نمی خوام خیلی بترکونم کیفیت صدا بیشتر واسم مهمه تا منهدم کردن صندوقنقل قول:
سقف بودجه 550 تا 600 هست که حاضرم خرج کنم ولی باز اگه کمه جا داره .
اگه رو چهار نمیان 1223 هست که 2 اهمیه و اقا حمید گفتن فرقی با 1243 نداره صداش
نمی خوام خیلی بترکونم کیفیت صدا بیشتر واسم مهمه تا منهدم کردن صندوقنقل قول:
سقف بودجه 550 تا 600 هست که حاضرم خرج کنم ولی باز اگه کمه جا داره .
اگه رو چهار نمیان 1223 هست که 2 اهمیه و اقا حمید گفتن فرقی با 1243 نداره صداش
نه منظورم در مورده اون ساب نبود.برای آینده گفتم که اگه بخوای یه ساب تک کویل 4 اهمی ببندینقل قول:
ننمیتونی.واگر نه الان مشکلی نداری.
به نظرم اگه کیفیت میخوای بی خیال تابپ آر بشو.برو دنبال کلاریون و یا کیکر CVX و یا MTX .
اگه قدرت هم میخوای حتما 15 بگیر و یا دو تا 12.
سلام
دوستان به نظرتون اگه رو ماشین صفر سیستم ببندی گارانتی باطل میشه؟ ماشین مال شرگت سایپاست:5:
سلام سامان جان،خوبي عزيز؟نقل قول:
بستگي به نمايندگي داره كه ببري،من وقتي ماشينم رو گرفتم هم دزد گير گذاشتم و هم سيستمم رو روش بستم. هميشه هم بردم مركزي شماره 2 . هيچ مشكلي هم نداشتم.ولي خب بعضيها هم كه بخوان گير بيخودي بدن ميدن ديگه.
اخه من نميدونم سيستم صوتي چه دخلي به گارانتي ماشين داره. حالا برخي از دزدگيرها چون سوكت فابريك ندارن،به خاطر دست كاري تو سيمها شايد مشكلي براي ماشين بوجود بياره ولي سيستم كه مشكلي نداره.:41:
شما از نمايندگي سوال كن.اگر هم تهراني كه شماره 2 تو جاده مخصوص كاري ندارن.:46:
سلام دوستان
خوبین؟
من یه پخش تصویری برای 405 می خواستم با یه باندی که ساپورتش کنه
بهم پایونر DVH-P4150UB و باند 718ex رو پیشنهاد داد با یه مانیتور 9 اینچی
پخش رو 235 تومن گفت
باند رو هم 98 تومن
مانیتور رو هم 130 تومن فکر کنم
میشه راهنماییم کنی که چطور چیزی از آب در میاد؟:23:
البته برام کیفیت خیلی مهمتره
ممنون میشم
هر کدوم از دوستان نظری داشتن ، خوشحال میشم بشنوم:10:
منتظر جوابهای خوشگلتون هستم:11:
راستی چه چیزهای دیگه لازمه که سیستم تکمیل بشه
سلام آقا حمید..خیلی مخلصیم.نقل قول:
اتفاقا" منم همون روز که تحویل گرفتم رفتم دزدگیر روش بستم !!!
نه من بندرعباسم..اینجا سیستم مثل اونجا جا افتاده نیست فکر میکنند حالا چیه !..
باید شخصا" برم از نما یندگی سوال کنم..
ممنون از جوابتون:10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آمپلی هم میخواید بگیرید واسه باندا؟ چون 718EX بدون آمپ جواب نمیده تازه تقلبیشم زیاد شده...
اگه جای 718 یه انتخاب دیگه مثل 693 MTX یا infinity داشته باشید بهتره..
718ٍ بیشتر بدرد کلکل میخوره تا لذت بردن از موزیک..خودم این مدل رو دارم.
نقل قول:
ممنون
اگه اینفینیتی 693 بگیرم ، بازم آمپلی می خواد ؟
بله.برای 693 اینفینیتی هم حتما" باید آمپلی وصل کنید..نقل قول:
ولی برای 693 MTX اجباری نیست..میتونید بدون آمپ ببندید.
سلام دوستان اگه لطف کنید نظربدید در مورد سیستم پیشنهادی من.
باندعقب jblp963خریدم ویه آمپ dtr4-500 برای باندا .میخوام برای درای جلو کامپ بخرم نظرم روی 703 کنوود اگه رو پایه 80 وات rmsپیشنهاد بهتری دارید بگید.برای ساب بین gt5-12وgt5-s12 موندم برای آمپ ساب نظرم رو 8104 هست.
دوستان اگه پیشنهاد بهتری برای قطعات هست منو راهنمایی کنید.
ممنون میشم
در ضمن ماشین پژو 405 هست.
سلام سلی جون ما نیتور 9 اینچی کجا 405 میزاری:18:
سلام اساتید من 405 دارم می خوام بدونم چجوری مانیتور 7 یا 9 اینچی رو ماشین بزارم یعنی کجا ی کنسول بزارم
سلام
من تصمیم دارم یه آمپ جدا برای ساب بگیرم
کسی قیمت کنوود 8104 رو داره ؟
سلام دوستان و اساتید محترم
من الان یه ضبط کنوود 8016 خریدم ماشینمم 206 اس دی هستش
حالا یه باند و یک امپلی میخوام که واقعا کیفیت این ضبط رو احساس کنم
کیفیت تو ولوم بالا برام مهمه
رنج قیمت هم برا دوتاشون حداکثر220هزار تومان
چون کمی ناواردم و نمیخوام گیج بشم یه باند و امپلی خوب برام ممنون میشم توصیه کنید که بشه شهرستانمون گرگان پیدا کرد و یا بشه تلفنی از تهران خریدش
شماره ای ویا دوستان اینجا کسی فروشنده هستش پیام بده ممنون میشم
برای هر 2 220 تومن ؟نقل قول:
یه مقداری که برای توقعی که دارین کمه نمی تونید بیشتر خرج کنید ؟
دوستان یه راهنمایی میخواستم اول از همه اینکه من تا 10 روز دیگه 405 خودم رو دارم تحویل میگیرم میخواستم بدونم از نظر ضبط و باند ایران خودرو ماشینی کخ تحویل میده تو چه حدیه بعد هم اگه بخوام حول و حوش 400 تومان یه ظبط و باند مناسب که صدای مناسبی هم داشته باشه فلش خور و ببخشید ها من تو زمینه لوازم ماشین خیلی اشنایی ندارم ولی خوب میخوام یه چیز مناسب برای ماشینم خریده باشم البته زیاد اهل ضبط و باند بازی و این حرفها نیستم فقط میخوام وقتی یه ولوم میخوام به ظبط ماشینم بدم صدای خر خر و بی کیفیت نداشته باشم اهل امپلی و صدای وحشتناک زیاد نیستم امیدوارم درست منظور خودم رو رسونده باشم
اره نهایتش 250 تومان خرج کنم ممنون میشم یه راهنمائی بکنین که من دیگه هی نرم دنبال تحقیق و برم دقیقا همون رو بگیرمنقل قول:
یه ظبط سی دی تا 110هزار تومان برای من معرفی کنید که شیک وبادوام باشه ویو اس پی خور باشه+عکسش؟/
اگه اینجوری باشه که خوبهنقل قول:
حالا اگه بعدا" خواستم آمپ هم ببندم ، چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟
اقایون و اساتید عزیز سلام
من با بررسی که کردم به این نتیجه رسیدم که سه مورد زیر رو بخرم پس میشه برام راهنمائی کنین
1- یک جفت باند کامپوننت گرد جلو
2- یک جفت باند خرطومی عقب خیلی خوب
3- یک امپلی 4کاناله
با فروش باندهام و 250 تومانی که دارم نهایت رنج قیمتی که میتونم برا این کار در نظر بگیرم 280هزار تومانه که با سیم ها و نصبش حدود 300هزار تومانی تموم میشه برام
پس ممنون میشم به ترتیب برا این سه مورد که میخوام بخرم برند و مدل خوبی برام پیشنهاد بدین
راستی ماشینم 206 اس دی هستش و ضیطمم کنوود8016
اقا کسی پیشنهادی برای ما نداشت
باز همین 2مدل ,البته مدلهای زیادی هست واسه انتخاب که این مدلها نام برده شده امتحانشون رو پس دادند.نقل قول:
نقل قول:
سلام
اگه یکم مبلغی که میخواید هزینه کنید رو بیشتر کنید این انتخابهارو میتونید داشته باشید
کامپ کنوود 703 85ت
باند 693 mtx بین 80-100
آمپ4کاناله dtr4.500 به قیمت 160ت
وگرنه
باند 6973 پایونر 55ت یا از برند ساند..
آمپ stl4.500 قیمت 130-140ت
موفق باشید
سلامنقل قول:
مبارک باشه..
شما ماشینتون رو تحویل بگیرید..ببینید پخشش در چه حدیه.. بعد اگه راضی کننده نبود میتونید عوضش کنید..
معمولا" رو ماشین 405 پخش LG فلش خور میندازند (حد اقل رو ماشین دوسته ما این بود)و کارخونه باند برای عقب نمی بنده که باید براش تهیه کنید..میتونید از همین مدلهایی که به دوستان معرفی شد شماهم از همینا تهیه کنید..
بازم اگه نیاز به تغییری دیدید دوستان هستند و راهنماییتون میکنند..
موفق باشید
سلام دوستان و اساتید
خیلی ممنون میشم ضبط پایونر usb خور خوب معرفی کنید بایه جفت باند.
چندتا از دوستانم 300 وات 6975 معرفی کردن با یه امپ دو کاناله خوب هستش:11:
سلام....من که در حد اساتید اینجا نیستم اما اگه کمکی از ذستم بر بیاد دریغ نمیکنم:11:نقل قول:
اول محدوده قیمتیتون رو برای سیستمتون بگید بهتره
در ضمن با داشتن ساب و کامپوننت میتونی صدای خیلی بهتری بگیری و از صدای سیستمت خسته نشی...
طرف 6975 هم اصلا نرو...
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
بهترین گزینه برای شما jvc هستش....نقل قول:
مدلش هم میتونید موقع خرید لحاظ کنید...
طرف مارشال و .... نرید که اصلا بدرد نمیخوره
موفق باشید:11:
سلام اساتید من 405 دارم می خوام بدونم چجوری مانیتور 7 یا 9 اینچی رو ماشین بزارم یعنی کجا ی کنسول بزارم
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
کسی جواب یا نضری نداره
سلام. بچه ها ميخوام واسه پرايد يه پخش با يه جفت باند بگيرم كه رو هم 180 بيشتر نشه... زياد داخل كل كل و سيستم بازي و اينا هم نيستم. فقط ميخوام پخش و باندا يه جوري باشن كه از صداش حال كني... يعني اگر اهنگ شماعيزاده هم بزاري روش با صداش حال كني....صداش گوشو اذيت نكنه و روح و روانتو شاد بنمايه...:31:
نظر خودم پخش 3250 با بانده 6973 هستش... راستي امپلي هم بخوره بد نيست... شايد يه روزي شيطون رفت تو جلدمون خواستيم امپلي اضاف كنيم... حالا نظر شما چيه؟؟؟ 3250 با يه جفت 6973 خوبه؟؟؟؟ يه چيزه ديگه گفتم تو كل كل و اينا نيستم ولي نه ديگه تا اون حد... يه جوري باشه كه صداشم در بياد... مرسي...
سلام اقا من یه باند عقب الان دارم میتونم به این با یه امپلی خوب صدای کیفیتی بگیرم که تو ولوم کم نیاره
TS-A6982S
coaxial 4 way
440w
MAX80w NOW
4اهم
میدونم باند مالی نیست اما دو سوال
1- ایا امپلی میتونم به این وصل کنم؟
2- با یه امپلی 4کاناله و یه باند گرد کامپوننت جلو مثل کنوود 703 چطور میشه صدای خوب و کیفیتی بهم میده خیلی ولوم براام مهمه
ممنون
ممنون خوب به قول اقا سامان صبر میکنم ببینم تو چه حدیه ظبط و باند امیدوارم برای چند ماهی جواب بده تا بعد
سلام بچه ها من هنوز اين ساب دوست داشتنيمو وصل نكردم ( 1250 اينفي ) گير باكسم ميخوام سيلد بسازم فقط سايز تخته هارو ميخوام حميد اقام كه سرش شلوغه :41:
تا 350 تومن.نقل قول:
jvc خوب هست چون خیلی شنیدم میگن پایونر بهتره از این حرفا....
منم زیاد از این چیزا سر در نمیارم ولی با صدا بلند و کیفیت حال میکنم باکسم میخواستم ببندم ولی چون ماشینم گاز سوز هست ترسیدم:40:
سلام میشه ی ساب باند خربزه ای ی تیوتر خوب معرفی کنید بودجه ام 300 تومن ماشینمم روا 2 گانه سوز و باید حتما طاقچه بزارم بعدا امب هم اضافه می کنم
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
بخشم 72 50 هست
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
50 72 هست اشتباه شد
با سلام خدمت دوستان
من می خواهم یه جفت باند و ضبط بگیرم نظر خودم ی یه جفت باندmtx 693 وضبط هم موندم بین پیونر 4250 و5250 کدوم یکی را انتخاب کنم اگه میشه دوستان نظر بدید وبنده رو بیشتر راهنمای کنید خودم خیلی سر در نمیارم:5:
سلامنقل قول:
دوست عزیز یا باید دقیقآ بالای دریچه های کولر بزارید روی داشبورد که من توصیه نمی کنم چون باعث حواس پرتیتون میشه و یکم دیدتون رو مختل می کنه تازه راهنمایی رانندگی هم می تونه گیر بده یا هم اینکه توی آفتاب گیر ببندید که به صورت آماده توی بازار فراوون گیر میاد.البته یه مدل هم هست که با خود پخش هست که متاسفانه باز برای 405 مناسب نیست چون باید نصف پخش بیرون باشه:
سلامنقل قول:
پخشهای جدید بهترن 3250 دیگه خیلی قدیمیه و جدیدا از نظر ظاهری و تنظیمات کمی بهترن.
پخش رو که پایونیر بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DEH-5350UB.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DEH-4350UB.html
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_DEH-3350UB.html
هر کدومشون رو بخری زیاد با هم فرقی ندارن فقط بستگی به سلیقه خودت داره.
برای باند هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneershop.ir/product_Mtx_XT693.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.pioneershop.ir/product_Sound_Stream_SST6.9.html
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_TS-A6973S.html
باندها رو به ترتیب اولویت گذاشتم قیمت همشون هم + مشخصاتشون توی لینکها هست هر کدوما رو که انتخاب کنید همون حدودای 180-190 در میاد.
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز شما می تونید برای 6982 از آمپ استفاده کنید که صداش هم خیلی خوب میشه و توصیه من اینه که حتمآ از آمپ پایونیر براش استفاده کنید مث :
کد:http://www.pioneershop.ir/product_.html
در مورد اون 4 کانال هم بله میشه و می تونید از آمپ زیر استفاده کنید که فیلترهای خوبی هم داره من صداش رو شنیدم خیلی خوبه:
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_GM-6400F.html
البته ساند استریم و اینفنیتی هم یه آمپ 4 کانال خوب دارن که قیمتشون هم خوبه ولی مدلشون رو یادم نیست.
سلامنقل قول:
سعید جان هر وقت بستیش یه ریویو ازش بزار چون منم دنبال یه ساب خوب و خوش قیمت می گردم.
سلامنقل قول:
در مورد پخش نظری نمی دوم چون توی بازه گرون قیمتها اطلاعی ندارم ولی در مورد باکس با ماشین گاز سوز خیالت راحت رفیق من یه ساب ارت 1000 وات آر ام اس توی صندوق ماشینش داشت همیشه هم می کوبید وحشتناک و اتفاق خاصی هم براش نیفتاد(ماشینش پراید بود و مخزن گازش هم کارخونه ای فابریک بود).
هنگام خرید ظبط برای ماشین به چه چیز ها باید توجه کنم الان رفتم مغازه ها همشون داشتنند کلاه سرم می گذاشتتند تا 100تا120هزار تومان.
سلام میشه ی ساب باند خربزه ای ی تیوتر خوب معرفی کنید بودجه ام 300 تومن ماشینمم روا 2 گانه سوز و باید حتما طاقچه بزارم بعدا امب هم اضافه می کنم بخشم7250 هست
چشم حتما اگه به لطف دوستان باكسشو بسازم حتمانقل قول:
سلام
سعید جان هر وقت بستیش یه ریویو ازش بزار چون منم دنبال یه ساب خوب و خوش قیمت می گردم.
اما بچه ها در مورد باندام بگم واقعا تو قيمتوشون صداي عالي دارن و شديدا توصيه ميكنم كسي ميخواد باند بگيره p963 بگيره بچه هاي ديگه هم كه همينو گرفتن ميتونن نظر بدن ولي نظر من اينه كه تو اين رنج قيمت انتخاب فوق العاده اي هستند من كه از صداشون راضيام سابمم وصل كنم سيستمم ديگه ok ميشه :31:
می شه یه سایت خوب برای در یافت قیمت ظبط ماشین برام بدید.
دوستان محترم مورد اورژانسیه تو رو خدا یکی ما رو تحویل بگیره!:41:نقل قول:
در کل این ضبط و باندها کیفیتش خوب میشه؟:8:
سعید من میگم پورتد بسازی بیترهنقل قول:
البته من ابعاد یه باکس سیلد تقریبا 40 لیتریو دارم خواستی بگو
واس بفرستم
سلانقل قول:
تیوتر صداتو خراب میکنه اونم با باند بیضی
اول بگو میخوای کیفیتی باشن یا نه؟؟
امپ مونو داری؟؟
ساب که بدون امپ راه نمیوفته
ببین اقا حامد همچین سایتی وجود ندارهنقل قول:
اکثر سایتام قیمتاشون خیلی به روز نیست