دوستان از وقتی به 4.3 آپدیتش کردم باطریش خیلی خوب شده..:n16:
Printable View
دوستان از وقتی به 4.3 آپدیتش کردم باطریش خیلی خوب شده..:n16:
دوستان
یه سوال ازتون دارم که می خوام بدون تعصب بهم جواب بدین. اگه حالا می خواستید انتخاب کنبد با توجه به مشکلاتی از قبیل باتری و گرم شدن، ابن گوشی رو می خریدید یا LG G2 یا حتی Z1 رو؟
راستی اطلاع دارید که نوت 3 هم این مشکلات رو داره یا نه؟
توی تاپیک مشاوره این سوال رو نپرسیدم که دعوای برندی ایجاد نشه! و از کسایی که واقعا تجریه کار با گوشی رو دارند، پرسیده باشم!
ممنون
سلام دوستان.
گوشی برادرم که 2 روز پیش گرفتیم، با USB وصل نمیشه.
در ضمن گزینه ی Developer Option هم در قسمت Setting وجود نداره. باید چه کنیم ؟؟؟
g2 که برای من به خاطر ساپورت نکردن کارت حافظه همون اول کار حذف می شه،چون با چند تا بازی HD و فیلم پر میشه(مخصوصاً من صدای کلاس هامو رکورد می کنم که اونم خیلی حجیم میشه)نقل قول:
می مونه z1 و s4 که بین این دوتا باید مقایسه کنم؛فکر کنم z1 چون جدید تر اومده یه مقدار رام های رسمی اندروید های بالا تری بیان براش؛از طرفی ندیدم جایی نوشته باشن که میشه از usb on the go استفاده کرد براش که این برای من خیلی بد میشه چون زیاد استفاده می کنم !
ولی اون زد آب و خاک بودنش خوبه کلاً z1
درباره ی گرم شدن s4 هم والا من یه مدت نسبتاً خوب با arc s و sII کار می کردم(و بازی می کردم:n02: ) به نظرم تفاوت آنچنانی نداشت گرماشون :n13:
باطریش هم که انگار از شانس بد من و خیلی های دیگه خراب بوده :n21:
ولی کلاً خودت باید ببینی چی مهم هست تو گوشی و انتخاب کنی؛مثلاً با نیاز های من هنوز همین با این که برام مشکلاتی پیش اومد بهترین گزینست و چیزی که بهتر باشه برام نیست
اگه انگلیسیت خوبه هم مقایسه های خیلی خوبی باید بین این 2تا گوشی بتونی پیدا کنی که کمک می کنن...
من خودم نظرم رویs4 mini هستنقل قول:
چون دو سیم کارت بودن برام مهمه چون همراه اول دارم و از طرفی میخوام ازاینترنت ايرانسل استفاده كنم
،اما اگر دیگه پشتیبانی نمیشه نکسوس هم که وحشتناک گرونه
G2 32 گیگ بد نیست به نظرم
اس4 روحتما باید با گارانتی گرفت
چون اکثرا مشکل داشته و به شخصه می ترسم بخرمش
امیرجوننقل قول:
مدتی بود که بین اس 4 ونت 3 مردد بودم که اخیرا تصمیم گرفتم نت 3 بگیرم.توتاپیکش که رفتم کمتر ازاشکال داشتن اون میگفتندولی اینجا شمامیفرمایید که اکثرا اس 4 ها اشکال داشته اند پس درتصمیم خودم مصمم تر میشوم باصفحه بزرگ زیاد حال میکنم وفایلهای قراردادها وورد رامیتوانم دران بخوانم
شما از مشکلات نت 3 چیز ی نشنیدی تاحالا؟
با اپدیت 4.3 و باتری جدید داغیش خیلی کم شده و دیگه از هیچ بازیی هم نمیپره بیرون
ولی بازهم یکم داغه
چرا همیشه نصف رم پره؟(در حالتی که هیچ برنامه ای اجرا نباشه)
غیر از این که بزرگه نهنقل قول:
همه ازش خوب می گن
سلام من امروز مدل i9505 خریدم به قیمت 1540000
روی بارکد زده 880 که مال کره هست ولی هیچ جای گوش نزده ساخت کجا هست !
روی جعبه به زبان فرانسوی نوشته که احتمالا باید سفارش فرانسه باشه .
با این قیمت و مشخصات خوب خریدم یا کلاه سرم رفته ؟؟؟
ضمنا مدل i9500 قیمتش 1500000 بود . توی شهر شیراز
نه خوب خریدینقل قول: