اقا تردمیل قبل از تمرین یا بعد از تمرین؟؟؟
Printable View
اقا تردمیل قبل از تمرین یا بعد از تمرین؟؟؟
درودنقل قول:
بعد تمرین با وزنه خیلی بهتره.:31:
تردمیل قبل از تمرین برای گرم کردن و بعد از تمرین برای مرحله ی سرد کردن (اگه اهلش هستید)
و کلا دویدن زیاد انرژی رو از بین میبره و نمیذاره درست تو باشگاه تمرین کنید. پس اگه میخواید بدوید باید یه استراحتی بین دویدن و بدنسازی باشه...
نقل قول:
شما اگر قبل از تمرين بريد رو تردميل باعث ميشه كربو هيدرات بدنتون از بين بره و ديگه انرژي براي وزنه زدن براتون نميذاره...
و لي اگه بعد تمرين بريد تردميل ميتونيد چربي سوزي بدنتون رو تا 150 درصد افزايش بديد.....
بسته به نظر خودت داره و انرژی که برات باقی میمونه . تمرین هوازی انچنان که تصور میکنن روی قدرت عضلانی تاثیری نداره . البته اگر فرسایشی و .. نباشه .نقل قول:
شما میتونی به تناوب اول یا انتهای تمرین ازش استفاده کنی. البته متنوع و اصولی.
بهترین نوع هوازی رو تمرین اینتروال میدونم و بهت پیشنهاد میکنم.
دوستان يه مكمل ميخوام كه پروتئين و كربو قاطي باشه ... كسي سراغ داره ؟؟
نقل قول:
دوست عزيز به هر مكملي كه شامل پروتئين و كربوهيدرات باشه ميگن مكمل گينر يعني باعث ميشه كه وزن شما افزاش پيدا كنه...
ما انواع مختلفي از گينر ها داريم از مارك هاي مختلف و با درصد هاي مختلف از پروتئين و كربوهيدارت.
اما براي خريد اگه به جاي مطمئني دسترسي داريد كه بهتون مكمل اصلي بده من مكمل سريوس مس رو پيشنهاد ميكنم كه يكي از بهترين گينر هاي جهان در چند سال اخير بوده با جواب دهي فوق العاده....
بله دقيقا براي افزايش وزن ميخوام ...
شما جايي رو سراغ دارين ؟؟
کاری به کیفیتش ندارم ولی حداقل 95% سرویس مس ها تو بازار ایران تقلبی هستند.شک نکننقل قول:
چه بحثا گرم شده،استفاده کردم
ممنون از دوستایی که بقیرو دارن راهنمایی میکنن
من یه 1ماهو نیمه که دارم باشگاه میرم
وزن:74kg
قد:178cm
میخوام از مکمل استفاده کنم
از چه مکملی با چه مارکی استفاده کنم؟
قیمتشم لطفا ذکر کنین
بعد من دوس دارم اطلاعاتم تو رشته بدنسازی زیادتر بشه،کلا دوس دارم هرکاریوشروع میکنم حداقل اطلاعات مقدماتی از اون رشته داشته باشم
حالا بگذریم
کسی مقاله ای سایتی چیزی سراغ نداره درباره انواع مکملا و تاثیرشون رو بدن به همراه فواید و مضراتش؟
و البته علم تغذیه رو رشته بدنسازی،بیاد کامل چیزایی که باید بخوریمو نخوریمو بهمون بگه
همینطور فلش حرکات بدنسازی؟اگه سایتی باشه یه دفعه کلی همه حرکاتو دانلود کنم خیلی خوبه
پیشاپیش ممنون