یک شماره داشته باشی و 80 میلیون نفر!!! فیبر ظرفیت حجمی و نفریش قابل مقایسه نیست با مس.حالا اونی که زیر ساخت رو نمیاره بازم مشکل کاربره؟!نقل قول:
Printable View
یک شماره داشته باشی و 80 میلیون نفر!!! فیبر ظرفیت حجمی و نفریش قابل مقایسه نیست با مس.حالا اونی که زیر ساخت رو نمیاره بازم مشکل کاربره؟!نقل قول:
فیبر سرعت ۲۰ مگ کمترین قیمت ۱۲۰ ت هست تازه ماهیانه امکان خرید نیست بعدشم باید التماس هم بکنی اصلا کی به فکرش افتاد فیبر بیاره ایران؟ فیبر از نظر من یکچیز مسخرس ۲۰۲۰ که اصلا اندازه جلبک اطلاعات ندارن راجبش
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
فیبر یه چیز مسخره نیست بلکه دست حیوانات مسخره ای افتاده !:n21:نقل قول:
سلام فیبر تا سر کوچه کشیده شده باشه . داخل کوچه هزینش با مخابراته یا خود شخص؟
چرا میشه ماهیانه هم خرید.من الان ماهیانه میخرم و سر هر ماه هم میشه سرویس رو تغییر داد.چیزی که عذاب آوره سرعت استریم ویدیو هستش.نه فیبر ۲۰ نه فیبر ۵۰ مگ و نه فیبر ۱ گیگابیت نمیتونن یه فیلم ۱۰۸۰ رو مثل آدم آنلاین استریم کنننقل قول:
این که نشد دیگه فیبر یعنی با یه فیبرنوری 20 مگی یا 50 مگی فیلم 1080 استریم کنیم باید بریم بمیریمنقل قول:
مشکلش چیه؟ وقفه داره؟ یا قطو وصلی؟نقل قول:
زنگ زدم 2020 میگم محله ما اقدامی کردن طرف گفت نه منم کفتم معلوم نیست کی؟ گفت شما فیبر برای چیته؟ برای شما adsl زیادته سرویس یک مگ بگیر کفایت میکنه برات !!!!!!!نقل قول:
مدام استپ میکنه تا ویدیو رو لود کنه.تو تسک منیجر هم که نگاه میکنم بالاتر از ۶۰۰ کیلوبایت نمیره ولی با idm تا ۷ مگابایت هم میرهنقل قول:
این یه دونه کافوی نوری که در کل شهر ما هست . احتمالا تبدیل vdsl ه . ملاک اون دستگیره های مشکی ه و قفل و زنجیرشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]