سلام . ببخشید با مشاهده مشخصات یه گروپ میشه فهمید سوپرگروپ هست یا نه؟ یعنی میشه فهمید پست قابل پاک کردنه یا نه؟
Printable View
سلام . ببخشید با مشاهده مشخصات یه گروپ میشه فهمید سوپرگروپ هست یا نه؟ یعنی میشه فهمید پست قابل پاک کردنه یا نه؟
اگر تونستید عکس گروه رو حذف و اضافه کنید می شه گروه معمولی ، اگر نتونستید پس می شه سوپرگروپ . ربطی هم به تعداد اعضا ندارهنقل قول:
اعضـای غیرادمین عکس گـروه رو حذف کنن؟!نقل قول:
این چه نسخه ای هستش؟! انـدروید چنین ویژگی ای وجود نداره اگه اشتبـاه نکنمنقل قول:
من با نسخه دسکتاپ دیدم،درست میگننقل قول:
اوایل تلگرام از طریق تعداد اعضا یعنی 200 نفر به بالا گروهو به سوپر گروه تبدیل میکرد ولی الان نه،با اعضای کم هم میشه گروهو به سوپر گروه تبدیل کنید
من 2 سوپر گروه ادمینم پس نمیتونم برای عضو عادی نظر بدم ولی تو یه گروه عضو عادی هستم دیدم میشه عکس عوض کنی،حتی میتونید روی edit کلیک کنید و اسم گروهو تغییر بدید برای خودتون
البته اینا مربوط به نسخه دسکتاپ
موقع نصب تلگرام بعد از وارد کردن شماره تلفن و زدن گزینه next
loading رو میاره بدون اینکه تلگرام نصب بشه
به نظرتون مشکل چیه؟
نقل قول:
یه خورده بیشتر توضیح میدید؟
کدوم نسخه رو میگید؟نسخه اندروید یا نسخه وب
من منظور شما رو از نصب تلگرام متوجه نمیشم؟مگه نصب نیست؟هر وقت نصب باشه log in میکنید و برای شما کد میفرسته بعد کد رو وارد میکنید
هک و تجسس کنند ، ملت ایران تو تلگرام جز تمسخر و مسخره بازی و خنده و شوخی چی دارن به هم رد و بدل می کنند .
نقل قول:
برای یکی از فامیل ها هم دقیقا همین مشکل شما رو داشت دقیقا سر اون کد ،لودینگ می زد . براش پلاس نصب کردم ، مشکلش حل شد .