سلام.از دوستانی که تجربه کار با این لپ تاپ (Z510) رو داشتن، یه چنتا سوال دارم ممنون میشم دوستان لطف کنن و جواب بدن
1- با توجه به اینکه دور کیبرد و تاچ پد این لپ تاپ آلومینیوم هست، موقع استفاده از لپ تاپ در حالتی که لود نسبتا بالایی روی لپ تاپ باشه، آیا وجود آلومینیوم به عنوان رسانای خیلی خوب حرارت و گرما اذیت نمی کنه دست رو نسبت به لپ تاپ هایی که از جنس پلاستیک در این ناحیه (استراحتگاه دست) استفاده کردن؟
2-تاچ پد این لپ تاپ یکپارچه هست، من یه بار تست کردم یه مقدار فضا بین تاچ پد و صفحه زیرینش هست که انگار لق میزنه تاچ پد. این موضوع و به نوعی بازی کردن تاچ پد سر جای خودش اذیت نمی کنه در طول زمان ؟
3-دوستانی که مدت زیادی از لپ تاپ استفاده کردن (بیشتر از 3-4 ماه) آیا تغییری در عملکرد باتری دیدن؟مثلا کاهش زمان ذخیره سازی انرژی نیست به قبل و اگه بله چقد محسوس بوده این موضوع
4-تو تهران کسی اخیرا تونسته این لپ تاپ رو بدون حروف عربی یا فارسی روی کیبرد پیدا کنه یا دیده باشه یا خریداری کرده باشه؟اگه بله ممنون میشم آدرس رو لطف کنه.
5-در حالت کانفیگ مشابه با لپ تاپ G510 (سی پی یو و رم و حافظه یکسان)، با توجه به اینکه کارت گرافیک Z510 عملکرد بهتری داره ولی کارت گرافیک خیلی برای من مهم نیست،آیا اختلاف قیمت 200-250 هزار تومنی ارزش داره برای صرف نظر از G510 و خرید Z510. برتری هایی مثل بک لایت، وزن کمتر؟ (آلومینیوم و زیبایی ظاهری هم خیلی برای من مهم نیست و عملکرد لپ تاپ بیشتر اهمیت داره)