بازی رو گرفتم داره نصب میشه هوراااا :دی
کسی آهنگ این بازی موقع نصب رو داره ؟ فوق العادس !
Printable View
بازی رو گرفتم داره نصب میشه هوراااا :دی
کسی آهنگ این بازی موقع نصب رو داره ؟ فوق العادس !
دوستان از راههای پول در آوردن تو این بازی غافل نشید! من که زدم تو کار بورس و دارم سهام میخرم عجب پولیم در میاره:n02:
چجوری باید ماشین حمل پول رو دزید؟
یه بار پلیسا افتادن دنبالم نمیدونم چی شد باک بنزین سوراخ شد همینطور که میرفتم بنزین میریخت روی زمین بعد از روی زمین شعله ور شد رسید به ماشین. ولی الان هر کاری میکنم باک ماشینا رو پیدا نمیکنم میدونید باید چطور این کارو بکنیم؟
راستی زمان سوییچ برای شما چقدره؟ برای من یه خورده طول میکشه مثل تریلر سریع سویچ نمیشه برای شما هم همینطوره؟
ماشین حمل پول رو دیدید اول راننده و محافظش رو یکشید،بعد به در پشتیش شلیک کنید تا در باز بشه،بقیشم واضحه..........نقل قول:
چجوری باید ماشین حمل پول رو دزید؟
یه بار پلیسا افتادن دنبالم نمیدونم چی شد باک بنزین سوراخ شد همینطور که میرفتم بنزین میریخت روی زمین بعد از روی زمین شعله ور شد رسید به ماشین. ولی الان هر کاری میکنم باک ماشینا رو پیدا نمیکنم میدونید باید چطور این کارو بکنیم؟
باک ماشین ها معلومه،یه دایره یا مربع روی بدنه ماشین هست(بقل در عقب معمولا)...........
یه قسمت از بازی با یه سری اراذل درگیر شدیم (فری و لامار) به باک ماشین شلیک کردم،بنزین ریخت روی زمین ماشین یه دویست متر رفت جلوتر،به بنزین روی زمین شلیک کردم آتیش گرفت،آتیش مثه فیتیله ی دینامیت که آتیش میزنن تا پیش ماشین رفتو: بووووووم!Awsomeنقل قول:
قسمت دیگه فری نشست پشت یه جرثقیل دنده عقب گرفتم: بییییییییییب بییییییییییب:n04: صدای بوق هشدار ماشین های سنگین،سرمو کوبیدم به دیوار!
سوییچ واسه منم همینجوریه،حدود چند ثانیه طول میکشه اما کاملا سینماییه و لذت بخش!
پیداش نکردم انگار نداره :n29:نقل قول:
اگه شاتباه نکنم این صدا بود تو نسخه های قبلی....نقل قول:
قسمت دیگه فری نشست پشت یه جرثقیل دنده عقب گرفتم: بییییییییییب بییییییییییب:n04: صدای بوق هشدار ماشین های سنگین،سرمو کوبیدم به دیوار!
سوییچ واسه منم همینجوریه،حدود چند ثانیه طول میکشه اما کاملا سینماییه و لذت بخش!
سویچ کردن هم برا من حدود 6-7 ثانیه طول میکشه....
یه مسلسل بگیر،ماشین رو ببند به تیر بالاخره یه تیر میخوره تو باک :دینقل قول:
پیداش نکردم انگار نداره :n29:
ماشیناش باک ندارن ولی باگ دارن:n02:
چند تا تیر زدم به صندوق عقب با بقلای ماشین بلاخره تونستم خیلی حال داد:n10:
دوستان نظرشون در مورد تصاویر زیر چیه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت زیر تایمر زمان عرضه بازی اسم PC هم دیده میشه ! جریان چیه ؟!
اینم لینک :
کد:http://www.rockstarannouncement.com
دیسک 2 خودش چقدر جا میگیره برا نصب ؟ فقط 2 رو میخوام بدونم