سلامبله آپديت كردم ولي جواب ندادرو همون ad ساخته شدن.مثلا سرور خاموش باشه كاربرها نتونن وارد شبكه بشن...نقل قول:
Printable View
سلامبله آپديت كردم ولي جواب ندادرو همون ad ساخته شدن.مثلا سرور خاموش باشه كاربرها نتونن وارد شبكه بشن...نقل قول:
دوست عزیز شما به permission های فولدری که share می کنی روی یه کلاینت ،network رو هم add کن ببین مشکلت حل می شه یا نهنقل قول:
از آقای mkoliney موسس این تاپیک خبری دارید؟
ممنون دوست عزیز از بابت توجه شم...نقل قول:
من فولPermission به شبکه و ادمین و یوزرهای دیگه و...دادم ولی متاسفانه مشکل حل نشد...:19:
ممنونم از لطفتون و همچنان منتظر نظر اساتید..
تا بعد:11:
نمی دونم والانقل قول:
من امتحان کردم جواب داد نمی دونم چرا برای شما جواب نمی ده:41:
داداش من error ات رو سرچ کردم تو گوگل چیزای جالبی پیدا شد چون خیلی راه حلهای زیادی پیدا شد گفتم خودت سرچ کنی بهتره مثلا یکیش گفته ببین dns درست تعیین شده یا یکی دیگه گفته dc وجود داره یا نهنقل قول:
یه امتحانی بکن ببین مشکلت حل می شه
عینا error رو تایپ کن
اینجا یه سری بزن فکر کنم خوب باشه
کد:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;139410
دوستان سلام
می خواستم بدونم کدوم ادرسها ی ip از کلاس های a,b,c جزو ادرس های رایگان هستند
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .
با عرض سلام
من ميخوام توي domain به يه سيستم ديگه remote بشم . نرم افزارهايي كه دارم روي اون سيستم لاگ ميندازه يه نرم افزار ميخوام كه روي سيستم لاگ نندازه . ممنون ميشم كمك كنيد . نرم افزار dameware و vnc manager رو دارم .
من یه شبکه ad hoc وایرلس درست کردم و اینترنت را share کردم
چگونه می تونم بفهمم که چه device هایی به شبکه من وصل هستند و از شبکه استفاده می کنند؟