بستگی به این داره که هر کسی چه تعبیری از آرامش و چه تعبیری از لذت داره..نقل قول:
هدف زندگی یه درصدی از جامعه از کمال و آرامش برگشته به سمت لذت
لذت و آرامش اصولـن همدیگــر رو تکمیل می کنند...چیــزی جدا از هم نیستند..
شاید این تاسف بیشتر به خاطر تغییر ذاعقه بعضی ها و تعبیر غلط از لذت باشه.
+
منظورم به هیچ وجه شخص خاصی نیست و کلی می گم:
وقتی کسی میگه دختر خوب نیست، ممکن هست در روابطش با دختری دچار مشکل شدن و یا رفتاری از دخترا دیده که به این نکته رسیدن.
به نظر من قبل از همه این حرف ها باید یه توجهـی به رفتار خودمــون داشــته باشیم...نمیشه فقط از طرف مقابل انتظار داشت...
+
باید دید هر کسی چه تعبیری از زندگی مشترک داره..وقتی میگی مشترک یعنی حتی توقعات مشترک...متاسفانه گاهی فقط به دنبال مقصر هستیم..
و متاسفانه می بینم اطرافم کسانی رو که دنبال آدم پولدار هستند...که یه دلیلش می تونه ازدواج های ناموفقی باشه که به خاطر نداری از هم جدا شدن
ولی به نظر من همیشــه انسان های با اخلاق می تونند در هر صورت کنار هم خوشبخت باشن البته نمی گم که پول بده یا کمش خوبه یا...فقط می گـــم
سطح توقعات و تعبیرهای مناسب از هم داشته باشیم.../
+
یادمه یکی از دوسـتان درمورد ازدواج و...در خارج از کشـور پرسیدند، البته خودم تجــربه ای ندارم ولی از دوســتان و آشــنایانم شنیدم که وضعیــت بدتـر از
اون چیزی هست که ما اینجا می شنویم...ولی به نظر من ازدواج و یا زندگی دو نفر با فرهنـگ خودشون در کشــور خـارج با وجود تمام مشــکلات اخلاقــی یـه
نکته مثبت داره، اون هم اینه که توقعاتشون رو رک و راست به هم میگن..مثلن اینجا اول می گن برای ما پول ملاک نیست ولی باید دیـد در آخـر معلوم میشـه
چقدر به هم دروغ گفتند...و اصلن بحث خیانتی هم به اون شکل نیست چون به محض کمرنگ شدن رابطشون و داشتن کوچکترین مشکلی از هم جدا میشن.