من هفته ی پیش دوربین Sony W290 از نمایندگی قیمت گرفتم 325000 بود!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر کیفیت عکس میخای canon IXUS 200 IS بگیری بهتره.
من هفته ی پیش دوربین Sony W290 از نمایندگی قیمت گرفتم 325000 بود!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر کیفیت عکس میخای canon IXUS 200 IS بگیری بهتره.
سلام بچه ها
من میخوام یه دوربین بخرم حدودا 400 تومان میشه راهنمایی کنید کیفیت عکس برام مهمه اگر فیلمبرداری هم در حد خوب(از نظر کیفیت) بکنه که چه بهتر
نظرتون راجع به مارک بنکیو چیه؟
عزیزم اگر به پست بالاییه من توجه میکردی متوجه میشدینقل قول:
اگر میخوای عکاسیه خوب داشته باشی فقط به کانن فکر کن
همین مدلی که گفتی من خریدم از تهران 255 تومن با رم 8 گیگ شد 270 تومن هم عکاسیش خوبه هم فیلم برداریش
دوستان نظرتون راجب به Sony HX1 چيه ؟
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1.ALA/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]
به نظر من 5D بخری بهتره. چون هم فول فریمه و هم از همه نظر کامله و البته میتونی با بقیه ی پولت هم لنز درست حسابی بگیری.نقل قول:
البته نمیشه گفت عکس با ابعاد 16:9 بده. من خودم بعضی از عکسامو با همین ابعاد میگیرم به دلیل این که صفحه ی نمایشگرم وایده و این عکس ها تمام صفحه رو پر میکنه.نقل قول:
در مورد سوال دومت راجع به تنظیمات نورسنجی دوربین شما و خیلی دوربین های دیگه که تنظیمات دستی کامل دارند 3 حالت براشون قابل انتخابه. یکی این که شما شاتر رو خودتون تنظیم کنید و دوربین بر اساس سرعت شاتری که تنظیم کردید دیافراگم رو تغییر میده. یک حالت دیگه تنظیم دیافراگم هست که برعکس حالت قبلیه. و یک حالت تمام دستی هم هست که تمام تنظیمات شاتر و دیافراگم دست خودتونه. اگه جوابت رو نگرفتی سوالت رو واضح تر بگو.
در مورد تنظیم وایت بالانس اونی که گفتی اینطوری کار میکنه که بر اساس نور محیط خودش وایت بالانس رو تنظیم میکنه. یعنی برای یک لحظه نورسنجی میکنه تا تشخیص بده چه تنظیم وایت بالانسی برای این محیط و این نور مناسبه.
سوال آخرت هم دقیقا متوجه نشدم. چون خودم این دوربین رو نداشتم نمیتونم صد در صد بگم اون گزینه کارش چیه ولی فکر میکنم رنگ ها رو اون طوری که هست ثبت میکنه یعنی طبیعی و بدون اغراق. حالت اشباع یا vivid هم رنگ ها رو غنی تر و پررنگ تر میکنه تا بیشتر به چشم بیان. بستگی به خود طرف داره. یه وقتی شما میخوای رنگ ها شاداب تر و پر تر به نظر بیان و یه وقتی میخوای کاملا طبیعی باشند.
تقریبا تمام دوربین های غیرحرفه ای حداقل میزان گشودگی دیافراگمشون 8 هست و فقط مربوط به دوربین شما نمیشه. ولی حداکثرش روی دوربین های مختلف ممکنه فرق کنه و یکی 2.8 باشه و یکی 3.3 و یکی 2.0
2.8 یه عدد رند و قابل قبول و خوبه. یعنی اگه کمتر از این عدد باشه اون وقت میشه فوق العاده.
1. اون طور که من خوندم و شنیدم و دیدم FZ35 نویز عکساش تا حدودی کمتره.نقل قول:
2. در این مورد نظری ندارم. تو کشورهای مختلف ممکنه قیمت ها فرق کنه.
3. البته گارانتی پاناسونیک هم به اندازه ی کنان معتبره (البته با این فرض که چیزی به اسم گارانتی معتبر تو ایران وجود داشته باشه.
4. این دو دوربین از نظر زوم واید و زوم تله عملا هیچ تفاوتی با هم ندارند.
5. بله. میتونید باتری شارژی NiMH و شارژر براش بخرید و من چند وقت پیش از یکی از دوستان شنیدم باتری هایی به بازار اومده که مشکلات سری های قبلی باتری های قلمی رو نداره (مثلا این که بعد از یه مدت استفاده نکردن از دوربین باتری ها بخوابه و...)
6. تفاوت چندانی ندارند. البته من حدس میزنم فیلمبرداری پاناسونیک بهتر باشه. ضمنا پاناسونیک فیلمبرداری AVCHD هم داره و میکروفونش هم قابلیت wind-cut داره.
اگه از من می شنوید دنبال مگاپیکسل بالا و تشخیص لبخند و اینا نرید. چون از معیار اصلی که کیفیت عکس هست منحرف میشید.نقل قول:
من بین کامپکت ها اگه میتونید از خیر فیلمبرداری HD بگذرید کنان G11 رو پیشنهاد میکنم.
هیچ کدوم از این مدل ها کیفیت عکسش در حد G10 و G11 نیست. مخصوصا از نظر نویز قابلیت رقابت با G11 رو ندارند.نقل قول:
ولی از نظر فیلمبرداری من نظرم روی HX1 هست. و از نظر عکس هر دو دوربین SX20 و FZ35 خوب هستند.
البته تجربه ی قبلی دلیل بر بد بودن یک برند نمیشه. سونی هر چی باشه جزء دوربین های خوب بازار هست و الان هم دوربین های غیرحرفه ای و هم دوربین های SLRش کیفیت خوبی دارند.نقل قول:
در مورد تفاوت SX20 و SX1 لازم میدونم یه مطلبی رو ذکر کنم (البته مشروط بر این که دقت رنگ SX20 با SX10 فرقی نکرده باشه چون من SX1 و SX10 رو مقایسه کردم). دقت رنگ SX1 از SX10 بالاتر بود و رنگ ها رو طبیعی تر نشون میداد و به احتمال زیاد در مقایسه ش با SX20 هم همین قضیه صادق باشه.نقل قول:
تفاوت پروسس عکس های کنان و پاناسونیک هم این هست که کاهش نویز کنان بیشتر هست و در نتیجه نویز عکساش کمتره ولی در عوض عکس ها سافت تر هستند. در حالی که پاناسونیک برای از دست نرفتن جزئیات یه مقدار از شدت کاهش نویز کم کرده ولی تو عکساش نویز بیشتر از کنان دیده میشه. طبیعی هست که نتیجه ای که پاناسونیک میگیره مطلوب تره.
SD960 خیلی خوبه. البته F70 هم عالیه. خصوصا با توجه به این که فیلمبرداری براتون ملاک نیست. F70 سنسور بسیار خوبی داره و محدوده ی زومش هم عالیه.نقل قول:
IXUS 200 به مراتب بهتره و محدوده ی زوم و واید خیلی خوبی داره.نقل قول:
مارک های متفرقه مثل بنکیو اصلا توصیه نمیشه. مارک های معروف مثل الیمپوس و نیکون و سونی و فوجی و حتی کنان هم بعضا کیفیت عکس مطلوبی ندارند. چه برسه به یه مارکی مثل بنکیو.نقل قول:
تو این محدوده اگه فقط کیفیت عکس براتون مهمه من یه دوربینی مثل پاناسونیک LX3 یا کنان S90 رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه فیلمبرداری هم براتون معیار هست میتونین برین سراغ Panasonic FZ35 و Canon SX20 که فیلمبرداری HD و زوم بیشتر و زوم موقع فیلمبرداری دارند ولی کیفیت عکسشون قدری پایین تر هست و ابعادشون بزرگتره.
فول فریم بودن یونقد فری نمیکنه تو پرینت بیشتر تو نویس اونهم تو ایزوهای بالا تاثیرش تو پرینت دیده میشه ولی اگه ۵دی بگیری بهتره چون باتوجه به سبک عکست لنزهای بهتری میگیره.نقل قول:
رو ۷دی هم فکر کن بجز فول فریمی واقعا عالی
این مساله گارانتی برا دوربینها چقدر مهمه؟ اصلا دوربین ها خراب هم میشن؟ ( یعنی تو مدت گارانتی )
از نظر من، مهمه و در حد خودش هم موثره ... یعنی اینکه اولاً نمایندگی رسمی کمپانی های دوربین در ایران، نمایندگی های معتبری هستند و ثانیاً من بعضاً دیده ام که نیاز به مراجعه به گارانتی پیش بیاد ...نقل قول:
میدونی این برعکس بحث پلیرها هستش تقریباً .. یعنی پلیرها شاید خرابی در حد سخت افزاری که نیاز به مراجعه پیش بیاد کمتر باشه و ضمناً خیلی از نمایندگی ها، صرفاً نمایندگی فروش هستند تا نمایندگی خدمات پس از فروش .. در نتیجه شاید بدون گارانتی هم معقول باشه ... یا گارانتی های متفرقه (اصطلاحاً بهش میگیم "گارانتی هزار تومنی"!) هم انقدر ریسک نباشه ..
دوستان امشب رفتم و هر دو مدل رو دیدم.
- اول نمایندگی اصلی کنن , که البته SX20 رو نداشت! ولی میگفت قیمتش 460 بوده و هفته دیگه میاره. احتمالا گارانتیش , تعویضی باشه.
ولی یک نمایندگی کوچک کنن , SX20 داشت و میداد 445 با گارانتی آونگ یا همچین چیزی!
که باید بهش اضافه بشه حدودا 40 تومان باتری و شارژرش , 30 تومان رم 8 گیگ و کیف.
- بعد رفتم یک نمایندگی کوچک پاناسونیک , FZ35 رو میداد 489 تومان با گارانتی 15 ماهه ( که گفت معرفی میکنیم به تعمیر کار ) بعلاوه یک کیف آبی رنگ ( که فکر نکنم خیلی مالی باشه) و البته شارژر و باتری تو خود پک هست و فقط باید رم براش بگیرم.
حالا با توجه به قیمتهای موجود و همینطور بحث کیفیت , منو راهنمایی کنید لطفا.
چیزی که در یک نگاه به دو تا دوربین به نظر میاد : SX20 , اسم کنن! و بالاخره یک کم ابهت!! ولی در مورد FZ35 , یک دوربین شیک و البته جمع و جور که شاید به خاطر این کوچک بودنش , در ظاهر این قیمت بهش نیاد .
ضمنا برام سواله که چرا پاناسونیک اسم خود شرکت رو جلو دوربیناش نمیزنه؟! خیلی باکلاس تر از لومیکس هست!!:13:
عزیزان من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم
بعداز مدتها جستجو تو سایت ها sx 200 isروانتخاب کردم
حالا از اساتید دوربین می خواستم بپرسم آیا دوربین بهتری تو قیمت 330 هزار تومن نسبت به sx200پیدا میشه یا نه
البته فیلم برداری hd هم برام خیلی مهمه
البته قیمت هایی که من داشتم خیلی کمتر از این بود. آخرین قیمتی که از FZ35 داشتم 420 بود و کنان هم همین حدود بود!نقل قول:
اون کیف آبی رنگ که با پاناسونیک میدن خیلی در پیتیه. مال یه مدل دیگه س که الان دیگه تولید نمیشه (یادم نیست مدلش). دوربینم به زحمت توش جا میشه.
انتخاب بین دو تا دوربین به خودت بستگی داره. هر کدوم خوشت اومد همونو بگیر.
كسي تا بحال خودش با Fuji F70EXR يا F200EXR كار كرده؟
نظرات سايت هاي خارجي خوب بوده ولي از يكي شنيدم تعريفي نداره:41:
ممنون. آره متاسفانه اینجا قیمتها خیلی بالاست! جفتشون باید ژاپنی باشن دیگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما با F70EXR or F200EXR كار كردي كه ميگيد انتخاب هاي مناسبي هستن يا فقط به استناد مشخصات فني مي فرماييد
SX20 هم درپوش لنزش با بند به خود دوربین وصل میشن ؟ یا باید بگیری بذاری تو جیب یا همش دنبالش بگردی!؟! :31:
FZ35 و P90 که دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من با اس 7000 عکاسی کردم !(:41:)نقل قول:
حالا این همه مارک چرا فوجی ؟
بندی که به cap (درپوش لنز) وصل بشه نداره.. (اما میشه درپوش رو وصل کرد به بند گردن ظاهراً)نقل قول:
درپوشی که بشه بهش بند وصل کرد رو ظاهراً باید جدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه اشتباه نکنم دوربین شما sx1 می باشد من قبلا sx10 داشتم که فروختم و 500d گرفتم به هر حال منو sx 1و sx10 مثل همه جواب سئوالات شما رو دوستان دادن فقط من یه توضیح میدم راجع به منو رنگهای من که سئوال شما بیشتر روی گزینه دقت تصویر بود باید بگم منظور این گزینه شارپ بودن عکس هست که شاید به درستی توسط شرکت ترجمه فارسی نشده هر چند که میتوان جزیئات بهتری با شارپ بودن عکس دید یه نکته هم بگم تجربه شخصیه -من تنظیماتی که میکردم در رنگهای سفارشی اینگونه بودگزینه های رنگ قرمز وسبز و آبی و اشباع یه مرحله افزایش تیرگی رنگ صورت کاملا بسته بدلیل افزایش رنگهای قبل که گفتم دقت تصویر و میزان کنتراست که فکر کنم توی منو فارسی میشه میزان نور یا یه چیز دیگه یادم نمییادهمه تنظیم وسط که من با این تنظیمات نتیجه بهتری میگرفتم یه نکته دیگه وقتی در p این تنظیمات ویا هر تنظیمی مورد پسندت باشد اعمال کنی در m,av,tv, منظره و پرتره وفیلمبرداری همان تنظیم رنگ هم انجام میشود موفق باشی .نقل قول:
قيمت هاش خوبه خارج از ايرن به اندازه سوني فروش داره ولس متاسفنه اينجا نه فروش داره نه نمايندگي حسابي و مهم تر از همه نه كسي كه يه بار با اين دوربين ها عكس گرفته باشه:37::41:نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده
عزیزان من می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم
بعداز مدتها جستجو تو سایت ها sx 200 isروانتخاب کردم
حالا از اساتید دوربین می خواستم بپرسم آیا دوربین بهتری تو قیمت 330 هزار تومن نسبت به sx200پیدا میشه یا نه
البته فیلم برداری hd هم برام خیلی مهمه
تو این رنج قیمت که دوربین با زوم بالا کیفیت فیلم HD باشه Sony H20 هست.نقل قول:
من هفته ی پیش h20 با یه کیف و رم 4 گیگ و با یه محافظ LCD خریم 345000 تومن، البته از نمایندگی.
H20 نویزش از SX200 کمتره و در حالت فیلم برداری زوم اپتیکال هم داره.
اما میشه گفت تنها بدی H20 واید نبودن لنزشه. که در حالت واید اچ 20، 38mm و اس ایکس200، 28mm هست.
و اینکه h20 فوکوس نیمه دستی داره و SX200 فوکوس تمام دستی.
هر سوالی در مورد H20 داری میتونی برام پیغام بفرستی تا کمکت کنم.:10:
راستی من همون هفته ی پیش SX200 از نمایندگی کنان تو گرگان قیمت گرفتم که با ضمانت آهونگار میداد360000 تومن.
سلام و درود خدمت دوستان عزيز.امروز ديدم چند تا دوربين جديد معرفي کردن Nikon COOLPIX P100 Olympus SP-800UZ Fujifilm FinePix HS10 ميشه بفرمايين اينا حدودا کي ميان و ميشه لطفا يه توضيحات و مشخصات بيشتري ازشون بزارين؟به نظر شماها کدوم ميتونه بهتر باشه؟من که البته سر در نميارم اما فکر ميکنم که فوجي جالب تر باشه.
مارک های متفرقه مثل بنکیو اصلا توصیه نمیشه. مارک های معروف مثل الیمپوس و نیکون و سونی و فوجی و حتی کنان هم بعضا کیفیت عکس مطلوبی ندارند. چه برسه به یه مارکی مثل بنکیو.
تو این محدوده اگه فقط کیفیت عکس براتون مهمه من یه دوربینی مثل پاناسونیک LX3 یا کنان S90 رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه فیلمبرداری هم براتون معیار هست میتونین برین سراغ Panasonic FZ35 و Canon SX20 که فیلمبرداری HD و زوم بیشتر و زوم موقع فیلمبرداری دارند ولی کیفیت عکسشون قدری پایین تر هست و ابعادشون بزرگتره.[/QUOTE]
prowler88 ممنون که جواب دادید در درجه اول کیفیت عکس برام مهمه چون میخوام یه دوربین عکاسی بخرم نه فیلم برداری
به نظر شما برای من که حرفه ای نیستم و فقط برای عکس های خانوادگی میخوام دیگه چه مدل دوربین هایی مناسب تره .خودم بیشتر از مدل های کنان خوشم میاد
اطلاعات Nikon COOLPIX P100 :نقل قول:
10 مگاپیکسل
سنسور SMOS
ایزو 80 تا 3200 :18:
زوم واید 26 میلیمتر
زوم تله 678 میلی متر
دیافراگم 2.8 تا 5
پایین ترین سرعت شاتر 8 ثانیه و بالا ترین 2000/1
سایز فیلم برداری :1920x 1080, 1280 x 720, 640 x 480, 320 x 240
حاقظه : SD/SDHC card
مانیتور 3 اینچ با تراکم 460000 پیکسل
باتری لیتیومی !
وزن 480 گرم !
مشخصات ریز در :
[PHP]http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cpp100.asp[/PHP]
اطلاعات Olympus SP-800UZ :
14 مگاپیکسل
سنسور CDD
ایزو 64 تا 3200 :18:
زوم واید 24 میلیمتر
زوم تله840 میلی متر :18:
دیافراگم 2.8 تا 5.6
پایین ترین سرعت شاتر4/1 ثانیه و بالا ترین2000 /1
سایز فیلم برداری :1280x 720 @ 24 fps, 640 x 480 @ 30 fps/15 fps, 320 x 240 @ 30 fps/15 fps
مانیتور 3 اینچ با تراکم 230000 پیکسل
باتری : Rechargeable LI-50B battery and charger
وزن 455 گرم !
:
مشخصات ریز در :
[PHP]http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olympus/oly_sp800uz.asp[/PHP]
اطلاعات Fujifilm FinePix HS10:
14 مگاپیکسل
سنسور SMOS
ایزو 100 تا 3200
زوم واید 24 میلیمتر
زوم تله 720 میلی متر :18:
دیافراگم 2.8 تا 5.6
پایین ترین سرعت شاتر4/1 ثانیه و بالا ترین1400 /1
سایز فیلم برداری:1920x 1080 (Full HD), 1280 x 720, 640 x 480 30 fps, 320 x 240 30 fps
مانیتور 3 اینچ با تراکم 230000 پیکسل
باتری : 4x AA Alkaline, Lithium or Ni-MH batteries
وزن 666 گرم !
:
ریز مشخصات در :
[PHP]http://www.dpreview.com/reviews/specs/FujiFilm/fujifilm_hs10.asp[/PHP]
آقا خيلي ممنون.حالا از اين 3 تا کدوم بهتره از هر نظر؟نويز عکس و رنگ و سافتو ...و بين اينا و کانن sx1 و sx20 و پاناسونيک fz35 و سوني hx1 کدوم بهتره؟
استاد ممنون از اين اطلاعاتت.ولي ميخوام بدونم بين اين 3 تا کدوم بهتره؟از همه نظر،رنگ و نويز و سافت بودن عکس و ........وبين اينا و کانن هاي sx1 sx20 panasonic fz35 sony hx1 کدوم بهتره؟
والا من یه نقد خفن دارم از sx20 و fz 38 که می ذارم !نقل قول:
:
خب من از چندتا فاکتور اصلی شروع می کنم .
خب سایز تصویر برداری جفتش که یکی تراکم پیکسلش هم یکیه ! پس فرقی نداره !
طیف سایز توی پاناسنیک بهتر از کانن ! پس پاناسنیک بهتره !
طیف تو نسبت عرض به طول تو پاناسنیک بیشتره ! پس بازم پاناسنیک
جفتشون از سنسور CCD استفاده کردن ! ولیکلا سنسور های CCD کانن یه چیز دیگس (از نظر من) ! پس کانن بهتره !
ایزو تو پاناسنیک از 100 تا 1600 ولی تو کانن از 80 تا 1600 ! پس کانن بهتره !
زوم واید پاناسنیک 27 ولی کانن 28 ! (حالا تخفیف بده!) پس فرقی ندار ه!
زور تله تو پاناسنیک 486 ولی تو کانن 560 ! پس کانن تو مورد خیلی بهتره !
دیجیتال زور هم که اصلا بدرد نمی خوره ولی تو جفتش 4 ایکس هست ! پس فرقی نداره !
ضد لرزش دست هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
اتو فوکوس تو پاناسنیک TTL هست ولی تو کانن AiAF TTL 9-point ! پس کانن بهتر !
فوکوس دستی هم که جفتشون دارن ! پس فرقی نمی کنه !
ماکرو تو پاناسنیک بهتر از کانن هست !
تعادل سفیدی هم تو پاناسنیک 5 حالت پیشفرض و 2 حالت دستی ولی تو کانن 6 حالت پیشفرض و 1 حالت دستی ! که با توجه به داشتم حالت پیشرفض بیشتر کانن ! پس کانن بهتر است !
محدوده ی دیفراگم تو پاناسنیک 2.8 تا 4.4 هست ولی تو کانن 2.8 تا 5.7 هست ! پس کانن بهتره !
سرعت شاتر در پایین ترین حالت در پاناسنیک 60 ثانیه ولی در کانن 15 ثانیه است ! البته با داشتن حالت B (همون هرچقدر دستتو رو شاتر نگه داری شاتر باز می مونه !) دیگه نباید فرقی داشته باشه ! ولی در کل (با توجه به سرعت شاتر پیش فرض) پاناسنیک بهتره !
سرعت شاتر در بالا ترین حالت در پاناسنیک 2000/1 ثانیه ولی در کانن 3200/1 ثانیه است ! که به نظر من بالا تر بودن سرعت بیشتر به درد می خوره تا سرعت پایین ! پس کانن بهتره !
قدرت و نفوذ نور فلش در پاناسنیک 8.5 متر ولی در کانن 6.8 متر می باشد ! پس پاناسنیک بهتر !
طیف حالت فلش در پاناسنیک در مقابل کانن بیشتر است ! پس پاناسنیک بهتر ! (طیف پاناسنیک : Auto, Red-Eye Auto, On, Red-Eye On, Red-Eye Slow Sync, Off, Slow Sync (1&2) طیف کانن : Auto, Fill-in, Red-Eye reduction, Slow Sync, Off) (که البته تو همون کتابی که معرفی کردم نوشته نا جایی که می تونید با فلش عکس نگیرید !) ! پس پاناسنیک بهتر !
جبران نور دهی در پاناسنیک -2 تا +2 است و در کانن هم همان مقدار ! پس فرقی ندارد !
طیف نور سنجی در پاناسنیک و کانن 3 عدد ! (طیف در پاناسنیک : Intelligent Multiple, Center-weighted, Spot ولی در کانن : Evaluative, Center Weighted, Spot) ! به نظرم فرقی ندارد !
عکاسی به طور مداوم در پاناسنیک 2.3 فریم در ثانیه البته فقط 5 عکس ولی در کانن 0.7 فریم در ثانیه بدون محدودیت ! سرعت تو پاناسنیک بهتر ولی خب محدودیت داره ! تو کانن کمی کند تر ولی بدون محدودیت ! بسته به عکاسی شما فرق داره !
و اما فیلم برداری در پاناسنیک و کانن اندازه و سایز یکی ولی طیف پاناسنیک بهتر ! در کل فرقی ندارد !
هیچ کدام ریموت کنترل ندارن !
عکاسی با تاخیر (همون سلف تایمر (Self-timer )) در پاناسونیک 2 و 10 ثانیه ولی در کانن 2 و 10 و انتخاب به صورت دستی ! پس کانن بهتر !
طیف کارت ذخیره در پاناسنیک در مقابل کانن کمتر ! (طیف پاناسنیک : SD/SDHC card, Internal ولی در کانن : SD / SDHC / MMC / MMC Plus / HC MMC Plus ، Internal) ! پس کانن بهتر !
پاناسنیک40 مگابایت حافظه داخلی دارد ول یکانن ندارد ! پس پاناسنیک بهتر !
پاناسنیک توانایی گرفتن تصویربا فرمت RAW را دارد ول یکانن ندادر (بزرگترین مشکل !) ! پس پاناسنیک بهتر !
کیفیت عکس در پاناسنیک Fine, Standard ولی در کانن Fine, Normal ! این یکی هم تخفیف بده چون فکر نکنم کسی بسیار خوب رو ول کنه بره سراغ خوب ؟! :46: ! پس فرقی ندارن !
مانیتور پاناسنیک 2.7 اینچ ولی کانن 2.5 اینچ ! پس پاناسنیک بهتر !
مانیتور پاناسنیک ثابت ولی کانن گردان ! پس کانن بهتر !
تعداد پیکسل های موجود در مانیتور هر دو دوربین 230000 می باشد !پس فرقی ندارد !
هیچ کدام لایو ویو ندارن ! (Live View ) ! پس فرقی ندارن !
از لحاض خروجی کامپیوتر (USB) هر دارای نسخه ی 2 و سرعت 480 مگابیت در ثانیه می باشند ! پس فرقی ندارن !
پاناسنیک دارای باتری لیتیومی شارژی (Lithium-Ion rechargeble) است ولی در کانن باتری قلمی استفاده می شود ! از یه نظر کانن بهتر است (می شود چند سری باتری شارژی خوب خرید که ترسی از اتمام باتری نداشته باشی ! ولی خب پاناسنیک لیتیومی دارد !) این باز به نظر خودت !
وزن پاناسنیک 397 گرم ولی کانن 600 گرم ! در بعضی از مواقع خب وزن کم خیلی مهمه (بعضی جا ها هم وزن زیاد مهمه !) ! ولی در کل پاناسنیک بهتر !
اندازه و سایز دوربین ها : پاناسنیک : 118×76 × 89
کانن 128×88×87 میی متر !
که خب پاناسنیک بهتر !
خب پاناسنیک تو ایران نمایندگی نداره ! ولی کانن داره ! پس کانن تو این موضوع خیلی بهتر !
قیمت پاناسنیک : بین 490 تا 540 دلار !
کانن : 360 تا 430 دلار
(این قیمت ها برای سایت آمازون می باشد !)
پس کانن بهتر ! :46:
خب تو یه سایت (dpreview) هم که من مشخصاتو از اون سایت گرفتم یه نظر سنجی بود که کانن با 28 شرکت کننده نمره 4 از 5 گرفته بود ! پاناسنیک با 16 شرکت کننده 4.2 ! که خب از این موضوع می شه اینو برداشت کرد که تعداد نفراتی که کانن دادن بیشتر هستن !:27:
من مقایسه و البته نظرم رو واسه هر مقایسه گفتم ! انتخاب با خودت !
ولی یه پیشنهاد چرا دوربین های SLR رو امتحان نمی کنی !
البته چندتا نکته !
1 = فیلم نمی گیره !
2= باید لنز بخری!
3= و البته با 500 - 600 (مدل 1000D و 450D) چیز خوبی گیرت نمیاد ! (توجه 500 -600 فقط پول بدنه هست وباید لنز جدا بخری !)
این ها بود نظر من !:8:
خوب خيلي ممنون از اطلاعاتت.در مورد slr به همون دليل که گفتي بايد کلي پول لنز و .........بدم.و الان بودجه اش رو ندارم.اما در آينده احتمالا بگيرم.از gh1 هم خوشم مياد.اما اين مقايسه خيلي خوب بود اما بين 2 مورد از 4 مورد بود و ضمنا در مورد اين 3 تا دوربين جديد که مشخصاتش رو گذاشتي چيزي نگفتي؟و همينطور در باره نويز اين 2 تا که مقايسه کردي.1.بين اون 3 تا کدوم بهتره؟2.بين اون 4 تا کدوم بهتره؟
تو اون 3 تا که مشخصاتشو دادم فک کنم نیکون بهتر باشه ! من با فوجی فیلم عکس گرفتم مدل اس 7000 زیاد تعریف نداره !
المپیوس هم اصلا تا حالا ندیدم!:41:
ولی به قول بابام دوربین فقط نیکون ، کانن همین !
حالا تو غیر SLR ها سونی هم خوبه !
ولی پاناسنیک هم مدل های جدیدش خوب شده ول ینداشتن نمایندگی تو ایران ضعف بزرگیه !
من با sx 20 عکس گرفتم عالیه اگه خواستی بگو تستشو بدم ! فیلم برداریش هم خوبه !
ول یبه نظر من بازم اول کانن ! بعد نیکون ! بعد سونی ! بعد پاناسونیک !
من با اچ 2 سونی عکس گرفتم یه دوربین خفنیه با اینکه قدیمیه !
با پاناسنیک هم گرفتم البته نه مدل های fz بلکه با این کوچیکا که اندازه موبایل هستن !
یکم نویزش زیاد بود کیفیت فیلم هم نداشت ! ولی می گم از این کوچیکا اونم به خاطر نداشتن لنز اپتیکال بود !
رو sx1 هم زیاد حساب نکن من دارمش
اگر فقط میخوای عکس خوب بگیری و بعد ها هم خواستی حرفه ای بشی
g11
میتونی بهترین عکس های خانوادگی ممکن رو بگیری و...
داداش دمت گرم.اول اينکه اگه اون تستو که گفتي بزاري ممنون ميشم.دوما من چند تا عکس از sx1 sx20 hx1 fz35 دانلود کردم.تو محيط داخل سوني از بقيه از نظر وضوح و همينطور رنگ بهتر بود بعد هم پاناسونيک.تو محيط بيرونم رنگ کانن ها بهتر بود اما عکسهاشون سافت بود.و بازم سوني و پانا از نظر جزئيات بهتر بود و از نظر نويز هم من اينارو تو مانيتور ال سي دي 17 ديدم نويز خاصينديدم.
دمت گرم داداش.من يه مدت با g10 کار کردم.عکسهاش توپ بود.منتها من فيلمبرداري اچ دي ميخوام و زوم بالا.. بدون نويز يا کم نويزنقل قول:
داداش گلم من دوست دارم شما اشتباه من رو دوباره انجام ندینقل قول:
منم گول hd رو خوردم
رفتم sx1 خریدم ولی این نکته یادم نبود که من دوربین عکاسی خوب میخوام نه فیلم برداری
وقتی hd میاد رو دوربین اتوماتیک کیفیت عکسا میاد پایین تو این رده ی قیمت
هر دوربینی رو هم که بگی تو این رنج همین طور هست
و شبا که کیفیت فیلم برداری اصلا به نظر من خوب نیست
شما برو یه g11 بخر مطمینم واست بهتر خواهد بود
فیلم برداری هم بعد ها یه دوربین فیلم برداری خوب میخری هم فال میشه هم تماشا
تازه g11 هم فیلم برداریش اینقدرا که میگی بد نیست hd نیست فقط
:11:
آخه هم زومش کمه هم تو فيلمبرداريش زوم اپتيک نداره.حالا به نظرت fz 35 و sx20 هم مثل همين دوربين خودتن؟اين 3 تا دوربين جديدي که تازه معرفي شده چي؟منم راجع بهشون پرسيدم
اینا توی عکس هیچ وقت به پای g11 نمیرسننقل قول:
زومم به نظر من که sx1 دارم اونقدر مهم نیست
اول عکس بهتر هست برای من
پاناسونیک جدیدا بی همتا شده به نظر من جوری که منی که طرفتار کنون بودم حالا پاناسونیک رو رقیب خیلی خوبی براش میدونم
دوست گلم اگر میخوای عکس خونوادگی و ... بگیری به نظر من g11
نه دوست داری زومتم بالا باشه و دوربینتم گنده دی: این دو خیلی به هم شبیه هستن ببین کدوم به دلت میشینه همونو بخر
این حرفی هم که میگن کنون نماینده داره و... و اون یکی نداره به نظر من اصلا مهم نیست چون کنونم نماینده رسمی نداره و ما تحریم هستیم(در حقیقت شما یه بیمه بگیر با دوربینت تموم)
ولی من از لحاظ عکس اول با 500d بعدم با g11 حال کردم
فیلم برداری رو هم بی خیال شو(اگر تبریز بودی sx1 رو میدادم تست کنی تا بیشتر منظورم رو بفهمی)
سلام دوستان
قیمت sx20 _sx1 چند هستش ؟
در ضمن کدوم رو انتخاب کنم ؟ (مقایسه کردم ولی توش موندم)
اون سه نقطه =digikala . c o mکد:http://www.-------------/Reviews/digitalcameras/Compare_Result4.asp?Cam1=DC-Can-SX1IS&Cam2=DC-Can-SX10%20IS&Cam3=DC-Can-SX110IS&Cam4=DC-Can-SX20IS
لطفا اخرین پیشنهاد رو بدید دارم تو این هفته میرم واسه خرید
با تشکر
من تا حالا با این مدل ها کار نکردم. نظراتم بر اساس مشخصات و ریویوهایی هست که در اینترنت خوندم.نقل قول:
چرا که نه؟نقل قول:
اگه فیلمبرداری HD تا این اندازه براتون مهمه که انتخابتون محدود میشه به SX200 و H20. که البته من سونی رو پیشنهاد نمیکنم. کنان هم کیفیتش تعریفی نداره و از H20 و ZS3 پایین تره. ZS3 هم هست البته که قیمتش بالاتره و تنظیمات دستی نداره. ولی فیلمبرداریش و کیفیت عکسش بهتره.نقل قول:
حقیقتش من خودم از نیکون و الیمپوس قطع امید کردم. تو این سطح از بازار اصلا خوب عمل نکرده اند.نقل قول:
اون مدل فوجی به نظرم از همه نظر عالیه و خیلی هوس انگیزه. کیفیت دوربین های فوجی هم که به طور کلی خوبه.
به نظر من دوربین ایده آل برای شما G11 کنان هست.نقل قول:
1. این که سنسورهای کنان بهتره همونطور که خودتون گفتید نظر شخصی شما هست و لزوما دلیل بر بهتر بودن نیست.نقل قول:
2. محدوده ی حساسیت دلیل بر بهتر بودن از نظر نویز یا کیفیت یا حساسیت نیست. مهم عملکرد دوربین هست.
3. درسته که هر دو لرزشگیر دارند ولی باید دید لرزشگیر کدوم بهتر عمل میکنه و تاثیرش بیشتره.
4. پاناسونیک هم فوکوس بسیار خوبی داره و در عمل کنان بهتر نیست. ضمنا کنان در محیط کم نور فوکوسش به مشکل بر میخوره.
5. راستش نمیدونم این یکی رو بر چه اساسی میگین. با توجه به این که فکر نمیکنم با FZ35 کار کرده باشید. من خودم FZ28 دارم و ماکروش تعریفی نداره. ولی با چند مدل دوربین های کنان که کار کردم ماکروشون فوق العاده بوده.
6. اتفاقا وایت بالانس پاناسونیک بسیار پیشرفته و حرفه ای هست و یک حالت تنظیم دقیق وایت بالانس داره که کنان نداره.
7. دو عدد محدوده ی دیافراگم هر چی کمتر باشند بهتره. با این حساب محدوده ی دیافراگم پاناسونیک بهتره و نه کنان.
8. این دوربین ها حالت B ندارند.
9. من یه جا نظرات یکی از یوزرها رو می خوندم که گفته بود FZ35 برای افزایش برد فلاش حساسیت رو بالا می بره که اگه این تفاسیر درست باشه نسبت به FZ28 قدرت فلاشش افت کرده. باید مشخص بشه این بردهایی که تعیین شده روی چه حساسیتی هست.
10. به نظر من عکاسی پیاپی کمتر از 1 فریم در ثانیه اصلا ارزشی نداره. تفاوت 0.7 و 2.3 خیلی زیاده. خصوصا با توجه به این که پاناسونیک روی رزولوشن پایین تا 13 فریم در ثانیه عکس میگیره.
11. پاناسونیک فیلمبرداری AVCHD داره.
12. پاناسونیک یک حالت self timer داره که میتونه بعد از 10 ثانیه 3 تا عکس بگیره که اگه یکیش خوب نشد از اون یکی استفاده بشه. پس قاعدتا پاناسونیک از این جهت باید بهتر باشه.
13. با توجه به این که اکثریت از کارت های SD استفاده میکنند به نظر من اهمیتی نداره که کنان MMC ساپورت کنه.
14. حافظه ی داخلی هم به نظرم اهمیتی نداره.
15. درسته که این یک نقص برای کنان محسوب میشه ولی بسیاری از کسانی که این دوربین ها رو خریداری میکنند از این قابلیت استفاده نمیکنند پس باز هم به نظر من اون قدرها اهمیتش زیاد نیست. ضمن این که روی همچین دوربینی نتیجه ای که عکس RAW میده چندان تفاوتی با JPEG نداره.
16. تفاوت اندازه شون قابل بحث نیست.
17. قابلیت live view برای دوربین های SLR هست. این قابلیت اصلا برای دوربین های کامپکت و سوپرزوم معنی نداره چون در حالت عادی همیشه تصویر از طریق LCD قابل مشاهده هست.
18. این موضوع به نظر من هم حیاتی نیست. دوستانی که پاناسونیک گرفته اند با هیچ مشکلی مواجه نشده اند و البته کنان هم که به قول شما نمایندگی داره چندان سرویس اضافه ای به مشتری نمیده.
19. که البته این ها قیمت های آمازون و در خارج از کشور هست.
20. دوربین های SLR جدید تقریبا همگی قابلیت فیلمبرداری دارند و به همراه خود دوربین یک لنز کیت هم وجود داره و ضمنا دوربین های 1000D و 450D کیفیت بسیار خوبی دارند و به طور کلی دوربین های خوبی هستند.
به نظر منم بهتره بیشتر به کیفیت عکاسی فکر کنید تا به فیلمبرداری. البته این اشتباه نیست که به قابلیت فیلمبرداری هم توجه بشه. اتفاقا خود من هم با دوربینم زیاد فیلم میگیرم. ولی مهمترین چیز کیفیت عکس هست. بنده خودم FZ28 دارم و روی حساسیت های بالا نویزش اصلا قابل تحمل نیست. FZ35 وضعش خراب تر از اینه (به دلیل 2 مگاپیکسل رزولوشن بیشتر). حالا شما حساب کن این مدل نسبت به مدل های رقیب نویزش کمتره پس ببین بقیه چطورین.نقل قول:
G11 کیفیت عکسش عالیه. ولی اگه فیلمبرداری براتون اهمیت داره انتخاباتون بهتره بین FZ35 و SX20 باشه. البته این مدل جدید فوجی هم که معرفی شده خیلی عالیه و فیلمبرداری Full HD هم داره. ولی نمیدونم قیمتش قراره چند باشه یا این که دقیقا کیفیتش چطوریه.
خب اساتید گرامی امشب بالاخره در لحظه آخر SX20 رو انتخاب کردم و خریدم. که در همینجا جا داره از همه استاتیدی که با حوصله منو راهنمایی کردن تشکر کنم.:11:
قیمت خود دوربین با گارانتی آهونگار [?!?] 445 تومان.
راستی جاش اینجا نیست و منم هنوز زیاد با دوربین ور نرفتم , ولی میخواستم ببینم گزینه لرزشگیر اسم انگلیسیش چی هست تو دوربین و از کجا فعال میشه؟ :13: