بعضی از بازی ها ارزش ارجینال خریدن رو دارن.....ولی خیلی هاشون هم ندارند
Printable View
بعضی از بازی ها ارزش ارجینال خریدن رو دارن.....ولی خیلی هاشون هم ندارند
حالا كي ممكنه بازي كپي بياد به بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اون موقع يه فكري ميكنيم---نقل قول:
فقط و فقط بازیهای انحصاری صرف میکنه خریداری بشه البته اگه روی گنج نشستید
میتونید هر بازی رو که دلتون خواست بخرید در کل خدا رو شکر بازیهای انحصاری این کنسول
زیادن من خودم یک Xbox دارم و واقعا کارش درسته اما کلا PS3 برای من یک چیز دیگست.
این بیزبیلک کپی خوره بیاد به سرعت بازار رو بازی های کپی به لطفا مغازه داران محترم می گیرن ، شک نکنید چون سودش ده برابر یه بازی اصل می شه ...نقل قول:
حالا كي ممكنه بازي كپي بياد به بازار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اون موقع يه فكري ميكنيم---
سلام دوستان . من تازه یه پلی 3 مدل فت 40 گیگ گرفتم. بعدش این کابل پاورش یه جوریه و تبدیلشو ندارم. میخواستم بدونم میشه با کابل پاور کامپیوتر یا مانیتور بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من این مشکل رو با کابل پاور Xbox 360 داشتم. به جاش از کابل پاور کامپیوتر استفاده کردم و تا الان مشکلی پیش نیومده.نقل قول:
سلام دوستان . من تازه یه پلی 3 مدل فت 40 گیگ گرفتم. بعدش این کابل پاورش یه جوریه و تبدیلشو ندارم. میخواستم بدونم میشه با کابل پاور کامپیوتر یا مانیتور بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام. تبدیلشو برید از الکتریکی محلتون تهیه کنید فکر نکنم بیشتر از ۵۰۰ تومن باشه.نقل قول:
سلام دوستان
میگم پلی 3 با دسته چه طور روشن میکنه دسگاه رو؟
اجکت با دسته چطور؟
مرسی
سلام برادر.نقل قول:
شما دکمه ps روی دسته همون وسطیه رو بزنی دستگاه روشن میشه.
واسه اجکت برو رو سیدی بازی مثلث رو بزن نوشته اجکت...
مافبا 2 كي گرفته؟
براي انلاين ار الان برنامه بچينيم تا من تمومش كنم بعد
در اينصورت تكليف بازيهاي اصل چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/يعني ديگه سخت گير مياد؟؟؟؟؟؟؟يا گرونتر ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
میگم این لودینگ های هوی رین خیلی طول میکشه .طبیعیه؟
سلام. بله ....نقل قول:
سلام دوستان
میگم این لودینگ های هوی رین خیلی طول میکشه .طبیعیه؟
باید بود و دید بعید می دونم گرون تر بشه سخت پیدا می شه ، مثل ایکس باکس دیگه الان بازی های اصلش سخت گیر می آد اگه اون چهارتا بازی هایی که رو کنسول می آد رو حساب نکنیم یا wii که اصلا گیر نمی آد !نقل قول:
میگم دوستان چطور میشهاز توان مصرفی کنسولهای فت خبردار شد یا اینکه 90 نانو هستن یا 65 نانو؟
مرسی
سلام اون ۶۰ گیگ ها و ۲۰ گیگ های قدیمی ۹۰ بودن. این اسلیما ۴۵ هستن و ۸۰ و ۴۰ ها و ۱۶۰ ها ۶۵ نانو بودننقل قول:
میگم دوستان چطور میشهاز توان مصرفی کنسولهای فت خبردار شد یا اینکه 90 نانو هستن یا 65 نانو؟
مرسی
سلام دوستان
من یه پلی 3 مدل فت دارم 40 گیگ
دو هفته پیش دست دوم خریدم
2 سال و نیم برا طرف کار می کرده
تو این دو هفته که باهاش بازی میکنم هیچ مشکلی نداشته
معمولا بعد از دو ساعت سرعت فن هاش خیلی زیاد میشه
فکر میکنید تا چقدر برام عمر میکنه؟ من خیلی خوب از کنسول مواظبت میکنم
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من یه پلی 3 مدل فت دارم 40 گیگ
دو هفته پیش دست دوم خریدم
2 سال و نیم برا طرف کار می کرده
تو این دو هفته که باهاش بازی میکنم هیچ مشکلی نداشته
معمولا بعد از دو ساعت سرعت فن هاش خیلی زیاد میشه
فکر میکنید تا چقدر برام عمر میکنه؟ من خیلی خوب از کنسول مواظبت میکنم
من خودم ۸۰ گیگ داشتم تا حالا صدای فناشو نشنیدم. فکر کنم برای شما یا جاش بد هست یا جزو اون ۴۰ گیگ سری اول اولیاست.(که امکانش هست ۹۰ نانو باشه)
مشکل بیشتر ps3 های سوختن لنز هست.
چه جوري يه فيلمو تو هارد كپي كنم؟
یه سری اطلاعات کامل در باره ه ک ps3 می خواستم.
مثلا چجوری ه ک کنیم و ...
ممنون.
یه سوال PS3 فرمت های WMV و MOV رو پشتیبانی میکنه؟
فیلمو یا کپی کن روی یک فلش مموری و یا هارد اکسترنال بعد بزن به PS3 و کپیش کن.نقل قول:
نخواستی کپی هم کنی میتونی پی سی یا لپ تاپ رو از طریق DLNA که مینویسه Media Server به PS3 وصل کنی.
نقل قول:
یه سری اطلاعات کامل در باره ه ک ps3 می خواستم.
مثلا چجوری ه ک کنیم و ...
ممنون.
سلام.
کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=12467&page=4
wmv رو اره ولی mov رو نمیدونمنقل قول:
یه سوال PS3 فرمت های WMV و MOV رو پشتیبانی میکنه؟
فقط WMV متاصفانه !!نقل قول:
samgun جان چرا متاسفانه :46:نقل قول:
dlna کن تا فایل های MKV رو هم حتی برات پخش کنه. تازه Youtube رو هم میتونی بیاری توی PS3 ببینی. :10:
سلام.نقل قول:
یعنی mov هم اجرا میکنه؟ خودتون تست کردید؟
نه Mov اجرا نمیکنه ، MOV فرمت انحصاری شرکت اپل هست و حق امتیازش رو هم تا به امروز به احدی نفروخته .نقل قول:
اطلاعات بیشتر از انجمن های خود سونی :کد:http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-3-General/Can-PS3-play-quicktime-mov/m-p/26835833
من الان حدود 1 ساله دارم از این روش استفاده میکنم. شایدم بیشتر یادم نمیاد :31:نقل قول:
بله Mov رو هم پخش میکنه.
اینم چند عکس از PS3 در حال پخش MKV و از جمله MOV.
من خودم از MOV استفاده نمیکنم چون نمخیوام سرویس Bonjour که یکی از سرویس های Quick time است در کامپیوترم دائم اجرا بشه. بدم میاد ازش :31: اما قبلا امتحان کردم و MOV را هم مثل بقیه فرمت ها پخش میکنه.
لیست فرمت های قابل پخش زیاده اما بعضی هاش در عکس زیر معلومه.
روی نمایش کلیک کنید تا عکس ها نشون داده بشند.
محتوای مخفی: PlayStation3 - MKV
دوست عزیز شما داری MKV پخش میکنی نه MOV !نقل قول:
MOV مربوط میشه به Ipad , Ipod , Iphone , Mcbook و سایر سخت افزار های شرکت اپل و البته نرم افزار هاش . ولی MKV فرق داره و مال اپل نیست , MKV مال شرکت ماتروسکا هست .
اطلاعات بیشتر :وقتی که شما از مدیا سرور استفاده میکنید ، فایل روی هوا (On the fly ) به فرمت قابل پخش برای کنسول تبدیل میشه و بعد استریم میشه ، خود Ps3 به تنهایی نمیتونه MOV پخش کنه .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mkv
دوست عزیز توضیحات رو نخوندی مگه. میگم نمیخوام MOV داشته باشم. چون برای اینکه بتونم MOV پخش کنم باید Quich Time Player رو نصب کنم. توضیح در مورد سرویس Bonjour!!!نقل قول:
در ضمن بله MKV پخش میکنم در عکس هایی که گذاشتم. مگر PS3 میتونه همینطوری MKV پخش کنه؟ :46:
باز هم که پست های منو نخوندید.. :41:نقل قول:
وقتی که شما از مدیا سرور استفاده میکنید ، فایل روی هوا (On the fly ) به فرمت قابل پخش برای کنسول تبدیل میشه و بعد استریم میشه ، خود Ps3 به تنهایی نمیتونه MOV پخش کنه .
مگر من غیر از این حرفی زدم؟
من میگم از طریق DLNA پلی استیشن قادر به پخش اکثر فرمتهایی که کدکهاشون در کامپیوتر وجود داره هست. DLNA هم بخشی از قابلیت های PS3 برای استفاده کردن از همین کارهاست دیگه. مگه غیر از اینه؟
مهران جان درسته که امکان Share کردن هست ولی شما خوده کنسول رو فقط باید حساب کنی !!نقل قول:
شاید یکی تو خونش PC نداشته باشه !
چرا خوندم ، ولی شما در حقیقت از Ps3 برای پخش کردن استفاده نمیکنید ! بلکه PC داره این کار رو میکنه که این کار رو میشه با یک کابل HDMI یا Component و اتصال مستقیم PC به تلویزیون هم انجام داد ! کاری که من دیشب کردم :31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5334511&postcount=256
بله samgun جان درست میگی, یکیش خود من پی سی ندارم. لپ تاپ دارم. :31:نقل قول:
راستی یعنی واقعا یکی پیدا میشه پی اس 3 داشته باشه اما پی سی نداشته باشه. :18:
نقل قول:
sonixax جان بله این راهم میشه. من که تا پورت HDMI باشه از dlna استفاده نمیکنم.
اما dlna رو باید بدونیم که امتیاز های دیگه ای هم داره. مثلا کامپیوتر شما در اتاق خوابه و تلوزیون توی هال. اما بصورت wireless میتونی کامپیوتر رو به Ps3 وصل کنید و فایل های صوتی و تصویریتون رو از همین طریق پخش کنید.
یا اینکه گوشیتون dlna داره اما پورت HDMI نداره. با قابلیت DLNA میشه گوشی رو به PS3 بدون هیچ سیمی وصل کرد و فیلم و یا آهنگی رو که دوست دارید از PS3 پخش کنید.
بهر حال این بحث برای این پیش اومد که آیا امکان پخش فایل هایی که در PS3 ساپورت نمیشوند در PS3 وجود داره یا نه؟ که جواب و راه حلی که من پیشنهاد دادم استفاده از قابلیت DLNA چه با سیم و چه بی سیم بود که البته من از ارتباط بی سیمش استفاده میکنم چون زیاد از کابل کشی خوشم نمیاد. :31:
سلام دوستان قیمت heavy rain بیشتره یا god of war 3 ?
lvsd
من گاد اف وار و با 10ت دادم هوي رو گرفتمنقل قول:
آخه میثم جان میزنه که برو تو System Setting و Enable WMA رو بزن که اینم اینترنت میخواد که من ندارم!!نقل قول:
چشه؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم :
برای Online playing توی PSN به چه چیز هایی نیاز داریم ؟ ( کابل و . .. )
الان چه بازی هایی توی PSN بیشتر انجام می شه ؟
بین Battle field و Call of duty کدوم برای Online زدن بهتره ؟
ممنون
اره اینجوری واسه psp هم همینطوره باید یه کوچولو وصل بشی به اینترنت.نقل قول:
آخه میثم جان میزنه که برو تو System Setting و Enable WMA رو بزن که اینم اینترنت میخواد که من ندارم!!
چشه؟
نقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم :
برای Online playing توی PSN به چه چیز هایی نیاز داریم ؟ ( کابل و . .. )
الان چه بازی هایی توی PSN بیشتر انجام می شه ؟
بین Battle field و Call of duty کدوم برای Online زدن بهتره ؟
ممنون
خوب اول adsl و بعد یه کابلی که وصل کنید مودم رو به ps3.
بازی انلاین زیاد داره همه بازی ها رو بازی میکنن . من خودم تو اول شخص ها killzone۲ رو پیشنهاد میکنم
سلام به همگی
امروز با یکی از Developer های PS و XB حضورا صحبت کردم و اینطور که متوجه شدم کار Copy کردن PS jailbreak خیلی سخت تر از این
چیز هایی هست که بعضی دوستان راجب بهش به سهولت حرف میزنن و فقط دقه دقه ی خودشون رو یا فایل ترجمه شده HEX میدونن یا
Dump شدن اطلاعات.
خوده ایشون (گفته اسمی نبرم ) با یه تیم 2 نفره که با خودش 3 نفر میشن مشغول ساخت این قطعه هستن و گفتن که حتی نیاز به ورژن
اصلی هم نداریم چون مراحل به گونه ای فاحش شده .
اینطور هم که ایشون گفتن از نظر قیمت هم بین 50 الی 60 تومن برای کپی خور کردن و تهیه قطعه آب میخوره.
و چون خودشون وارد کننده هم بودن , واردات PS Jailbreak رو تقریبا غیر ممکن دونستن و گفتن که توسط اون حداقل 250 الی 300 تومن تا اتمام کار هزینه خواهد داشت.
پس یعنی با این اوصاف فکر کنم بیخیال بشیم خیلی به صرفه تره :31: