دینی سه درس فقط :n03:
Printable View
دینی سه درس فقط :n03:
رئیس سازمان سنجش اموزش کشور گفته حداکثر4 نمره سوال مفهومی میاد به نطر شما این سوال ها که میگن مفهومی طرح شده برای همه ی درساست یعنی مثلا دینی سوال مفهومی میخواد بیاد........اگه اینجوری باشه که واویلاست:n27:
دوست عزیز کی همچین حرفی گفته ؟ ایشون گفتن همه سوالات از خود کتاب میان و تمام! ل هیچ جا نگفته که سوال مفهومی و کهکشانی و ... میاد!!! فقط از خود کتاب!!! منبعش هم اخبار شبانگاهی شبکه 3.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فک کنم این خبر صحت داره (امروز منتشر شده) از اینا بعید نیست با زیر میزی هاشون...
زیاد حساس نشید وزیره دیگه یه چیزی گفته:n02:ایشالا راحت میادنقل قول:
دوست عزیز من از خودم حرف نساختم رئیس مرکز سنجش اموزش و پرورش این حرفو زده(اقای عبدالامیر عرفی) بعد هم من گفتم حداکثر 4 میاد یعنی تو درس دین وزندگی شاید هیچی سوال مفهومی ندن......................به هر حال منبع من سایت گزینه دو هستش در صفحه اصلی در بخش آخرین مطالب در پاییین صفه شما میتونید قسمت توصیه ی امتحانی برای دانش اموزان رو مطالعه بفرمایید تا منظور من رو متوجه بشید................با تشکر دوست عزیز:n02:
نقل قول:
سوالات امتحان نهایی دانشآموزان صرفا از کتب درسی طراحی میشود
رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش با بیان اینکه سوالات امتحانی خرداد ماه 92 صرفا از کتب درسی طراحی شده است، گفت: دانشآموزانی در این امتحانات موفقتر خواهند بود که کتب درسی را منبع اصلی یادگیری خود قرار دادهاند، نه کتابهای درسی و کمک آموزشی را.
عبدالامیر عرفی در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: سوالات امتحانات نهایی در حد توان متوسطه دانشآموزان کشور است و همه سوالات این امتحانات از متن کتب درسی طراحی شده است و دانشآموزانی موفقتر خواهند بود که به جای بهرهگیری از کتابهای کمک درسی، کتابهای اصلی را مورد توجه قرار دهند.وی افزود: مرکز سنجش آموزش و پرورش در حال آمادهسازی آخرین سوالات امتحانات نهایی است و سه روز قبل از برگزاری امتحان هر درس، سوالات با تشریفات امنیتی در اختیار مناطق و شب امتحان نیز در قرنطینه حوزههای امتحانی قرار خواهد گرفت.به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، امتحانات خرداد ماه از 25 اردیبهشت ماه جاری در سراسر کشور آغاز و 20 خرداد ماه نیز به اتمام میرسد.
عرفی تصریح کرد: سوالات امتحانات نهایی امسال در حد توان متوسط کشوری طراحی شده و حساسیتهای لازم را در سوالات در نظر گرفتهایم و علاوه بر میانگین حد آموزشی، توان علمی کشور را نیز در نظر گرفتهایم تا مناطق برخوردار و غیربرخوردار به طور مساوی از سطح دشواری و آسانی سوالات برخوردار باشند تا مشکلی برای دانشآموزان ایجاد نشود.
وی با تاکید بر اینکه تمام سوالات امتحانات نهایی صرفا از متن کتب درسی است، گفت: خرداد ماه امسال مبنای طراحی سوالات را محتوای کتب درسی قرار دادهایم و دانشآموزانی موفقتر خواهند بود که به جای کتابهای کمک درسی به کتابهای تحصیلی خود توجه کافی داشتند.
به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، علاوه بر سوالات تشریحی، سوالات چند گزینهای، جواب کوتاه و صحیح یا غلط نیز بخشی از سوالات امتحانات خرداد ماه را تشکیل میدهد و این امر به معنای سرعت بخشیدن به پاسخ دانشآموزان، اعتبار سوال و سرعت تصحیح آن است.عرفی درباره اینکه آیا آموزش و پرورش زمانی را برای آماده شدن دانشآموزان قبل از امتحانات نهایی در قالب تعطیلات در نظر گرفته یا نه؟ گفت: در رابطه با تعطیلی، هیچ برنامهای نداریم و آمادهسازی سالنهای مدارس برای برگزاری امتحانات سراسری چند روز قبل از آغاز امتحانات انجام میشود، لذا هیچگونه تعطیلی در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: در امتحانات امسال برای بخش عمدهای از سوالات، پاسخنامه در نظر گرفته شده است و پس از جمعآوری پاسخنامهها همان تشریفات امنیتی و قانونی توزیع سوالات امتحانات نهایی برای پاسخنامهها نیز اعمال میشود و پاسخنامهها به همراه مسوول حراست در اختیار مصححین قرار میگیرد.
منبع : ایسنا :n05: ، آموزش و پرورش
ایشالا که چرت باشه ماکه خوشحالم میشیم اگه سوالا اسون باشه ولی اینم اون متن تو سایت گزینه دو هستش از همین اقای عرفی که جدیدا منتشر شده:
بدالامير عرفي در گفتوگو با تسنيم با اشاره به اينکه امتحانات پايان سال دانشآموزان از روز چهارشنبه 25 ارديبهشت برگزار شده و تا 20 خرداد ادامه دارد، اظهار داشت: منبع طراحي سوالات امتحانات نهايي دانشآموزان صرفا کتابهاي درسي است.
وي افزود: نخستين امتحان نهايي دانشآموزان رشتههاي نظري در روز چهارشنبه 25 ارديبهشت درس قرآن و تعليمات ديني (3) است که راس ساعت 8 صبح برگزار ميشود.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش دررابطه با نوع سوالات امتحانات نهايي عنوان کرد: بخشي از سوالات امتحان نهايي دانشآموزان به صورت مفهومي طراحي شده است يعني عينا متن کتاب به صورت سوال نخواهد بود بلکه با طراحي تعدادي از سوالات مفهومي درک و تسلط دانش آموز به مبحث درسي را ارزشيابي خواهيم کرد.
عرفي ادامه داد: طراحي سوالات مفهومي براي شناسايي دانشآموز ممتاز با ساير دانش آموزان است البته ساير سوالات طراحي شده در امتحان نهايي به صورت غيرمفهومي و به گونهاي طراحي شده که هم سوال و هم جواب در کتاب درسي باشد؛در امتحان نهايي علاوه بر سوالات تشريحي، سوالات چند گزينهاي وصحيح يا غلط نيز بخش ديگري از سوالات است.
وي تصريح کرد: حداکثر چهار نمره از سوالات امتحانات نهايي به صورت مفهومي و استنباطي است و دانش آموزان بايد با توجه به مباحث ارائه شده توسط معلم در طول سال به اين سوالات پاسخ دهد.
رئيس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درخصوص اعلام نتايج امتحانات نهايي گفت: يک هفته بعد از اتمام امتحانات نهايي اعلام ميشود.
موفق باشید:n02:(به امید امتحانات اسون)
ببخشید اقا امهران اگر میشه بهم یاد بده چطوری میشه نقل قول کرد
:n02:
پایین سمت چپ پستی که دادی نوشته جواب صورت نقل قول اونو میزنی خودش نقل میگیره البته راه های دیگه هم هست...:n16:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما