کسی اینجا نیست !!
بچه ها رام جدید تست نکردین
کسی اینجا نیست !!
بچه ها رام جدید تست نکردین
منم به شدت رام میخوام این دارک ساید کهنه شد :دی
یه CM7 ICS هست اونو میخوام بریزم ببینم چی میشه... کلا CM7 زیاد اومده واسش...
تا من گوشیمو رد کردم موتو 2.3.5 و 2.3.6 هم داد ، این همه رام اومد واسش ، اصن کلا اوضاع کولاک شد :( شانس نیس که مگس کشه :|
جوگیر شدم MIUI Alpha 3 ریختم (2 تا بود ، یه دونه مولتی لنگوییج یه دونه معمولی ، معمولیه دیدم بیشتر کامنت و اینا داشته همونو ریختم :دی)...
در یک کلام :
فوق العادست...
هیچ مشکلی ندیدم... نمیدونم چرا هنوز Alpha ــه... تا حالا اتریکس رو به این Smoothــی ندیدم... از همیشه بهتره... انیمیشن های بسیار زیبا و شیک ، در نهایت سرعت و اسمود بودن...
بعد از نصب این رام از رد کردن اتریکس به شدت پشیمون شدم :(
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
موتوبلور رو اگه بخواهیم به نسخه ریزور ارتقا بدیم باید چی کار کنیم ؟ اصلا میشه ؟
موتو عوضی گفته فعلا برنامه ای برای آپدیت گوشی های جز بایونیک و ریزر نداره...نقل قول:
آقا آتریکس به 2.4 ارتقا پیدا میکنه ؟
البته کاستوم رامش همین الانش هم اومده اما خیلی ناقصه... فکر کنم تا 2 ماه دیگه کامل بشه و بیاد...
از نظر سخت افزاری کم نمیاره ؟نقل قول:
نه بابا واسه چی کم بیاره... سخت افزار خیلی قوی داره...
پارسا پس این miui عالیه دیگه بریم فلش بزنیم !؟ مشکلی نداره ؟ دوربین باطری و .. اوضاعشون چطوره ؟
البته من یک مشکل برام پیش اومد و آنلاک بوت لودر پرید / باید دوباره بشینم انلاکش کنم :13:
چه طوری پرید ؟؟؟؟ :O:O:O:O
لامصب باتریش از رام رسمی فرویو که اینقدر خر بود خر تره :دی واسه کایبریشن 100% کردم گفتم MIUI باتریش داغونه GPS روشن میکنم WIFI روشن میکنم نورو 100% میزارم یه کم کرم میریزم تموم میشه :دی بعدش بعد حدود 60 مگ دانلود و کلی تم ساختن و اینا شد 93% :| خیلی باتری غولی داره...
ولی یه ایراد اساسی داره... فیلم پخش نمیکنه : )) چه با پلیر خودش چه هر پلیر دیگه ، بعد 2-3 ثانیه گیر میکنه و جلو نمیره...
پارسا درست نشده هنوز؟ رام هنوز رو گوشیه ؟
این MX Video Player رو هم یه تست بزن خیلی قویه