نقل قول:
شرمنده دوست عزیز! ... من 10 ماهه که فقط Vista استفاده میکنم. XP SP2 رو با آپدیتهاش (300 مگ!) بوسیدم گذاشتم کنار!
Printable View
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز! ... من 10 ماهه که فقط Vista استفاده میکنم. XP SP2 رو با آپدیتهاش (300 مگ!) بوسیدم گذاشتم کنار!
من ديروز يه cd كربن need for speed گرفتم نميدونم هر كاري مي كنم نصب نميشه ! گرافيكم 256 GeForce رم سيستم 512 امكان داره مشكل از سخت افزار باشه يا Cd? چون پيام Error مي گه cd خارج كنيد برنامه هارو ببنديد!
سلام یه مشکل موقع اجرای splinter cell 4 دارم وقتی میخوام اجرا کنم یه پیغام میده
(this application has failed to start beacause d3dx9_30.ddl not found . re -installing the application may fix this problem )
باور کنید چند تا directx 9 نصب کردم ولی بازم همینه
ram:1gig cpu:3.2 gforce:6800
تو بازی bio shock مرحله olympus helghts یهدر هست که دورش هم یه راه پله هست که کد میخواد.کسی کد این درو داره به ما بده
عزیزم شما برو سایت زیر :نقل قول:
سلام یه مشکل موقع اجرای splinter cell 4 دارم وقتی میخوام اجرا کنم یه پیغام میده
(this application has failed to start beacause d3dx9_30.ddl not found . re -installing the application may fix this problem )
باور کنید چند تا directx 9 نصب کردم ولی بازم همینه
ram:1gig cpu:3.2 gforce:6800
بعد اینو سرچ کن :کد:www.dll-files.com
d3dx9_30.dll
یا میتونی از لینک زیر بگیری بدون سرچ
بعد دانلود و بعد از دانلود ، از RAR خارج کن و کپی کن توی این مسیر ( در صورتی که ویندوز شما در درایو C نصبه )کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30
C:\Windows\system 32
مشکلت حل میشه .
عزیزم شما باید در تاپیک مربوطه درخواست بدی نه اینجا .نقل قول:
تو بازی bio shock مرحله olympus helghts یهدر هست که دورش هم یه راه پله هست که کد میخواد.کسی کد این درو داره به ما بده
اینم لینک تاپیک مخصوص BioShocK:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152460&highlight=bioshock
بازیه command conquer 3 tiberum wars نصب کردم. ولی تو بازی نمیره .یعنی بعد از کلیک رو ایکون بازی پیغام میاد که دیسک اصلی رو تو دزایو بزارید . خودم فکر میکنم اشکال از کرک باشه تو تو پوشه کرکش چیزی واسه کپی کردن نداره..
بازیه من تو دو تا دی وی دی هست.
دوست من باید کرک داشته باشه .نقل قول:
بازیه command conquer 3 tiberum wars نصب کردم. ولی تو بازی نمیره .یعنی بعد از کلیک رو ایکون بازی پیغام میاد که دیسک اصلی رو تو دزایو بزارید . خودم فکر میکنم اشکال از کرک باشه تو تو پوشه کرکش چیزی واسه کپی کردن نداره..
بازیه من تو دو تا دی وی دی هست.
پس بازی شما کامل نیست .
چون این ارور میگه که کرک کپی نکردی .
در قسمت اخبار و رمز بازی ها تو تاپیک " درخواست کرک و سریال بازی ها " درخواست بده واست میزارند .
سلام من گرافيكم radeon 9000 هست . ميخام ببينم بازي كه 'گرافيكه ATI RADEON 8500 بخاد رو ساپورت مبكنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هم هنگام اجرا بازیGears of War به این پیغام برخوردم حتی دوباره نصب هم کردم ولی فایده نداشت مشه منم راهنمای کنین
دوست عزیز ،نقل قول:
اگه مال شما هم 2 بار نصبی هست ( مثل مال خودم ) ، اولین باری که نصب میکنه ، یک سری فایل های نصبیه .
بعد از اون باید دوباره بازی رو نصب کنی ( یعنی یک بار دیگه از روی هارد ) .
بعد از اینکه این کارو کردی ، برو داخل اون فایلهایی که بار اول نصب کرد .
یه پوشه هست به اسم Crack .
یه فایلی هم داخلش هست به اسم StartUp .
برای اینکه اشتباه نکنی ، روی آیکون بازی در دسکتاپ کلیک راست کن و Properties بزن .
بعد گزینه ی Find Target بزن .
میبینی که یه پوشه واست باز میکنه که همون فایل StartUp دوباره هست .
اون StartUp داخل کرک رو کپی کن داخل همون پوشه ی جدید که باز شده .
بعد Yes بزن و برو حالشو ببر ......
تو بازی time shiftمرحله Ground Floor تقریبا"اوایل مرحله یه دکمه هست که بایدبزنی که یه جعبه بیاد عقب بعد از چند تا جعبه بری بالا بپری رو اون یکی جعبه وزمانو به عقب بر گردونی و از داخل یه سوراخ بری تو یه راه رو اگه میشه دوستان یه راهنمایی کنن که اونجا باید چیکار کرد.
دوست من اونجا رو باید صلواتی بری !نقل قول:
تو بازی time shiftمرحله Ground Floor تقریبا"اوایل مرحله یه دکمه هست که بایدبزنی که یه جعبه بیاد عقب بعد از چند تا جعبه بری بالا بپری رو اون یکی جعبه وزمانو به عقب بر گردونی و از داخل یه سوراخ بری تو یه راه رو اگه میشه دوستان یه راهنمایی کنن که اونجا باید چیکار کرد.
یعنی همینطوری برو یه بار شانسی خودش رد میشه .
بعدشم هر سئوالی در تاپیک مخصوص بازی .....
متاسفانه در بازی race 07 دسته بازی (gamepad) من اجرا نمیشه، البته در قسمت کنترلر اسم دسته هست ولی فقط کیبورد رو می تونم انتخاب کنم و نمی تونم دسته بازی رو انتخاب کنیم.(وقتی دسته رو از USB خارج می کنم اسم دسته هم در قسمت کنترلر حذف می شه و با وصل کردنش اسمش دوباره وارد لیست کنترلر میشه ولی متاسفانه نمی تونم انتخابش کنم)
در ضمن دسته بازی در NFS به راحتی اجرا می شه. کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام.
لطفا کمک کنید.
من قبلا رو سیستمم دو سه بار کانتر نصب و حذف کرده بودم و مشکلی نبود.چند روزه می خواهم نصب کنم می بینم که وسط نصب سیستم قفل می کنه!نه کیبرد کار میکنه و نه موس و فقط میشه با کیس کامپیوترو خاموش و دوباره روشن کرد!چند بار رو 2 درایو مختلف امتحان کردم!همان بازی و cd بل بر روی همان سیستم ولی ...
خیلی عجله دارم.لطفا سریعتر.
ممنون.
بعد از نصب این بازی این پیغام خطا رو میده:
This application has failed to start because msidcrl40.dll was not found.Re-installing the application may fix this
مشکل از چیه؟
کارت گرافیک سیستمم Geforce 7300 GS و مین بورد هم Asus M2V
دوست من شما که میگی در NFS مشکلی نداری ، پس اشکال از خود همون بازی هست .نقل قول:
متاسفانه در بازی race 07 دسته بازی (gamepad) من اجرا نمیشه، البته در قسمت کنترلر اسم دسته هست ولی فقط کیبورد رو می تونم انتخاب کنم و نمی تونم دسته بازی رو انتخاب کنیم.(وقتی دسته رو از USB خارج می کنم اسم دسته هم در قسمت کنترلر حذف می شه و با وصل کردنش اسمش دوباره وارد لیست کنترلر میشه ولی متاسفانه نمی تونم انتخابش کنم)
در ضمن دسته بازی در NFS به راحتی اجرا می شه. کسی می دونه مشکل چیه؟
ببین توی همون بازی Race 07 وقتی میری داخل تنظیمات ، برای مثال یه دکمه هست برای حرکت رو به جلو .
مثلا پیش فرض روی W تنظیم شده . شما روی همون W کلیک کن و یکی از دکمه های دسته رو بزن . ببین W عوض میشه یا نه .
اگه نشد که بازی رو نمیشه با دسته بازی کنی .
دوست من ،نقل قول:
سلام.
لطفا کمک کنید.
من قبلا رو سیستمم دو سه بار کانتر نصب و حذف کرده بودم و مشکلی نبود.چند روزه می خواهم نصب کنم می بینم که وسط نصب سیستم قفل می کنه!نه کیبرد کار میکنه و نه موس و فقط میشه با کیس کامپیوترو خاموش و دوباره روشن کرد!چند بار رو 2 درایو مختلف امتحان کردم!همان بازی و cd بل بر روی همان سیستم ولی ...
خیلی عجله دارم.لطفا سریعتر.
ممنون.
من حدس میزنم درایو C شما فضای خالی زیادی نداره .
میشه بگی چند گیگ فضای خالی داری ؟ ( درایو ویندوز )
دوست من ،نقل قول:
بعد از نصب این بازی این پیغام خطا رو میده:
This application has failed to start because msidcrl40.dll was not found.Re-installing the application may fix this
مشکل از چیه؟
کارت گرافیک سیستمم Geforce 7300 GS و مین بورد هم Asus M2V
من نمیدونم کارت گرافیک شما این بازی رو ساپورت میکنه یا نه ولی این اشکال از کارت گرافیکتون نیست .
شما برای حل این مشکل اول برو سایت زیر :
بعد این کلمه رو جست و جو کن :کد:www.dll-files.com
msidcrl40.dll
اگه نتیجه ای داشت که دانلود کن و فایل دانلود شده رو در مسیر زیر کپی کن :
C:\Windows\System 32
مشکلتون حل میشه .
مشکل حل شد..شما درست گفتید ایراد از نبود همون فایل بود..با تشکر از راهنماییتون
میشه بازی pro 6 رو دو نفره با joystick بازی کرد.؟.اخه من 2تا دسته بازی نصب کردم ولی فقط میشه 1 نفره بازی کرد..!!!ولی تو فیفا 07 براحتی 2 نفره میشه و با 2 دسته میشه بازی کرد!مشکل از کجاست؟
سلام.نقل قول:
دوست من ،
من حدس میزنم درایو C شما فضای خالی زیادی نداره .
میشه بگی چند گیگ فضای خالی داری ؟ ( درایو ویندوز )
خیلی ممنون که جواب دادی.
درایو ویندوز (درایو c ):
free space:
11.1 گیگابایت
درایو f را هم با خود ویندوز (کلیک راست رو درایو و بعد فرمت و ... ) فرمت کردم و خواستم بازی ها را دوباره نصب کنم.نشد.
حجم خالی درایو f :
همش خالیه یعنی
9.72 گیگابایت
البته با این که خالیه 28.4 مگابایت فضای پر داره!
ممنون.
پس دوست من اشکال از ویندوز شما هست .نقل قول:
چند وقته ویندوز عوض نکردی ؟
دوست عزیز ،نقل قول:
میشه بازی pro 6 رو دو نفره با joystick بازی کرد.؟.اخه من 2تا دسته بازی نصب کردم ولی فقط میشه 1 نفره بازی کرد..!!!ولی تو فیفا 07 براحتی 2 نفره میشه و با 2 دسته میشه بازی کرد!مشکل از کجاست؟
بله میشه .
شما برو اونجایی که بازی رو نصب کردی . یه فایل هست به اسم Setting .
اونو اجرا کن و برو Player 1 . اونو بزار روی یکی از دسته ها و دکمه ها رو تنظیم کن .
بعد برو Player 2 و اونو هم بزار روی یکی دیگه از دسته ها و دکمه ها رو تنظیم کن .
اگه نشه به چه دردی میخوره ؟!
فکر کنم از اواسط تابستون یا اواخر تابستون!
یعنی باید عوض کنم؟هیچ راهی نداره؟!
ایول ..دم شما گرم.این مشکل هم حل شد..mer30
دوست من شما یه ویندوز عوض کن به احتمال زیاد درست میشه .نقل قول:
فکر کنم از اواسط تابستون یا اواخر تابستون!
یعنی باید عوض کنم؟هیچ راهی نداره؟!
چون وقتی برای مدت زیادی ویندوز عوض نکنی با افت سرعت مواجه میشی و مشکلاتی از این قبیل !
برای اجرای این بازی کارت گرافیک شکا باید پیگسل شره 3 رو ساپرت کنهنقل قول:
که از سری 6 geforce و x radeon هست
دوست من ، من گفتم ورژن بازی رو بزار نه اینکه لینک دانلود بازی !
d3dx9_30.dll
سلام بچه ها خسته نباشيد
بازي درايور 4 رو نصب كردم سه سي دي بود
هيچ مشكلي هم نداشت تو نصب
ميخوام بازي رو اجرا كنم ارور ميده
و ميگه فايل
d3dx9_30.dll
پيدا نشد و...
چكار كنم دوستان؟
بازي مسابقات خياباني چه طور بازي هست؟
يا حق (:
شما بایدdirectx9را نصب کنید.نقل قول:
فکر کنم داخل cdباشه
جدا؟
پس انشاالله مشكل رفع ميشه
نصب ميكنم مرسي
يا حق (:
Ya30n جان ،
اگه یه وقتی مشکلت حل نشد این روش رو هم تست کن .
این دیگه 100% کار میکنه :
برو سایت زیر :
بعد همون فایلی رو که نمیشناسه رو سرچ و دانلود و از rar خارج کن و کپی کن در این مسیر :کد:www.dll-files.com
c:\Windows\System 32
این روش برای بازی هایی هست که داخل سیدیشون DirectX ندارند .
مرسي عزيزم
يا حق (:
من فکر کردم فقط سیستم قراضه من اینطوره و بعد یه مدت سعتش کم میشه پس مال همه اینطوره؟نقل قول:
دوست من شما یه ویندوز عوض کن به احتمال زیاد درست میشه .
چون وقتی برای مدت زیادی ویندوز عوض نکنی با افت سرعت مواجه میشی و مشکلاتی از این قبیل !
خوب مرسی یه ذره کار دارم ولی شاید تا امشب ویندوزمو عوض کردم.بعد نصب می کنم و خبرشو میدم.
ممنون.
بچه ها اگه می تونید کمکم کنید برای call of duty4 چون گرافیک من geforce.256.5500است و وقتی بازی نصب هست برای اجرا پیغام eror می ده
عزیز 5500 برای cod4 ضعیف هست اما بازم متن error روبگو ببینمنقل قول:
سلام
دوستان من fifa08 رو گرفتم كامل نصب كردم بدون هيچ مشكلي ولي بعد از اجرا كردن صفحه سياهي مياد و همين طور مي مونه
رم من 256 و گرافيك 64 نگيد كه كه ناراحت ميشم چون با fifa07 هيچ مشكلي نداشتم
عزیز وقتی یه بازی رو اجرا میکنی هیج اتفاقی نمی فته یا صفحه سیاه می شه به حاطر اینکه سیستم نمی کشهنقل قول:
عزیزم میخوای با گرافیک 64 فیفا 08 بازی کنی ؟!نقل قول:
سلام
دوستان من fifa08 رو گرفتم كامل نصب كردم بدون هيچ مشكلي ولي بعد از اجرا كردن صفحه سياهي مياد و همين طور مي مونه
رم من 256 و گرافيك 64 نگيد كه كه ناراحت ميشم چون با fifa07 هيچ مشكلي نداشتم
تو کتاب عجایب حتما ثبت میشه ......
سلام بچه ها
من يه مشكل داشتم كه اگه لطف كنيد و راه نماييم بكنيد ممنون ميشم .
من بازي call of duty 4 رو خريدم و نصبش كردم . هيچ مشكلي هم در نصب برام پيش نيومد . ولي موقع اجراي بازي اين پيغام مياد و من اصلا هنوز نتونستم تو يازي برم .
اينم عكس پيغام :
لازم به ذكر است كه من چند بار بازي رو پاك كردم و دوباره نصب كردم اما باز درست نشد .
حتي درايو نصب رو عوض كردم ولي باز درست نشد .
سيستمم هم پنتيوم 4 و 3000 هست و رمم 1 گيگ و كارت گرافيكم 512 جيفورس .
خواهش ميكنم راه نماييم كنيد . ممنون .
نقل قول:
دوست عزیز! عکسی دیده نمیشه که بشه شما رو راهنمایی کرد!
(لطفا عکس پیغام خطا رو در سایت 10pix.com آپلود کنید و از آنجا آدرس عکس رو وارد کنید.)
عکس که دیده نمیشه ولی یکمی راهنماییت مینکنم.نقل قول:
بایدآخرین ورژن Directx9رانصب کنی،کرک بازی را نصب کنی
آخرین ورژن کارت گرافیکت را نصب کنی اگه درست نشد ویندوزت را عوض کن بریزش رو ویستا بهتر بالا میاد.
مگه وقتي fifa07 با همين گرافيك اومد most wanted هم اومد كسي تو كتاب عجايب نوشت؟!!!حالا نه خداييش وقتي 07 اومد يعني 08 نمي ياد؟؟؟يعني اينقدر تفاوت دارند اين دو؟نقل قول: