سلام
یه مدار میخام که میکروفون دینامیکی رو به میکروفون خازنی تبدیل کنه من برعکس این مدار رو دارم
Printable View
سلام
یه مدار میخام که میکروفون دینامیکی رو به میکروفون خازنی تبدیل کنه من برعکس این مدار رو دارم
تو جلد چهار کتاب اقای بخت آور هست از چهل ستون میتونی پیداش کنینقل قول:
سلام .لطفا جواب بدید خیلی نیاز دارم.
یه مدار اکو لایزر میخوام 5 کاناله باشه وبا آیسی های ka2223 وba3812L ومشابه این نوع آیسی ها نباشه واگه شد با آیسی pt2399 باشه.:37:
سلام
کسی میتونه در مورد ساخت یک ولت متر حدود 7 میلی ولت تا 3 ولت کمکی به من کنه؟
اگه کسی بتونه مداری ارائه کنه که ولتاژ مورد نظر که دریافت شد (مثلا 1 ولت) یک لامپ روشن شه ممنون میشم یا یک سنسور ولتاژ و جریان که با دریافت ولتاژ و جریان مورد نظر کار خاصی انجام بده.
لطفا نقشه مداري يه دستگاه طلا ياب را ايميل كنيد
سلام
من یه پروژه ضبط صدا با atmega32 به زبان سی دارم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام. من یه سوال ساده دارم و اون اینکه واسه آز مدار منطقی باید مداری طراحی کنیم که با دو (یا حالا اگه بیشتر لازم داره) آی سی 7448 و دو عدد سگمنت اعداد یاینری از 1 تا 15 رو روی دوتا سگمنت نشون بده و اگه عدد تک رقمی مثل 4 بود سگمنت دست چپ خاموش باشه(یعنی صفر رو نشون نده با استفاده از پایه RBI) .
اگه میتونید زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم واسه 3 شنبه 2آیان میخام ممنون میشم.
کسی نیست کمک کنه؟؟؟
اگر درست متوجه شده باشم :نقل قول:
ببینید کار 7448 اینه که bcd رو به سیگنال مورد سون سگمنت تبدیل میکنه یعنی هر عدد 4 بیتی که وارد کنید معادلشو نمایش میده
حالا ا'گر اون عدد رو بصورت bcd وارد میکنید و معادل 4 رو میخواید تشخیص بده...باید با یک ای سی compair و یا چندتا گیت and (یا گیت های دیگه) اون عدد رو تشخیص بدید مثلا اگر 4 بود معادل باینریش میشه 100 یعنی با 2تا nand و یک and که خروجیشهاشون and بشه این عدد رو اول تشخیص بدید سپس اونو به پایه ریست مثلا 7448 بدید و یا با یک رله پایه تغذیه سگمنت رو قطع کنید و...
برا 7448 هم میتونید از مدار زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای قسمت compair هم اگر نخواستید از گیت ها استفاده کنید میتونید از ای سی 7485 استفاده کنید که نمونه مدارهای تو اینترنت زیاد هست: