من یه اسمارت واچ سونی گرفتم که خوب با نوت وصل شد و دیگه هی لازم نیست گوشیو واسه خوندن اسم اس و دیدن شماره کسی که زنگ میزنه از جیبم در بیارم...
قیمتش مناسب تر از متو اکتیو هم شد
من یه اسمارت واچ سونی گرفتم که خوب با نوت وصل شد و دیگه هی لازم نیست گوشیو واسه خوندن اسم اس و دیدن شماره کسی که زنگ میزنه از جیبم در بیارم...
قیمتش مناسب تر از متو اکتیو هم شد
ولی به قول خودت موتو اک تی وی چیز دیگه ایه! :دینقل قول:
آره لامصب گیر نمیاد... :|
چند وقت پیشا با دوستم اتوبان تهران ب کرجو با 120 میومدیم ک رفقمون از قضا یه خانومه ایو صندلی پشت یه ماشین میبینه و یه دل نه صد دل عاشقش میشه:40: (اونم با 120 تا میومد) طرفم خیلی چراغ سبز میزد به دوستم خلاصه بمن گفت چیکار کنم ک مخ طرفووو.....اینا...منم مغزم کار کردو با قلم گوشیم شماره دوستمو نوشتم با قرمز گرفتم سمت شیشه ولی ددیش ک میروند نفهمید هیجانی داشت واسه خودش طرفم بعد 2 دقیقه زنگ زد کفمون برید:18::18: چون فک نمیکردیم اینقدر واضح بشه شماررو بخونه خلاصه الانم دارن با خوبیو خوشی با هم زندگی میکنن اینم از مزایای این گوشی ک سبب خیر شد ک عمرا با هیچ گوشیی بتونی با 120 تا ب کسی بتونی شماره بدی:31:امتحانش مجانیه
مدل 2012 عاشقی ... :دینقل قول:
وقعا قلمش کاربردی هست مخصوصا وقتی که 2 تا تپ روی گوشی میزنی و S note به سرعت ظاهر میشه .
واقعا سریع و کاربردی هست
خداییش قلمش عالیه
نوت 10.1 هم برای پرزنتیشن محشره. یکی از دوستان از سنگاپور خریده بود . بعد اومده بود و برای یک پروژه از نوت 10.1 استفاده کرده بود. مشتریش کف کرده بود :دی
من میخوام این گوشیو بخرم.الان بگیرم یا یه کم صبر کنم.
1.به خاطر اینکه الان قیمتش کشیده بالا
2.با عرضه Note2 قیمت این کمتر میشه؟
به نظرم کمی صبر کنید. اگر عجله ندارید
قرار بود با اومدن اس ۳ این گوشی ارزون بشه ولی نشدنقل قول:
فکر نکنم قیمتش دیگه افت خاصی کنه
گالاکسی نوت ۲ تا وارد بازار بشه و افت قیمت داشته باشه حدود 3 ،۴ ماهی ط ول میکشه
این گوشی به اس 3 چیکار داره؟نقل قول:
من نمیخوام که این گوشی افت قیمت کنه،میخوام که بیشتر به قیمتش نزدیک بشه.(یه خاطر گرونیه اودلار)
با این اوضاع،صبر کنم یا نه؟
چقدر صبر کنم؟
با صبر کردن مشکل ندارم ولی با پول زور دادن خیلی.