خب الان بین سانتافه جدید و راو4 کدومو انتخاب میکنید؟
(البته من فکر میکنم در آمریکا ماشینو زیاد نگه نمیدارن و عوض میکنن ولی در ایران طول مدت استفاده بیشتره و کیفیت قطعات توی ایران اهمیت بیشتری پیدا میکنه)
خب الان بین سانتافه جدید و راو4 کدومو انتخاب میکنید؟
(البته من فکر میکنم در آمریکا ماشینو زیاد نگه نمیدارن و عوض میکنن ولی در ایران طول مدت استفاده بیشتره و کیفیت قطعات توی ایران اهمیت بیشتری پیدا میکنه)
RAV4 خب قطعا بهتره از هيوندا. يادتون نره كه يه زماني لندكروز 75 ميليون بود الان شده 400 ميليوننقل قول:
بر چه اساسی میفرمایید که راو بهتر از سانتافه است ؟نقل قول:
آپشن ؟ زیبایی ؟ طراحی ؟ فنی ؟
برند پوریا جاننقل قول:
اسم تویوتا آدم یاد کیفیت و دوام میندازه.
اگر سانتافه 2014 از نظر موتور و گیرباکس مثل 2012 بود قطعا میگفتم سانتافه.
مدل 2012 فول شرکتی الان با 2014 فول برابری میکنه از نظر قیمت چون باطنش کار درسته. سانتافه جدید رخ خوبی داره و یه تریلی آپشن اما عمرا به پای وراکروز و سانتافه 2012 نمیرسه. پس فقط اسمش سانتافه است.
با این تفاسیر و اینکه البته تویوتا برند خوشنام تر و ژاپنی هست و دوام و کیفیت محصولات تویوتا نیازی به تبلیغ نداره پیشنهاد دادم
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
من تا قیمت 95 تومن یه ماشین نو یا کارکرده میخام که نرم و خانوادگی و جادار و کم استهلاک باشه. شتاب زیر 9 مصرف زیر 8
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
ام جی چطوره؟ یا کمری ؟
اینم بگم الان 206 دارم و ماشینی میخام از این نرم تر باشه
MG حرف نداره ؛ از نظر کیفیت ادوات داخلی و سواری ماشین عالی هست ؛ تیپ جوان پسندی هم داره و خیلی خوش رکاب و نرم است .نقل قول:
مصرفش ترکیبی ۹ لیتر است که برای موتور توربوشارژش عدد خوبیه و آلایندگیش هم یورو ۵ است که معروف به خودروی سبز میباشد ( البته تمام خودروهای یورو ۵ به خودروی سبز مشهورند )
کمری هم ماشین نرم و عالی هست اما جادارتر و بزرگتره و کیفیتش هم از MG بالاتره ؛ قدرت موتور نسبتا خوبه و مصرفش هم ۹.۵ لیتر ترکیبیه ؛ یک مقدار تیپ سنگینی داره و جوان پسند نیست اما از هر نظر دیگه ماشین عالی است .
ام جی رو که ولش کن.نقل قول:
همون کمری مدل 2010 فکر کنم بهترین انتخابت باشه.
البته آزرا 2009 خیلی تمیز هم این قیمت گیرت میاد
یا سوناتای 2011
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
تویوتا ماشین خوبیه فقط حیف تو این رنج قیمت مگه بتونم gl 2010یا glx 2009 بگیرم که در کنار مزایای متعدد یه ایراد بزرگ دارن که ایرکاندیشن ندارن و بخاریشون مث 206 نیست و گرما از موتور میگیره و اگه شیشه ها بالا باشن بخار میگیرن در حالی که خیلی گرونتر از 206 هستن.
آزرا خیلی عالیه اما مصرفش زیاده سوناتا 2009 هم موتورش خیلی ضعیفه نسبت به هم رده هاش . ام جی تا حالا کسانی که دارن ایراد خاصی که معروف باشه ازش نگرفتن فقط نمیدونم تز لحاظ نرمی ماشین در چه سطحه . بین 206 و کمری به کدوم نزدیک تره از لحاظ نرمی؟
یه گزینه هم هست اپتیما 2010 که مصرف 9 و شتاب هم 9 و همونطور که از اسمش معلومه هم شتاب و هندلینگش برای اسپرت بازا مناسبه هم نرمی و مصرف بهینش برای خانواده خوبه ولی بازم چون در عمل خودم تست نکردم و اینا اطلاعاتیه که از اینترنت گرفتم در نهایت نمیدونم تا چه حد درسته و در مقایسه با کمری نرمی و دوام مناسبی داره یا نه ممنون میشم دوستان با تجربه نظر بدن
فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk
به نظر من اپتیما گزینه مناسبی هستشنقل قول:
به گزینه خدمات پس از فروش هم فکر کنید :n02:
نقل قول:
به ام جی فکر نکن رفیق هرچی هم خوب باشه رو دستت میمونه. اما این داستان در مورد سوناتا و آزرا اینطور نیست.
با 95 تومن میتونید سوناتا 2011 بگیرید شرکتی مخصوصا بعد از عید قیمتا مناسب تر هم میشه.
اگر بتونی آزرا 2011 بگیری که شاهکاره ( البته گرونتره حدودا 120 باید بودجه تامین کنی )
در مورد بخاری همه ماشینا مثل هم هستن. اون بحث بخار گرفتن هم در همه ماشینا هست. شما وقتی در خودروهای مجهز به سیستم هوشمند کنترل دما ( همون ایرکاندیشن ) شیشه گرم کن جلو رو روشن میکنید کمپرسور کولر هم روشن میشه و دو سوت بخارات رو به مایع تبدیل میکنه و از کابین خارج میکنه. اگر در خودروهای غیر هوشمند خودتون دستی این کار رو انجام بدید و کمپرسور کولر رو روشن کنید میبیند بخارات خیلی سریع محو میشن.
رادیاتور بخاری همه ماشین ها از آب داغ خروجی از موتور ماشین به عنوان منبع گرمایش استفاده میکنن. اگر تولید کنندهای بیاد و مثلا المنت برای گرم کردن کابین پیشبینی کنه فقط در مواقع سرد بودن موتور روشن خواهد بود. این المنت نیاز به برق یعنی در نهایت سوخت داره برای روشن شدن پس آلایندگی کلی خودرو رو میبره بالا اون هم درست وقتی که آب داغ داخل موتور داره میچرخه.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری بود بفرمایید در جای بهتری بهش بپردازیم.
ام جی رو از ذهنت بیرون کن مشتری بعدی نداره