم...........سرعتمم خوبه.......الان حدودا یک هفته اس که نمیتونم........
ولی اصلا نمیتونم وارد سایت کاسپر بشم eror میده...
با ف ی ل ت ر ش ک ن هم تست کردم سایت کاسپر ارور میده..
چیکار باید کرد؟؟؟؟
احتمالا فایل هاست ویندوز آسیب دیده ... شما فایل زیر را دانلود کنیدنقل قول:
و در مسیر C:\WINDOWS\system32\drivers\etc کپی نمایید
در ضمن توصیه مینکم حدالمقدور از نسخه 8 استفاده کنید و یا اینکه در صورت استفاده از نسخه 7 از ورژن 7.0.1.325 بهره ببرید
سوالی درباه کلید 30 روزه کسپر:
در زمان استفاده از این کلید بعضی از روز ها که کامپیوتر روشن میکنم اخطار کم شدن روز های استفاده میاد و نوار بالا زرد میشه و بعضی از روزها بعد از روشن کردن کامپیوتر این اخطار نمیاد و نوار هم زرد نمیشه. می خواستم علتش رو بدونم.
دوستان دو سوال :
من میخوام اینترنت سکوریتی اصلی بخرم به نظر شما ESET Smart 4 بگیرم Internet security 2009 Kis تقریبا قیمتشون هم یکیه اختلافش 8 تومانه که ناد گرونتره به نظر شما کدام رو بگیرم؟
دوستان من هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم یا فایلی دانلود کنم این کسپر پدر در میاره هی پیغام میده و اگر جوابش رو ندی دانلود ونصب متوقف میشه چی کار کنم؟
خب هشدار کسپرسکی بصورت متناوب در زمینه Key های تریال صادر میشه که میشه اونها هم Hide یا Postponed کردنقل قول:
البته گاها تغییر تاریخ سیستم هم تاثیر گذاره
بهرحال مورد خاصی نیست که نگران باشید
مجید جان میشه منو راهنمایی کنید؟
در مورد آنتی ویروس ممکنه بین محصولات مختلف بحث وجود داشته باشه اما در زمینه اینترنت سکوریتی شک نکنید که کاسپراسکای همواره بهترین ها رو عرضه میکنه و به خصوص که فایروال eset هم هیچ حرفی برا گفتن نداره کاسپر رو انتخاب کنید.نقل قول:
اگر منظورتون پیغام های allow یا block در جواب سوال قبلیتون پست توضیحات مربوطه رو معرفی کرده بودم. اگر پیغام یا ابهام دیگه ای منظورتون هست بگید.
با سلام خدمت اساتید گرامی.دو تا سوال داشتم:
1)من kis8 روسیستم نصب کردم.بعد هم اپدیت کردم.اما طبق اموزش پست اول مسیری برای ذخیره فایل اپدیت تعیین نکردم.حالا میتونم از قسمت appliction data>Kaspersky Lab,...فایل های اپدیت رو ذخیره کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)حجم اپدیتهای روزانه چقدره؟
1. برای ذخیره و آپدیت آفلاین توصیه میشه فقط از همین روش ایجاد پوشه پشتیبان عمل کنید. برای اینکار لازم نیست حتما همون اول انجام داده باشید بلکه همین الان یا هر وقتی که تیک مربوط به اون قسمت رو فعال کنید بعد از اولین آپدیت، پوشه پشتیبان ایجاد میشه. (البته فقط همین یک بار نسبت به آپدیت های قبلی حجم و مقدار آپدیت بالا میره اما در دفعات بعد چون پوشه قبلا ایجاد شده طبق روال معمولی آپدیت میشه )نقل قول:
2. متغیره . معمولا 500 تا 700 کیلوبایت و بعضی مواقغ حداکثر 1 تا 1.5 مگابایت.
اگر میخواهید نسخه اینترنت سکیوریتی تهیه کنید خب همانطور که omid-p30 عزیز گفتن کسپرسکی مناسب ترهنقل قول:
دلیلش هم اینه که فایروال ناد32 بسیار ضعیفه و درست برخلاف اون کسپرسکی از فایروال بسیار بهتری برخورداره
از طرفی نسخه 2009 از تکنولوژی دفاعی HIPS برخوداره که گارد قدرتمندی به کسپرسکی اضافه میکنه
البته اگه شما با کسپرسکی مشکل دارید می تونید نسخه آنتی ویروس ناد32 ار بخرید و با یک فایروال خوب مچ کنید
محل ذخیره آپدیت ها در مسیر زیر هستشنقل قول:
ویندوز XP
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
ویندوز Vista
C:/ProgramData/Kaspersky Lab/AVP8/Data/Updater/Temporary Files/ temporaryFolder
البته هر وقت شما پوشه نگهداری آپدیت ها را فعال کنید در اولین آپدیت ، کسپرسکی کل اپدیت ها رو به پوشه دلخواه شما منتقل میکند
در زمینه آپدیت های روزانه هم بستگی به میزان دیتابیس اضافه شده ویا پچ های اصلاحی داره
چون کسپرسکی یکی از بزرگترین دیتابیس های دنیا رو داره
عذر میخوام یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینکه من سه بار(با dial up) اپدیت کردم اما اپدیت باز هم نوار بالا قرمزه ومیگه نیاز به اپدیت داره.همچنین مینویسه database corruptedکسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما باید یکبار با استفاده از فیلطرشکن نظیر Ultra SUrf کسپرسکی را آپدیت کنیدنقل قول:
شما از كدام محصول و كدام نسخه استفاده ميكنيد؟چند وقته كاسپر در سيستم شما نصبه؟آيا تا بحال كاسپر را آپديت كرده ايد؟ممكنه براي بار اول نباز به قيلترشكن براي آپديت داشته باشيد و اين نكته را نيز درنظر داشته باشيد كه اگر تابحال كاسپر را آپديت نكرده باشيد حتي با وجود استفاده از اخرين نسخه نيز بايد حجم بالايي را آپديت نماييد كه با توجه به استفاده شما از خطوط DialUp ممكنه زمان نسبتا طولاني صرف آپديت بشه كه توصيه مكينم در شب كه خطوط خلوتر ميباشه اقدام به آپديت كنيد تا ارتباط كاسپر با سرورهاي خودش قطع نشه و در نتيجه پيغام آپديت نشدن ظاهر نشه.نقل قول:
فایروال خیلی خوب مجانیه یا باید اون رو هم بخرمنقل قول:
اسمش چیه؟
نقل قول:
من از kis 8 هستفاده میکنم.قبلا کاسپر داشتم بعدش هم eset اما حالا دوباره کاسپر ریختم.همانطور که گفتم من سه بار وهر بار حجمی در حدود 25 تا 30 مگ دانلود کردم.اما بعد از اپدیت دوباره نوار بالا قرمز میشه میگه نیاز به اپدیته.همچنین برای پایان اپدیت میخواد سیستمو ری استارت کنم.بعد از ری استارت دوباره پیغام اپدیت میده.که پنجره مشکل برنامه kaspersky encountred problem and needs to close میاد.وقتی close میکنم دوباره کاسپر اجرا میشه وبعد همین روال ادامه داره.که اخر مجبور شدم پاکش کنم.در ضمن تو قسمت اپدیت همه تاریخ ها واسه 13 اوریل 2009 هستش جز ردیف اول که اگه اشتباه نکنم malware بود که تاریخش 2008 بود. در ضمن برای اپدیت از فیل تر شکن استفاده کردم(cproxy که سرورش تو کشور چکه)
سلام
چند روز هست که Kaspersky من اجرا نمیشه
وقتی ویندوز Load میشه این پیام رو میده