سايت دارينوس که فارسي سازيش کرده کسي نميدونه حداقل سيستم مورد نياز براي اين بازي چيه؟
Printable View
سايت دارينوس که فارسي سازيش کرده کسي نميدونه حداقل سيستم مورد نياز براي اين بازي چيه؟
احتمال 99%.نقل قول:
نقل قول:
سیستم مورد نیاز بازی اینه:
Supported OS: Microsoft(R)Windows(R)2000/XP *1
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 1.4GHz
(Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 2.4GHz or higher recommended)
Memory: 256MB (512MB or more recommended)
Video Card: 128MB VRAM card with DirectX(R) 9.0c or higher /Shader 2.0 or higher support
(256MB VRAM or higher recommended) *2 *5
Sound Card: DirectX(R) 9.0c or higher compatible sound card *3
DVD Drive: 4x DVD-ROM or higher
Monitor: 800 x 600 resolution(SVGA), High-Color (16-bit color) or better
Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
Hard Drive Space: 7.0GB of free space required
مرسي راستي بازي 4 سيدي يا بالا تر هست؟
مگه نسخه ي UBI توي ايران منتشر شده ؟!نقل قول:
سیستم مورد نیاز بازی اینه:
Supported OS: Microsoft(R)Windows(R)2000/XP *1
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 1.4GHz
(Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 2.4GHz or higher recommended)
Memory: 256MB (512MB or more recommended)
Video Card: 128MB VRAM card with DirectX(R) 9.0c or higher /Shader 2.0 or higher support
(256MB VRAM or higher recommended) *2 *5
Sound Card: DirectX(R) 9.0c or higher compatible sound card *3
DVD Drive: 4x DVD-ROM or higher
Monitor: 800 x 600 resolution(SVGA), High-Color (16-bit color) or better
Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
Hard Drive Space: 7.0GB of free space required
اگه یه خورده با دقت تر می خوندی میدیدی که این جواب کدوم سواله!!! (سیستم مورد نیاز برای نسخه دارینوس)نقل قول:
دوستان من یه لینک پیدا کردم که تریلر RE 4 رو نشون میده. فکر کنم مال نسخه ubi باشه. چون تو قسمت نظراتش گفته شده این نسخه یوبی سافته. شما برین ببین گرافیک دمو این بالاتر از اون چیزیه که شما بازی کردین یا در همون حد؟ چون من خودم هنوز RE 4 رو بازی نکردم نمی دونم گرافیک دمو این نسخه آسیایی در چه حدی هست.
لینک تریلر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.ميرم ببينم.نقل قول:
بله فكر كنم 5 سي دي هستش.نقل قول:
مرسي راستي بازي 4 سيدي يا بالا تر هست؟
اگه 7GB باشه يعني movieها دوباره پرداخت شدن، چون فكر نميكنم بهجز پرداخت دوبارهي movieها بشه كاري كرد كه ظرفيت يهدفعه اينقدر بره بالا. درضمن 7GB ممكنه علاوه بر فضاي نصب، به Page File و Cache هاي خود برنامه هم تعلق بگيره، به هر حال بايد منتظر باشيم ببينيم.نقل قول:
ظاهرا همونه، در مورد رزولوشن اينجوري نميشه نظر داد، بايد ديد ابعاد فايل مبدا چقدر بوده (movieهاي فعلي 336×512) هستند، چيزي نزديك به استاندارد VCD. كيفيت بالاي movieهاي جديد فقط با پرداخت (Render) مجدد بدست مياد. اگه فقط بخوان Resize كنن و بازي رو بيرون بدن واقعا خيانته!!!نقل قول: