بازیکن خیلی خوبی هست.
Printable View
بازیکن خیلی خوبی هست.
این ایرانیا یه جا پیدا کنن درش رو تخته می کنن .....:دی
حالا اوساسونا رفتش دسته 2 ؟؟؟؟
یا هنوز تو لالیگاهه ؟؟؟
نمیدونم چرا همه دارن میرن اوساسونا؟؟؟!!!
بابا تو لاليگا هستش زير سر نكونام هستش
تو نود گفت مربي به من گفته اگر بازيكن خوب هست به من معرفي كن مثل اين كه نكونام هم شجاعي رو معرفي كرده
ای بابا چرا الکی انتقاد می کنید!
اوساسونا دسته یک هست.
در ضمن تا حالا فقط دو تا بازیکن از ایران به این تیم رفته اند.
این که زیاد نیست!
دسته یک منظورتون چیه ؟؟؟؟نقل قول:
تیموریان هم پارسال می خواست بره .....
در کل ....:31::31::31:
منظورم لالیگاست دیگه.
چقدر پول میگیره!!!
با عقد قرارداد 3 ساله،
مسعود شجاعي به اوساسونا پيوست
مراسم معارفه بازيكن ايراني در پامپلونا
:10::8::40::20:
"مسعود شجاعي" بازيكن مليپوش فوتبال ايران به باشگاه اوساسوناي اسپانيا پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شجاعي امروز با عقد قرارداد سه ساله رسما به عضويت اين تيم اسپانيايي درآمد.
محمودرضا فاضلي مدير برنامههاي مسعود شجاعي به خبرنگار ايسنا گفت: از يك سال گذشته براي انتقال شجاعي به اوساسونا با مسوولان اين باشگاه در ارتباط بوديم كه دو هفتهي پيش قرارداد اوليه به امضا رسيد و امروز قرارداد نهايي امضا شد.
فاضلي تصريح كرد: بازيهاي اخير مسعود شجاعي از جمله تيم ملي فوتبال در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني را نيز در اختيار مسوولان باشگاه اوساسونا قرار داده بوديم. حتي سرمربي اوساسونا پيش از عقد قرارداد با جواد نكونام نيز در خصوص شجاعي صحبت كرده بود و با اطمينان از شرايط وي با حضور اين بازيكن در اوساسونا موافقت كرد.
وي گفت: جواد نكونام به همراه مسعود شجاعي دو هفتهي ديگر براي شركت در مراسم معارفه و حضور در تمرينات و اردوهاي اوساسونا راهي اسپانيا خواهد شد.
فاضلي در پايان گفت: خوشحالم كه چندي پيش نيز توانستيم قرارداد "آندرانيك تيموريان" را با تيم فولام انگليس به امضا برسانيم و اميدوارم كه روند انتقال بازيكنان فوتبال كشورمان به تيمهاي اروپايي ادامه داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل خبر از سايت رسمى باشگاه اوساسونا:
کد:http://www.osasuna.es/dev/actualidad/ultimasnoticias/masoud-shojaei-internacional-irani-ficha-por-osasuna-para-tres-temporadas-
تبریک میگم
فکر کنم اسپانیا بعد از آلمان داره کم کم میشه پایگاه جدید بازیکنای ایرانی.اینجوری بهتره چون برای ایرانیا بازی کردن تو یه لیگ تکنیکی مثل اسپانیا بهتر از یه لیگ با تیمایی که منظم و منطقی مثل آلمان بازی میکنن بهتر هستش