منظورتون رو متوجه نشدم اگر دو سلول داری و میخواهی در سلول دیگری اونا رو ادغام کنی به این شکل باید فرمول بنویسینقل قول:
نقل قول:
=a1&b1
Printable View
منظورتون رو متوجه نشدم اگر دو سلول داری و میخواهی در سلول دیگری اونا رو ادغام کنی به این شکل باید فرمول بنویسینقل قول:
نقل قول:
=a1&b1
سلام چند سوال در دو صفحه قبل پرسیدم میشه جواب بدهید ممنونم
سلام
1. من می خوام یک فرمول بنویسم / 2تا شیت دارم شیت 1 و شیت 2 می خوام در شیت 2 در ستون دومش فرمولی بنویسم که اگه ستون 1 این شیت در شیت 1 موجود بود ستون 5 شیت 1 رو بیاره در ستون 2 شیت 2 / با استفاده از ولوکاپ می تونم فقط یه مشکلی هست می خوام اگه پیدا نکرد هیچی ننویسه راهی داره براش؟
2. بعد اگه این فرمول بالایی رو مثلا برای 200 تا سلول بسط دادم به طبع بعضی از سلول ها در شیت 1 موجود نیست و باید به صورت دستی اونا رو وارد کنم و اگه به این صورت وارد کنم فرمول ها پاک میشه / در اینده شاید در شیت 1 اون اسم اضافه بشه ایا راهی هست که به صورت دستی وارد کنم اما فرمول هنوز پابرجا باشه یا بتونم ملاک 1 یا 2 قرارش بدم؟؟؟
3.دنباله یک فرمول هستم که همین کاره ولوکاپ رو انجام بده البته با جای اینکه یک سلول رو بیاره اگه شرایط وجود داشت یک تیک یا هر علامت دیگه ای بخوره؟ ایا امکانش وجود داره؟
4. در رابطه با ولیدیشن هم یک سوال دارم متاسفانه چند روز هست در اینترنت دنباله راهش هستم اما همه ی راه های موجود جواب نداره
مثلا من 200 ستون دارم الان خالیه می خوام یه فرمول بنویسم که اسم های تکراری نشه وارد کرد مثلا محمد نظری رو نشه 2 بار وارد کرد
متاسفانه با فرمول های تو اینترنت هر کاری می کنم یا اصلا نمیشه چیزی وارد کرد یا کلا کار نمی کنه در این مورد اگه بتونید یک فایل اماده بهم بدید یک دنیا ممنون میشم
ممنون از شما
سلام دوستان عزیز میشه جواب سوالاتم رو بدید
ممنون
خواهشا جواب بدید صواب داره
سلام دوستان
من میخام ارزیابی فروش کالاها رو در اکسل انجام بدم. در شرایطی که چندین کالای مختلف داریم و این کالاها در فروشگاههای مختلف به فروش میرسند. چطور میشه میزان فروش فروشگاه های مختلف رو ارزیابی و مقایسه کرد؟
ممنون
قبلا این تاپیک خیلی فعال بود الان دیگه انگار تعطیل شده من 2 هفته منتظر جواب هستمنقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
آیا در اکسل این امکان وجود داره که دو فایل مستقل از هم رو به صورتی به هم لینک کرد که با وارد کردن یک عدد در سلول فایل 1 همین عدد در سلولی که در فایل 2 مشخص کردیم نمایش داده بشه؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
با عرض خسته نباشید یه سوالی داشتم
اینکه اگه فایل اکسلی رو هایپر لینک کرده باشیم و تمامی اسامی موجود در اکسل یکسان سازی شده باشند ایا کاری برای برگرداندن ان هست یا خیر؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه درست متوجه شدم باشم شما مشکلتون نوشتن #N/A تو سلولها هست
شما باید یه دستور iferror به فرمولتون اضافه کنید و در قسمت دومش از این دو علامت "" استفاده کنید یعنی اینکه اگر پیدا نکرد خالی بزاره سلول رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خصوص بخش دوم سوالتون یه روش ساده اینه که شما یه ستون به جدولتون اضافه کنید و توش مقدار تکرارهای ستون مورد نظرتون رو با countif بدست بیاورید و حالا به محض اینکه تعداد دو تا شد بگید مثلا قرمز شده در واقع این روش فقط بهتون الارم میده
فیلد مرود نظر تعداد تکرار a 1 b 1 c 1 d 1 e 1 f 3 f 3 f 3
سلام
فرمول("COUNTIFS(A1:A10,"<6", A1:A10,">2 اعداد کمتر از ۶ و بزرگتر از ۲
رو میشماره حالا من همچین فرمولی میخوام بنویسم ولی به جای شرط کمتر از 6 و بزگتر از 2 آدرس مقدار عددی ی سلول رو میخوام بدم که اون مقدار هر دفعه متغیره.ولی وقتی آدرس سلول رو میدم عمل نمیکنه ولی مقدار عددی میزارم تو فرمول درست میشه .
دوستان راه حل مشکل چیه؟
سلام دوستان
در نوشتن کد آیا محدویتی هست ؟
مثلا من اینو می نویسم بدون مشکل اجرا میشه :
=IF(U8="sec1",Sheet3!H10,IF(U8="sec2",Sheet3!H11,I F(U8="sec3",Sheet3!H12,IF(U8="sec4",Sheet3!H13,IF( U8="sec5",Sheet3!H14,IF(U8="sec6",Sheet3!H15,IF(U8 ="sec7",Sheet3!H16,IF(U8="sec9",Sheet3!H18))))) )))
ولی وقتی طولانیش می کنم یعنی این :
=IF(U8="sec1",Sheet3!H10,IF(U8="sec2",Sheet3!H11,I F(U8="sec3",Sheet3!H12,IF(U8="sec4",Sheet3!H13,IF( U8="sec5",Sheet3!H14,IF(U8="sec6",Sheet3!H15,IF(U8 ="sec7",Sheet3!H16,IF(U8="sec8",Sheet3!H17,IF(U8=" sec9",Sheet3!H18,IF(U8="sec10",Sheet3!H19,IF(U8="s ec11",Sheet3!H20,IF(U8="sec12",Sheet3!H21,IF(U8="s ec13",Sheet3!H22,IF(U8="sec14",Sheet3!H23,IF(U8="s ec15",Sheet3!H24)))))))))))))))
قبول نمی کنه
مشکل از کجاست ؟
ممنون
لطفا کمک کنید
چطور میتونم کاری کنم که اعداد داخل یک خانه هروقت منفی شدند خود به خود قرمز رنگ بشن و یا هروقت مثبت شدند خود به خود سبز ؟
درود.
من یک نموداری تو اکسل کشیدم در مقایس لگاریتمی.
میخوام اعداد زیر محور به صورت توانی از 10 نشون داده بشه، آیا ممکن هست؟
منظورم از توان های 10 شکلی هست که میذارم نه معادل های ان به صورت e یا اعشاری و ...
تشکر.
بهترین آموزش EXCEL تو اینترنت چیه اگه دوستان مقاله ای فیلمی دارن به منم بدن ممنون میشم میخوام EXCEL حرفه ای یاد بگیریم
پس اساتید کجان ؟
اساتید دو روزه که این سوال رو پرسیدم این بنده خداها دوستامونم دو تا سوال دیگه رو مطرح کردند لطفا پاسخ بدین
با سلامنقل قول:
ابتدا با کلیک بر روی آیکون مثلث شکل که دقیقا بالای عدد 1 و سمت راست A واقع شده تمام خانه های جدول رو انتخاب میکنیم (یا خونه هایی که می خوایم رنگش عوض بشه)
بعد زیر تب Home از قسمت Styles روی Conditional Formatting کلیک و از زیربخش Highlight Cell Rulees گزینه اول یعنی Greater than رو انتخاب می کنیم
در پنجره باز شده عدد صفر رو وارد کرده و رنگی که می خوایم عدد مثبت رو نشون بده از کادر سمت راست تعیین می کنیم
همین کارو با گزینه Less Than نیز انجام می دیم و عدد صفر رو وارد و این بار رنگ مقدار منفی رو وارد می کنیم
موفق باشید
اساتید عزیز من منتظر راه حل شما ام.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از دادن مقدار عددی سلول چیه؟ یعنی می خواید چه شرطی محقق بشه تا بشماره؟نقل قول:
با تشکر از توجه شمانقل قول:
منظورم از مقدار عددی همون >6 یا <2 هست که تو دستور نوشتم.ولی شرط من به جای این اعداد که تو دستور مشخصه و ثابته ی عدد متغیره که تو محاسبات جای دیگه حساب میشه و بعد تو این دستور باید آدرس قرار بگیره چون ما از قبل نمیدونیم که چه عددی بدست میاد.
ببینید من به جای شرطی عددی که اونجا گذاشتم آدرس ی سلول رو باید بدم که اون هم با توجه به داده های جدید متغیر میشه طوری که عدد جای دیگه بدست میاد بعد باید تو این دستور قرار بیگره که ی جور باید آدرس اون عدد رو تو دستور ذکر شده بگنجونم ولی وقتی من آدرس ی سلول رو تو این دستور مثل >b15 میدم عمل نمیکنه انگار با آدرس دهی من مشکل داره.
سلام دوستان من یه نمونه ساده اکسل میخوام که بتونم هم نمودارشو رسم کنم هم عمل فیلتر کردنشو انجام بدم. کسی فایل آماده داره بهم بده؟
ممنون میشم .:n16:
برای مورد مذکور از این فرمول(به طور مثال) استفاده کنید:نقل قول:
کد:"<"&F4
بینهایت سپاسگذارم مشکل حل شد.اگر لینکی یا آدرسی دارید که بیشتر درمورد آدرس دهی راهنمایی کنه بنده رو ممنون میشم.نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
بهترین راهنما Help خود آفیس:n02:
من این راه حلو از توی راهنمای Excel پیدا کردم
اگه مراجعه کنید روش استفاده از فرمول ها رو به همراه مثال کامل توضیح داده
موفق باشید
سلام دوستان
من در محیط اکسل نمی تونم پرینت بگیرم تو محیطهای دیگه بخصوص ورد این مشکل ندارم تا دیروز مشکلی نبود امروز نمی دونم سیستم که روشن کردم به این مشکل پی بردم کسی می تونه کمکم کنه.متشکرم
سلامنقل قول:
لطفاً واضح تر توضیح بدید
مثلاً شما چه جوری اقدام به پرینت می کنید و یا چه پیغام یا اروری میده
اگه تصویری از زمان انجام این کار دارید بذارید
سلام به دوستان گرامی
یه فرمول میخوام که وقتی عددی را بهش میدیم محاسبه کنه که چه عددی با 8% خودش جمع شده که شده این عدد
یعنی
1000 عدد ماست چه عددی بوده که با 8% خودش جمع شده و شده 1000
عدد 926 عدد اولیه بوده و با 8% که عدد 74 جمع شده و شده 1000
تو اکسل امکانش هست که برای یک سلول یک منوی کشویی انتخاب رنگ داشته باشیم ؟
مثلاً دو تا رنگ برایش تعریف کنیم که مجبور نباشیم مرتب به سراغ قسمت رنگ زمینه برویم؟
یکی از دوستان گفته بودند میشه برای این کار استایل تعریف کرد
1- می خواستم ببینم روش دیگری هم هست
2- طریقه انجام این کار از طریق استایل به چه نحوه هستش چون من نتونستم این کار را انجام بدم
ممنونم
با سلامنقل قول:
به فرمول زیر دقت کنید:
که در اینجا E8 خانه مورد نظرهکد:=25/27*E8
ولی با این فرمول برای هزار عدد 925.9259 به دست میاد که اعشار داره
اگه بخواین رندش کنید باید یه فرمول دیگه مثلتوی یه سلول دیگه نسبت به این عدد اعمال کنیدکد:=ROUND(G8,0)
موفق باشید
سلامنقل قول:
من به این روش انجام دادم:
اول سلول مورد نظرو انتخاب می کنیم
بعد از منوی Data>DataValidation...>Settings و تحت لیست کشویی Allow گزینه list رو انتخاب می کنیم
یه کادر پایینش باز میشه به نام source توی اون کادر نام رنگهای مورد نظرمون رو با کاما وارد می کنیم مثلاً:
زرد, آبی, قرمز
حالا ok می کنیم
کنار سلول مورد نظرمون یه لیست کشویی با اسامی مورد نظر ما ظاهر میشه
حالا از تب اصلی home و زیرشاخه Conditional formatting از زیربخش Highlight cells rules گزینه equal to رو انتخاب می کنیم
توی کادر سمت چپ مثلا می نویسیم سبز (همون که توی لیست قبلی داده بودیم) و از کادر سمت راستی رنگشو برمیگزینیم
این کارو به همین ترتیب برای رنگای بعدی هم انجام میدیم
موفق باشید
سلام دوست عزیز ممنوننقل قول:
میشه درمورد فرمو.ل یه کم توضیح بدید مخصوصا اون 25/27 چه جوری محاسبه میشه حالا اگه بخوایم درصدی دیگه مثلا 20% باشه رو چه جوری اعمال کنیم ( البته کارم راه افتاده برای اطلاعات خودم میخوام ) ممنون
با توجه به این عکس پروفایلت فکر کنم هم ولایتی هستیم :n20::n20:درسته ایذه
سلامنقل قول:
محاسبه ش که آسونه یه معادله ی ساده ست:
طبق فرض شما باید یه عددی که اسمشو میذاریم x با 8% خودش جمع بشه تا یه عددی که اسمشو میذاریم y به دست بیاد پس:x+8/100x=y-----------
108/100x=y
x=100/108y
که با ساده کردن صورت و مخرج کسر فوق:
x=25/27y
محتوای مخفی: و اما قضیه عکس پروفایل
سلام
1- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام همه چی به جز ردیف های در انتخاب شده پاک شوند؟
2- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به شیت جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
3- ردیف ها (ستون هایی) را انتخاب می کنم
می خوام به فایل اکسل جدیدی منتقل شوند (به دستی نباشه)
4- قابلیت حدس زدن کلمات برای یک ستون لغو کنیم
مثلا این قابلیت در یک ستون وقتی دارم تایپ می کنم خیلی کمکم می کنه اما در ستون دیگه ای موجب اذیت هستش
دوستان من اگه بخوام تابع زیر رو بدم طوری که اعداد ستون فلان رو تک به تک به Ff تبدیل کنه باید چیکار کنم؟
سلام
اگر بخوام اطلاعات یک شیت رو که داخلش تعدادی فرمول هست بدون فرمولها داشته باشم واستایل و چیدمان فایل بهم نریزه چکار باید کنم؟
مثل زمانی که paste special و value میکنیم.
خوب همون کار رو بکن که خودت میگی همین جور همه فایل رو کپی پیست کننقل قول:
اینطوری ستون های مخفی و ... رو میاره و فرمت فایل رو هم بهم میزنهنقل قول:
سلام
من یک فایل اکسل دارم با چند تا work sheet که work sheet اول رو من ضمیمه کردم.
من می خوام در یک ورک شیت دیگر، فیلدهایی که زیر نام شرکت نوشتم بصورت drop down list بیاد(تا اینجاشو نوشتم) .مثلا من انتخاب کردم شرکت A . همانطور که می بینید صفحه اول تعداد زیادی ستون دارد. بعد از انتخاب شرکت مورد نظر مثلا 5 تا ستون از این صفحه اول در صفحه مورد نظرم نمایش داده بشود.
خلاصش تاینه که با انتخاب نام شرکت از دراپ لیست بتونم یک گزارش خلاصه شده بگیرم
اگه منظورتونا درست متوجه شده باشم شما می خواید با انتخاب نام شرکت اطلاعات ستونهای دیگه که متناظر با نام شرکت هست بیاره
برای اینکار می تونید از تابعVlookup استفاده کنید مثلا
کد:=VLOOKUP($K$8,$B$2:$F$12,2,0)