با قاطعيت ميشه گفت تاكتيكي ترين تيم گروه هستيم بعد از ما برادران بوسنيايي ميان:n02: نيجريه و ارژانتين بازيكن رو با بازيكن مقايسه مي كنيم! ارژانتين
به شدت سرتر هست نتيجتا خيلي اسون بازي رو مي بره:n01:
Printable View
با قاطعيت ميشه گفت تاكتيكي ترين تيم گروه هستيم بعد از ما برادران بوسنيايي ميان:n02: نيجريه و ارژانتين بازيكن رو با بازيكن مقايسه مي كنيم! ارژانتين
به شدت سرتر هست نتيجتا خيلي اسون بازي رو مي بره:n01:
متاسفانه مصاحبه های جهت دار مربیان ایرانی شروع شده ! تا یه کم تیم ملی جون می گیره 1000 تا صاحب پیدا می کنه ! کاش قرار داد کیروش تمدید بشه تا یه نفس راحت بکشیم.
در مورد ترکیب بازی بوسنی هم بعید می دونم ساختار دفاعی ایران دست بخوره، شاید بجای مسعود در بازی قبل جهانبخش از ابتدا بازی کنه. همچنین در نیمه دوم در صورت نیاز می تونیم رویه کریم انصاریفرد هم حساب کنیم. باید دید سورپرایز کیروش برای بازی بوسنی چیه !:n01:
تبریک میگم بهترین نمایش تاریخ تیم ملی فوتبالمون رو!
یک تبریک جانانه هم باید به کیروش و بازیکنان تیم ملی گفت...
اعتراف می کنم برای من که بازی های باشگاهی داخل رو چند سالی هست دنبال نمی کنم، دیدن همچین نمایشی واقعا مایه غرور بود.
حقیقتا ایران تیم با برنامه بازی بود و آرژانتین تیم بی برنامه بازی که مشخصا به ضعف سرمربی این تیم بر می گرده که به اعتقاد من به هیچ وجه شخصیت سرمربی گری تیمی در این سطح رو نداره، البته آرژانتین تقریبا بعد از پکرمن سرمربی خوبی نداشته و سال هاست که با این مشکل روبرو هست. مربی که اینقدر مستاصل شده که در صحبت آخر بازی خودش فقط می تونه بگه "با مسی هر چیزی ممکنه" و راجع به صحنه پنالتی میگه "زابالتا به من گفت نیست!" یعنی از نظر تاکتیکی مغلوب شده. در طرف دیگه از بازیکنان این تیم بخوایم بگیم وقتی مسی به عنوان یکی از دو بازیکن برتر جهان اون گل زیبا رو به ثمر می رسونه اما بعد از یک نمایش ضعیف در طول نود دقیقه مقابل تیم گمنامی مثل ایران این گونه خوشحالی می کنه که انگار مقابل تیمی در عیار برزیل نود دقیقه درخشیده و گلزنی کرده (مقایسه بشه با نمایش های زیدان در جام های جهانی 98 و 2006)، وقتی که دی ماریا به عنوان یکی از بازیکنان تاثیرگذار در قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان موقع تعویض خودش اینقدر در طول مسیر وقت تلف می کنه یعنی آرژانتین عملا شکست خورده.
بعضی جاها از رویکرد تدافعی ایران انتقاد شده که به نظرم صحبت های بسیار بی جایی هست، انتقادهایی به رویکرد بیش از حد تدافعی ایران در بازی با نیجریه وارد هست اما در بازی با آرژانتین ایران با توجه به ابزاری که داشت و اختلاف سطح محسوسی که بین کیفیت بازیکنان، به خصوص در خط حمله وجود داشت، برنامه کاملا درست و بجایی رو داشت و کاملا هوشمندانه بازی کرد، هم در دفاع، به طوری که خستگی و استیصال رو میشد در چهره آگوئرو و بقیه بازیکنان آرژانتین دید وهم در حمله، به شکلی که موقعیت های خطرناک بازی رو ایران خلق کرد. در نیمه دوم که بدون تعارف ایران تیم برتر زمین بود و نهایتا پنالتی که با تصمیم اشتباه داور نتیجه بازی رو رقم زد.
راجع به پنالتی واضحی که گرفته نشد به قدر کافی صحبت شده، واقعا منم مثل خیلی های دیگه فکر می کنم اگه پنالتی گرفته میشد و تبدیل به گل میشد تیم ملی به پیروزی می رسید و گلزنی این آرژانتین بی برنامه توی اون شرایط خیلی دور از ذهن بود. علاوه بر پنالتی، داوری تصمیم های اشتباه دیگه ای رو هم داشت، حداقل دو مورد دایو بازیکنان آرژانتین که داور خطا اعلام کرد و چند مورد در مسیر توپ بازیکنان تیم ملی قرار گرفت، کاری که داور در بازی اول خودش یعنی بازی آلمان و پرتغال هم مکررا انجام داد. متاسفانه در این جام داوری های خیلی ضعیفی رو دیدیم، داوری هایی که اغلب به ضرر تیم های کوچکتر و کم نام و نشان تر در مقابل تیم های بزرگ بوده، از کرواسی مقابل برزیل میزبان گرفته تا کاستاریکا مقابل ایتالیا (که البته کاستاریکا بعدا شخصیت تیمی خودش رو نشون داد و با وجود پنالتی گرفته نشده تونست به پیروزی برسه تا این تصمیم به چشم نیاد) تا حالا تیم ملی مقابل آرژانتین. البته اشتباه داور بازی بوسنی و نیجریه هم تاثیر مستقیمی روی نتیجه اون بازی داشت و شاید شانس صعود تیم ملی رو کمتر کرد.
از نتیجه که بگذریم هایلایت بازی برای من دو مورد بود، یکی تکل زیبای آندو در نیمه اول، آندو که در کنار اشکان جنگنده ترین چهره های تیم ملی بودند و یکی صحنه ای که پولادی در یک فاصله کوتاه به ترتیب مسی و هیگواین رو به زیبایی جا گذاشت، پولادی که در بازی اول هم به عنوان دومین بازیکن برتر دور اول انتخاب شده بود.
سایت های انگلیسی زبان رو چک می کردم، تیتر Iran Robbed یا ایران مورد سرقت قرار گرفت و امثال اون زیاد به چشم میاد که حداقل نشون میده این اتفاق منعکس شده.
باید ببینیم در بازی بعدی تیم که اولین بازی هست که تیم ملی نیاز به هر سه امتیاز داره و باید هجومی کار کنه، چه عملکردی داره. به شرطی که در اون سمت و در بازی همزمان نیجریه شکست بخوره.
البته من به شخصه انتظار پیروزی رو ندارم، با اینکه امیدوارم تیم ملی نتیجه مناسبی بگیره که ارزش این کار بزرگ کمرنگ نشه.
دیگه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه اما چی میشه اگه صعود کنیم و با فرانسه بازی کنیم:n20:
بازی با فرانسه چقدر زیبا میشه اگه بشه :sq_8:نقل قول:
ولی من هنوز از یه چیزی ارضا نشدم . یعنی با این بازی بچه ها خیلی دوست دارم یه اتفاق خاصی بیفته .نقل قول:
اگه خدا خواست و صعود کردیم که با فرانسه میفتیم . اونوقت خیلی دلم میخواد دفاعمون رو جلوی فرانسه ببینم . تا حالا بهترین خط حمله رو داشته . ارژانتین که انصافا روزهای خوبش نیست و حتی طرفدارهاش هم ازش ناامید شدن .
اما بازی با فرانسه میتونه بازی خیلی بزرگتری برای ما باشه . از نظر خودم ما بهترین خط دفاع رو داریم توی جام . حالا بهترین خط حمله در برابر بهترین خط دفاع چه بازی ای شود توی یک هشتم . بی صبرانه منتظر صعود تیم ملی هستم .
:n02: یه دعای من درآوردی :
خدایا امسال هم خرداد به ما روی خوش نشون داد . خواهشا سهمیه خرداد سال بعد رو بنداز تو تیر امسال . هم واسه بچه های والیبال هم فوتبال .
گزارشگر آرژانتین بعد از گل مسی خودشو نابود کرد
[HTML]http://www.aparat.com/v/pxwGW[/HTML]
این ... بختیاری زاده از کی تا حالا کارشناس شده که ما خبر نداریم ؟! خیلی جالبه ! این همون صندلی هست که دکتر صدر یا حاج رضایی روش نشسته بودن ؟!!
اراجیفی داره به عنوان کارشناس تحویل میده که فکر کنم الان دیگه هم می دونن حرفاش کاملا جهت دار هست ! و جالبه چندین و چندین بار با جملات خودش حرفای خودش رو هم نقض کرده ! 5 دقیقه نگاه کردم، تلویزیون رو خاموش کردم !!
میگه تیم ملی به افکار جدید نیاز داره !! و بعد از این حرفاش هم فردوسی پور و هم جاودانی سکوت معناداری کردن !
اون سناریو حذف کیروش همچنان ادامه داره !
نیست که آقای حاج رضایی خیلی کارشناس هستند؟؟؟نقل قول:
هنوز اراجیفی که قبل بازی اول هلند در مورد اینکه هلند به هیچ عنوان مثل یک مدعی ظاهر نخواهد شد رو یادمه! ایشون فقط موهاشون قشنگه و قشنگ حرف میزنن! همین!
در ضمن آقای فردوسی پور فکر کرده الان چون اینجوری با آرژانتین بازی کردیم...جلوی آلمان و فرانسه و هلند هم میتونیم دقیقا اینطوری بازی کنیم....
حرف سهراب اینه که باید این بازی تداوم داشته باشه نه اینکه فکر کنیم همه بازی ها مثل آرژانتین خواهد بود....موقعی که شما تی وی رو خاموش کردی هم بارها گفت که موافق کیروش هست!