سلام
من تو همین مودم یه فیرمویر دیده بودم که 4.5G مینوشت زیر اپراتور
کسی اونو داره ؟
Printable View
سلام
من تو همین مودم یه فیرمویر دیده بودم که 4.5G مینوشت زیر اپراتور
کسی اونو داره ؟
دوستان درایور و کی نصب کنم قبل از اتصال مودم ؟
بله، بدیهی هست که واسه اینکه سیستم مودم رو بشناسه باید از قبل درایورش رو نصب کرده باشید. برای ویندوز 7 32 بیتی اگر درایور رو نصب کرده باشید ایراد دیگه ای نمیگیره.نقل قول:
واقعا آنتن دهی بهتر میشه. من معمولن 3 آنتن داشتم بعضی مواقع هم بین 1 تا 3 آنتن متغیر می شد ولی به محض نصب این فریمور یک خط به آنتن اضافه شد و الان 4 خط ثابت داره. من این فریمور رو دانلود کرده بودم ولی کامنت یکی از دوستان تو همین تاپیک که نوشته بود ناپایدار هست و قطع و وصل میشه باعث شد نصب نکنم. با کامنت شما ترغیب شدم و نصب کردم و تا الان که بدون مشکل کار کرده. سپاسگذارنقل قول:
من البته همون فریمور آنلاک رو استفاده میکنم و ارتقا ندادم. چون دوستان گفته بودن پشتیبانی از USSD حذف شده. نظرتون چیه دوستان؟نقل قول:
[دوستان مودم انلاک بشه tddlte هر دو شرکت مبین و ایرانسل و میشناسه؟
بله.میشناسهنقل قول:
دوست عزیز بنظر من ارتقا فریمور بهنقل قول:B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00که باعث بهبود وضعیت انتن دهی میشه و از طرفی رابطه مستقیم هم با بهبود سرعت اینترنت داره ارجعیت داره نسبت به استفاده از کدهایUSSD
مسئله مهمی نیست اگر با روش فورس اپدیت مشکلی ندارین لینک این فرمویرو بدین تا بعضی قابلیتها مثل ussd رو فعال کنمنقل قول:
لینک فریمور خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]