بزن تو اینجا ببین:نقل قول:
محتوای مخفی: سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزن تو اینجا ببین:نقل قول:
بر خلاف ما , اینا نه بفکر کنکورن . نه رفرش زنی رو حال میکنن . نه عمو توکلی رو به سکسکه انداختن . نه میفهمن دانشگاه چرا این همه مهمه . نه .......
کسی از جایی نشنیده که دقیقا کی میدن این نتایج رو که ما اینقد این صفحه رو رفرش نکنیم؟ :دی
[QUOTE=avator20002000;6318390]بزن تو اینجا ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
مرسی ولی این سایت غلط میزنه مثلا اگه شیمی رو 100 بزنی چه 0 تراز یکیه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
من شنیدم که 13 مرداد میدن از یجا هم شنیدم 15 مرداد تازه امشب تولدمه اگه بدن که:41:
[QUOTE=omnia.2008;6318404]تولــــــــــــــــــــــ ــــــــدتون مبارکنقل قول:
ان شا... کنکور قبول شین همون رشته که دوست دارین!!!
نقل قول:
من شنیدم که 13 مرداد میدن از یجا هم شنیدم 15 مرداد تازه امشب تولدمه اگه بدن که:41:
من همون سایتو فقط میدونم فرمولش طولانیه
راستی تولدن مبارک!:26:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
امروز اخبار ظهر گفتش اون کچله که نتایج تا جمعه میادش که همه احتمال میدن فردا رو سایتهنقل قول:
[QUOTE=M A H 3 A;6318416]واسه ما دعا نمی کنی؟:31:نقل قول:
----------------
سلامنقل قول:
اولا تولدت مبارک!!...:11:
شما که یادمه قبل از عید ترازت 5800 بود بعد یه هفته میخوندی ترازت میشد 7100...!!! من خودمو میکشتم ترازم به زور از 6000 میرسید به 6300...!! با این همه استعدادی که داشتی پس چیکار کردی این چند ماهو که این قدر کنکور رو خراب کردی؟؟!؟! حیف نبود؟؟ :18:(آزاد رو نمیگم! منظورم همون کنکور سراسریه!!)
ممنون از همتون:46:
سلام خوبی؟نقل قول:
مرسی بابت تبریکت من تجربی بودم ولی بعد از ثبت نام کنکور سراسری یهو تصمیم گرفتم برم ریاضی اما نشد پس مجبور شدم رفت ازاد واسه ریاضی البته تجربیم میخوندم که دیگه کم کم زیستو ول کردم سراسری خوب دادم ولی برام مهم نیست اصل ریاضی بود که به خاطر یه اتفاق سر کنکور اونم میبینی که خراب شد اگه خواستی میگم چی شد حالا به نظرت میتونم 6000 بیارم؟:41: سراسریو به غیر از زیست بهقیرو خوب زدم ولی... عمران میخام
سیستم پاسخگویی سنجش گفته:
عنوان نتایج و کارنامه اولیه آزمون سراسری سال 1390 چه تاریخی بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت؟ پاسخ براساس برنامه پيش بيني شده نتايج و كارنامه اوليه آزمون سراسري سال 1390 در روز شنبه مورخ 15/5/1390 بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.
ساعت دقيق اعلام نتايج متعاقبا اعلام خواهد شد.
ولی ساعت 7 بعدازظهر تو اخبار یکی از مسئولان سنجش گفت 12 مرداد اعلام میشه
به نظر خود من فردا ظهر نفرات برتر رو میگن شب هم اعلام نتایج برای همه
در ضمن علت طولانی شدن اعلام نتایج به دلیل اینه که امسال دو نوع کارنامه یکی با تاثیر معدل و دیگری بدون تاثیر معدل تهیه کردن(البته پیشه خودشون)
و بعدش هم اینا سر 30000 داوطلب فاقد معدل کتبی با اموزش و پرورش بحث داشتن
و کلا اینا به فکر من و شما نیستن