دی ماریا: پس از دریافت آن کارت قرمز، مورینیو جریمه ام نکرد
به نقل از سایت گل؛ دی ماریا گفت بعد از دریافت آن کارت قرمز مورینیو جریمه اش نکرده است.
آنخل دی ماریا در نیمه دوم دیدار با رایو وایکانو به دلیل دست زدن به توپ از زمین اخراج شده بود تصریح کرد بعد از بازی مورد مواخذه ی مورینیو قرار نگرفته است.
"مورینیو مرا جریمه نکرد ؛ پس از اخراجم"
"مطبوعات بدون دلیل این چیز ها را مینویسند، به خصوص پس از این جور اتفاقات"
دی ماریا همچنین به مقایسه وظایفش در رئال مادرید و تیم ملی پرداخت.
"در مادرید من باید فقط بدوم و گل بزنم ولی در تیم ملی؛ من باید در بازیسازی تیم شرکت کنم و به مسی و مهاجمان بپیوندم."
به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ در نزدیک به دو فصل حضور رونالدو در رئال مادرید، کریستیانو علاوه بر توانایی گلزنی اش، قدرت بالای بازیسازی اش را هم نشان داده است.
قدرت گلزنی رونالدو در بازی های رئال بر همگان آشکار است. او توانایی گلزنی با هر دو پا را دارد، یا حتی با ضربات سر و ایستگاهی. اما کریستیانو نشان داده که استعداد فوق العاده ای هم در امر بازیسازی دارد. او در آخرین بازی لالیگا برابر اسپانیول دو پاس گل به هم تیمی هایش داد تا تعداد پاس گل هایش در حدود دو فصل حضورش در رئال را به عدد 21 برساند.
در حالی که حدودا دو فصل از حضور رونالدو در رئال می گذرد، او 95 گل رسمی را با لباس سفیدها به ثمر رسانده است. 40 گل به یاد ماندنی او در فصل گذشته لالیگا که یک رکورد محسوب می شود، از یاد نخواهد رفت. اما آمار پاس گل های او نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد. کریستیانو با احتساب 3 پاس گلش در این فصل، تا کنون 16 بار در لالیگا پاس گل داده است. بهترین عملکرد او برابر اسپانیول (در این فصل) و آلمریا در آخرین بازی فصل گذشته رقم خورده که دو پاس گل در یک بازی از سوی وی صادر شده است. همچنین 4 پاس گل در لیگ قهرمانان و 1 یاس گل هم در کوپادلری به نام رونالدو ثبت شده است.
هوگو سانچس: مورینیو می تواند به سلطه بارسا پایان دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- هوگو سانچس، مهاجم سابق رئال مادرید، معتقد است ژوزه مورینیو می تواند به دوران برتری بارسا در فوتبال اسپانیا پایان دهد.
باشگاه کاتالانی در سه فصل اخیر و با هدایت پپ گواردیولا به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. آنها در این مدت سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده اند.
اما با نتایجی که آبی و اناری ها در رقابت های این فصل به دست آوردند و از دست دادن 4 امتیاز در 6 دیدار ابتدایی فصل جدید، موجب شده تا ملی پوش سابق مکزیکی به موفقیت رئال با هدایت مورینیو در رقابت های این فصل امیدوار باشد.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" رئال مادرید به مربی ای مانند ژوزه مورینیو نیاز داشت تا بتواند ارزش هایی که این باشگاه از دست داده بود را به آنها برگرداند.
هم مورینیو و هم فلورنتینو پرس همچنان به دنبال ساختاری هستند که بتوانند بارسا را پایین بکشند و فکر می کنم در مسیر صحیح قرار دارند. طرفداران رئال باید از مربی و بازیکنان شان تا دم مرگ حمایت کنند."
پزشک تیم ملی پرتغال: کریس رونالدو مصدوم شده اما جای نگرانی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- هنریکه ژوناس، پزشک تیم ملی پرتغال، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در آستانه دیدار مقابل ایسلند و دانمارک در مقدماتی یورو 2012 دچار آسیب دیدگی شده است.
این ستاره 26 ساله امروز با سایر هم تیمی هایش تمرین نکرد اما ژوناس مطمئن است که رونالدو می تواند تیمش را در دیدار فردا شب همراهی کند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" کریس مشکلی اندکی در پای راستش دارد اما همه چیز تحت کنترل ماست. ما تصمیم گرفتیم تا به او اجازه بدهیم امروز استراحت کند و روز بعد به طور انفرادی تمرین کند.
البته جای نگرانی نیست. او مطمئنا روز جمعه بازی خواهد کرد."
پرتغال در حال حاضر هم امتیاز با دانمارک و نروژ، در صدر گروه هشتم قرار دارد. البته نروژ یک بازی بیشتر از دو تیم دیگر انجام داده است.
آرسن وینگر: مشکل کاکا، هم پست بودن با اوزیل هست
مربی فرانسوی تیم آرسنال معتقد است که کاکا هنوز چندسال خوب از فوتبالش باقی مانده، ولی مشکل اصلی او حضور اوزیل است.
آرسن وینگر به Sport گفت: " کاکا دوباره داره عالی کار میکنه. هرچند که به نظر من هنوز به اون فرم ایده آلش، زمانی که در میلان بود نرسیده. مرحله ی بعدی برای اون اینه که زمان بیشتری بازی کنه. "
" مشکل اصلی کاکا هم پست بودن با اوزیل هست، کسی که هم جون هست و هم قوی. کار آسونی نیست که به بازیکن فیکس تیم تبدیل بشه"
" یه مدت پیش همه میگفتن که اون تموم شده، اما قضاوت درباره اون، باید با عملکرد الانش انجام بشه. برای هیچ بازیکنی راحت نیست که بعد از یه مدت طولانی غیبت به فرم ایده آل گذشتش برگرده. اون برای برگشت به سطح عالی، نیاز به مقداری وقت داره."
بارها و بارها گفته شد که کاکا از رئال مادرید جدا خواهد شد، اما وی مرتبا این ها را شایعه خواند و تعهد خود را به باشگاه اظهار کرد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/05/2697348/arsenals-arsene-wenger-the-problem-for-real-madrids-kaka-is-that-
ژوزه مورینیو به دلیل رفتار خود در دیدار سوپر کاپ اسپانیا، دو جلسه محروم شد.
روز چهارشنبه، کمیته اضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) اعلام کرد که ژوزه مورینیو مربی تیم رئال مادرید به دلیل رفتار خود در دیدار سوپرکاپ اسپانیا دو جلسه محروم شد.
مورینیو همچنین 600 یورو جریمه نقدی شد، همچنین رئال مادرید 180 یورو جریمه شد.
البته شایان ذکر هست که این محرومیت فقط برای دیدارهای سوپر کاپ میباشد نه کوپا د ری یا لالیگا.
همچنین ویلانوا یک بازی محروم شد، باضافه 600 یورو جریمه نقدی. تیم بارسلونا نیز 90 یورو جریمه نقدی شد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/05/2697573/real-madrids-jose-mourinho-gets-two-match-ban-for-tito
روبرتو کارلوس: آنژی مورینیو را میخواهد
بازیکن سابق پرطرفدار تیم ملی برزیل و رئال مادرید معتقد است که تیمش بعد از به خدمت گرفتن اتئو میتواند مربی بهترین تیم پایتخت اسپانیا را نیز به خدمت بگیرد.
روبرتو کارلوس در مصاحبه ای با Punto Pelota گفت: " دوست دارم کریس رونالدو رو به خدمت بگیرم. من با نیمار هم صحبت کردم و اگر رئال مادرید یا بارسلونا نتونن اونو به خدمت بگرین، ما باهاش قرارداد امضا میکنیم. "
" ما میخوایم که آنژی تیمی مثل رئال مادرید و بارسلونا بشه و من اینو میگم چون واقعا مصمم هستم "
آنژی مدتی پیش ساموئل اتوئو را از اینتر به خدمت گرفت و روبرتو کارلوس نیز اذعان کرد که از زندگی در روسیه راضی هست.
" اون همیشه یه مادریدیستا بوده و از بودن در اینجا واقعا خوشحال هست نه بخواتر پولی که میگیره بلکه بدلیل رفتار خوب هوادارا با اون. "
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/06/2699091/roberto-carlos-reveals-anzhi-makhachkala-are-interested-in
کاکا: مورینیو من رو به فرم برگردوند
هافبک خلاق و بازیساز تیم رئال مادرید اذعان کرد، مورینیو یک عامل کلیدی در بازگشت وی به فرم ایده آلش بود.
کاکا در مصاحبه ای با شبکه ی Real Madrid TV گفت: " من فقط میتونم حرف های خوب درباره مورینیو بزنم."
" اون تمام دلایل رو داشت تا به کارم پایان بده، شاید پیش خودش فکر کرده باشه بازیکنی که مسئولیت زیادی رو شونه هاش هست اصلا خوب بازی نمیکنه، میتونیم اونو بفروشیم و یه بازیکن بهتر بجاش بیاریم، اون بازیکنی نیست که من باهاش قرارداد بستم. "
" اما سرآخر اون بود که همیشه بهم کمک کرد. تو فوتبال زیاد معمول نیست که مربی به یه بازیکن اعتماد کنه، ولی این اعتماد هم تو زمین بود و هم تو تمرینات. "
" باور دارم که اعتماد مورینیو رو کم کم دارم بدست میارم. این کار خیلی سخته چون جلساتی رو تمرین کردم که برام فاجعه بود. "
" این همیشه مشکل من بود، نه اون، ولی سرآخر این مورینیو بود که همیشه پیشم بود، در کنارم ایستاد و همیشه بهم میگفت که آروم و صبور باشم. "
کاکا قبول کرد زمان هایی بود که با تمام انتقاد های دور و برش احساس ناامیدی میکرد، در کنار مصدومیت های مداومی که از حضور در 51 بازی تو 2 فصل اول حضورش باز داشت.
" بارها شد که گریه کردم چون نمیدونستم دلیل اینکه هیچ چیز اونتور که من میخوام پیش نمیره چیه. بارها سعی کردم مثل ورزشکارهای دیگه رفتار کنم، خوب بخوابم و از خودم مراقبت کنم. "
" گاهی اوقات حتی بعد از بازی تنهایی تو خونه تمرین میکردم تا ببینم میتونم به فرم ایده آلم برگردم یا نه. این روزها فوتبال خیلی فیزیکی شده، اگه آماده نباشین، حریفتون شما رو میبلعه "
" من تازه دارم ثمره سخت کوشیم رو میچینم. "
کاکا در هر 8 مسابقه این فصل تیم رئال حضور داشته است.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/07/2699829/jose-mourinho-has-helped-nurture-me-back-to-form-says-real