نقل قول:
حق دارین هر چی بگین.چون من هم سرویس شما رو دارم ولی سرعتم خوبه.
Printable View
نقل قول:
حق دارین هر چی بگین.چون من هم سرویس شما رو دارم ولی سرعتم خوبه.
سرعت دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 مرکز 7
سلام من امروز از پارس آنلاين اينتر نت 1 mb گرفتم
كسي اينجا با اين سرعت اينتر نت داره؟
مي خواستم بدونم سرعت دانلود تو شب و روز چقدر هست؟
.
بابا مایه دار!:46:نقل قول:
بعید میدونم کسی از این سرعتا تو خونه داشته باشه!:27:
شما خودت برو تستش کن بیا اینجا بما نشون بده!:18:
ولی اگه 1mb نامحدود باشه نباید سرعتش از 130 بیشتر باشه! البته استثنا همیشه هست شاید یدفعه شما سرعتت 1MB/S بشه!
دوستانی که پارس آنلاین دارن از سرعتش راضین؟
اگه میشه سرعتشون و سرویسی که گرفتنو بگن
بابا مایه دار:31:نقل قول:
مگه بیکاری 1 mb گرفتی همین الانشم همه 1 mb دارن با 128 نکنه شرکت داری؟ :18:
با این پولی که واسه 1 mb دادی میتونستی کلی حجم اضافه بگیری با 128 با سرعت 1 مگ استفاده کنی؟
احتمالا برای کار خاصی گرفتی درسته؟ :21:
از مجوز شركتم استفاده كردم براي گرفتنش ولي گرون نيستنقل قول:
قيمتش هم سه ماهه 61000 تومن 6 گيگ حجم
كمه ولي من فقط شبا دانلود مي كنم
.
خدایی خوبه البته اگه شبا سرعتت خوب باشه و مثل بقیه یک شب در میون پایین نیاد :8:نقل قول:
نقل قول:
دوست من مگه مملکت همینطور بی قانونه پولتو بخورن زبون هم داشته باشن نه عزیزم چیزی به نام لیست سیاه هم نداریم الکی شایعه پراکنی نکن.:10:
این وسط ضرر رو isp میده اگر من شکایت کنم نه بنده.:5:
در ضمن طبق قانون isp که ازش به علت کم فروشی شکایت بشه نمیتونه به شخص شکایت کننده اینترنت نده و بخواد بچزوندش همین قابل بر رسی هست از نظر قانون که یعنی اگه نخواد انیترنت بده به شخصی که در واقع از حق خودش دفاع کرده این یعنی که نمیخواد تن به قانون بده و رویه خودشو درست کنه بلکه میخواد عامل اعمال قانون رو از بین ببره.:27:
درسته شرکت خصوصی هست ولی همه چیز به دلبخواه شرکت نیست.
کل رشت هم بشه 14 کیلو بایت بهتره تا دزدی کنند از مال مردم.
در ضمن محدودیت سرعت هم تا همین 3 ماه دیگه برداشته میشه طبق اخبار. بعدش هم دوست من من شاید مجوز داشته باشم اصلا پس پیش داوری نکنید.:46:
با این حرف ها دیگرانو نترسونید اینجا تو ایران اینترنتی وجود نداره که بخواد سرعتش کم بشه حالا مثلا 512 هم شد اینترنت اونم اشتراکی هر جای دنیا بگی میخندن بهت:20:. خوبه که همین اینترنتم با هزار دنگ و فنگ و مشکل میدن به ما.:19:
واقعا اینو دیگه راست میگه که در ایران اینترنتی وجود نداره .
امروز با یکی از دوستام داشتم حرف میزم در لندن ازش یک چیزی خواسته بودم که برام آپلود کنه 10 گیگ بود گفتم میتونی آپ کنی گفت چرا نتونم کاری نداره که گفتم سرعت آپلودت چنده گفت 5Gig در ثامیه . واقعا متاسفم واسه ما که باید سر کلیوبایت ها چونه بزنیم
البته اون دوستتون احتمالا منظورش ۵ مگ بر ثانیه بوده وگرنه ۲ ثانیه ای اون فایل باید اپ میشد
..
راستی IMDb هم به همت بچه های اندیشه قیلطر شده یا بچه های مخابرات
1) اگه شما سرعتت زیر استاندارد 512 هست در حالی که پول 512 رو میدی مشکلت هم مدت زیادیه که حل نشده میتونی از شرکتی سرویس بگیری که حقوق کاربراش رو بیشتر رعایت میکنه . من هم کاملا قبول دارم اینترنت فقط دانلود نیست و در این مورد شما حق اعتراض دارین یا اینکه سراغ سرویس دهنده بهتر برین و اینقدر اعصابتون رو خورد نکنید . الان هم لطفا نفرمایین انتقال سرویس معطلی داره و و و ... من مطمئنم کسی که تا این حد از یه سرویس ناراضی باشه هرگز خودشو عذاب نمیده و میره جای بهتر . اما اگه کسی حاضر باشه همه این مشکلات رو تحمل کنه و عذاب بکشه و شرکتش رو هم تغییر نده نشون میده هنوز نکات مثبتی تو اون شرکت میبینه که از نکات منفی بیشتر هستند و باعث میشه از تصمیمش منصرف بشه .نقل قول:
2) سوال اینجاست که چند درصد کاربرای اندیشه اشتراک 512 دارند ؟ و چند درصد 128 ؟ من که فکر میکنم درصد خیلی بالایی از کاربرا اشتراک 128 داشته باشند و شرکتی که به قول شما هدفش دزدی باشه نمیاد بهشون 5 تا 10 تا برابر سرعت استاندارد سرویس بده ! اگه سرعت شما زیر استاندارده دارن حق شما رو ضایع میکنن و باز هم میگم حق اعتراض دارین اما وقتی میشه حرف از دزدی زد که مثلا نصف کاربرای یه شرکت سرعتشون زیر استاندارد باشه اون هم تو بیشتر ساعات نه 4-5 ساعت از 24 ساعت . البته اگه 1 دقیقه هم زیر استاندارد باشه بازم ضایع کردن حق مشتری هست و شکی هم توش نیست .
3) نظر شما اینه که خیلی بهتره که همه 128 ها سرعتشون 16 باشه و لی شما هرگز سرعتت از 64 پایین تر نیاد! البته شاید این عدالت باشه اما فکر میکنم اکثر دوستانی که اینجا الان از سرعت بالای 150 در طول روز استفاده میکنن با نظر شما مخالف باشند ! این یه جور خودخواهیه که آدم حاضر باشه این سرعت تشویقی واسه همه قطع شه تا مشکل خودش برطرف شه ... بجاش بهتره همیشه بخوایم اینطور باقی بمونه و در عین حال شما هم همیشه سرعتت بالاتر از استانداردی باشه که پولش رو میدی . اینجوری بهتر نیست ؟! :46:
4) همونطور که bios گفت سرعت تشویقی که شرکتا میدن در اصل غیر قانونیه و مجاز نیستن به مشترکی که سرویس خانگی داره و شرایط دریافت سرعت بالاتر رو نداره چه تشویقی چه غیر تشویقی سرعت بالاتر از 128 بده. شما که شرایطش رو داری ازاین قانون استثنا هستی ... اما در مورد اخبار که ظرف 3 ماه آینده محدودیت سرعت برداشته میشه ... اولا خبر درستی نیست و نمیشه ! اگه قرار بود بشه همون اول با اومدن وزیر جدید ارتباطات میشد . اما این قانون به خاطر نظر شخصی وزیر قبلی نبوده که الان به سادگی و با نظر وزیر جدید لغوش کنند ! این جزو سیاستهای کشور بوده که کاربر خانگی حق دسترسی به سرعت بالای 128 نداشته باشه اون هم به دلیل بعضی مسایل که اینجا جای بحثش نیست....... و اون مسایل هنوز حل نشده و تا وقتی حل نشه هییییچ لزومی برا تغییر این روند احساس نخواهند کرد . ثانیا : همین الان هم خیلی افراد مثل شما مجوز استفاده از سرعت بالاتر رو دارند و حتی میشه به راحتی این سرویسها رو گرفت . کسی که راهش رو بلد باشه 3 سوته میگیره و خود مسئولین هم به سرعتای بالاتر دسترسی دارند پس هر کدوم از مسئولین هم به این قانون اعتراض کنن فوری دهنشون رو میبندن که افراد واجد شرایط که مشکلی برای گرفتن سرعت بالاتر ندارند ! این سرعت 128 برای کاربر ساده خانگی است که اصلا نیازی هم به سرعت بالاتر ندارد ! :13:پس هنوزززز این قانون وجود داره و اگر بخوان به یه شرکت گیر بدند به راحتی میدن و میتونن کلاس سرعت تشویقی رو هم تعطیل کنن و فکر نمیکنم کسی از کاربرا این رو بخواد .این به معنی ترسوندن کسی نیست و شما همچنان برای سرویس خودتون حق اعتراض دارین . فقط از این جهت گفتم که اتفاقا چون اینجا ایرانه همه چیز امکان پذیره و نمیشه رو این چیزا %100 حساب کرد.
5) چون اینجا ایرانه در نتیجه تجربه سرعت بالای 150 کیلو بایت ( و تا چندی پیش 200 کیلو بایت ) در مقایسه با واقعیت های موجود در ایران و سرعت اینترنت در شهرهای مختلف مقدار قابل قبولی محسوب میشه . واقعا فکر میکنید چند درصد جمعیت کاربران اینترنت ایران در حال حاضر به همون سرعت 512 شما دسترسی دارند ؟! سرعت بالای 1 مگابیت بماند ... من کاملا حرف شما رو قبول دارم که در مقایسه با خیلی نقاط دنیا سرعت 512 واقعا مسخرست و در اکثر کشورهای پیشرفته سرعت 512 به پایین اصلا اینترنت پرسرعت محسوب نمیشه و 512 حداقل تعریف برای اینترنت پرسرعته ... و من هم قبول دارم که اگه بخوایم با اونا خودمون رو مقایسه کنیم اصلا به حساب نمیایم ... اما وقتی داریم از اینترنت شهرمون حرف میزنیم باید سرعتش رو هم با متوسط سرعت اینترنت تو محیط اطرافمون بسنجیم ... درسته تو ایران در مقایسه با دنیا اینترنتی وجود نداره اما تو جامعه ای که هنوز بالای %50 مردم دایل آپ استفاده میکنن و بالای %50 از adsl داران سرعت متوسطشون همون 128 استاندارد هست اونوقت سرعت 512 و یا سرعت روزانه بالای 1 مگابیت مطمئن باشین سرعت مناسبی محسوب میشه . این واقعیتی هست که متاسفانه اینجا وجود داره و هیچ دلیلی نداره حالا که شرکتا به هر دلیل ( از بابت جذب مشتری بیشتر یا هر چی ) جرات کردن و با وجود قانون عصر حجر دارن همین سرعتای تشویقی رو میدن ما خودمون رو از همین تجربه خوشایند محروم کنیم ! وگرنه کی بدش میاد سرعت اینترنت اینجا مثل کره جنوبی باشه ؟!
6) با همه این نکاتی که گفتم باز هم می گم شما حق دارین از شرکت بخواین بهتون سرعت در حد استاندارد بده و حق شما محفوظه ... اما خوبه دوستانی که از پارس و جاهای دیگه اشتراک دارند هم بیان نظر بدن شبها سرعتشون از مقدار قانونی پایین تر میاد یا نه ؟ مثلا 512 پارس تو شب همیشه بالای 64 هست یا اون هم ممکنه پایین تر بیاد ؟
در ضمن سرعت امشب تورنت تا الان که ساعت 3 هست بین 140 تا 168 در نوسان بوده و فقط بعد از ساعت 1 یکبار به مدت 5 دقیقه سرعت 0 شد بعدش عالی. شب خوش .
اینجور همت های بزرگ فقط کار مخابرات هست . :46: خیلی وقته isp ها مسئولیتی برای فیل کردن یا باز کردن سایتها ندارند . تشخیص فیل-ترینگ به عهده کمیته تشخیص مصادیق فیل-ترینگ و اجرای اون هم به عهده شرکت زیر ساخت هست که جزو زیر مجموعه های وزارت ارتباطات محسوب میشه و این چیزا دست شرکتا نیست . شاید هم م مثل گوگل که چند بار فیل شد و باز شد این هم اشتباه فیل شده باشه ... در بعضی موارد هم مثلا توی یه سایت یه تبلیغ یا کلمه ای قرار میگیره که نرم افزار فیل-ترینگ اتوماتیک تشخیصش میده و باعث بسته شدن سایت میشه . به هر حال امیدوارم بازش کنن تا ناچار به استفاده از روشهای دیگه نشیم ! :21::15:نقل قول:
اخه یه نکته ای هست برا بچه های ادلیستم تو یاهو فرستادم گفتن که براشون سایت باز هست (شهرای دیگه). از یکی از بچه های پارس رشت هم پرسیدم گفت باز و بسته میشه :31:
خدایا من 70 % وب گردیم تو IMDB بود وبقیش گوگل...بدونه IMDB واقعا نمیشه زندگی کرد...لعنت به بانیش و اونی که خیلی چیزه...
birak جان شما همیشه کامل و مفید توضیح میدی اما سرم داره گیج میره :2:
یه سوال ازت دارم جان من راستشو بگو واسه کی کار میکنی؟:31:
من خودم میخاستم برم پارس اما همسایمون پارس داره سرعتش از من 3 کیلو بیشتره اما خوب من رفتم اندیشه تمدید کردم بعد 3 شب سرعت داغون دیشب سرعت خوب بود اما میدونم که باید در روز های اینده سرعت کمو تحمل کنم
خواب از v*p*nاستفاده کن هم سرعت باز کردن صفحه ها بالاتر هست هم سرعت دانلود از بعضی سایت ها.نقل قول:
ببخشید زیادی کامل بود شما دچار :2: شدی ! :46: سعی میکنم از این به بعد کمتر کامل باشه ! حالا کلی نکاتش رو هم قیچی کردم ! دست خود آدم نیست ... وقتی صحبت اینترنت ایران میشه ناخوداگاه خون آدم به جوش میاد ! حالا عیب نداره بجای اینکه دوستانی که 12 ساعت در روز counter و warcraft آنلاین بازی میکنن و همیشه هم اعصابشون بخاطر سرعت پایین یا پینگ بالا خرابه یه 5 دقه هم که به تاپیک سر میزنن بجای بد و بیراه گفتن به شرکتا سرشون به خوندن نوشته ها گرم شه آروم شن ! :46::10:نقل قول:
واسه کی کار می کنم ؟! هیچکس ! آقای خودمم ! نوکر خودم ! :46:
ولی از شوخی گذشته همیشه امیدوارم یه روزی بشه که کیفیت اینترنت ما هم لااقل نزدیک استانداردهای بین المللی بشه ... مطمئن هم هستم که می شه ... تنها مشکلی که هست اینه که این پیشرفت فوق العاده کنده ... ولی پیشرفت تکنولوژی چیزی نیست که بشه به سادگی جلوش رو گرفت ! هر نادانی هم که بخواد روند این پیشرفت رو کند کنه آخرش بازندست ... تا همین چند وقت پیش که خودمون هم دایل آپ داشتیم رسیدن به سرعت 7 کیلو بایت باعث شادیمون میشد ! اما الان به راحتی از سرعت بالای 100 حرف میزنیم و شاکی هستیم ... و یه نمونه دیگه ورود نسل سوم تلفن همراه (3g ) هست که میتونه تا سرعت چند مگابیت اینترنت رو هم پشتیبانی کنه و اینا موندن چیکارش کنن ! اگه سرعت اینترنت اون هم به 128 محدود کنن که دیگه نسل سوم نمیشه !!! به هر حال ناچار میشن کم کم بپذیرند محدودیتها برداشته بشه .. فقط امیدوارم زیاد طول نکشه و به عمر ما هم قد بده روزای ایده آل اینترنت رو هم ببینیم .
دوستان من من بخیل نیستم به همه سرعت بالا بدن اصلا من سرعت بالا نمیخوام من حقمو میخوام.
به خدا اگه به همه افرادی که 128 دارن بر فرض 10 مگابایت سرعت بدن 24 ساعت شبانه روز من هیچ اعتراضی نمیکنم خوشحال هم میشم ولی حق 64 کیلوبایت منو بدن لا اقل من با همون 64 کیلوبایت خودم راضیم.
در واقع سرعت تشویقی دادن بر میگرده به سیاست مدیر شرکت ممکنه از قیافه من خوشش نیاد به من تشویقی نده به من ارتباطی نداره حق اعتراض هم ندارم.
ولی سرعتی که به طور قانونی خریدم رو موظف هست که بده.
در ضمن جناب Birak ادم چیز نداشته رو تقسیم نمیکنه هیچوقت حرف منو قبول داری؟
وقتی شما پهنای باند نداری کسی مجبورت نکرده بیشتر از ظرفیتت اینترنت بدی این کار خلاف قانون هست هزار تا مشکل هم پیش میاد برای کاربر هات و باعث افزایش نا رضایتی میشه.
این فقط بر میگرده به طمع زیادی داشتن isp ها تو ایران نه فقط اندیشه همه isp ها بیش از ظرفیت اینترنت میدن تو ایران. این پول چه کارها که نمیکنه.
به هر حال امید دارم زودتر این مشکل رو حل بکنن.
ایشالا به همتون نت 10 مگ بدن تشویقی:40:.
آقا من نوکرتم شما اتفاقا باید زیاد بنویسی من که خیلی با متنهات حال میکنم اگه شما دو روز نباشی این تاپیک صفایی نداره! البته با عرض پوزش از بقیه دوستان!نقل قول:
به سلامتی هات فایل هم قیلطر شد من موندم این موتور قیلطرگر چقدر به این کامه هات حساسیت داره :
IIMDb IP Address:Hotfile IP Address:کد:http://72.21.206.70/
کد:http://74.120.8.76
سلام
دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن سرعتشون چقدره؟از پارس راضین؟ و از چه سرویسی استفاده میکنن؟از لحاظ قطعی وضع پارس چطوره(غیر از این چند روزه )؟
با تشکر
ای ول اینارو از کجا گیراوردی؟نقل قول:
یه مطلب دیگر هم بگم و اون اینکه دادن سرعت بالا تو روز برای اینتر نت های محدود غیر قانونی نیست مطلبش رو مدتها پیش خوندم در یه سایت خبری یادم نیست از زبون کی گفته شده اما دلیلیش این بود که اگه سرعت بالا هم بدن چون محدوده مثلا نمی تونه بیشتر از 2 گیگ دان کنه اخه دوستان سر این موضوع که این سرعتها تشویقه و غیر قانونه و isp عجب جرعتی داره حرف میزنن من گفتم که بدونین
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
دوست عزیز از من به شما نصیحت کلا توی تابستون از هر شرکتی هر جایی هر نوع سرویسی بگیری باید عصاب فولادی داشته باشی :31:نقل قول:
من هم کاملا با شما موافقم که وقتی پول سرویسی رو میدی حق هم داری با کیفیت مورد نظر خدمات بگیری و تو این قضیه بازم می گم حق اعتراض دارین .:10:نقل قول:
اما در مورد قرارداد شرکتای ISP تو ایران با کمال تاسف اون چیزی که تو قرارداد یا رو کاغذ میاد این نیست که مثلا وقتی سرعت 512 میگیری اونا تعهد بدن سرعتت حداقل 512 باشه ! اگه یه بار دیگه به لیست سرعت شرکتها نگاه کنی ( همه شرکتها ) مثلا مینویسن دریافت تاااااا 512 ! یا دریافت تاااااا 256 .... :13:یعنی چی ؟! یعنی شرکت میگه سقف سرعتت اینه واسه سرویسی که داری میگیری و من تعهدی ندارم حتما مساوی با این سرعت یا بالاتر از این بهت خدمات بدم ! اگه تونستم تا این سرعت میدم !!! و در اصل یه جورایی ضایع کردن حق کاربراست و تو کل ایران همینطوره. تا همین یکی 2 سال پیش تا جایی که میدونم وضع خیلی بدتر بود و مثلا همین اشتراک 128 سرعتش بین 12 تا 14 بودو یکی از دوستام که تو تهران از شرکت داتک اشتراک 128 داشت همیشه سرعتش رو 90-100 بود و کاملا هم براش عادی بود! اما الان شرکتا یه کمی با انصاف تر شدن و حتی تو حالت استاندارد هم لااقل سرعت بین 18 تا 20 هست ... در مورد اینکه آدم چیز نداشته رو تقسیم نمیکنه درست میگید اما من برخلاف شما قبول ندارم که اندیشه با توجه به قراردادهایی که با کاربراش داره الان کمبود پهنای باند داشته باشه.یعنی مثلا اگه بخواد به همه سرعت استاندارد بده هنوز خیلیییی از پهنای باندش بلا استفاده میمونه ... اگه یادتون باشه وقتی تازه پهنای باند خریدن سرعتا حدود 1 ماه عالی بود اما با این روندی که همه ملت سر ساعت 1 شروع به دانلود میکنن و به سرعت استاندارد هم راضی نیستن همیشه مشکل خواهیم داشت مگه اینکه یه شرکت بیاد سرمایه گذازی خیلی کلانی بکنه و مثلا حداقل پهنای باندش رو بر اساس سرعت دانلود 200 کیلو بایت برا تک تک کاربرا اون هم تو اوج ترافیک در نظر بگیره !!! که این هم عملا برا شرکتا امکان پذیر نیست . تنها کاری که باید بکنن تا اینجور مشکلات و نارضایتی ها کمتر بشه اینه که مثلا کسانی مثل شما که اشتراک با سرعت بالاتر دارند پهنای باندشون رو بین کاربرای کمتری شر کنن تا در هنگام اوج ترافیک لااقل سرعتتون خیلی از سرعت استاندارد پایین تر نیاد و این کاری هست که از ISP بر میاد . یعنی هر چی سرعت قرارداد بالاتر باشه تعداد کاربرای کمتری پهنای باند رو شر کرده باشن .
اما اگه من جای شما باشم این کارها رو میکنم :
1) از شرکت میخوام مشکلم رو حل کنه . البته من زیاد بد بین نیستم تا حدی که بگم بلک لیست هست و این چیزا . اما میدونم با شکایت و دعوا هم خیلی وقتا نتیجه به دست نمیاد.اگه مشکل طوری باشه که از عهده شرکت بر بیاد مطمئن باش اونها هم اعتبارشون رو دوست دارن و اونها هم دنبال دردسر نیستن .
2) اما اگه دیدم وضعیت درست بشو نیست میرم از کسایی که تو مرکز مخابراتی مشابه خط دارن و با سرویس 512 به پارس یا دامون یا گیلانت یا ... وصل میشن کیفیت سرعت تو 24 ساعت رو دقیق سوال میکنم . اگه دیدم واقعا تفاوت محسوسه با کسی تعارف نداریم ! خب میرم جای دیگه ... وقتی آدم اینقده داره برای اشتراک 512 هزینه میده حق داره از جایی سرویس بگیره که براش به صرفه تره .
3) اگه جای شما باشم چیز-پی-ان رو هم امتحان میکنم ببینم تو سرعتم چه تاثیری میذاره . اگه هم دسترسی نداشته باشم لااقل یه اکانت تست میگیرم و یه تست میکنم نتیجش چطوره.
من هم برای شما آرزوی سرعتهای خفن میکنم . :5:
طبق قانونی که تصویب شده کلا برا همه کاربران خانگی که واجد شرایط سرعت بالاتر نیستند سرعت بالاتر از 128 ممنوعه و هیچ کجا هم ذکر نشده مثلا برا کسی که اشتراک محدود حجمی داره مجاز هست !نقل قول:
چون وقتی داشتن این رو ابلاغ میکردن مهندس سلیمانی گفت که امنیت اخلاقی اینترنت خیلی واجب تر از داشتن سرعت بالاتره ! و هر وقت ما بتونیم تو سرعتای بالاتر هم اینترنت رو سالم کنیم اون موقع سرعت بالاتر هم میدیم ... دلیلش هم 2 چیز بود ... اول اینکه اون موقع برنامه فیل-ترینگشون با سرعتهای بالا به مشکل برخورده بود و در بعضی موارد درست کار نمیکرد ... از اون مهمتر اینکه برای دیدن تصاویر ویدئو آنلاین یا شبکه های تلویزیونی از تو سایتها برای اینکه تصویر راحت دریافت بشه و فریز نداشته باشه حداقل سرعت 512 مورد نیاز هست و با محدود کردن سرعت به 128 عملا استفاده از اونها غیر ممکن میشه حتی اگه کسی از فیل - شکن استفاده کرده باشه بازم نمیتونه با سرعت 128 از اونا درست حسابی استفاده کنه. پس حتی اشتراک 512 با حجم 1 گیگ هم ممنوعه ! چون به همون اندازه 1 گیگ هم میشه به ویدئو آنلاین دسترسی داشت ! الان هم IP TV اومده که اگه کسی به سرعت حداقل 2 مگابیت دسترسی داشته باشه به راحتی با خرید یه دستگاه و بدون نیاز به د ی ش قادر هست کانالهای ماهپاره رو از طریق اینترنت تو تلویزیونش ببینه ! پس میبینین قضیه محدود کردن سرعت خیلی پیچیده تر از این حرفاست و ارتباطی به محدودیت حجم نداره ... مهم اینه که جلوی استفاده از اونجور خدمات عیر مجازگرفته بشه ...
در مورد اینکه شرکتا سرعت تشویقی میدن اصلا بحث شجاعت یا جرعت نیست ... قانون محدودیت سرعت بس که شور و آبگوشتی هست خود مسئولین هم خیلی وقتا سخت گیری نمیکنن . مثل همین قضیه درخواست مدرک برای سرعت بالای 128 که قبلا سخت نمی گرفتن اما الان بیشتر به شرکتا فشار آوردن ... پس اگه بخوان میتونن خیلی راحت جلوی شرکتا رو بگیرند چون این قانون بهشون اجازه محدود کردن رو میده . چه برای نامحدود چه برای سرویس حجمی . :41:اما فعلا ملاکشون همون برگه ای هست که تو شرکت امضا میکنیم و توش سرعت 128 نوشته شده بنابراین فعلا کاری ندارن !
در مورد اینکه یکی از مسئولین یه جا گفته این کار قانونیه اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد ... مهم قانونی هست که رو کاغد هنوز وجود داره و ممکنه 1 ساعت بعدش مسئول دومی بیاد و همه حرفهای اولی رو انکار کنه ! مثل قضیه معروف لنگر که هر کسی اومد یه داستان جدید تعریف کرد آخرش هم معلوم نشد لنگره به کابل خورده بوده یا کابل به لنگر !!! :13: :46:
اهم... اهم... اینجا ایران است... یارانه هدفمند میکنیم... پول برق 10 تومن میشه 100 تومن... گوشتونم میبریم اگه صداتون دراد... پولتونم میخوریم... یکار دیگه هم باهاتون میکنیم... کسی هم شاخ بشه مامور میفرستیم بررسی کنن، مجرم زیر میزی داد، شاکی برو سال دیگه بیا... نداد، برو 6 ماه دیگه بیا...نقل قول:
That's how things work in this god blessed country... And I think you should just look around abit more...
مجبور میکین ادم بره تا مرز سیاستمداری...
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
چرا بارون نمیاد؟؟!!!
تو کره شمالی 3Gbps میدن... هارد SATA3 هم سرعتش 3Gbps. دوستتون تو وزارت اطلاعات کره شمالی کار میکنه؟؟؟!!!
با جعفر پناهی یا بهمن قبادی نسبتی دارین؟؟!!!نقل قول:
فقط این ویدیو رو ببینید...
حجمش 7MB...کد:http://s81.eu.rapidbaz.com/get/_nY2z/___ParsOnline_-_Facebook___.mp4
اینها همه چیزشون سیسکو هست اونوقت شاتل که هیچی بارش نیست میگه Linksys که تحت نظر سیسکو هست جواب نمیده رو سیستممون و ممنوعه.نقل قول:
سرعت 5g هنوز هیچ جا نمیدن البته زیاد طول نمیکشه تا بدن ولی هنوز در حد mb هست احتمالا دوستتون سرعت 5 مگابایت داره :20:نقل قول:
امروز با یکی از دوستام داشتم حرف میزم در لندن ازش یک چیزی خواسته بودم که برام آپلود کنه 10 گیگ بود گفتم میتونی آپ کنی گفت چرا نتونم کاری نداره که گفتم سرعت آپلودت چنده گفت 5Gig در ثامیه . واقعا متاسفم واسه ما که باید سر کلیوبایت ها چونه بزنیم
بچه ها دیشب سرعت چطور بود واسه من خوب بود 1.5 گیگ دان کردم اندیشه 128 خط 5
بله من 5 مگابات هست .
اشتباه تایپی بود .
بچه ها جام جهانی 2010 شروع شد :7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسپم در حد جام جهانی!!!:31:نقل قول:
نه..ولی فیلم دوست دارم زیااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااادنقل قول:
دیشب من خوابم برد..گوشیمو زنگ گذاشتم ساعت 1 بیدارم کنه.... زنگ آلارم گوشیم آهنگ Turn the page متالیکاس (عاشقشم:40:)..ساعت 1 زنگ زد همونطوری تو خواب گوشی رو گرفتم بغل گوشم آهنگ رو گوش دادم گرفتم خوابیدم:31:...اصلا یادم نبود واسه چی زنگ گذاشتم.:31::31::31::31:
اُه ه ه ه ه...2 گیگ دانلود از دست دادم...:19::19: عوضش امشب جبران میکنم..
این تاپیک چه ربطی به جام جهانی فوتبال داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
بهتر نیست فقط درباره اینترنت کشور صحبت شود؟ :8:
ایشون یک اسپم دادن حالا دیگه شما ببخش :31:نقل قول:
خب آقا صحبت کن من که جلوتو نگرفتم من دیدم 5 یا 6 ساعته کسی پستی نمیزنه گفتم یه خبر جهانی رو به بچه ها بگمنقل قول:
تازه اگه صفحه قبل رو نگاه کنی نوشتم بچه ها سرعت دیشب خوب بود 1.5 گیگ دانلود کردم سرعت شما چطور بود دیدم کسی جواب نداد شما کجا بودی صحبت کنی
بابا صحبت کنید...از هزچی دلتون میخواد صحبت کنید....تا یکی یه حرفی میزنه یکی میگه از بحث فاصله گرفتیم یکی میگه الفاظ رد و بدل نشه یکی میگه اسپم ندید...بیخیال شید اینجا نه مال شماست نه مال من نه مال او نه مال ایشان..هم محلی ها نشستیم دور هم داریم با هم حرف میزنیم دیگه..هرکی میخواد پستهایی که نامربوطه نخونه..مجبور نیستید که همه پستا رو بخونید...
باور کنید هیچکی از این فضای سرد و بی روح خوشش نمیاد...
من تفاقا تمام پستهایی که نامربوطه رو میخونم و خیلی از اونا بیشتر خوشم میاد تا بحث های مربوط به مودم و تنظیمات Bridge و NAT این چیزا که هیچی ازش نمیفهمم..
از دوستمون مهدی حامد هم متشکرم که به خاطر تنوع هم که شده اون عکس رو گذاشتن...سیوش کردم..البته عکس همه ورزشگاه ها رو تک تک داشتم ولی بازم سیو کردم...
امیدوارم دیگه پستی نبینم که توش نوشته شده باشه اسپم و حرف بیمورد و .....
ممنون
تی جانه بیمیرم منم هَنَ گم دِ حَسَ چی بُبُسته من ایچی درباره جام جهانی بُگُفتم
سلام
من تا 2 روز قبل اينتر نت 128 داشتن از پارس وي رشت
. تنظيمات مودم من اين بود
Line Rate - Upstream (Kbps):512Line Rate - Downstream (Kbps):2048
اما رفتم سرويس 1024 گرفتم ا مگ در ثانيه
(با مجوز شركتم) همون روز اول خوب بود
ولي الان سرعت دانلودم تا 70 كيلو بايته
و تنظيمات مودم من هموني كه بود هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Line Rate - Upstream (Kbps):512Line Rate - Downstream (Kbps):2048
مي خواستم كمكم كنيد
تازه مودمو عوض كردم
ولي سرعت از قبل هم بدتر شده
اعصابم خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.