دیگه نمیشه کاری کرد؟؟ من تا اونجایی رفته بودم که جیل رو نجات میده:41:نقل قول:
Printable View
دیگه نمیشه کاری کرد؟؟ من تا اونجایی رفته بودم که جیل رو نجات میده:41:نقل قول:
زکی ، تمام داستان اویل زیر سر وسکره :31:نقل قول:
وسکر یکی از مامورین اصلش آمبرلا هستش که حتی بعد از تعزیلی آمبرلا کار هاش رو به صورت مخفیانه میبرد جلو .
همچنین سازنده T-Virus هم بوده با کمک خانواده اشفورد که توی CodeName Veronica باهاشون آشنا میشید ، شرکت آمبرلا مال خانواده اشفورد هست ، توی شماره 1 یه تابلویی روبروی پله ها هست که تصویر خانواده روشه ، همون قلعه ای هم که توش هستید و راه داره به آمبرلا خونشون هست .
احتمال اینکه توی شماره های بعدی به خاطر نبودن وسکر خود اشفوردی ها بیان جلو زیاده !
نه متاسفانه نميشه كاريش كردنقل قول:
البته يه نظريه خودم دارم ولي هنوز تستش نكردم شما اول يه پروفايل تو X LIVE با همون اسم پروفايل قبليت و تنظيماته شبيه قبلي درست كن ببين ميتون سيوو بخونه (احتمالش كمه )
فکر نکنم همچین اتفاقی بیفتهنقل قول:
البته يه نظريه خودم دارم ولي هنوز تستش نكردم شما اول يه پروفايل تو X LIVE با همون اسم پروفايل قبليت و تنظيماته شبيه قبلي درست كن ببين ميتون سيوو بخونه (احتمالش كمه )
دوست عزیزم میتونی پارتیشنتو Recaver کنی و پوشه ی X live رو پیدا کنی که البته خیلی وقت گیره و شاید بازم نشه برگردوند
نهایتش اینه که تا اونجارو که بازی کردی رو با ترینر بری بعدش دوباره عادی بازی کنی (اینجوری 1 تا 2 ساعته میرسی به مرحله ی مورد نظرت)
خوب اون کتاب ها رومان هایی هستند که برگرفته از بازی هستند.نقل قول:
در مورد وسکر هم باید بگم که به ظاهر برای آمبرلا کار میکرده و در اصل اهداف شخصیش رو دنبال میکرده.
سازنده ی ویروس تی هم دکتر مارکوس بوده که بعد ها خودش اون رو میکشه و تحقیقاتش رو به همراه دکتر بیرکین میدزده.
اگه ممکنه این بخش رو توضیح بدین.نقل قول:
شرکت آمبرلا مال خانواده اشفورد هست ، توی شماره 1 یه تابلویی روبروی پله ها هست که تصویر خانواده روشه ، همون قلعه ای هم که توش هستید و راه داره به آمبرلا خونشون هست .
در ضمن منظورتون کدوم آشفورد ها هست؟
بله درسته ، ولی تحت حمایت وسکر این کار رو کرده بود .نقل قول:
خوب اون کتاب ها رومان هایی هستند که برگرفته از بازی هستند.
در مورد وسکر هم باید بگم که به ظاهر برای آمبرلا کار میکرده و در اصل اهداف شخصیش رو دنبال میکرده.
سازنده ی ویروس تی هم دکتر مارکوس بوده که بعد ها خودش اون رو میکشه و تحقیقاتش رو به همراه دکتر بیرکین میدزده.
همون آشفورد هایی که یک امارت دارند درست بالای راکون سیتی + یک جزیره که بخش بزرگی از تشکیلات آمبرلا اونجاست .نقل قول:
اگه ممکنه این بخش رو توضیح بدین.
در ضمن منظورتون کدوم آشفورد ها هست؟[
میدونم منظورتون کجاست. عمارت اونها هم در راکون سیتی نبود بلکه در راکفور آیلند که صد ها کیلومتر با اونجا فاصله داشت بود. در ضمن آشفرد بزرگ که چندین سال قبل مرده بود . آلکساندر هم که توسط بچه هاش تبدیل به bait شده بود. آلکسیا و آلفرد هم که کشته شدند. منظورتون کدوم آشفرد هاست.نقل قول:
در ضمن خیلی ممنون که بحث رو ادامه میدین.
نه یک ایالت هم روی تپه ها بالای راکون سیتی دارند ، همونی که توی شماره 1 میریم توش . و اونی که توی جزیره هست هم دقیقا مثل این یکی هستش .نقل قول:
آلکسیا و آلفرد خیلی بعد از پایه گذاری آمبرلا کشته شدند ، توی سری Code Veronca و بعد از فرار کلر از راکون سیتی .
و همچنین
خوب اون عمارتی که ما توی رزیدنت ایول 1 بودیم عمارت اسپنسر بود.نقل قول:
اسپنسر هم اون موقع رییس کل آمبرلا بود.
درسته ، ولی پایه گذاری توسط اشفورد ها انجام شده بود .نقل قول:
فقط از سری 4 که این لاس پلاگاس پیدا شد یه مقداری از داستان اصلی فاصله گرفته متاسفانه :(
البته لاس پلاگاس جای بحث داره.نقل قول:
راستی اون عمارت مربوط به خانواده ی آشفرد نمیشد. چون مال اسپنسر بود. نحوه ی ساخته شدنش هم واسه خودش داستانی داره. هرچی آشفرد هم بود تو کدورونیکا مردند.با این حساب هم فکر کنم فرضیه ی شما بر اینکه خانواده ی آشفرد هنوز در داستان حضور دارند هم عوض شد.
بله خوب همش فرضیست :31:نقل قول:
ولی یادمه یه جایی خوندم که چند تا نمونه ژنتیکی از آشفورد ها هست .
خوب به نظر شما بهترین RE از لحاظ داستانی کدومه؟نقل قول:
راستش همش خوبه به نظر من :)نقل قول:
ولی خودم Code name Veronica و شماره 2 رو خیلی دوست دارم . هر چند که باقیشو هر کدوم بالای 100 بار تموم کردم :31:
انیمیشنش رو هم خیلی دوست دارم چون طبق شایعات یک دورنمایی از شماره 6 داره که کلر و لیون بر میگردند + زامبی های خل و چل سری های قبلی .
من چنین طبقه بندی میکنمنقل قول:
5
2
1
در مورد انیمیشن باید بگم که چون علت شیوع همون ویروس تی بود واسه همین زامبی هم اونجوری بودن.
راستش دلیل اینکه شماره ی 5 رو انتخاب کردم این هست که خیلی از حقایق آشکار شد.
معلومه بهترین نسخه شماره 3 هست و بعدش 1. اینکه دیگه بحثی نداره. اصلا از 3 بهتر هیچ بازیی تا حالا نیومده.
وقتي شماره 4 اومد نسل بازي ها رو يه گام به جلو برد و حتي اهميتش از نسخه 5 هم بيشتر بود ولي پايه و اساس داستان اويل هم مهمه
سلام دوستان یه سوال می پرسم که ممکنه عضویتمو به خطر بندازه!!!! اما می پرسم سیستم مورد نیاز واسه اویل 5 چیه/؟ لپ تاپ dell studio 1557 میتونه اجراش کنه؟
:31:
من با داستان 4 خیلی حال کردم .نقل قول:
اصلا کلا شماره ی 4 بهترین گیمی بوده که به عمرم بازی کردم .
بعدشم داستان 2 که خیلی جالب بود .
(کلا با لیان و ایدا و کلیر بیشتر از کریس و جیل و شوا حال میکنم )
شماره ی سوم از لحاظ داستانی در مقابل 1 و 2 چیزی برای گفتن نداشت.نقل قول:
بله رزیدنت ایول 4 انقلاب کرد اما 5 نمیتونست همون انقلاب رو تکرار کنه . بلکه باید به راه اون ادامه میداد.نقل قول:
شماره ی 4 هم از لحاظ داستانی ضعیف بود.نقل قول:
بابا بی خیال . خیلی عالی بود ...نقل قول:
البته شاید چون من کلا با 4 خیلی خیلی حال کردم داستانش هم به نظر جذاب اومد .
...
ولی خداییش اگه بخوام در کل رتبه بندی کنم اینجوری میشه :
4
2
3
5
1
ولی اگه بخوام بهشون نمره بدم به همشون 10 میدم چون کلا بازی رو دست این 5 تا ساخته نشده .
من قول آخرم اون یارو عینکیه تو آتشفشانیم مهمات کم اوردم دست خالی میشه کشتش؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((((:41:
فکر کنم خیلی سخت باشه باید در لحظه مناسب بری پشتش و دکمه هایی رو که می خواد بزنی. ولی اگه میتونی تو چپتر سلکت برو تومراحل قبلی پول جمع کن ارپیجی و مهمات بدست بیار.نقل قول:
با کد تقلب راحت میشه رفت اخرش یه سرچ بکن کدش هست
الکس ماهون :31:منم همون مشکل تو رو داشتم و مهماتم خیلی کم بود ولی ردش کردم. کمی سخته اما رد میشه. کلا اکثرا که به این آخر می رسند مهمات کم میارند پس چیز زیاد غیر عادی نیست.نقل قول:
مهمات کم اوردی ؟!!!نقل قول:
یکی از ضعفهای این بازی نسبت به 4 این بود که بر خلاف سنت RESIDENT EVIL توش خیلی مهمات میداد .
چیکار کردی ؟ تیر هوایی در میکردی ؟:31: ( این جنبه ی شوخی داشت )
ولی خودتو ناراحت نکن مشکل قابل حله .
برو یکی از مراحل ابتدایی رو بازی کن و تیر جمع کن دوباره بیا .
اگه میبینی مصرف تیرت بالاست این کارو بکن :
- یه تیر بزن تو چشم زامبی
- وقتی تلو تلو خورد برو جلو با لگد بزنش
- وقتی افتاد رو زمین با چاقو بیفت به جونش .
من شماره 4 رو همین طور رد کردم ( سیستم هر زامبی یک تیر )
موفق باشی ...:11:
بالاخره اینم تموم کردم باز خوبی بود
من کالا با 3 بیشتر حال کردم بعدش 2 4 5 1
به گیم پلی 8 به گرافیک 8.5 به داستان 8 به موسیقی 9 و کالا به بازی 8 میدم از 10
کمبود اصلحه (فکر کنم کلا 15 تا هم نبود اصلحه هاش ) تنوع کم حرکات وضربه ها کلا 3 نوع بشتر به زامبیا ضربه نمیزد
امروز دوباره بازی RESIDENT EVIL 5 رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و موس رو یکم به بالا یا پایین حرکت میدم موس خیلی سریع به بالا و پایین حرکت میکنه طوری که اصلا نمیشه بازی رو انجام داد.
حساسیت موس رو خیلی کم کردم اما مشکل همچنان باقی بود، سرچ در انجمن و اینترنت هم متأسفانه نتیجهای نداشت.
کسی به این مشکل برخورده
فکر کنم باید گرافیک بازی و رزولیشنو بالا ببری
با سلام به دوستان گرامي.من اين بازي رو حدود 1 ماه پيش تمام كردم ولي متاسفانه محيطهاي خوبي مثل اويل 4 يا 3 نداره و همش روز روشن هست و حس ترس نداره.و لذت نداره تا بار دوم برم ولي حتما بازي ميكنم.چون از خانواده اويل هست.شما اويل 4 رو در نظر بگيريد كه شب بود و با اشلي از ميان روستا عبور ميكرديد و صداي رعد و برق شما رو ميترسوند يا اويل 3 كه نمسيس از اداره ار پي دي به شما حمله ميكرد و وحشتي به جان ما مي انداخت.به نظر شما كدام اويل بهتره؟چرا؟
بازیه خیلی خوبی بود ، من خیلی وقت پیش و یکروزه تمومش کردم ، خیلی سرراستش کرده بودن ، محیط ترسناکی نداشت آنچنان ، همین که روز بود کلی از ترسناکی رو کاسته بود .
در کل همین که شیوا کنار آدم بود خیلی باحال بود .
دوستان عزیز خواهشن اینقدر راجع به اویل4 . اویل 5 بی مهری نکنید! اویل یک نهایت ترس بود قبول! اویل 2 انقلابی بود بازم قبول! اویل سه آخرت سناریو بود بازم قبول! اما زیبابیی تمام این سه نسخه دلیل خوب نبودن اویل4و5 نیست! خداییش اسلحه هایی که توی اویل 5 استفاده شده زیباست! دموهای بازی واقعا جالب هستن! شخصیت کریس و لیون جدن روش کار شده! قبول دارم اون سه نسخه خیلی رویایی بودن!!! اما اویل 4و5 واقعا خوش ساخت هستند!
دوستان ممكنه كمي زود باشه در مورد اويل 6 بحث كنيم.ولي طبق خبرها سال 2013 مياد بازار و طبق گفته يكي از كاركنان كاپكم اين بازي انقلابي در سبك خودش هست و حتي ممكنه شخصيتها به كلي عوض بشن و اينكه گفته شده دگرگوني كاملي در بازي هست.به نظر شما ايا باز هم زامبيها حضور دارن.منظور شون از دگرگوني چي هست؟
یعنی این گونی نه اون گونی:46::31:نقل قول:
من فکر نمیکنم زامبیا حذف شن چون جز لاینفک این سری از بازیا است.
البته فکر نکم تا اون موقع زنده باشیم چون 2012 همه مردیم:21:
مرحله آخر توکوه آتشفشان گیر کردم، قلب وسکر رو چند بار باید زد؟ 3 بار زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد، اون سنگ رو هم انداختم تو گدازه ها ولی نمیشه پرید روش
قرار نیست که تو از روی سنگه بپری . بعد از اینکه چند بار به پشت وسکر تیر اندازی کردی یه ویدئو نشون میده بعد میره سراغ شوا که شوا رو بکشه تو این لحظه باید از دور به وسکر تیراندازی کنی تا به شوا آسب نرسونه بعد شوا میاد این ور صخره که اگه اون سنگه رو انداخته باشی شوا از روی اون سنگه عبور می کنه و میاد پیش تو :10:نقل قول:
سلام منم بالاخره بازی رو شروع کردم
به نظر من این شینجی میکامی عوضی اگر تغییری در اویل 6 ایجاد کنه یعنی باید زامبی ها را حذف کنه جاشون ادم بزاره ((((حالا افغانی یا ایرانی فرقی نداره)))چون بازی هر شماره شوتر تر میشه و ترسشو از دست میده باید یه جنگاوری مدرن دیگه بسازن اونم از نوع اویلی اگه شخصیت ها عوض بشن که گنده زده به بازی اگه وسکر بر نگرده که من دیگه بازی نمیکنم حالا شاید وسکر تو اویل 9 یا 1 برگرده چون توی اویل 2 که وسکر نبود تو اویل 3 که وسکر نبود:27::18::11::19:نقل قول: