سلام ممنون از جواب سریعتون .. من همین الان اینکا رو انجام میدم و نتیجش رو میگم .ضمنا از طریق یاهو میل میتونم وارد مسنجر بشم فقط از طریق یاهو مسنجر باز نمیشه !
Printable View
سلام ممنون از جواب سریعتون .. من همین الان اینکا رو انجام میدم و نتیجش رو میگم .ضمنا از طریق یاهو میل میتونم وارد مسنجر بشم فقط از طریق یاهو مسنجر باز نمیشه !
تغییر دادم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد !
راستی یک چیز جالبتر اینکه اگر پسورد رو اشتباه وارد کنم باز هیچ اروری نمیده و فقط شاید همون ارور قبلی تکرار بشه اما اگر پسورد ایدی دیگه ای رو اشتباه بدم میگه پسورد اشتباهه !
سلام من معذرت میخام نمیدونستم کجا سوالم را بنویسم ببخشید من پسورد ایمیلم را فراموش کردم بین سه پسورد مطمعنم ولی هر چی میزنم سوال سری میپرسه من اونو یادم رفته و با هیچ کدوم نمیره هر رمزی که میزنم دوباره سوال سری میپرسه منم اونو یادم رفته و ایمیلم برای 12 ساعت قفل میشه مطمنم یکی شون درسته ولی نمیشه و من نمیتونم از ایمیلم استفاده کنم تو رو خدا به دادم برسین لازم دارم از همه ممنونم
چند تا راه حل هستنقل قول:
1- پسوردهاتو اول تو نوت پد بزن مطمئن شو داری درست می زنی بعد کپی پیست کن تو جای پس ببین چی می شه ( در اینگونه مواقع چند بار خودم دیدم یه چیزی رو دارم اشتباه می زنم اونجا هم که نمی شه دید مکافات می شه. حتی برخی مواقع می دیدم حواسم نیست ناملاک مثلا روشنه یا خاموشه اشتباه می شه
2-بعد اگه نشه تنها راهش همون سوال سری و ایمیل دومه اگر ایمیل دوم دادی بهش بگو به اون مراحل عوض کردن پستو بزنه
موفق باشی
سلام دوستان
من يه مشكلي دارم.
در ياهو مسنجر نام و نام خانوادگي من برای دیگران نمايش داده ميشه.
من موقع ثبت نام تمام اطلاعات شخصي خودم رو وارد كردم ولي الآن با كسايي چت ميكنم كه دوست ندارم اسم و فاميلم براشون نمايش داده بشه چيكار كنم؟
راهي هست؟
صفحه پروفایل هم که میرم ، ادیت رو می زنم به صفحه دیگری می بره که جایی برای ادیت نداره .
ممنون میشم /
:n16:
سلام مسایل مربوط به مسنجر اینجاست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار میتونید وارد مسنجر بشین و تو قسمت Contact >> Action >> Send my contact Details یا دکمه Ctrl+Shift+C رو بزنید .. و جزییات رو تغییر بدین برای ایمیل هم اگر این مشکل رو دارین توضیح بدم ..
تو قسمت پروفایل هم روی اسمتون که بزرگ نوشته شده کلیک کنید و پاکش کنید چیزی که خودتون میخواین رو تایپ کنید
نقل قول:
شوما باید از خود یاهو برید عوض کنید.
آپشنز
میل آپشنز
اکونت ستینگ
تغییر هویت
ضمنا الان که چت روم بسته شده، دیگه چه نیازی هست به ناشناس ماندن؟!!!!!!!!!!!!!
سلام
چرا نمیشه گروه هایی که هستمو پاک کنم توی یاهوو
آخه چرا رو هوا سوالمی پرسی مثلا عکسی چیزی بزار بفهمیم منظورت چیهنقل قول:
در یاهو باید بری تو صفحه گروه هات و عضویتتو لغو کنی
یا برخی گروهها ته نامه ای که برات می فرستند نوشته اگر نمی خواید عضو این گروه باشید یه فلان میل میل بزنید
یا دیگه حوصلت نیومئ برو آدرس میلشونو بلاک کن مبل هایی که برات میادو دیگه نمی بینی
رو هوا بود مگه :Dنقل قول:
خوب من میرفتم توی گروه ها و ترک گروه میزدم اما نمیشد کلا یاهو قاطی کرده چند وقته
امروز رفتم شدش