[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوس:به خاطر علاقه ام به آبیدال وخانواده اش می خواستم کبدم را به او بدهم
مدافع برزیلی بارسلونا در گفت و گو با لانس اعلام کرد که قصد داشت تا برای نجات جان دوستش، آبیدال، بخشی از کبدش را به او هدیه دهد
سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در گفتگو با روزنامه برزیلی لانس به این نکته اشاره کرد که تصمیم داشته تا بخشی از کبدش را به اریک آبیدال دوست و هم تیمی سابقش در بارسلونا هدیه کند.
او در صحبت هایی گفته:« زندگی در اولویت اول است. اینکه من قصد داشتم تا بخشی از کبدم را به آبیدال بدهم، یک ماجرای خصوصی بود و حالا که آبیدال دراین باره حرف زده، من هم مجبورم که راجع به آن صحبت کنم. هدف و خواسته من تنها برای کمک کردن به دوستم بود. به خاطر احترامی که برای اریک قائل بودم و به خاطر محبتی که به او و خانواده اش دارم می خواستم این کار را انجام دهم. وقتی زندگی کسی در خطر است، فوتبال دراولویت دوم قرار دارد.»
اریک آبیدال ستاره فرانسوی دنیای فوتبال به خاطر وجود یک تومور درکبدش مجبور به انجام عمل پیوند کبد شده بود و پسرعمویش بخشی از کبدش را به او هدیه کرد.حالاآبیدال با طی مراحل پزشکی لازم بهبود یافته و به دنیای فوتبال بازگشته است.
آلوس در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که اگر قرار براین می شد که او بخشی از کبدش را به آبیدال بدهد، ممکن بود زندگی فوتبالی اش برای همیشه به خطر بیفتد. او ادامه داد:« اگر من بخشی از کبدم را به آبیدال می دادم، ریسک بزرگی در زندگی فوتبالی ام بود ولی خداحافظی ام از دنیای فوتبال 100% قطعی نبود. فقط یک ریسک بود ولی وقتی زندگی کسی در خطر است، فوتبال ارزشش کمرنگ می شود.»
این مدافع برزیلی با اشاره به دوستی عمیقی که میان او و آبیدال وجود دارد گفت:« این اقدام باعث شد تا ارتباط دوستانه ما بهتر شود. اریک قدرت زیاد و هوش زیادی از خدا گرفت و این توانایی را دارد تا حتی بدون فوتبال زندگی کند. اگر بخشی از کبدم را برای نجات جان یک زندگی می دادم هم خدا درهای دیگری را به رویم باز می کرد.»
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
مارتینو: این بحث ها طبیعی است؛ مخصوصا وقتی سرمربی نه بومی است و نه هلندی
پارسال بارسلونا در فصل قبل در جریان اکثر بازیها 66% مالک توپ و میدان بود و حالا این درصد به 65.8% تقلیل یافته. اگر به خاطر این 0.2% می گوئید که سبک بازی بارسلونا تغییرکرده که...
سایت گل- تاتا مارتینو سرمربی آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به دفاع از ایده هایش درمقابل انتقادات وارده پرداخته.
این درحالی است که این روزها خیلی ها معتقدند که تاتا سبک بازی بارسلونا راتغییر داده و دیگر به سبک تیکی تاکا وفادار نیست. مارتینو هم درجریان این انتقادات است ولی سعی کرده که با شوخی و خنده از کنار آنها بگذرد و پاسخگوی این انتقادات شود. او در کنفرانس خبری گفت:« من اصلا ناراحت نیستم. وقتی تیمی دراوج باشد، همیشه شرایطی مثل این به وجود می آید. به ویژه اینکه سرمربی تیم یک سرمربی خانگی و بومی نباشد و اهل هلند هم نباشد.»
او در پاسخ به سوالی درمورد تغییر سبک بازی بارسلونا گفت:« من بازهم تاکید می کنم که ما نمی خواهیم سبک بازی بارسلونا را تغییر دهیم. حالا همه به مقایسه می پردازند. پارسال بارسلونا در تمام طول رقابتهای فصل در جریان اکثر بازیها 66% مالک توپ و میدان بود و حالا این درصد به 65.8% تقلیل یافته. اگر به خاطر این 0.2% می گوئید که سبک بازی بارسلونا تغییرکرده که...»
مارتینو در ادامه با اشاره به زمان حضور رافا مارکس در بارسلونا و ارسالهای بلند او ،در پاسخ به این سوال که آیا بارسلونا هنوز هم می تواند روی توپ های بلند ارسالی کار کند یا خیر گفت:« من در مورد مارکس حرف می زنم ولی رونالد کومن راهم که 20 سال پیش دراینجا بازی می کرد فراموش نکرده ام. چیزی نیست که من ندیده باشم. الان چه کسی می تواند در فضاهای خالی از این توپ های بلند استفاده کند؟ هریک از بازیکنان کناری ما می توانند از این توپها بهره ببرند. گاهی وقتها توپها و ارسال های بلند کومن به جلوی پای استویچکوف می رسیدند.. ارسال های مارکس هم به ژولی یا رونالدینیو می رسید.»
سرمربی آرژانتینی بارسا همچنین در مورد مالکیت کمتر بارسلونا برتوپ و میدان در بازی با رایو وایه کانو گفت:« مالکیت توپ برای هر تیمی مهم است. برای بارسلوناهم همین طور. در نیولز اولدبویز هم این ماجرا اهمیت زیادی داشت. » به علاوه باید به ویژگی های تیم های حریف هم توجه کرد. در فصل گذشته در بازی بارسلونا مقابل رایووایه کانو مالکیت توپ 45-55 بود؛ چیزی نزدیک به این بازی و این برای بازیهای بارسلونا چندان عادی نیست. در فصل گذشته رایو وایه کانو از نظر مالکیت برتوپ و میدان در رده دوم بعداز بارسلونا قرار گرفت. مهمترین نکته برای ما این است که اوضاع بازی مان را بهبود ببخشیم. من از عمق بخشیدن به بازی تیم در نیمه دوم بازی با آژاکس و در نیمه دوم بازی با رایو وایه کانو واقعا خوشم آمد.»
البته تاتا اشاره نکرد که دقیقا بارسلونا از چه نظر باید بهتر شود:« باید سعی کنیم که در نیمه های اول بازیها هم مثل نیمه های دوم خوب باشیم . تا زمانی که بازیکنان احساس راحتی کنند، به سمت بهبود و پیشرفت پیش خواهیم رفت. خود من ازشرایط کنونی بازیکنان تیمم راضی هستم و وقتی که همه منسجم و متقاعد باشند، آرامش بیشتری دارم.»