منظور شما چیه؟دو روز پیش PC Gamer مالزی خبر از انتشار بازی برای pc داده بود که امروز توسط راک استار تکذیب شده.این چه ربطی به قرار گرفتن عکس این مجله تو تاپیک داره؟!نقل قول:
Printable View
منظور شما چیه؟دو روز پیش PC Gamer مالزی خبر از انتشار بازی برای pc داده بود که امروز توسط راک استار تکذیب شده.این چه ربطی به قرار گرفتن عکس این مجله تو تاپیک داره؟!نقل قول:
کاملا حرف ساسان جان تایید میشه.نقل قول:
دوستان عزیز! لطفا هر خبری که عنوان میکنید از منبع معتبری باشه.
هنوز از طرف شرکت Rockstar و سایتهای معتبر, خبر ساخت رسمی این بازی برای پلتفرم PC اعلان نشده با اینکه همگی انتظارش رو داریم... پس این قدر رو این مساله زووم نکنید! ممنون از همگی!
ولي يه چيزيم هستا اين N4g زياد معتبر نيست!نقل قول:
برای گیر اوردن ماشین زنگ بزن 911 بعد شماره ی یک رو بزن تا یه ماشین پلیس بیاد.ماشین رو بدزدنقل قول:
وپلیس هارو گم کن.بعد به دوستت زنگ می زنی و اون اسم یارو رو بهت می گه.
اسمش rivas هست.شما به سیستم کامپیوتر پلیس برین و سرچ از روی اسم رو انتخاب
کنین.اسم rivas رو سرچ کنین. 2 نفر می اد.یکی tom و دیگری یادم نیست.اون یکی رو انتخاب
کنید.فکر کنم اسمش loyle بود اطلاعاتش رو بگیرن وبرین دم خونشو.... بقیش اسونه خودتون برین.
:10::46:
:18::18::18::18:نقل قول:
ای ضدحال! این راک استار هم میخواد فقط ضدحال بزنه!:19:
:11::11::11: تایید کامل میشه!:11::11::11:نقل قول:
ما تا 10 هش هم هستیم!:27:نقل قول:
ای بابا...
شما هم هی گیر دادین بازی برای Pc میاد یا نه!
عمرآ اگه برای Pc نیاد. راکستار میخواد بازیی که برای Sa در آورد رو دوباره اجرا کنه. اما نمیدونه دستش لو رفته. لطفآ هم یه مقدار از بازی بگید ، مدیر راکستار که این صفحات رو نمیخونه. پس شما بگید میاد یا نه واسه ما فرقی نداره.:27:
فكر كنم پچي چيزي براي pc وجود داره كه راك استار از دردسرش مي ترسه!!
منم موافقم.نقل قول:
ای بابا...
شما هم هی گیر دادین بازی برای Pc میاد یا نه!
عمرآ اگه برای Pc نیاد. راکستار میخواد بازیی که برای Sa در آورد رو دوباره اجرا کنه. اما نمیدونه دستش لو رفته. لطفآ هم یه مقدار از بازی بگید ، مدیر راکستار که این صفحات رو نمیخونه. پس شما بگید میاد یا نه واسه ما فرقی نداره
اصلا همین 4 5 صفحه ی آخر رو نگاه کنید همش داریم در مورد این که رو پی سی میاد یا نه بحث میکنیم.
یه کم خبر از خود بازی بدید.
ببینیم اصلا نسبت به نسخه ی قبلی چه فرقی کرده.
آقا من یه خبر فوری بگم . من از سایت Ign یه لینکی پیدا کردم که میگه این بازی برای پی سی میاد. اگه تونستید ترجمش کنید. لینک رو ببینید. [کد:http://grandtheftauto.ign.com/articl...-Updated-Again
دوست عزیز.شما بگو از این بازی چی می خوای بدونی ما هم بگیم.نسبت به نسخه ی قبل خیلی فرق کرده.نقل قول: