موسسه فرشتگان همین الان سود سالیانش 25 درصد هستش 20 درصد ماهانه پرداخت میشه و 5 درصد در پایان سال اما اینکه مطمئن هستش یا نه انتخابش با خودتون هستش دیگه
موفق باشید
Printable View
موسسه فرشتگان همین الان سود سالیانش 25 درصد هستش 20 درصد ماهانه پرداخت میشه و 5 درصد در پایان سال اما اینکه مطمئن هستش یا نه انتخابش با خودتون هستش دیگه
موفق باشید
واقعا ارزش داره پول رو پنج ساله بذاریم و سود در سررسید بگیریم به نظرتون از ارزشش کم نمیشه؟
اصلا ارزش نداره شما بخوای 5 سال پولتون رو توی بانک بزارید و سود در سرسید بگیرید من نمیدونم مبلغ پولتون چقدره اما تو خیلی قسمت های دیگه مثل ارز و سکه و .... میتونید سرمایه گزاری کنید که خیلی سودش بیشتر از بانک هستش (البته ریسک خودشم داره)نقل قول:
با تورم سالیانه ای که هستش شما حساب کن بعد از 5 سال با اصل پولتون و سودش چی کار میتونین بکنید .
سلام
ببخشید سقف انتقال کارت به کارت از طریق دستگاههای ATM چقدر هست؟
من امشب باید 7 میلیون به حساب یکی بریزم (کارتم برای بانک صادرات هست)
رفتم ریختم سقفش 3 میلیون هستنقل قول:
سلام
دوستان یه سوال:
اوراق مشارکت چی هست که تو تلویزیون تبلیغ می کنه مثلا : اوراق مشارکت ... با سود علی الحساب ... بی نام ... واریز در سررسید و ...
من بخوام با تلفن ببینم تو حساب بانک ملتم چقدر پول هست باید چیکار کنم ؟ زنگ میزنم تلفنبانک میگه شماره حساب را وارد کنید . وارد میکنم بعد میگه اشتباهه در صورتی که با شماره کارت بانک ملی براحتی استعلام میگیرم.
احتمال داره تاریخ استفاده از خدمات تلفن بانکتون تمام شده باشه اینا موقعه درخواست تلفن بانک به مشتری نمگین که استفاده از این خدمات 1 ساله هستش و بعد از پایان 1 سال باید بیای تمدید کنینقل قول:
شما اگر خودت صاحب حساب هستی( اگر نه خود صاحب حساب) با کارت شناسایی برو همون شعبه ای که درخواست تلفن بانک دادی بگو دوباره برات فعالش کنند و بگو بیشترین زمان استفاده از این خدمات که فکر کنم 3 سال باشه رو برات در نظر بگیرند.
سلامنقل قول:
شركت ها،براي اجراي طرح هاي توسعه و بزرگ خود نياز به نقدينگي بالايي دارند كه معمولا اين نقدينگي را در اختيار ندارند.يكي از راه ها براي فراهم كردن اين نقدينگي،واگذاري اوراق مشاركت از طرف شركت است.
قانون نحوه انتشار اوراق مشاركتماده 1. بهمنظور مشاركت عموم در اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجه سالانة كل كشور و طرحهاي سودآور توليدي و ساختماني و خدماتي، به دولت و شركتهاي دولتي و شهرداريها و مؤسسهها و نهادهاي عمومي غيردولتي و مؤسسههاي عامالمنفعه و شركتهاي وابسته به دستگاههاي مذكور و همچنين شركتهاي سهامي عام وخاص و شركتهاي تعاوني توليدي اجازه داده ميشود طبق مقررات اين قانون، قسمتي از منابع مالي مورد نياز براي اجراي طرحهاي مذكور شامل منابع مالي لازم براي تهية مواد اولية مورد نياز واحدهاي توليدي را از طريق انتشار و عرضة عمومي اوراق مشاركت تأمين نمايند.
ماده 3. انتشار اوراق مشاركت از طرف دولت صرفاً براي تأمين منابع مالي مورد نياز جهت اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت موضوع مادة(1) به ميزاني كه در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيشبيني ميشود مجاز خواهد بود. تضمين بازپرداخت اصل و سود عليالحساب و سود تحقق يافتة اين قبيل اوراق توسط وزارت امور اقتصادي و دارايي از محل اعتبارات رديفهاي خاصي كه توسط سازمان برنامه و بودجه به همين منظور در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيشبيني ميشود به عمل خواهد آمد.
تبصره: انتشار اوراق مشاركت بهمنظور تأمين منابع مالي لازم براي اجراي طرحهاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجة سالانة كل كشور كه مجري آنها شركتهاي دولتي ويا شهرداريها ميباشند، نيز مشمول حكم اين ماده ميباشد.
البته اين قانون مصوب 1376/6/30، مجلس شوراي اسلامي است كه بعد از آن اصلاحاتي در آن صورت گرفته است
دوستان من يه 8 ميليون ميخوام از كارت بانك صادرات ببرم برا افتتاح حساب موسسه مهر چكار مي تونم كنم كه پول نقد با خودم نبرم ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2