آره. من هم داخل مشکیش را ندیده بودم. هر چند به شخصه نقره ایش را ترجیح میدم.
راستی این لقی یک طرف درایو دیویدی را میشه کاریش کرد؟
Printable View
آره. من هم داخل مشکیش را ندیده بودم. هر چند به شخصه نقره ایش را ترجیح میدم.
راستی این لقی یک طرف درایو دیویدی را میشه کاریش کرد؟
اینا سری های جدیدش هستن.نقل قول:
من خودمم وقتی گرفتم ترسیدم اما تو سایت خود asus سریال نامبرش رو زدم و دستگاهم رو رجیستر کردم. این یعنی اصله و اون سریال نامبره الکی نیست.
دوستان من وقنی هدفون میزنم به لپ تاپ باید حتما sign out کنم یا ری استارت کنم تا بتونم از هدفون استفاده کنم
این دلیلش چیه ؟
اما بعد از اینکه این کار رو کردم ، میتونم قطع و وصلش کنم و دوباره میشناسه
تا زمانی که خاموش بشه و دوباره روشن بشه دیگه مشکلی نداره فک کنم
دوستان من چطوری از ویندوزم اصلی 8 بکاپ بگیرم؟!
میخوام وقتی ویندوزم کند شد یا خراب شد یرش گردونم به زمانی که خریدمش ولی فایل هام از درایوام پاک نشن.
دو درایو بیشتر ندارم.
یه گزینه تو setting خود ویندوز دیدم که مثل factory reset در گوشی ها بود ولی تمام فایل ها رو هم پاک میکنه.
والا مال من که ویندوز نداره که بدونم دقیقا چجوریه. ولی معمولا تو لپتاپها داخل نرم افزارهای خود شرکت که از پیش نصبه، گزینه ای به نام Create Recover Disk (DVD هست که با اون میتونید روی دو یا سه تا دیویدی بکاپ بگیرید.نقل قول:
دوستان می شه درباره سیستم خنک کنندگی این لپ تاپ توضیح بدید؟
لپ تاپ خیلی داغ میکنه؟
ميبخشيداينو ميگم ولي طراحيش جالب نيست....منكه همچين مدلي رو نديده بودم...اين مدلي كه بقيه بچه ها هم دارن خيلي خوشگلتر از اينه.اصلا اينكه 550 نيستش...فك كنم 750 هستش چون صفحه نمايششم فرق داره(از لحاظ اندازه)نقل قول:
دیگه کاملا پشیمون شدم! شانس ندارم. فکر کنم این لپتاپی که من گرفتم پر از ایراده.
وقتی که رنگ زمینه یکنواخت باشه، مثلا آبی یکدست، از روبرو مشکلی نداره، ولی وقتی از فاصله عقبتر و از زاویه (چه راست چه چپ) به صفحه نگاه میکنم، یک برجستگی بزرگ داخل تصویر وسط صفحه میبینم. درست مثل یک برگ کاغذ که وسطش برآمده باشه.
دوستان من وقتی میرم توی صفحه product registration ایسوس ، SSL Error میده
دلیلش چیه ؟
دوست عزیز مطمئنید که این n550 هست ؟نقل قول:
آخه نه دکمه پاورش ، نه حاشیه ی کیبوردش ، اصلاً به n550 نمیخوره !
اسپیکر هاش هم معلوم نیست کجاس !
البته این امکان هم وجود داره که مدل جدید باشه